Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem axelero ADSL-em van (512-es), sok külföldi szerveren voltam az elmúlt 1 hétben, de semmi gyanúsat nem tapasztaltam. 35-60-as ping játék közben. Ha lagzott is, az a szerver miatt volt.

Mellette pedig 120k-s letöltésem van

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Kérdéssel fordulok hozzátok. Az utóbbi kb 1 hétben iszonyat dolgokat mûvel én és klántársaim nete. Azokkal van probléma akik nem UPCnél vannak hanem valami axelero ADSL ill kábelnetes elérésüek. Külföldi szerverek pinge megemelkedett kb a kétszeresére. Pl POD inf szerver(azért írom ezt mert ez ismert) 100as!!! Német szerver 100as pinggel egyszerûen szánalom. És ami érdekes, hogy nem az összes szerver szaródott el csak a szerverek 70-80%a. Magyar szerverekkel nincs gond dehát azzal sose volt igazán. Ja és délután kezd beszarni a net tejlesen gondolom a leterheltség miatt. Kérdem én pl egy datanetes és egy axeleros között mi a különbség? Nem ugyan azt a fatáv vonalat használják?? Sõt én pl vivanetes vagyok és mint mondtam nekem is szar... Egyszerûen nem értem mi a fax történik itt de ha nem történik változás akkor egyszerûen nem fog tudni a magyar netezõk elég nagy része gémelni külföldi szerveren ill a klánjáték is kérdésessé válik ugyebár. Ha valaki tudja ennek az okát vagy esetleg a megoldását hát nagyon kíváncsian várom. Köszönöm.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Hide and fear, Cobra Commander is here !
2. Registry-ben átírod a DX verziót egy régebbire, így becsapva a Win-t feltelepítheted az 1-gyel régebbit is .
3. Win reinstall .
Ezek valamelyikre a legjárhatóbb .
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

köszi! biztos vmi codec baja lehetett
War. War never changes.
Movie/*.bik filokat töröld. kivétel a "background".
Gyorsabb lesz a BF indulása, és hátha..
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
hibaüzenet nincs. elindul a játék, bejön az EA logo, de kb 10 mp-ként van 2 mp utána megáll. A logo végén pedig teljesen megáll az egész...
próbáltam máér mindent... reinstall, patch, driverek...
az agyam eldobom hogy se ez se a BV nemmegy... vmi közös van bennük mert ugyanazt csinálják...
War. War never changes.
siman megy DX9.0c-vel és SP2vel is meg mindennel!
TLOSS error
SING error
DOMAIN error
R6028
- unable to initialize heap
R6027
- not enough space for lowio initialization
R6026
- not enough space for stdio initialization
R6025
- pure virtual function call
R6024
- not enough space for _onexit/atexit table
R6019
- unable to open console device
R6018
- unexpected heap error
R6017
- unexpected multithread lock error
R6016
- not enough space for thread data
abnormal program termination
R6009
- not enough space for environment
R6008
- not enough space for arguments
R6002
- floating point not loaded
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: .
War. War never changes.
War. War never changes.
Akkor én is :
"Munkanélküli mezõgazdász munkát keres, tRaktoros bizonyitvánnyal!"
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Egyébként miért nem megy?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.