Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kényszer szabin vagyok. A netet kicsit lekorlátozták és nem nagyon tudok még irc -re se fellépni nem hogy játszani.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ööö kicsit le vagyok maradva, ujraéledt ez a topic?
Tuvok, te letettél a BF-rõl nem?
igaz kényszerszabin voltam/vagyok
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem olvastam végig a fórumot. mert ritkán járok errefelé!
Volna 1 problémám az egész BF sorozattal, így a Vietnámmal is ez a gondom... Telepítés után nem indul el, csak bevillan 1 fekete képernyõ és máris windowsban vagyok. Eddíg csak win reinstallal oldódott meg a dolog, de nekem nincs kedvem feszt windowst telepíteni! Nem tudtok rá valami megoldást??
Légyszi írjon nekem valaki aki megoldotta már a dolgot!
Hardver: AMD XP 2500+ Ati, Radeon 9000Pro 128MB, ASUS A7V 8X alaplap, 512MB 400Mhz DDR.
Más játéknál soha sem csinálta!
[email protected]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
1. Saját klán önerõbõl meccsezik, old meg mindent.
2. Betársul másokhoz, részesül dolgokból, cserébe egy pár karakteres cucmókot illeszt a neve elé.
Így is elbaszom az idõm BF-re, úgyis.
A LANok engem spec érdekelnek. De a csapatnak SOSE lesz egyben 2 millája, hogy kimenjen mondjuk az amerikai CPLre.
Nem olvastad elég figyelmesen amit BB írt a szerverekrõl:
Van kettõ, a külföldiek számára mégsem megfelelõ, mert nem jó a netkapcsolata az országnak.
2 megoldás van:
1. Mindíg idegen szerveren játszunk, ahogy mások fütyülnek.
2. Lesz egy választható alternatíva, valahol félúton. Mindenkinek jó is lenne így, de: kurva drága ez is.
Ez a probléma megolva azzal, ha mások biztosítják a szervert.
És amíg nem íratnak velem alá szerzõdést mondjuk heti 20000 fragre addig nem is érdekel a kötelezettség része, mert a csapat úgyis nyerésre játszik. (Ha nem így lenne fun klán lennénk, stb.)
Így tehát ha nem tetszik az asszony el lehet válni.
SEnki nem szab meg semmit. Éljük a saját életünk.
Gyakorlatilag csak az IRC szoba változott, semmi más ami a klán belsõ életét érintette volna.
Na mind1. Kinek a pap, kinek a lánya ugye...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
01110000 01110010 00110000
Amugy qrvara eltertunk a tematol, szal ami nekunk jo, es rolunk szol, abba nincs masnak beleszolasa, kommentje lehet rola, max nem erdekel......
Sose hasznaljuk ki a lehetosegeket, es ulunk a nyomorban.....
õk így döntöttek, jogukban áll. nem értem miért zavar téged, h más máshogy lát dolgokat mint te. 😊)
www.battlefield.hu
a játékipar a szórakoztatás egyik legnyagyobb szegmensévé nõtte ki magát, más országokban komoly összegeket fektetnek abba, hogy a sporteseményekhez hasonlóan közvetítsék, népszerûsítsék az ehhez kapcsolódó versenyeket. A CPL, WCG, stb komoly pénznyereményeket tûz ki. ha egy csapatot a tudása feljogosít arra, hogy ilyen babérokra törjön miért ne tegye? miért elítélendõ, hogy van olyan magyar csapat, aki szeretne megfelelni a nemzetközi élmezõnyben, és elfogadja az ehhez nyújtott segítséget?
www.battlefield.hu
SZVSZ.
Az MGCkkel érzelmi szálat kialakítani szinte lehetetlen, de felesleges is. Az számít akikkel együtt játszom, akiket barátomnak tartok.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Az eredetiség meg sztem azon múlik, hogy kik játszanak a csapatban, nem az, hogy milyen tag van a nevük elõtt.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Pl. a Starcaft címû játékot Dél-Koreában nemzeti bajnokságokat rendezenek, melyet a Multi cégek támogatnak kemény pénzekkel. Gyk. a foglalkozása a gyereknek/fiatalnak hogy napi 8-10 óra starcraft gyakorlás + a különbözõ versenyeken minnél jobb helyezés elérése, s ezért még fizetnek is neki nem is rosszul 😊)). De a legjobb hogy még a miniszter is résztvesz a meccsen, melyet egyébként is több ezer nézõ elött rendeznek meg, s a végén szeméylesen õ adja át a díjat a nyertesnek 😊)
ON
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Pálya: Tobruk
21:00 - SeS::CoFB vs PR
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup (IRCnet)
22:00 - Logitech-D2MH vs SOD
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup (IRCnet)
ClanBase EuroCup
Pályák: UN_Berlin/Bocage
21:00 - team-de vs. mym
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup3 (IRCnet)
www.battlefield.hu
Amúgy szerintem maradhat nyugodtan... 😊)
Az eredeti CD-kulcsodat meg miért húztad ki? Biztos sokan örültek volna neki. 😄