Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Hi!

Én is kényszer szabin vagyok. A netet kicsit lekorlátozták és nem nagyon tudok még irc -re se fellépni nem hogy játszani.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

értem

estét
ööö kicsit le vagyok maradva, ujraéledt ez a topic?
Tuvok, te letettél a BF-rõl nem?
igaz kényszerszabin voltam/vagyok

Tuvok
kik ezek a HMT klánosok ????

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kese
Hahó

Nem olvastam végig a fórumot. mert ritkán járok errefelé!
Volna 1 problémám az egész BF sorozattal, így a Vietnámmal is ez a gondom... Telepítés után nem indul el, csak bevillan 1 fekete képernyõ és máris windowsban vagyok. Eddíg csak win reinstallal oldódott meg a dolog, de nekem nincs kedvem feszt windowst telepíteni! Nem tudtok rá valami megoldást??
Légyszi írjon nekem valaki aki megoldotta már a dolgot!
Hardver: AMD XP 2500+ Ati, Radeon 9000Pro 128MB, ASUS A7V 8X alaplap, 512MB 400Mhz DDR.

Más játéknál soha sem csinálta!

[email protected]

Cobra.
Rakd fel az All Seeing Eye-t, azzal tudsz keresni mod szerint is szervert. Magyar szerveren nem megy a mod, csak 1-2 külföldin.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hi! Tud valaki olyan szervert, ahol a Battlefield Pirates! modot nyomják?

BurnBaby
magyar szerver nincs, külföldön találsz. én nem játszottam még vele 😊

www.battlefield.hu

Két lehetõség van azok számára, akik KOMOLYAN akarják venni a "játékot".

1. Saját klán önerõbõl meccsezik, old meg mindent.

2. Betársul másokhoz, részesül dolgokból, cserébe egy pár karakteres cucmókot illeszt a neve elé.

Így is elbaszom az idõm BF-re, úgyis.
A LANok engem spec érdekelnek. De a csapatnak SOSE lesz egyben 2 millája, hogy kimenjen mondjuk az amerikai CPLre.

Nem olvastad elég figyelmesen amit BB írt a szerverekrõl:
Van kettõ, a külföldiek számára mégsem megfelelõ, mert nem jó a netkapcsolata az országnak.
2 megoldás van:
1. Mindíg idegen szerveren játszunk, ahogy mások fütyülnek.
2. Lesz egy választható alternatíva, valahol félúton. Mindenkinek jó is lenne így, de: kurva drága ez is.
Ez a probléma megolva azzal, ha mások biztosítják a szervert.

És amíg nem íratnak velem alá szerzõdést mondjuk heti 20000 fragre addig nem is érdekel a kötelezettség része, mert a csapat úgyis nyerésre játszik. (Ha nem így lenne fun klán lennénk, stb.)
Így tehát ha nem tetszik az asszony el lehet válni.

SEnki nem szab meg semmit. Éljük a saját életünk.
Gyakorlatilag csak az IRC szoba változott, semmi más ami a klán belsõ életét érintette volna.

Na mind1. Kinek a pap, kinek a lánya ugye...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Tényleg milyen a Wasteland 2042 MOD?

Tuvok
sajnos

Thanx.

robotnyk
én is megvettem az alapot, és van bõven szerver, ahogy itt a tapasztaltabbak mondják, leginkább az alap bf, és a desert combat megy, kiegészítõk nem annyira.
Ha csak alapjátékot veszem meg (most akciós), akkor azzal mennyire tudok multizni? Tehát mennyire igénylik a szerverek a bõvítményeket? És MOD-oknál mi a helyzet?

BurnBaby
fent pörög egy help felirat, ott találhatsz segítséget. directx 9.0b kell hozzá, nézd meg a videokártya, hangkártya driveredet h friss-e (nvidiákhoz kijött külön egy a bf vietnam miatt), ill. javaslom itt a forumon a bf vietnam topicot 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
itt a FAQ címe, a video, hang, stb beállításokat nézegesd meg, ill a technikai segítség menüpontjait

www.battlefield.hu

GAthersw
Valamiért nem jó a Vietnam, el sem indul, csak kijön egy ilyen windows hibaüzenet és semmi...

