Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angol kommentátor http://www.gamesports.de/international.pls
német kommentátor http://www.gamesports.de/event4.pls
www.battlefield.hu
talán a saját hibáidat javítgasd elõszõr

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
ClanBase OpenCup
PR vs. F7C - 20:00
Pálya: Battle of the Bulge
(PR = Csabika új klánja)
IRC meccsbot: #bf.hu.cup (IRCnet)
SeS::CoFB vs. WILD_A - 21:00
Pálya: Battle of the Bulge
IRC meccsbot: #bf.hu.cup2 (IRCnet)
ClanBase EuroCup
NBrigade vs. Arcor - 20:00
Pályák: Kharkov/Tobruk
IRC meccsbot: #bf.hu.cup3 (IRCnet)
ClanBase Eastern Front Cup
FoP vs. PRGK42 - 20:00
Pályák: Battle of the Bulge/Tobruk
IRC meccsbot: #bf.hu.cup4 (IRCnet)
www.battlefield.hu

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ne butítsd a jó népet, Te is nagyon jól tudod, hogy nem 2 hónapig voltunk jelen. Nem más játék miatt hagytuk abba, hanem gerinctelen játékosok miatt...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
:
"K:Tai told át Carentanra plíz"....Tai:ok"
és már jön is Carentan:-)
egyébként meg nem gyõzöm hangsúlyozni:http://d2mh.try.huhttp://d2mh.try.hu
de a kedves közönség ha nem reflexbõl nyomna ok-t a bejelentkezõ screenre ott sokmindent olvashat ám:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Viszont így, hogy alapból nem futnak már más a helyzet.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
azért vannak a mapok,hogy játszanak rajtuk nem azért,hogy összevissza váltogassuk...
Speciel a d2mh szerver üres amióta fennt vannak a Custom Mapok...nem értem miért de üres...
A Cutom mapok nem forognak körbe csak akkor jön,ha beváltja egy admin szal ez sem lehet indok,a szavzást levettem mind pályára mind kickre...ez lehet indok...
90%-ban van fennt valaki admin aki elváltja a pályát,ha a többség szeretné...
Szerintem az adminokra sincs túl nagy panasz mert én elég korrektnek érzem mind magam mind a társaim munkáját...
A szerveren be van állítva a TK büntetés...3 után kirúg ergo nem kell szavazgatni a mókusra mert 5 percig nem jön vissza,ha mégis és újra kezdi akkor ismét kirúgja és bannolja a második kicknél....lehet,hogy kicsit soknak tûnik ez de ennél korrektebben nem lehet megoldani szerintem az admin kérdést...
úgyhogy nem sírni kell hanem olyan szerveren játszani ahol ezek vagy legalább egy részük be van állítva...
Ja,hogy üres szerverre nem megyek?
Olyanra viszont igen ahol legalább hárman már vannak..szóval belépsz és kb 5 percen belül már ott a létszám...akkor?
Kb ennyi,mondjuk ezek az én nézeteim de pl a KoB fele bannolva általam...sírtak is hogy genya vagyok de õk nem hiányoznak a szerverünkrõl....az meg,hogy a többiek nem jönnek hát istenem,lehet ebben valami rejtett jólesõ mazochizmus,hogy sírok az 1.6 f....ságai miatt....
Én személy szerint inkább ott játszom ahol ezt kultúráltan megtehetem...Kb ennyi lett volna...
Most Off a szervermarketing:-)

Mikor egy ilyen balfek kempeli a repteret, akkor nem sirni kene, es eleszuletni hatodszorra is, hanem 20 meterre beulni egy tankba, es picsan loni.
Bezzeg engem admin kickelt az az rdcs-rol, mikor fustos kicsi shermanomat lecsereltem a tigrisukre. Szanalmas😊
Bár inkább azt is ban-ra módosítanám mert mit ér a kick, ha visszajön barátunk.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Aláiirás
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hát sajnos nem mindig. Volt már olyan is, hogy a magyar pubon az egyik csóka elkezdte spontán leDTK-zni az arra járókat és a 3. szavazás után sem tudtuk kikickelni, mert a hent hevében mindenki gasztrocentrális (hasraütéses) alapon nyomot valamit, már ha egyáltalán észrevette hogy itt bizony most szavazni kéne... Csókánknak így jött össze cirka -35 ponty.
A másik jó kis móka a pályaváltás folyamatos szavaztatása. Kicsit érdekes gondolatmenetet követve ("Bár most nem akarnak pályát váltani, de 6. szavazás után már biztosan kedvet fognak kapni a másik maphoz") nyomatják a jót. A legjobb az egészben az, hogy ált. arra hívatkoznak, hogy az adott a pályán mindig lelõvik õket, nem tudnak repülni, nem szeretnek tankozni, stb. Tipp: Ha nem tetszik a helyzet, át lehet menni más szerverekre.
Lényegében jó az egyszerûsített szavazás. A gond csupán abban van, hogy néhány mukinak mintha az igen/nem közötti választás is komoly gondot jelentene, vagy egyszerûen sza*ik az egészre. Ez pedig csupán hozzá állás kérdése.
Pont ez az, hogyha meg nincs bent egyetlen testi-lelki bazedov kóros kis pecs sem, akkor meg minek a szavazás?

Aláiirás
Dell power
Hát nem tudom. Tény, hogy engem halálra tud idegesiteni a szavazóablak, és az esetek döntõ többségében el sem olvasom, hogy mi van ott, csak nyomok valamit a 7-8 környékén... De amúgy tényleg hasznos lehet.
Aláiirás
Jó ez a grafikus szavazás, egy gombnyomással eltüntethetõ, és az átlag public fazon is fel tudja fogni. Csak akkor gáz, ha nem képesek felnõni hozzá a szellemileg fogyatékos gyerkõcök, és orrba-szájba nyomkodják a vote kicket mert az a szemét ellenfél képes volt és lelõtte. (saját tapasztalat😊)
Szóval ha esetleg be lehetne állítani azt, hogy mondjuk maponként csak egy szavazás lehet akkor sztem jól mûködne a dolog. Ha a többség nem akar azon a mapon játszani simán megoldják, ill. ha tk-s van azt is rövid úton ki lehet rakni, kick után arra a mapra már úgyse tud visszajönni.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

mert kijön valami új gém