Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisponty
Mar megy😊))

kisponty
Nem megy a Clanbase, legalabbis chelloval, szoval eredmenyeket pls!!!!

Kovács legény
Jóéccakát mindenkinek bele!

www.czekoart.hu

TheGOro
Látod BB nálam mekkora bugos a játék! 😊))))

http://GOro.hu

BurnBaby
A ma este 20:00 órakor kezdõdõ NBrigade vs JG.KeyWeb (ex Arcor) EuroCup meccset közvetítik a ClanBase szervezésében. Csatlakozási linkek:
angol kommentátor http://www.gamesports.de/international.pls
német kommentátor http://www.gamesports.de/event4.pls

www.battlefield.hu

Admiralis
Igen bõvelkedik a ma esti kínálat. 😊

Dell power

Kovács legény
naggggyonhülyeee

www.czekoart.hu

BurnBaby
te nagyonhüje 😊))

www.battlefield.hu

"utánna" = utána

talán a saját hibáidat javítgasd elõszõr

Danny
DC fórumon íggyen buli vaaan!!!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
Ma esti kupameccsek:

ClanBase OpenCup
PR vs. F7C - 20:00
Pálya: Battle of the Bulge
(PR = Csabika új klánja)
IRC meccsbot: #bf.hu.cup (IRCnet)

SeS::CoFB vs. WILD_A - 21:00
Pálya: Battle of the Bulge
IRC meccsbot: #bf.hu.cup2 (IRCnet)

ClanBase EuroCup
NBrigade vs. Arcor - 20:00
Pályák: Kharkov/Tobruk
IRC meccsbot: #bf.hu.cup3 (IRCnet)

ClanBase Eastern Front Cup
FoP vs. PRGK42 - 20:00
Pályák: Battle of the Bulge/Tobruk
IRC meccsbot: #bf.hu.cup4 (IRCnet)

www.battlefield.hu

Crem
Nem inkább rossz?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

De a vietnam se roszz 😊

Mr Manson
thx

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

0Fritz0
Unalom ellen ajánlom a DC-topicot. Flémre fel!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Frankie

Crem
Mea Culpa

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Frankie
nem is rátok gondoltam 😊

0Fritz0
A szabályok bevezetése elött én is mentem BC-ni, mert mint mondtad: "no sirás, kapjatok el!". Viszont mióta mi is a NeBaSz! (Nemzetközi Battlefield Szervezet) kiskönyve alapján nyomulunk virtuális karinkkal, szerintem joggal elvárhatom hogy a többiek is tartsák mán be a NO BC-t, ha már a többség így döntött.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Crem
Franki!

Ne butítsd a jó népet, Te is nagyon jól tudod, hogy nem 2 hónapig voltunk jelen. Nem más játék miatt hagytuk abba, hanem gerinctelen játékosok miatt...

Random_
Ha felnövök és lesz egy saját BF szerverem akkor azon csak Battle of Britain, Coral Sea, Tobruk és Aberdeen fog futni. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem,nem kb 2 napig körbeforgott de átállítottam pont ezért szóval ha kicsit gyilkolni akarsz Carentanon pl akkor meg kell ejteni a következõt sajna:
"K:Tai told át Carentanra plíz"....Tai:ok"

és már jön is Carentan:-)
egyébként meg nem gyõzöm hangsúlyozni:http://d2mh.try.huhttp://d2mh.try.hu
de a kedves közönség ha nem reflexbõl nyomna ok-t a bejelentkezõ screenre ott sokmindent olvashat ám:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Frankie
ne izgulj 2 hónap múlva úgyis megunják mert kijön valami új gém

Random_
õõõ én eddig azért nem mertem oda menni mert nincs letöltve a custom map ami esetleg beugorhat.

