109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    Jó film?
  • Tuvok #106701
  • zoliapu
    Értem, mondjuk nem szoktam neten játszani, esetleg lan-on. CS, Q3 -at szeretem viszont úgy, de ez így is kielégít.
  • Tuvok #106699
    Vörös októberre vadásznak a TV2-n
  • Wreck86
    Csak a főbázisokra ne repülj be, mert van ahol tiltva van és egyből kitiltanak a szerverről.
  • zoliapu
    Most azzal szórakozok máramelyik pályán lehet, már az elején berepűlni az ellenséges vonalak mögé, a kezdésen sok múlik. Valamint a szerelőkatona is sokhelyen nagy áldás.
  • Tuvok #106696
    42
  • Pink Tiger
    jaj köszönöm! :)
  • Wreck86
    Érdekes.:D Ha lesz vmi prob, le kéne írnia a pontos hibaüzenetet.
  • LSSAHPAUL
    Állítólag megoldódott.. leszedett egy portable verziót.
  • Wreck86
    Hm. Az lehet még amit Hunti mondott, van elég hely a "c" meghajtón, amire kitömöríti az exe az installálandó fileokat?
  • LSSAHPAUL
    XP-ére kell feltenni, a bf felmegy, játszható, csak a patch-ek nem. (leendő új klántársnak kell)
  • HUmanHunter
    nincs, megnéztem.
  • Tuvok #106689
    biosban nem lett letiltva az integrált hálókártya ?
    eszközkezelőben nincs hardverütközés ?
  • Wreck86
    Nem igaz,bármire mehet, ha win7 alól próbálkozik, rendszergazdaként tegye.
  • HUmanHunter
    úgy tudom hogy alapból az ideiglenes fileokat oda tömöríti ki a telepítő, és csak akkor tudod feltenni ha azon van elég hely.
  • LSSAHPAUL
    HELP! Nem sikerül feltenni egy ismerősömnek a patch-eket, arra gyanakodok hogy csak a C-meghajtóra szabad feltelepíteni. Igazam van e?
  • HUmanHunter
    beszereztem egy hálókártyát, ez működik. nemtudom az alaplapival mi lehet.
  • Beers
    vegyél egy hálókártyát, 500Ft (lehetőleg realtek chip-est)
  • HUmanHunter
    Gigabyte GA-M56S-S3 integrált nForce 560 as hálókártyával. Most HD 6670 van benne, nekem HD 4770 em van. Drivert nem tudok felrakni, mert windows 7 alá nincs driver, a 7 felismerte eddig és úgy tudtam használni.
  • LSSAHPAUL
    Előszőr is töltsd le az alaplapi drivert és tedd fel, ha így se jó akkor win reinstall, és ha akkor se jó akkor bekell tenni egy hálókártyát max 2000ft.
  • Cobra.
    Lehet. Vagy a komplett alaplap. Milyen alaplap, milyen videókártya?
  • HUmanHunter
    Ha már ilyen hardware témába ment át a topic, valaki meg tudná mondani, hogy mi okozhatja a problémámat? A következő a helyzet: most halt be videókártyám, szervízbe került adtak helyette másikat ami működik is. DE, mióta beszereltem a másik videókártyát, nincs net. Ha bedugom a gépbe a vezetéket, nem is világít úgy mint mielőtt világított amikor a másik videókártya volt berakva. A vezetéknek nincs baja, át dugtam laptopba ezen működött rögtön gond nélkül. Windows 7 em van PC n, néztem az "eszközkezelőben" a hardwareket, és nem volt köztük a hálókártya. Most a hálókártyám is behalt, vagy mi lehet a gond?
  • Cobra.
    Ilyen melegben az alaplapi 42 fok reális, a processzor meg alacsony vagy közepes terhelésen lehet ennyi, vagy jó nagy hűtő van rajta. Ilyen időben magas terhelésen 56-58 fok a reális. Persze mint írtam, hűtőtől függ.
