Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

braincruiser
bcruiser jelentkezik.
Sokat kell nyújtania nekem a Logitechnek, hogy a nevem bánta a "rövidítést".

KIRÁLY ÕGY VAGY LÍDERÜNK Ó NYALOSCH😄DD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Stealth
meg joyt, meg mindent?

Pink Tiger
hát persze hogy😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Stealth
Rágcsálót is kaptok?

Stealth
Nyalosch! A tali óta nem józanodtál ki?

Danny
De lehetne mondjuk LGT-D2MH 😄DD na ez már rövidítés 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Fritz Von...
LOÁL!
Nyalosch ezt bírja munkaidõben intézni.... No comment...

Egyébként gratula.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Danny
Nem tudom megállni: Bazz ez nem rövidítés hanem hosszabbítás

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Gratulálok! Jó is az a Freedom joystick 😄

Örömmel jelentem, hogy a mai naptól a D2MH klán hivatalos támogatója a Logitech.

A rövidítés helyett lesz.
A klán a Logitech teljes támogatását élvezi kiegészítõkben.
Danny
Az az... 😄 Röfi Combat.

S.W.I.N.E. ????

Pink Tiger
thx gus

szal grat freddy jó neked, csak sikert és örömet..

Meggymag
Jó lenne ha aki akarna Pepti mellett közvetíteni felfáradna IRCre és elmondanám neki az alapokat a közvetítéshez mert QRZ odaadta nékünk a sótkászt szervert amit ezúton is köszönök!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pink Tiger
õõõ ja
nos igen néha munka nem engedi, sokszor csak ránézek néha pedig kénytelen vagyok kihagyni
aztán meg van egy d2mhs nagyon pörgös új fórum --0.6k felé robogunk épp😊) jeeeeeeee-- ahova folyton le kell írni a taktikai ötleteket észrevételeket, azt hogy ki ellen játszunk este sajnos általában nem is tudom meg csak este... mert ott is csak a taktikákra vonatkozó hozzászólásokat olvasom/reagálok leginkább...
de szal ja ez így nem jó 😊)

Hát igen ma este lesz jól csak ugye mi vagy játszunk vagy shótkásztolunk 😊)

De akkor igyatok helyettem is az új jövevény tiszteletére!
(mutassátok meg neki mibõl kell késõbb rendszeresen is fogyasztani hogy jó legyen )

ajánlom figyelmedbe

aPa
kínjukban 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Stealth
Éljenek a nyulak!!!

Vesszenek azok a disznó disznók!

Stealth
rendszeres fórum olvasó

Pink Tiger
freddy csak nem apuka lettél?

Freddy: hova kell menni? :-) Szeszelesben ujjabban ugye megint benne vagyok :-)
Attol tartok, hogy többen lesznek mint 10-en

Ez ma este lenne ? Keress valami partnert ( több Coffos is szólt, hogy szívesen nyomná ! ) mert én éppen megünneplem este picilányom érkezését nekijje. Télleg Peptikusz, te nem jösz le gratulálni nekem ?
😄

Fritz Von...
Simán... 😊))

Azért az EOD és a BFV között rengeteg különbség van ám. Az EOD csak egy mod, ami az alapjáték módosított verziója. A BFV egy teljesen más motorra épült, mind grafikailag, mind pedig a játékmenetet illetõen. Lesz olyan, akinek jobban fog tetszeni, de olyan is, aki visszatér a "régi" BF-hez.

Pink Tiger
ó remek, alig várom
... aztán nem röhögni sokat!!! 😊)

Stealth
vagy nem osztod meg a netet.

Stealth
akkor nem raktad fel neki a Bf rózsaszín változatát

van neki, minden evben megkapja az en regi gepemet, amikor en cserelem a sajatomat.
Le vagy maradva Pink! Olvass saját fórumot!
Frankie
már le van szervezve 😊

jövõ csütörtök bocage/tobruk

Pink Tiger
jó hír
addig majd gyakorolunk a coffosokkal egy kis meccsleszervezést😊))) és ha minden tuti megkeresünk titeket😊

hé az én vagyok, zselé nélkül nem megyek "ucára". mert trendi tüctüc srác vagyok. attól még kempelhetek itt? :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Stealth
Asszonynak is egy PC és nyugtod lessz!

Stealth
boldog ember! Hagyd hogy így legyen.

borg (a coffos, a masiknak nem kommentalok ;-)): ha ma emberi idoben hazakerulok, es asszony sem fogja kinyogni a kedvenc mondatat (gyk.: "ne a kurva szamitogeped elott ulj, hanem velem foglalkozz"), akkor entolem mehet a sotkaszt, ha Freddy koma is benne van, egyeduli sotkasztra tuti hogy faradt lennek ma (hulye berszamfejtes sajna)
skorpio7
Már látom , hogy speckó monitorod van .Egyszerre funkcionál a játék megjelenítõjének és tükörként .
Zselé fésû alapfelszerelés gondolom az egér mellett .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Frankie
lesz rá alkalmad 😊)

Pink Tiger
én mondjuk még soha de soha sem néztem farkasszemet egyszerre 10 fopossal, szal ez nagyon érdekelne

Pink Tiger
sztem nem tévedsz koma 😊

Ja, legalabb te szeresd magad, ha mindenki mas utal
skorpio7
És nem ilyen volt a RtR és a SW kiegészítõ ? Na igen ezek mind II. VH-s témához kapcsolódóak , de ezenk kívûl nem sok mindenben különbözik tõle .Ha elég közel áll az EoD-hoz a BfV , akkor bizony azt mondom , hogy ez sem lesz más , mint más környezetben más eszközökkel vívott küzdelem .

Danny
Úgyse megyünk innen sehova, evvan. 😉 Szeretek itt kempelni. 😄

Fritz Von...
Igen, tévedsz. Mert én csak magamat szeretem.

Fritz Von...
Skorpi: azért a BFV nem egy kiegészítõ, hanem egy teljesen más játék. Max annyi köze lesz ehhez, hogy reális helyszíneken, jármûvekkel-fegyverekkel egymást kell szabni. 😊)

BurnBaby
van h 6 órát is alszom! a krémek tényleg jók egyébként - legalábbis amíg frissen eltakarják az arcomat ,)
ellenben ama mumusforma az alakuló közvélemény lecsapódása az énképemen. asszem rákenek még egy réteg krémet... 😊

www.battlefield.hu

skorpio7
Nos nekem csak 1 javaslatom van .Mivel a CB egy az egyben kisalyátította magának a BFV topic-ot , talán a legnagyobb arculcsapás lenne a számukra , ha a játék megjelenése után mi itt folytatnánk eszmecserét a játékról , hiszen az se több mint a Battlefield egy kiegészítõje .

BORG !

Amióta nincs jelen a CB a Bf-ben ( 1/2 éve ) , azóta csend rend és nyugalom van ... ki érti ezt ?!
Sajnos miután kisajátították maguknak a BFV topic-ot , így csak idõ kérdése volt , hogy mikor lesz konflict a dologból .Így a legjobb a megoldás , ha rájuk sem hederítünk , el vannak õk magukban a saját kis topic-ocskájukban .

tudom a javasolni a pihenést, meg lehet kapni mindenféle ránctalanító meg fiatalító krémeket és akkor szép kisimult bõröd lesz, nem olyan mint egy mumusnak. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Frankie
nekem ugyan nem..

már írtam neked!