01110000 01110010 00110000

valaki tudna abban a kérdésben segíteni hogy akadozik a játék, és hogyan lehetne beállítani, átállítani, hogy normálisan játszhassak?
Tuvok
kivéve a szponzorotok
ok

505thZajcev[PT]
Penz nelkul nincs fejlodes, szal ertheto ha mindenki ezt hajtja.
Amugy qrvara eltertunk a tematol, szal ami nekunk jo, es rolunk szol, abba nincs masnak beleszolasa, kommentje lehet rola, max nem erdekel......

robotnyk
biztos nem segélyen élnek 😄
Tuvok
Vagy épp azért "ülünk a nyomorban", mert mindenki mindenbõl pénzt akar csinálni, az egyik diktál, a többi meg követi kolompos marha módjára...

505thZajcev[PT]
Az ilyen gondolkodas miatt tart magyarorszag ott ahol.....
Sose hasznaljuk ki a lehetosegeket, es ulunk a nyomorban.....

Tuvok
Figyu, nem izgat. Mint megmondtam, ez az én véleményem, ezt már velem CS-ben eljátszották párszor, meg 1x BF-ben is, és mind csak kihasználta a klánt, bort prédikált, mi meg ittuk a vizet. Amikor meg megmondtuk, hogy bocs, de ezek a feltételek nekünk már nem fekszenek, még utólag ki akarták fizettetni a szerverhasználatot, stb. Utólag visszagondolva kb. semmit se nyújtottak, amit az asztalra lehetett volna tenni, a szervert meg tudtuk volna (késõbb meg is lett) oldani magunk is, lehet különbet, mint amit õk adtak (nem mondom a szponzor nevét), nem érte meg a hercehurca, hogy eladjuk a klánunkat holmi idegen cégnek cserébe a nagy semmiért, oda volt a (hír)nevünk, a klán, amit alapítottunk, azért, mert nemet mondtunk pár kezdõ idegen felvételére...

Tuvok
azok kapnak fizetést ???!

Frankie
Lol 😊 A teniszezõket és a golfózókat is elítéled? 😊

BurnBaby
tuvok nem kell 😊 neked nem.
õk így döntöttek, jogukban áll. nem értem miért zavar téged, h más máshogy lát dolgokat mint te. 😊)

www.battlefield.hu

Tuvok
Magyarul pénzért szórakoztassam magam. Nem fizeti ki a netemet, nem kajáltat, nem ruház, nem fizeti ki az adóim, nem tartja fenn a lakást, stb, csak fizeti a szervert, amibõl már van kettõ, és azokkal eddig nemigen volt probléma, meg fizeti a külföldi LAN-partymat, amire soha az életben nem fogok elmenni. De a cégnek ez megéri...

BurnBaby
a team-de (aka fop, pt/six, bármi) 2 szervert tart fenn kis hazánkban saját zsebbõl. sokszor viszont kénytelenek olyan szervereken meccset játszani, ahol jelentõs ping fölénnyel bír az ellenfél, de nem tudnak alternatívát ajánlani, lévén a magyar (viszonylag kis külföldi sávval bíró szerverek) nem túl nyerõk az ellenfeleknek. egy külföldi szerver bérlése igen tekintélyes összeg, amit sokkal kényelmesebb, ha más áll - fõleg ha ezért cserébe mindössze a nevük elõtti cimkét kell lecserélni. jó eredmények esetén további lehetõségeket tud számukra biztosítani a szponzor (pl kiutazás pénzdíjas lanokra, stb.) amit saját zsebbõl szintén nehéz ezeknek a félprofi - azaz profi szintû játék, de anyagi támogatás nélkül - csapatoknak.

a játékipar a szórakoztatás egyik legnyagyobb szegmensévé nõtte ki magát, más országokban komoly összegeket fektetnek abba, hogy a sporteseményekhez hasonlóan közvetítsék, népszerûsítsék az ehhez kapcsolódó versenyeket. A CPL, WCG, stb komoly pénznyereményeket tûz ki. ha egy csapatot a tudása feljogosít arra, hogy ilyen babérokra törjön miért ne tegye? miért elítélendõ, hogy van olyan magyar csapat, aki szeretne megfelelni a nemzetközi élmezõnyben, és elfogadja az ehhez nyújtott segítséget?

