Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
Kösz szepen, talán egyszer ha idõm lesz visszarakom az 1.31-es peccset.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

air23
persze kiszedhetném.. ping bf ben kb -20 külföldre (holland). 70 helyett 50 ami azé nemmind1.

na jóvan elég az offból thx a helpet, megoldom vhogy 😊 ha valaki mégis felveszi avi ban szóljon pls.
thx, l8air

Mighty
Érdekes. Nálam azon az ágon van, ahol a számítógép van. De 1 óra múlva meg tudom mondani pontosan.

És mi van, ha a mûsor idejére kiszeded a szûrõt? Igaz hosszútávú megoldásnak nem tökéletes...

Mekkora a ping szûrõvel és nélkül?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

air23
van tv tunerem. szûrõ elvileg azon az ágon van ami a tvbe megy és ott nem engedi vissza a zajokat a tv bõl.

BurnBaby
1.31 vagy korábbi patch kell hozzá, mert azokban nem sebzett vissza a tnt
ha nagyokat akarsz ugrani, akkor teljesen le kell venni a sebzést a szerveren és soksoksok (értsd emberenként 9 db) tnt kell.

www.battlefield.hu

Tuvok
Bepakolod a TNT-ket egy jármú (pl. tank) alá, felmászol a tetejére, megnyomod az ugrást, és amikor levegõben vagy, robbantasz. Csak ne felejts aztán ernyõt nyitni 😊

Mighty
Egyáltalán lakáson belül van az a szûrõ?

Zs0lt1
Szasztok!
Láttam egy NBrigade-os videót. Volt benne egy olyan ugrás, hogy a fickó kezében volt a tnt megnyomta és felugrott qrva magasra. Azt hogy kell csinálni?
Köszi.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mighty
Air! Az a szûrõ véletlenül nem rossz helyre van csatlakoztatva? Elosztó elõtt vagy után van kötve?

Tuvok
utána be lehet digizni...

Random_
Egy TV tuner csak 10ezer és bármit felvehetsz vele.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mighty
Ha az adott klán célja, hogy világelsõ legyen, akkor igen, kötelezettséggel jár a tagság. Viszont, ha csak a társaság, a szórakozás miatt akkor ott a helyed. Ez persze nem zárja ki a különbözõ kupákban, bajnokságokban való indulást. Izgalmat visz a játékba. Ahhoz tudom hasonlítani, mikor az elõzõ foci VB-n majdnem minden meccsre fogadtunk tippmixen. Még az elõreláthatólag unalmas meccsek hangulata is megdobódott.

air23
hamár kölcsönzõbe mennék inkább vennék egyet 😊 na jóvan mind1, szerintem kb 20 an már be vannak izzítva hogy veszik szal nem veszek videjót.. bár a legjobb ugye az avi lenne.. :/

Tuvok
ok értettem elsõre is 😛
szomszéd, kölcsönzõ ?

Random_
Persze, de mivel ez egy csapatjáték fontos a többi tag célja is és ha õk azt szeretnék, hogy legyünk elsõ 10-ben akkor tõlem is több gyakorlást várnak el. Viszont ekkor lehet, hogy megunom a játékot. Ez a klánosdi jó dolog mert kialakul egy baráti társaság akivel játszol csak ugye ez nem csak jogokkal hanem kötelezettségekkel jár.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

air23
😉) szal egyébkétn ez elég jó motiváció. ha nem veszi fel senki -amit azért kétlek- muszáj lesz ma beszerezni egy videjót 😊)

air23
azon egyszerû oknál fogva hogy még nem vettem videót. ja itt lenne az ideje 😊)

BurnBaby
nincs videonk 😊 és remélem csak ezért nem vesz ma egyet air... 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
de miért nem veszitek fel vhs-re ?

air23
bármi. fõleg xvid es avi. de nekem jó vhs be is.

Tuvok
VHS ?

air23
off
http://www.battlefield.hu/forum/index.php?p=messages&i=92&page=1
on

Tuvok
mondjuk nekem a BF a repülésrõl szól, rosszul vagyok, ha a földön kell szaladgálnom, egyszerûen imádok repülni, viszont sose voltam benne vmi jó, meg a 3 hónap kihagyás meg is látszik 😊 de azóta is csak repülök, nem gyak miatt, hanem mert szeretem csinálni 😊

robotnyk
ez most csak hasonlat akart lenni, nem alternatíva 😄
Tuvok
hehe, középsuliban rühelltem a tesiórákat, futni meg kifejezetten gyûlöltem, egyedül a kosarazásra lehetett rábírni, viszont a 170 centimmel elég gáz voltam a sok 180-190-es közt... 😊 de azért szerettem játszani 😄

robotnyk
"A jelenlegi minden második napra esõ gyak az megoldható, de ugye ez nem elég az elsõ 10-be kerüléshez"
<->
"nem vagyok fanatikus kocka csak olyan vagyok aki szeret játszani"

hát akkor? nem kell oda kerülni. én sokat játszom sokmindennel, és így nem is vagyok semmiben sem igazán jó. megyek lövök egy kicsit, ha meguntam, játszom mást. olyan ez mint a sport, kimehetsz csak úgy futkározni, kosarazni a haverokkal, csak úgy ökörködni, nem kell feltétlen élsportolónak lenni. nem? 😊
BurnBaby
én néha játszanék, csak nem nagyon marad rá idõ 😊)) mostanában azért majd minden játszom vmennyit - cserébe kevés a hír 😊

www.battlefield.hu

Random_
Pont ez az, hogy nekem nincs erre energiám, hogy napi 2-3 órát játékkal töltsek mert van még mellette meló meg suli is.

