Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze kell hozzá egy jó proci is, meg legalább 512Ram.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
www.battlefield.hu

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
hová mentek emberek? .....😊)))
én NEM vagyok ILYEN
nah ilyen az egerem 😄 jó vele repülni::
😄 egy egér verseny??TECHNO 4EVER!
ez mind mind pécsi kesztyû! emléékeztek? 😊))
nagyon lol volt

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
...
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

közelebbrõl www.battlefield.hu -> ott a keresõbe: desert combat
www.battlefield.hu
wake up NEO....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
FoP!-60k-69k + 70k! :)
az én rudi(a)mat szeretnéd? 😊
mai ebéd ajánlat:
sztrapacska light!
("nem lehet megunni,ez az amit nem lehet megunni!") 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)

hmm, úgy összefojtak a betûk...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

A történet a római birodalomig nyúlik vissza. Hosszó idõn át különféle megoldásokkal próbálták a naptárakat "kordában tartani", hogy ne legyenek nagy elcsúszások, ezért egy ideig szökõheteket alaklmaztak 10 évenként. De ezen kívül idõrõl-idõre más megoldásokkal álltak elõ. A mai értelemben vett szökõhónap bevezetése Augustus császár nevéhez fûzõdik, aki annyira büszke volt találmányára, hogy Julius példáján felbuzdulva saját hónapot követelt magának. Tehát eszerint február (ami akkor még az év utolsó hónapja volt) 23.-a és 24.-e közé iktatták be a szökõnapot négy évente, tehát a napok így következtek: febr. 23., szökõnap, febr. 24... A késõbbiekben aztán inkább kitalálták, hogy szökõévben a február legyen 29 napos, mert mégsem jó, hogy van egy nap, aminek csak az a neve, hogy szökõnap (hiszen ez nem képezte részét a februárnak)! Ja, és köztudott, hogy minden negyedik (a néggyel oszthatóak) év szökõév, de az már nem annyira, hogy a századfordulók közül viszont csak minden negyedik az (a 400-al oszthatóak)! Tehét örüljetek erõsen, mert a 2000. év "szököszázadforduló" volt, legközelebb ilyen csak 2400-ban lesz!
A Mindentudás Egyeteme legközelebb bizonytalan idõpontban jelentkezik!

ereklye sztem ne válj meg tõle😊)

én még csak xp alól formáztam...kipróbálom

ez úgy van, hogy nem lehet leformázni nagyobbra, tehát ide (nem SATA 😊) kell adni nekem, és én adok cserébe egy 30 gigásat! 😄
és... rikvesting reinforszmentsz? 😊