Viszont így, hogy alapból nem futnak már más a helyzet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jah és kira a meccsreport MrManson with our stg:-)))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Nem tudom mit problémáznak az adminok...le kell venni a szavazást és kész...
azért vannak a mapok,hogy játszanak rajtuk nem azért,hogy összevissza váltogassuk...
Speciel a d2mh szerver üres amióta fennt vannak a Custom Mapok...nem értem miért de üres...
A Cutom mapok nem forognak körbe csak akkor jön,ha beváltja egy admin szal ez sem lehet indok,a szavzást levettem mind pályára mind kickre...ez lehet indok...
90%-ban van fennt valaki admin aki elváltja a pályát,ha a többség szeretné...
Szerintem az adminokra sincs túl nagy panasz mert én elég korrektnek érzem mind magam mind a társaim munkáját...
A szerveren be van állítva a TK büntetés...3 után kirúg ergo nem kell szavazgatni a mókusra mert 5 percig nem jön vissza,ha mégis és újra kezdi akkor ismét kirúgja és bannolja a második kicknél....lehet,hogy kicsit soknak tûnik ez de ennél korrektebben nem lehet megoldani szerintem az admin kérdést...
úgyhogy nem sírni kell hanem olyan szerveren játszani ahol ezek vagy legalább egy részük be van állítva...
Ja,hogy üres szerverre nem megyek?
Olyanra viszont igen ahol legalább hárman már vannak..szóval belépsz és kb 5 percen belül már ott a létszám...akkor?
Kb ennyi,mondjuk ezek az én nézeteim de pl a KoB fele bannolva általam...sírtak is hogy genya vagyok de õk nem hiányoznak a szerverünkrõl....az meg,hogy a többiek nem jönnek hát istenem,lehet ebben valami rejtett jólesõ mazochizmus,hogy sírok az 1.6 f....ságai miatt....
Én személy szerint inkább ott játszom ahol ezt kultúráltan megtehetem...Kb ennyi lett volna...
Most Off a szervermarketing:-)

kisponty
Nem tudom miert faj mindenkinek ez a Ze, Elalon negyszer futottam bele egymas utan az alapunkon. Haromszor ugy lottem ki, hogy egy lovese sem talalt.
Mikor egy ilyen balfek kempeli a repteret, akkor nem sirni kene, es eleszuletni hatodszorra is, hanem 20 meterre beulni egy tankba, es picsan loni.
Bezzeg engem admin kickelt az az rdcs-rol, mikor fustos kicsi shermanomat lecsereltem a tigrisukre. Szanalmas😊

Kovács legény
Gyertek a mi szerverünkre! Kirugok bárkit!😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
Semmit sem kell engedni senkinek!Csak nekem!😊

www.czekoart.hu

Random_
Szerintem a mapváltásról nem kellene engedni szavazást csak a kickrõl.
Bár inkább azt is ban-ra módosítanám mert mit ér a kick, ha visszajön barátunk.

Random_
Tegnap is ki kellett volna szavazni Zé -t mert BC-zet meg TK-zot és úgy általában inkább ártott mint használt. Sírtak többen is, hogy miért nem kickeljük és felháborító, hogy ilyen emberek játszhatnak. Persze amikor szavazás volt csak a hatotik vagy x-edik alkalomra szavaztuk ki az embert amikor már eltelt 38 perc a pályából azaz a második körbõl 2 perc maradt. Szerintem akkor is csak a véletlennek tudható be, hogy kiszavazódott.

Danny
Szerintem nem izgat. 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Manson szólt hogy kész a tRs vs. neXus match report akit érdekel olvassa. 😉

0Fritz0
3* több szavazás, mint eddig? Ez nem igaz, legalább 5* több!

magillagorilla
Na de azért az kicsit túlzás, hogy az elmúlt néhány hétben kb. háromszor annyi szavazást láttam a szervereken, mint az elõzõ másfél évben összesen!

Aláiirás

Mr Manson
Hát ja! Van egy két érdekes hozzászólás... és valaki kicsit "agressziv"!

