Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
A 194 viszont avg 12ms, max 21ms
Hide and fear, Cobra Commander is here !
az elõbb viszont volt vagy fél órás teljes szünet, mikor nem volt net egyáltalán...
194.38.118.50: átlag 19 msec
Érdemes elolvasni mert itt mindent leírnak és ezutána elgondolkodni a Dataneten. Aki tud az váltson sztem!! Jelenleg az axelero nem alkalmas játékra. Ez van...
részvétem az érintetteknek
ezek szerint szép sorban minden szolgáltatónál átmenetileg szívnia kell a mezei felhasználónak
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki INVITELes körzetben netezik:
http://www.enternet.hu/index.phtml?ROVAT_ID=0&MENU_ID=0&CIKK_ID=126
Én ENTERNETtel netezek, nekem már JANUÁR óta
fos a pingem.
Úgy fest az INVITEL magasról leszarja a kötelezettségeit és a saját elõfizetõit is.
GUSsal internet szempontjából sajnos igen hátrányos helyzetû városban lakunk.
4 szó, mint száz: MENEKÜLJETEK AZ INVITEL KÖZELÉBÕL!!!

Csak lenyomtam még azt a 3 midway-t...

"A BC a jobbik csapat jutalma."
74
80
Axelero ADSL Hobbi

Siralmas

http://GOro.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN