109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    Hm. Próbálj róla egy screenshotot csinálni és ide belinkelni.Hátha van ott más info is.
  • fighter111
    A furcsa az, hogy volt hogy felengedett pl. a Battlefield.hu szerverére, aztán később meg azt írta, hogy invalid cd key.
  • fighter111
    Igen, innen patcheltem:
    http://bfhelp.atw.hu/
  • Wreck86
    Nos az anthology-ból a Secret Weapons az aminek nem jó a kulcsa,azzal nem fog menni, de ha a sima bf1942vel mész fel egy normális verziójú szerverre, akkor ok.

Fel van patch-elve?
  • fighter111
    Amúgy körbekérdeztem és úgy tűnik, hogy senkinek sem megy multiban a játék, akinek a WW2 Anthology van meg.
  • Wreck86
    Ha leírod pontosan a problémát, megnézzük, mi a baj.
  • fighter111
    Oké, majd nézem, aztán megyek ha megbeszéljük a játékommal a problémáinkat :)
  • Wreck86
    Nem tudom hogy csinált a asrác, de egész jó. Az itt lévő fórumozók közül nagyon kevés publikol, kb 3-4.:) De majd lesz egy Publik Péntek nemsokára,akkor remélhetőleg megtelik.
    Nézd ezt az oldalt.
  • fighter111
    Ilyen képeket hogy lehet szerezni? 42-ben is van BR? Amúgy én is szívesen mennék játszani a Bf.hu-ra, ha csak úgy szórakozásból mennétek, csak még a játékommal kell kezdeni valamit.
  • Wreck86
  • Wreck86
    Pól a ts3 infóit küld el pls Zebrának.
    köszi
  • Wreck86
    xfire: millerion
    Gondolod vegyél fel.
    Az LS honlapjára kitette ma letöltő linket,azt kéne a térképekhez bemásolni,azokon lesznek a meccsek.
    Senki nem publikol szinte csak Ucu meg én + a 3 külföldi srác.:)
    czbf.net általában,de látod, hogy merre vagyunk ha felveszel xfire-en.

+ls ts3.
  • Gyuszopapa
    Ok.
  • zebrock
    Battlefield.hu-n szoktatok lenni? Feltettem az x-fire-t, de nem a kedvencem (egy bug miatt) zebra111 vagyok, bár nem ismerem még nem használtam nagyon rég óta. LS oldalon van egy memo mappack, azokat kelleni kicsit jobban megismerni? Valami elérhetőséget adjatok majd, aztán meglátjuk :)
    @Gyuszo, ja, gyere te is! Végülis majdnem ugyanaz csak teljesen más :D de a "szívük" ugyanaz.
  • Wreck86
    :) Majdnem ugyanaz.:)
  • Gyuszopapa
    Nem hiszek a szememnek Zebra 42-vel akar játszani.
  • Wreck86
    Az x-fire is elég jó. Nekem az jött be, de amit zebra kolléga mutatott az is jó.:)
  • zebrock
    Köszi Paul:) , Beers, tudom, de hiányzik a "meccs" hangulat.
  • Beers
    Nagy váltás lesz Zebra, de F7 F7 :)!
  • LSSAHPAUL
    xfire-t használjatok, pl úgy lenne az ideális hogy engem vagy millert felvennétek aztán látjátok a mi bf1942-vel játszó barátainkat :) és már csak jobb klikk és join to server.

Zebrock, persze szívesen látunk!
  • Wreck86
    Memo cup info.:)
    Többiről Pali tud nyilatkozni.
  • Czdano
    Edit:
    Addig nyomkodtam míg sikerült, köszönöm a linket
  • Czdano
    Felraktam de egy szervert se mutat, pedig game monitor szerint van 10-20 aktív.
  • zebrock
    @czdano:Ez szinte ugyanaz mint all seeing eye anno, csak újabb és sokkal jobb.
    @Paul: Erről a memo kupáról hol lehet infót találni? Megfordult így néhány sör után a fejemben, de én csakis a dc-vel játszottam eddig. Ha kell egy esnő-kelő játékos akkor .... ( És mivel jár? Mennyi a heti gyakorlás, stb?) Persze ez csak egy ötlet.
  • HUmanHunter
    Xfire találja meg a servereket csak mostmár, és 1.61 ig patcheld fel.
  • Czdano
    ÉS megy. Megy a legelső fps amivel játszottam életemben, végre megint átélhetem a 64 emberes realisztikus csatákat
  • Czdano
    Nézegettem szerókat game monitoron és változó verziójúak vannak. 1.6 és 1.61a/16.1b. Melyik patchet érdemes felrakni? A legújabbat?

+még egy noob kérdés, all seeing eye vagy hozzá hasonló program még működik/van? Abban nagyon jól modok szerint volt rendezve az összes szeró, és jobb mint az ingame szerverkereső
  • Czdano
    Ezt örömmel hallom..

Jól fog esni egy kis nosztalgia, így 5-6 év kihagyás után :> nem gondoltam volna hogy valaki játszik még ezzel
  • HUmanHunter
    ha eredeti a cd keyed akkor tudsz játszani iso verzióval is, énis úgy játszottam.
  • Czdano
    Nos az 1-es cd-n van egy b@szott nagy karc, szedem az ISO változatát, remélem el fogja fogadni a kulcsot az a verzió is
  • fighter111
    Kicsit későn írok, de sajna még nincs vége a problémának.
    No, megnéztem amit még régen írtatok, problémámra, ami az volt, hogy nem engedett fel egy nemtört szerverre se, pedig eredeti játékom van, a ww2 anthology. Megnéztem abban a regedit-es dologban a kulcsot, és az megegyezik a tokban lévővel, és az EA-nál meg nem tudják megmondani miért van, hogy nem tudok felmenni sehova :)
  • Czdano
    Előkeresem a CD-t :>
  • LSSAHPAUL
    Kurvára él a gém. Vannak fullon futó szerók, és lesznek is forever. Ha klánban is akarsz játszani akkor van 2 lehetőség: LS-itt szenilis vén barmok vannak, illetve DDW ott meg fiatal pöcsök.
  • Czdano
    Hali! Ezt a játékot játsszák még aktívan/vannak szerverek vagy nem érdemes feltennem?
  • LSSAHPAUL
    Amúgy augusztus közepén indul a MEMO kupa, jó lenne már most összeszedni a csapatot mert majd csak az lesz hogy kapkodunk mint reaktivált ősbf-es a parachute gomb után ;)
    Ahhoj, Borg majd gyertek !
  • Tuvok #106707
    Jerry a zongoránál,
    Ide rímet te se tudnál,
    Jaj, de szépen játszotta a Liszt-rapszódiát ...

3:40-től EPIC :DD
  • Wreck86
    Ok,köszi, akkor nem nézem meg. :D
  • LSSAHlavina
    az egész film tutkó, viszont a Miller által belinkelt nagyon gyenge, mint a muslicafing.
  • LSSAHPAUL
    Kúrva jó!!!!!!
    Én is adok egy linket a kedvenc filmdumámra, nem tudom hogy lehet ilyet kitalálni de nagyon ott van: ki vagy morci? :D A négernél is jó a választ: 'ezek az utolsó szavaid, vedd úgy hogy imádkozol' :D
  • LSSAHlavina
    gépipari