Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helyesbíteném tanult kollégám, ugyanis Huffnágel István nem soha nem volt a Mézga családdal rokoni kapcsolatban. Fentnevezett Huffnágel István Mézga Gézáné Paula ifjúkori szerelme volt. Abban igaza van a tisztelt kollégának, hogy külföldre szakadt hazánkfia, de mint a történetbõl kiderül igencsak híján volt, van a pénzmagnak (csóró). De nagy vonalakban igaz, amit Seat mondott.

és asszem Õ volt "cigánygyûlölõ" is 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Jajjj...!!! Érzem én, hogy vmi qrvára különlegS csillagállás lehet ma, mert itt most mindenkinagyonhüje!

Az a Mézga család külföldre szakadt rokona. (lóvés!) 😄

Jjja, nem tom, hogy ki az a Huffnagel Pisti, de ezúton szeretném neki megköszönni a mai Stén, Bocage fûrészmalomnál adott tippet! Thx!

és tuggya,és tuggya! 😄DD

LOL!!!

TheGOro
Na látod mondom én megmondtam én naplót vezettem minderrõl, Meggy is bevallóta, és tudtam hogy ez lesz, elõre meg lehetett ezt jósolni. Elbuzult a nép! Hát ez már katasztrófa!!! Úgy érzem hogy én vagyok itt talán az utolsó nóóórmális ember ezen föld golyón. Nem a flameelésért (dehogynem pont azért) de ma kiderült hogy Ranger is inkább a saját neméhez vonzódik. Azt hogy Ranger pontosan melyik nemhez tartozik azt mááá nem tom me TS en se derül ki számomra eggyértelmûen amikor olyan hangokat ad ki mint egy seggbekúrt makimajom. Elõször azt hittem hogy csak gizdul az SB lájvba azt benyomott egy Auto Wah-Wah ot egy Flange-t és egy Distorsiont, de nem így van. Na tehát lényeg a lényegtelenségben hogy nincs kézzelfogható bizonyítékunk Ranger nemi identitásának bizonyítására, de attól még Buzi! Fõleg 41 -es szám hát még szép hogy Buzi! Na most ezt vonatkoztatva Meggymag személyére valószínûleg azért vele megy az eszme csere mert neki van egy ilyen kissé nõies, fogalmazzunk úgy hogy buzis kisugárzása aurája, ami vonza a hasonló hajlamó, vagy az azokat az embereket akikben ilyen hajlamok lappanganak. Szóval odafigyelni ezekre! Koncentráljatok az apró jelekre!!!! Na mára ennyi, gondoltam flémELEK valamit ide mert ma nagyon halott volt mind a DC mind a BF topik. Tehát lények a lényegtelenségben ez az én kis ajándékom számotokra, jó olvasást! Én pedig most el megyek alukálni mert nagyon lefárasztott a "Baszd meg" frazeológia rejtelmeinek kutatás. Jó8

http://GOro.hu

Meggymag
Hééé semmi közöd a lógómhoz kiskakas!! 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

elmegyek dolgozni és a jó kis szaftos dolgokról meg lemaradok

BurnBaby
hástennek ,)

www.battlefield.hu

UFF
akkor vedd le a logodat
😄DDDDDDDDD

Meggymag
Sztem ezek után jobb ha kilépek a Coffból mert csak gondot okozok 😞( Azért én örültem, hogy megosztottad velem a dolgokat Leszkó bár tom, hogy ez azoknak nem jó akik jáccottak hisz én nem tettem. Szal sztem azért nyugodtan lehet nekem mondani a dolgokat de kéretik ilyenkor azokkal is megosztani az infót akik jáccanak. Borg kissé bedurrant ezen de talán meg lehet érteni. Szal akkor mostantól nem vagyok coffos. Báj!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kedves D2MH!

Kezdem az öröm és bodottá részekkel: köszönjük a mai gyakot, azt hiszem minndenkinek a javár vállt, legalább is reméljük hogy ti is tudjátok majd eredménnyel hasznosítani az OC szerepléseitek során!

A másik dolog: Leszko, azt hiszem legközelebb ha bármit össze kívánsz szervezni a jövõben a CoFB-al a hozzállásodat tekintve néhány dolgot jó volna megváltoztani. Elõször is, ha valakivel egy meccset lebeszélek, nem lépek le irc-rõl se szó se beszéd, állva lógva hagyva õt (engem) aztán néztem ki a fejembõl mint a birka hogy találjak egy D2MH-st akivel lebeszéljem a konkrétumokat. Azt hiszem élõszóban is elvársz másoktól annyi tiszteletet hogy nem hagyod õket csak úgy ott mikor valami mondanivalójuk lenne. Ez a dolog egyik része.
Ez még semmi, végre D2MH szerveren találok két klántársatokat, akik szintén otthagynak lógva mint lóf*** a hidegvízbe, majd server message-ekkel tudatják velem hogy nekik nem jó a coff szerver.... mind1, megoldottuk.
Persze lelövitek a szervert úgy hogy még a passwordöt se tudjuk, majd jó negyed óra intenziv keresgélés után megérkezik meggymag a sulijából, és elmondja nekünk a szerver jelszót!!!

