Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUman Soldier
Huh most nézek EOD-os képeket tiszta BF Vietes,már csak 5 perc és lenn van,már alig birom ki.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

magillagorilla
Mer olyan béna vagy, hogy még kiszavazni sem lehet!

Aláiirás

Cobra.
Igen, a vote-okat nem árt kikapcsolni, fõleg mivel marhára zavaró a vote ablak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

HUman Soldier
Mennyenek a picsbe,kikell rugni az összes külföldit.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

AirborneRanger
Engem is kiakartak szavazni de nem sikerült nekik

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Azzal a szavazós baszással ami minden normális helyen ki van kapcsolva.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

HUman Soldier
Nah én most töltöm és ha felmegyek nem szeretnék ilyennel találkozni.Úgyhogy pls kapcsold ki az autokicket.

magillagorilla
autokick-el tettek ki?

Aláiirás

Danny
Gyõzõ légy oly kedves kapcsold ki az auto kick-et a G-n mert ma este egy szájba*ott klán név szerint -=]CF[=- külföldi idióta balfaszok engem meg Gege-t kiraktak. Kurva jó érzés volt hogy egy kibaszott külföldi köcsög rak ki minket egy magyar szerverrõl. Minden ok nélkül tették ezt, ráadásul még az õ csapatukban is voltunk. Kibaszott ideges vagyok.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kovács legény
Jóéccakát mindenkinek!

www.czekoart.hu

Admiralis
Nem is kell itthon a pinyoban és továbbra is gyártom. 😄D

Dell power

HUmanBandi
Nekem is ilyesmi van csak Vezetékmentes!
No farok optical cincegö! :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

MS abbahagyta a kiegek gyártását??
NEEEE!

Az egérkém... nem akarom leváltani.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Valen
na betõttte a képet, elõzõ storno 😊)

Microsoft rulez

azért nem kell megkövezni

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Airborne Ranger : hát nem rosz, láthatatlan, 1 pixelnél kisebb és Image felirat van rajta 😊)

Tuvok
rofl, ez mi 😛

Admiralis
Látszik is! 😄DD

Dell power

AirborneRanger
Nekem ilyen van:

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Admiralis
Cool, a legjobb egér! 😊
Nemérdekelnek a Logitech-ek. 😊)

Dell power

Tuvok
ilyen:

Admiralis
Ja hogy má lopsz is! 😄DD

Dell power

Admiralis
Mé ez nem öt gombos?

Dell power

Tuvok
jé, tök ilyenem van, csak több gombbal

Admiralis
Hát szívesen vinném a saját kis egérkémet és akkor jobban mennne a dolog az bíztos. De azért szerintem másik hardver elemmel is fog menni.

Dell power

kérdés az hogy el tudsz e találni valakit..

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Admiralis
Jah fõleg így, hogy én is a JCSR-t fogom erõsíteni. 😄

Dell power

Szerintem nem kéne ilyen kis hülyegyerekkel foglalkozni még emberszámba sem kell venni õt... És speciál így teszek...
Kron
Rush
Ezek még csak kis taknyosok és nem kell haragudni rájuk....
A szarkeverést meg nyugodtan elnézhetjük szerintem..
Mindenki tudja hogy õrült Ûberláma powák!

Jut eszembe! A LAN partyra meg vagyunk mi JCSResek és mindenki rettegjen mert kíméletlenül elkenjük a szátokat!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Admiralis
Ja hoooopsz! No mind1 láma vok! 😄D

Dell power

Tuvok
DND Te ! 😊

Admiralis
Gondolom azért vagy DNT módban megy megy a "filmed"? 😄D

Dell power

Kovács legény
És végre visszatértek a régi szinkron hangokra,igy megint nézem. De az SG-is jó!

www.czekoart.hu

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Admiralis
Mi az a Star Trek???

Dell power

Tuvok
SW suxxx, ST rulz, go Viasat most 😊

Admiralis
Figyelem Figyelem! Szolgálati Közlemény!

2004-02-28-án azaz MA este 20 : 25-kor CSILLAGOK HÁBORÚJA - SPRCIÁLIS VÁLTOZAT az RTLKlub-on! (megj.: A rtlklub fos szar kereskedelmi mûsorcsatorna, ezért számítsunk töménytelen mennyíségû reklámra)

Dell power

HUman Soldier
Én is csak véletlen néztem oda,egy 5 percig észre se vettem,nah mondom ha már itt vok.

505thZajcev[PT]
Bazzeg fel se tunt....

HUman Soldier
télleg,nah mind1

Valen
mert a "meg1" lemaradt

Valen
egyel elszámoltad magad

HUman Soldier
73k

HUman Soldier
még 2

HUman Soldier
még3

HUman Soldier
Unokaöccse vagy öccse az tuti.Egyébként csak azé monta hogy mondjanak vmi,feltünési viszketegség.

0Fritz0
Klegény! Megkaptam az üzeneted, de még mindig nem tudom, hogy el tudok-e menni. Tényleg, meddig is lehet jelentkezni?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Bocsi, ezek szerint kicsit félreérthetõ lett...
A szerverteken gondolom megvan nektek a gémerek által beírt szöveget tartalmazó log-fájl. Arra szerettem volna megkérni titeket, hogy megnéznétek-e a kb.11-óra magasságában gémelõk szövegeit, mert:
"Soldi! (#72976): Hehe, Chronik tényleg az öccse? Akkor valalmi nagyon jó anyagot cuccolhattak, mert asszem pont kronik kérdezgette Szilvesztertõl: "Igaz, hogy te vagy Rush?" Ez már tényleg a szánalom powa lenne."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Admiralis
Reggelt!

Dell power

Kovács legény
???

www.czekoart.hu

Bocsi Fritz de nem nagyon értem, hogy mit próbáltál kifejtani ezzel a megjegyzéseddel..

0Fritz0
Nah vagyok! (Mindenki elhúzza a száját...)

Tai! (#72975): rgr!
Soldi! (#72976): Hehe, Chronik tényleg az öccse? Akkor valalmi nagyon jó anyagot cuccolhattak. Asszem pont kronik kérdezgette Szilvitõl: "Igaz, hogy te vagy Rush?" Mivel nem vagyok benne biztos, negkérhetnék egy JCSR-es collegát, hogy nézze meg a mai log-fájlokat? (úgy 11 óra magasságában) Ez már tényleg a szánalom powa lenne.
Ice! (#72977) Tod, valakinek bombáznia is kell...