  • Tuvok #106678
    hát az AMD-nél nemtom most hogy van, régen a parányi műanyag mag (szar hűtőfelület) miatt hírhedt volt a (túl)melegedésről és a kb. 0-val egyenértékű hővédelemmel, így a megsülésről is
    Intel procim van, a nagy bumszli fémtokos mag sokkal jobb hővezető, több óra kánikulai terhelés után se megy 54-56 fok fölé, most netezés közben 29-30 fok körül mozog . A Golden Orb II hűtő szép csendben teszi a dolgát :)
  • LSSAHPAUL
    Alaplapnál normális a procinál nem, valszeg nem terheled, vagy rosszúl állítottad be a cpu-t, túl hideg. Nekem az asszony gépében 2400+athlon van és 10 perc böngészés után 70°-on van, onnan tudom mert beállítottam hogy nyifogjon :) a gyerekeknek meg azt mondtam hogy ilyenkor kikell kapcsolni különben felrobban, azóta is elsírják magukat ha meghallják a szirénát. Legalább nem gépeznek sokat.
  • Wreck86
    Ja.
    Egy kérdés még, amd athlon xp alaplapoknál normális a 42 celsius fok,meg cpu-nál az 52?
  • Tuvok #106675
    lényeg, hogy jó :)
  • Wreck86
    Igen,próbálgattam őket,1.,2.,3. és végül beletettem az általam rossznak ítéltet és azzal is ment.D:
  • Tuvok #106673
    azt mondtad szétszedted :D
  • Beers
  • Wreck86
    Igen, beolvassa az összes ram-ot. Nemtom mi volt a baja, lehet a por vagy meleg miatt tágult az érintkező?
  • Tuvok #106670
    na de most akkor jó mind ?
  • LSSAHPAUL
    hát jah, főleg abit alaplapokra jellemző hogy gyenge minőségü kondit tettek bele hogy nehogymár megélje a 10évet. Nekem eddig 3ból 2ben előjött (nf7-s,KL9 ultra), az alaplapi hütőventi 2 év után mindben megállt, csak azt nem értem az asszony nf7s-e még miért nem romlott el egyidőben vettem az enyémmel :p
    Hordó szerü kitüremkedések az alaplapon, általában ha 1 kipukkan még müködik az alaplap de ez még rosszabb mintha else indulna, pl a KL9-esem sorban nyírta kifele a wincsesztereket, elis tettem a szekrénybe ha majd valakivel kiakarok baszni neki ajándékozom.
  • Wreck86
    ööö ... hol keressek púpot?:)
  • Beers
    kondik nem púposak a lapon?
  • Wreck86
    3db slotom van. 2 együtt,ezek azonos színűek és egy távolabbi, a távolabbiban van az 512es. Bele van akadva mindkét oldalon mindegyiknek a kis csippentő,de működi kis. Tágulna kezek a melegben, vagy poros lehetett?
  • Tuvok #106665
    Hát elvileg van 4 memória slotod, amiből 2-2 azonos színű . a két ugyanolyan RAMOT tedd be azonos színűbe, és valamelyik másik színűbe az 512-est
    de nézd meg hogy tuti jól raktad bele, sok slot két végén kis csiptető bigyó is szokott lenni, ami beleakad a RAM kis füleibe
  • Wreck86
    Érdekes, előbb beletettem az általam rossznak gondolt ram és megy jól. Írja is, hogy érzékeli az összes 1 gb ramot.
    2*256+512mb, így adódik össze. (PC 3200 DDR SDRAM) Ezt írja.
  • Tuvok #106663
    Ez jó kérdés, akkor szokott sipákolni, ha egyet se érzékel
    Legrosszabb esetben rosszul lett visszarakva, zárlatósak lettek az érintkezők, a zárlat miatt a gép nem indult, a ram meg meghalt .
    próbáld úgy, hogy csak az állítólagos rosszat teszed bele .
    milyen ramok, és hány van ?