www.battlefield.hu

Tuvok
És ez mind adott anélkül is, hogy eladnád a klánod valami külföldi cégnek. Ha nem adott, akkor azért, mert eddig se volt rá szükséged. Mo-n minden klán önerõbõl is meg tudta valósítani ezeket magának, pénzért meg undorító dolog játszani. Az meg még undorítóbb, hogy egyes cégek mások szórakozásából akarnak hasznot húzni, a juttatásaikkal rávesznek, hogy játsz mégtöbbet és mégtöbbet, érj el eredményeket, de amit Te belefektetsz, netköltség, kaja, meg az értelmes dolgok eltöltése helyett a játékra fordított kidobott idõ sose fog megtérülni, hisz a játék nem munka, hogy juttatás járjon érte, hanem a saját szórakozásunkra játszunk, és nem mások által megszabott feltételek, és keretek között.

SZVSZ.

Nem a név, a tag ad jelentést egy csapatnak hanem azok, akik benne játszanak.
Az MGCkkel érzelmi szálat kialakítani szinte lehetetlen, de felesleges is. Az számít akikkel együtt játszom, akiket barátomnak tartok.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hamed
A szponzori szerzõdésben benne vannak a feltételek, juttatások. Külföldi war-szerver, hardware juttatások, utaztatások lanokra, stb. Ezeket nem nevezném azért semmiségnek. Ha meg nem teljesíti az egyik fél a megbeszélteket, viszontlátásra. Elég szép pénzek forognak külföldön a progaming-ben, a követendõ példa megvan. De itthon ez még jó sok idõ lesz.

Az eredetiség meg sztem azon múlik, hogy kik játszanak a csapatban, nem az, hogy milyen tag van a nevük elõtt.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tuvok
Nem, csak erre még nem jött rá senki. Reklámozol egy céget a nagy semmiért, és a klán eredetiségének elvesztésérõl már ne is beszéljünk...

robotnyk
non stop starcraft tv van...
Valen
OFF

Pl. a Starcaft címû játékot Dél-Koreában nemzeti bajnokságokat rendezenek, melyet a Multi cégek támogatnak kemény pénzekkel. Gyk. a foglalkozása a gyereknek/fiatalnak hogy napi 8-10 óra starcraft gyakorlás + a különbözõ versenyeken minnél jobb helyezés elérése, s ezért még fizetnek is neki nem is rosszul 😊)). De a legjobb hogy még a miniszter is résztvesz a meccsen, melyet egyébként is több ezer nézõ elött rendeznek meg, s a végén szeméylesen õ adja át a díjat a nyertesnek 😊)

ON

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Guest
Hmmm, ebben ekkora üzlet van?
Tuvok
kb. majdnem az összes klánnak

Guest
Logitech? Itt már szponzoráció is van? 😊
BurnBaby
ClanBase Open Cup

Pálya: Tobruk

21:00 - SeS::CoFB vs PR
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup (IRCnet)

22:00 - Logitech-D2MH vs SOD
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup (IRCnet)

ClanBase EuroCup

Pályák: UN_Berlin/Bocage

21:00 - team-de vs. mym
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup3 (IRCnet)

www.battlefield.hu

Guest
Aha, aztán izgulhattál volna néhány napig, hogy elég gyors voltál-e... 😊
Tuvok
levettem volna a képet FTP-rõl

Guest
Pedig az csúnya lett volna... 😊
Tuvok
gondolom...elõször majdnem nem húztam ki

Guest
😄D

Amúgy szerintem maradhat nyugodtan... 😊)

Az eredeti CD-kulcsodat meg miért húztad ki? Biztos sokan örültek volna neki. 😄
Tuvok

BB kedves, törlést !

Tuvok
Szal ha itt vagy, rákeresel ERGC-re, majd ha megvan (fekete csík, csak kihúztam, mert eredeti kód😉, jobb katt rá, és szerkeszd. Voila !

KÖSSZ
MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!
Guest
A regeditben? 😊))