Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basszus itt nem találok sehol registry-t
Tuvok
ERGC !!!

megpróbálok 😄 (registry-t kell keresni ugye,)
Tuvok

Csak írd be futtatásba, hogy regedit, és ott keresgélj.

mi az a registry?
Tuvok
Registry-ben keress rá egy ERGC nevû mappára, abban van a kód.

annyit tudok hogy futtatás>regedit onnantól má semmit nem tudok
a CD key-t hogyan lehet megváltoztatni?
Már semmi!
robotnyk
szedjél cracket hozzá a gamecopyworldrõl
mit kell akkor csinálni ha feltettem az 1.6-ot és nem indul mert azt mondja hogy kéri a CD-t? (please insert the corrent CD-ROM, valami ilyesmit ír)
Kössz mindenkinek
robotnyk
én innen szedtem, átlag 25k-val jött. de megpróbálhatod ezt is.
BurnBaby
fent pörög egy help felirat

www.battlefield.hu

valaki megtudja mondani hogy honnan lehet letölteni gyorsan az 1.6-ot?
Shongi
THX

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Valen
akkor a modban van a hiba 😊), nekem is volt ilyen, még régen a Pirates mod 0.01a verziójánál, meg az Interstate 82 modnál 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Shongi
Az a baj hogy már elindult, de a pálya töltése közben kilép!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

BurnBaby
mod info
remélem ez segít 😊

www.battlefield.hu

Shongi
Na már rá tudtam venni hogy elkezdjen menni, de amikor a pályát tölti kilp, ez miért lehet?

Shongi
Van egy kis gond, nekem nincs olyan menüpontom, ez mitõl lehet? Kell valami patch?

Valen
a Custom Games-menüpont alatt

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Shongi
Hi lenne egy kérdésem.
Van ez a Wastedland nevû mod, nem tudjátok hogy kell rábírni hogy menjen is mert hiába telepítem fel a saját telepítõjével, nem megy. Amúgy hol lehet a Battlefieldben kiválasztani a mod-ot?

BurnBaby
bf, desert combat (mod) és bfvietnam mind megy, kiegek nem nagyon
bf infokat már tudod hol, másik kettõt a saját topicjában

www.battlefield.hu

TheGOro
Ajánlom figyelmedbe a "Házigazda: BurnBaby"-szöveg fölött található flash muvíben lévõ linkeket!

http://GOro.hu

Tuvok
Kell egy alapjáték, kell egy 1.6-os patch (PB engedélyezve !!), és egy crack. Ezeket megtalálod a banneren a Help feliratra kattintva.
Kiegészítõk csak akkor kellenek, ha szeretnél azokkal játszani, viszont a kieges szerverek mind üresek. 😞

Pharaoh
Lenne egy kérdésem:
Most ha én netem szeretnék játszani mik kellenek hozzá? Elég az alap játék, vagy a kiegészítõk is kellenek? (The Road to Rome, Secret Weapons)
Vagy már Battlefield Vietnam-al játszik mindenki, vagy DC-vel?

Tuvok
tuttam 😛

Taptarap
😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Tuvok
Fogadjunk szegedi 😊

DarkHorSe
adok érte egy ezrest

Swedish people are albino monkeys

Random_
Csak nem alföldi vagy?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mike
A német Fraunhofer Intézet olyan eszközt mutat be, amely az emberi agy és a számítógép között létesít közvetlen kapcsolatot: az EEG felveszi az agyhullámokat, amelyeket egy tanulásra képes számítógép elemez, majd digitális jelekké alakít. Ez lehetõvé teszi a protézisek motorjainak vezérlését, illetve a számítógépek és egyéb eszközök irányítását.

http://index.hu/tech/hardver/cebit200401

el tudjátok képzellni milyen lehet egy ilyennel mondjuk bf-ezni? - brutál!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

robotnyk
RtR mennyiért?
Crazyn
Hali!
Nem akar valaki eredeti játékot venni? Alap és RtR külön-külön.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Taptarap
Algyõi Nautilus Disco..hjaj..régi szép idõk

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

robotnyk
vegyél kisebb monitort
Mighty
Nem mondod.... 😞

Es a fomenu felbontasat nem lehet allitani? 21-es monitoron kisse nagyok a betuk....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BurnBaby
a hulladék betük azért vannak, mert élt simítasz 😊 betük élét is elsimogatja.

www.battlefield.hu

Mighty
Akkor az antennaktol vissza BF-hez.

Hogy lehet a menu felbontasat allitani?
Hogy lehet megvaltoztatni a jatekban a szovegek megjeleniteset? Valami hulladek, olvashatatlan betuket latok csak 😞

Tuvok
képzeld, tavalyelõtt nyáron voltam kábeltévét szerelni Algyõn 😊

robotnyk
kábeltv antennán? lol 😊
mellesleg én falun lakom, 'oszt mindkettõ kábelen gyön! 😊
Tuvok
nem, az a test

Mighty
Az az "árnyékolás" 😊

MICIMACKO86
bocs hogy beleszolok de a szûrõ az a réz szál mellet van az kis szürke kis szálak az a szûrõ😄
(aszem ugye?)😄

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Random_
ehh ezek a túlbonyolított mûszaki cuccok
ezé szeretek falun lakni ott az internet még mindig telefon vonalon jön és a kábeltv meg az antennán 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
amit a upc rakott a kábelre, h a netes jelet ne zavarja más 😊

www.battlefield.hu

Tuvok:
már néztem, nincs ott :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Szûrõ? Az meg minek?

Milyen szûrõ? Én csak bedugom a kábeltévét a tunerba és kész.