Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki régebbi (mondjuk legalább 1 éve) BF -es az ismeri és tudja, hogy ezen a hozzászóláson miért sikítottam a röhögéstõl:
Desert Combat fórum, #5914. A szerzõ Lifeforce:
"És mire is jó, hogy skilles vagy?
Semmire...
Ezt meg kell szokni, hogy a jó játszó csapatokat megvádolják.
Mikor elkezdõdött a BF1942, vagy 1 évig mi voltunk a litán.
Sokszor megvádoltak minket csalással.
Aztán jött a PT, Six...stb.
Mindíg az van a soron aki a legjobban játszik.
Az, hogy nektek van idõtök reggeltõl estig ezzel foglalkozni az a ti dolgotok.
Mi akkor megtehettük most nem, és nem is akarjuk már mert meguntuk."
Aki érti annak jó szórakozást 😊
no off: "jobbról tank"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a COFF-al meg jó gyakni, de ki az a a meggymag?

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Hát egy kicsit túl van lihegve a dolog, amivel én nem értek egyet az az offolás elleni hiszti. Mért fáj az valakinek, ha néha valaki közbeszúr pár marhaságot, ettõl kerek ez a fórum. Vagy legyen így:
hé, történt velem egy jó dolog: www.zzz.hu/11111
meg, jaj ezt halgassátok meg: blabla.hu/búúúú
mint a seregben, ha a közösség valamelyk tagja megkérdezi, hogy figyúúú, segits ebben meg ebben, akkor moderálni kell, mert ilyen probléma nincs a játékban? legyen egy kicsit közösség feelingje, nem pedig fórum.
mondjuk no para, nem hiszem hogy gond lesz, bfv fórumon idézett szó szerint valami Life gyerek nonstop a fórum szabályzatból, mint egy rossz ügyvéd, brrr
jaj, e most off, mert nem ide hanem a bfv fórumba való? :-)
legyetek jók, meg no hiszti, max laposra veritek egymást ealanon. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem volt lebeszélve velünk semmiféle gyak tegnap, szóval ilyet ne tessék emlegetni thx 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
SZVSZ vagy nem? 😊))) lol
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
akik érintettek úgyis tudják mire vonatkozott a lenti komment (beleértve fórumozók és moderátorok közelmúltbeli munkásságát egyaránt). menjetek inkább ea lanra ,))
elõbb belenéztem a tükörbe... kicsit kezdek mumusformát ölteni...
www.battlefield.hu
így szépen lefeküdtem és odáig jutottam, hogy semmi értelme 15-jére is nekifutni akkor inkább "elõsegítek" a tanknak ha el is jut odáig😊
egyébként meg egyetértek veled. Észrevettem én is a játékmenet közben, hogy rajtam kívül más is nyúlt eme fegyvernemhez😊
Ami ilyenkor talán megoldás lehet, hgoy a repülõseink ugrálnának mint ahogy ti is tettétek ezt midway-en, de õk annyira fogják a botkormányukat, hogy az istenért nem lehet õket rávenni ugorjanak:-)
grat egyébként tegnap annak a corsair-esnek aki úgy ugrott midwayen a reptéren, hogy a hangár tetjére landoltatta a repcsijét😄D
bc

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Egy jó tanács : ha kaksi kerül a ventillátorba ( pl Bocage-en ) akkor a legutolsó dolog amit tennék az az, hogy megnövelem a scoutok számát.
Bár nekem amúgy is " szívem csücske " az a kaszt, azért még egy s mást nyilatkozhatok róla.
Bocage-on - ha csak az alapbázis maradt - én személy szerint megpróbálnék assaultokkal, jeep-el etc kirohanni és nem a bokorból lõdözni szegény koldus gyalogosokat ( márcsak azért sem, mert ezzel amúgy sem érsz el semmit )
Be kell ülni az AA-kba és az engiknek meg várni kell a tankra ( ami ugye megmarad, mert az AA-ban ülõk nem hagyják, hogy elpusztítsák õket a repcsik )
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
amúgy meg szerintem lépjünk túl ezen a problémán 😊
www.battlefield.hu
ez most vicc?
FoP!-60k-69k + 70k! :)
www.battlefield.hu
én nem tudok róla semmit..😊
a polfórum az valami politikai fórum? és itt a gamezen?
és van egy bfv topic is itt?
bocs ha nagyon láma kérdéseim vannak...😊
valaki mondd valamit, lenyegtelen, hogy hulyeseg vagy sem, erre egyesek azonnal kurvaanyaznak. itt meg nem tartunk!
FoP!-60k-69k + 70k! :)
de ha valakinek nem tetszik természetesen elmegy ez így mûködik, igen
thx a gama by COFB, gg was.
viszont elárulhatnátok, hogy hogy jött ez a Midway ;-) Kivel fogtok játszani ezen a pályán?😊

én nem voltam tegnap de így is bizti vagyok hogy csak valami sajnálatos félreértés sorozat volt... ez tuti
mi nagyon kedvelünk titeket
amennyire én tudom annyira el akartunk picsázni titeket... nos túlságosan erre koncentráltunk vszeg 😊))
respect

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
a lényeg,a lényeg. 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"