Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokat kell nyújtania nekem a Logitechnek, hogy a nevem bánta a "rövidítést".
KIRÁLY ÕGY VAGY LÍDERÜNK Ó NYALOSCH😄DD
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Nyalosch ezt bírja munkaidõben intézni.... No comment...
Egyébként gratula.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
A rövidítés
A klán a Logitech teljes támogatását élvezi kiegészítõkben.
szal grat freddy jó neked, csak sikert és örömet..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
nos igen néha munka nem engedi, sokszor csak ránézek néha pedig kénytelen vagyok kihagyni
aztán meg van egy d2mhs nagyon pörgös új fórum --0.6k felé robogunk épp😊) jeeeeeeee-- ahova folyton le kell írni a taktikai ötleteket észrevételeket, azt hogy ki ellen játszunk este sajnos általában nem is tudom meg csak este... mert ott is csak a taktikákra vonatkozó hozzászólásokat olvasom/reagálok leginkább...
de szal ja ez így nem jó 😊)
De akkor igyatok helyettem is az új jövevény tiszteletére!
(mutassátok meg neki mibõl kell késõbb rendszeresen is fogyasztani hogy jó legyen

)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

😄
Azért az EOD és a BFV között rengeteg különbség van ám. Az EOD csak egy mod, ami az alapjáték módosított verziója. A BFV egy teljesen más motorra épült, mind grafikailag, mind pedig a játékmenetet illetõen. Lesz olyan, akinek jobban fog tetszeni, de olyan is, aki visszatér a "régi" BF-hez.
... aztán nem röhögni sokat!!! 😊)
addig majd gyakorolunk a coffosokkal egy kis meccsleszervezést😊))) és ha minden tuti megkeresünk titeket😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Zselé fésû alapfelszerelés gondolom az egér mellett .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

ellenben ama mumusforma az alakuló közvélemény lecsapódása az énképemen. asszem rákenek még egy réteg krémet... 😊
www.battlefield.hu
BORG !
Amióta nincs jelen a CB a Bf-ben ( 1/2 éve ) , azóta csend rend és nyugalom van ... ki érti ezt ?!
Sajnos miután kisajátították maguknak a BFV topic-ot , így csak idõ kérdése volt , hogy mikor lesz konflict a dologból .Így a legjobb a megoldás , ha rájuk sem hederítünk , el vannak õk magukban a saját kis topic-ocskájukban .
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,