Danny
Na BFV fórum is egy külön fauna...

Kovács legény
Na! Megszólalt a dán vendégmunkás...

www.czekoart.hu

0Fritz0
"Jó ez a grafikus szavazás, egy gombnyomással eltüntethetõ, és az átlag public fazon is fel tudja fogni."

Hát sajnos nem mindig. Volt már olyan is, hogy a magyar pubon az egyik csóka elkezdte spontán leDTK-zni az arra járókat és a 3. szavazás után sem tudtuk kikickelni, mert a hent hevében mindenki gasztrocentrális (hasraütéses) alapon nyomot valamit, már ha egyáltalán észrevette hogy itt bizony most szavazni kéne... Csókánknak így jött össze cirka -35 ponty.
A másik jó kis móka a pályaváltás folyamatos szavaztatása. Kicsit érdekes gondolatmenetet követve ("Bár most nem akarnak pályát váltani, de 6. szavazás után már biztosan kedvet fognak kapni a másik maphoz") nyomatják a jót. A legjobb az egészben az, hogy ált. arra hívatkoznak, hogy az adott a pályán mindig lelõvik õket, nem tudnak repülni, nem szeretnek tankozni, stb. Tipp: Ha nem tetszik a helyzet, át lehet menni más szerverekre.
Lényegében jó az egyszerûsített szavazás. A gond csupán abban van, hogy néhány mukinak mintha az igen/nem közötti választás is komoly gondot jelentene, vagy egyszerûen sza*ik az egészre. Ez pedig csupán hozzá állás kérdése.

Danny
Akkor nem kell beengedni a köcsög külföldieket azt kész. De valamit kell csinálni.

Kovács legény
Válaszoltam!😊

www.czekoart.hu

magillagorilla
Ja, és ugye mint írtad: "Csak akkor gáz, ha nem képesek felnõni hozzá a szellemileg fogyatékos gyerkõcök..."
Pont ez az, hogyha meg nincs bent egyetlen testi-lelki bazedov kóros kis pecs sem, akkor meg minek a szavazás?

Aláiirás

Mr Manson
Reggelt!

Admiralis
KLegény ment egy privát üzenet neked!

Dell power

HUman Soldier
reggelt

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Kovács legény
Jóreggelt!

www.czekoart.hu

Admiralis
Jó az ha van, de néha egy körben beküldenek ötvenszer mapváltot. Ez néha idegesít de mindig noval szavazok. 😊

Dell power

magillagorilla
Reggelt!

Hát nem tudom. Tény, hogy engem halálra tud idegesiteni a szavazóablak, és az esetek döntõ többségében el sem olvasom, hogy mi van ott, csak nyomok valamit a 7-8 környékén... De amúgy tényleg hasznos lehet.

Aláiirás

Hamed
Na igen, de akkor hogy rakják ki a tk-s birkát? A legtöbb ember azt se tudja mi az a konzol, nemhogy még beírják azt a bonyolult parancsot, hogy pl. kick 12 Admin meg ugye nincs éjjel-nappal.

Jó ez a grafikus szavazás, egy gombnyomással eltüntethetõ, és az átlag public fazon is fel tudja fogni. Csak akkor gáz, ha nem képesek felnõni hozzá a szellemileg fogyatékos gyerkõcök, és orrba-szájba nyomkodják a vote kicket mert az a szemét ellenfél képes volt és lelõtte. (saját tapasztalat😊)

Szóval ha esetleg be lehetne állítani azt, hogy mondjuk maponként csak egy szavazás lehet akkor sztem jól mûködne a dolog. Ha a többség nem akar azon a mapon játszani simán megoldják, ill. ha tk-s van azt is rövid úton ki lehet rakni, kick után arra a mapra már úgyse tud visszajönni.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

skorpio7
COBRA !

Van egy privát üzeneted !

"A BC a jobbik csapat jutalma."