A jelenlegi minden második napra esõ gyak az megoldható, de ugye ez nem elég az elsõ 10-be kerüléshez.

Na meg egy idõ után rá lehet erre a játékra is unni. Lehet az a bajom, hogy nem vagyok fanatikus kocka csak olyan vagyok aki szeret játszani, de mind1 mivel.

Tuvok
Bocs

Egyébként télleg félreértettem. Tény, jól játszáshoz (aucs) sok gyakorlás kell, de rutint nem feltétlenül csak napi 5-6 óra játékkal lehet szerezni, egyszerûen behatóan ismerkedni kell a játékkal...egy dolog, hogy pl. iszonyat pontosan bombázol, és másik, hogy tudod mikor kéne kidobni a bombát, csak esetleg nem sikerül mindig. Elõbbihez kell gyakorolni észnélkül, utóbbihoz meg JÁTSZANI.

Báh, megin okoskodok, bááh...

BurnBaby
hát az vitathatatlan rand - de errõl akár a saját csapatod is tudna referálni - h az élmezõnyben már elég korrekt skill/rutin/stb kell, napi szinten karbantartva.
én is fõleg azért nem játszom most az nb-ben, mert még ha idõm lenne is skillben sehol nem vagyok gyakorlás hiányában 😊

www.battlefield.hu

Random_
Szerintem félreértesz.

A jelenlegi idõnél többet nem akarok BF-re fordítani. Ahogy kivettem a riportból egy ladder top3-hoz napi gyakorlás kell. Ami azért már kicsit sok. Vagy a riport volt vetítés de akkor meg sajnálom.

Amúgy én nem vagyok egy hentelõs típus én a BF-ben is a stratégiára helyeztem a hangsúlyt nem a gyilokra. Nekem a stratégiai játékok sokkal jobban tetszenek.

Random_
hogy beszélsz?

te Tuvok vagy?

Tuvok
#74169 ??

Tuvok
Egy kurva tulzó fasság miatt ? Bocs, de hülye vagy !

le lehet szedni valahonan azt a részt a XXI. sz. címû tényfeltáró szutyokról?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mighty
Csumiiii!

Mikor ment a XXI. század, mondtam feleségemnek: Figyu máááá. Én játszottam ezzel a sráccal egy klánban egy évig.
Aztán mutattak téged, és rólad is megemlékeztem 😊

Már csak Röcsi, Ficsek, ATi, ICram hiányzott a képbõl 😊
És az MDeX többi tagja. Régi széééép idõk.

ááá régi ismerõs, a lázadás óta picit megcsappant itt a forgalom. Ne aggódj miattuk, õk otthon gépeznek, mi meg csajozunk, ez így helyes. ;-)

BB: a te konfigod istenes auz enyémhez képest, nem is ábrándozok bfvrõl. :-(
Viszont most már feltudod idézni, kire kell haragudni a mozi miatt. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Én csak azt figyeltem, hogy napi 8 óra munka után. Ez kicsit elgondolkodtatott.

Na meg azért ez a számítógépközpontúság amit láttam szerény hajlékotokban egy kicsit megijesztett. 😞

BurnBaby
lol rand,
air nem játszik ennyit - legalábbis bf-fel biztos h nem. ennyi ideje akkor ment rá, amikor egyszerre vezette az nb.eu meg a magyar csapat.

adam,
amit láthattál az egy p4 2,4 (?) ati 9800, 512ram
de én pl egy 1.5g p4 gef4ti +512ram konfigon játszom. és kicsit tartok a vietnamtól 😊

www.battlefield.hu

Random_
Nekem a mûsor óta ment el a kedvem a BF-tõl. 😞

Belegondoltam, hogy olyan eredményhez amit air elért mennyi gyakorlás kell és rájöttem, hogy nekem ez nem megoldható. Valamint nem is kívánok több idõt a jelenleginél áldozni a játékra. 😞

Adam5
milyen gépen nyomjátok?
mert semmi akadás nélkül ment

BurnBaby
úgy ahogy láttad 😊))
nem tudom ortopéd szakember mit mondana, de - némi hátizom meg egy párna mellett - kényelmes 😊

www.battlefield.hu

Adam5
eh láttam a XXI századot

hogy tudtok fekve gépezni? 😊

BurnBaby
szia mighty. Goulash Eaters power 😊

www.battlefield.hu

Random_
Jé újra itt a fórum?

Mighty
Nem.... nem vagyok háromszemûûûûûû

Cobra.
De te legalább magadtól rájöttél, hogy....

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mighty
/ignore Mighty

Bakker, ugy viselkedek, mint egy nyeretlen keteves....
Patch Install elejen kerdezi, hogy telepitheti-e a PB-t en meg nagy okosan azt hittem, hogy a GameSpy-t akarja feltenni 😊

LoL

Mighty leszerepeltel 😊

Mighty
Ujjabb problema: nem tudom engedelyezni a PB-t. Feltettem 1.6.19-es patch-et es mikor kattintanek a PB engedelyezesre, azt irja, hogy installaljam ujra a legutobbi patch-et.

Bakker jol indul a legalitasban toltott elso napom.... 😞