Kedves D2MH, a Coff nem egyenlõ Meggymaggal, bárkihez bármikor lehet fordulni bizalommal, és ha már engem tiszteltek meg azzal hogy összeegyeztessünk egy gyakot, akkor annyi a minimális emberi viselkedés hogy ne egy 3. félnek adjak ki olyan információt (jelen esetben a server pw-t) aki mintegy 3 perce érkezett haza. Tehát HA VELEM BESZÉLTEK LE VALAMIT AKKOR VELEM IS FEJEZZÉTEK BE!!!
Kicsit felhúztam magam ezen a mai este.....

A harmadik dolog, hogy meccs után meggymaghoz mentek ismét csak meccstapasztalatokat megbeszélni amikor õ egész két órás gyanunk alatt nem is játszott!! Sztem ez valahol már egy kicsit a pofátlanság határát súrolja.

Nem akarok senkit megbántani közületek, mindegyikötöket tisztellek és szeretnék a jövõben is hasonlóan szinvonalas edzõmeccseket játszani, de a mai hozzállásotok egy cseppet kiakasztott.

Még egyszer elmodnom itt, most, mindenkinek, ha valaki akar tõlünk valamit, NEM CSAK MEGGYMAGHOZ lehet fordulni hanem bármelyikünkhöz, fõleg Ransomhoz, Sishez, Blasterhez vagy hozzám szervezési kérdésekben.

Üdv: borg

TheGOro
Köszi BB az anyagot a "Baszd meg"-el kapcsolatban!

Tuvok
gyere ide, ott segítek, ne itt offoljunk

Help me, de hirtelen valaki és elõre is köszi:

kellene egy prg, amivel mp3-akat tudok megvágni és alakítgatni egyszerû módon, ha lehet okos tanács mellé linket is...

köszike, de nagyon!

http://gaborszantai.co.uk/

Tuvok
rofl, majdlátod...
unregek eliminálása óta nincs melója a házigizdáknak, pláne ha egy mod a másik oldalról van...

Mr Manson
Ott azért van rend mert "3-4" ember irogat!
És az is több mint érdekes...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

BurnBaby
hát olyan rendet nem igérek 😊 megkértek, elfogadtam - ha nem adtok rá okot észre se vesztek 😊

www.battlefield.hu

Hello fönökasszony
Remélem ezután rend lesz itt is, mint a BFV topicban

LOL

Tuvok
lám, lám, lám

Mr Manson
Megvan! Még telószáma is! Csak lusta vagyok felkelni, telóm meg az ágyamon van...

BurnBaby
d2mhsok - peet007 küldött nekem egy emilt, de mindig visszaír a mailer daemon. kérlek adjátok át neki, h válasz röviden: sajnos nem
vagy adjon egy mûködõ emilt és megkapja a (hasonló tartalmú) bõvebbet 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
emilben biztos. azt még akár meg is tudom adni 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
akkor most reszkessetek ,)

www.battlefield.hu

spy1
lakásám

TECHNO 4EVER!

Mr Manson
PCK! PCK! PCK! Hol lehet elérni téged?

spy1
hát sajna engem nem érdekel! ell bandi gépe

TECHNO 4EVER!

TheGOro
Van valakinek fogalmazása a "bazd meg" kifejezésrõl??? Bármilyen anyag jól jönne, értelmezése, szinonímák, megfelelõi külföldi nyelvekben, eredete... stb. Elõre is köszi!

HUman Soldier
Az.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

az! 😊
de mi lenne velünk nélküle? 😄

aPa
domina...

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

HUmanBandi
DE a ramokat is húztam :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

salute! 😊

!S jo estét mindenkinek

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Juj!!!!!
új "Házigazdánk/Háziúrnõnk" van! 😊
yeeee
(bunda!)

"-mit iszol?
-bedeco
-mi?
-hmm..."
😊
és,hogy BB-t kövessem:
nehogy OFF topic legyen - "Roger that!" 😊

AirborneRanger
gizda kocka 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

JCSR Vaszilij Z
Genius Flight 2000 F-22x Joystick om van windows Xp vel..és minden kalibrálás után másfele huz😞,mindig megkell ujra tanulnom vele repülni.Nincs valami program amivel belehetne jól állitani,vagy mit tehetnék?Van alul két huzoka azokkal mit csináljak?

magillagorilla
jahh, va benne INFINEON 512mn DDR 333 MHZ, meg Microsoft Wrilese Optical Desktop.

Aláiirás

spy1
ell bandi jó géped van menõõ

TECHNO 4EVER!

HUmanBandi
Geforce :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

Danny
Azért figyeltétek milyen anti flood hozzászólás volt? 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Nekem Sapphire 9600XT van és azzal full elégedett vagyok. Esetleg tedd fel itt a kérdést!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

HUman Soldier
Geforce.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Adam5
1épként melyik ajánlod jobban:
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV
vagy
Abit GeForce FX 5700 Ultra 128 MB 8x AGP TV/DVI
?

Danny
Ezzel a kártyával elég lesz. Szerintem egy 1024x768-as full grafics ki fog jönni.

Adam5
1700mhz elég vagy kevés?