Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASE-t hiába ajánlgatjátok (thx), fentvan de abból nem derül ki, hogy melyik a favorit magyar szerver....
Modok töltését már megkezdtem.
És "örömmel" látom, hogy a D2MH - JCSR civakodás nem ült el 😄.....ez azért kemény gyerekek.
Amúgy a JCSR tagoknak mi bajuk is van Hanczurral? Mert szerintem nem került mindenki személyes kapcsoltaba vele....ja hogy uszitottak? az más 😊
Szeret kiabálni...és akkor mi van? Ö igy vezeti le a feszkót. A konfliktus azért van hogy megoldjuk....igy vagy úgy. Hónapokig szurkálódni, az már nem is nézeteltérés hanem hobbi! Nagy különbség 😊
Bár én ganyítom, hogy hunzer uszításának áldozatai vagytok. Kíváncsi vagyok, hogy vajon engem is utáltok e mostanra 😊
Amúgy sajnálattal tapasztaltam tegnap, hogy vehetek új egeret 😊 ugyanis a hanyatt-grafikus egerem nem épp a legmegfelelQbb a kiirtásotokra 😊
Én csak a bunzerzunzerf...fejkampf-ot nem csipem nem titeket...Haveeer....
Na mindegy..akkor is õõõgy-k vagytok...
De legalább kezd müködni a forum...
Azok a régi szép idõk...
Mikor napi 5-6 oldalt lehetett végig olvasgatni...
JCSR legyetek rosszak...

Őrült gyenge.....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
tedd fel a battlegroup 1.0-at és gyere estenkent a upc-re...es lehet hogy nemcsak nosztalgia lesz a dologbol 😉
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ACER Aspire 5738ZG
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egy szimpla boldog szülinapot pont elég lett volna...😄
Már nem tûnhetek el a süllyesztõben nyomtalanul...
Seat, rudi nyema?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
sztem CéZé az "IDLE" csapat JCSR általi szétzilálására célzott... 😉
http://fly.pardey.org
Ha nagyon hánytok az Axelero-tól ajánlom,én is ezt használom.....Egyenlõre csak a boltban....www.wla.hu
1 MB-es vonalat használok,25.000-ft havonta...Ja és 1,63-ra lötték be....Ha nem töltök lefelé akkor a magyar szervereken 3-9 között van a pingem...(rádiós net)....Tetõn egy antenna és már hasít is....512-õt 10.000-ért adják...(ami náluk 75-85 K között szokott müködni)Budapest egész területén betudnak kötni....Az axelero egy igazi féreg cég,most költöztem,és képtelenek a vonalat átlõni egy másik telefon számra....Valoszinüleg kénytelen leszek az egész telefon vonalat átkérni,csak igy müködhet...Külömben ki kell fizetnem egy nagyobb õsszeget (80000-90000)...Ez egy viccccccc.....
Őrült gyenge.....
én egész este stfu néven bosszantottam. a saját szervereteken. azért ez mégis valami személyes... ,)
www.battlefield.hu
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Milyen szerver él most amirõl lehet letölteni kiegészítõket? Mapok, patchek, modok...
a bfvietnam oldalon nem találtam mapotse, meg modot se.
htx!
*hihi ** *
Most újra ellenõriztem, és tapasztalok némi ingadozást a 145.236.225.7 es szerveren.(70-130ms) De szerencsére eleddig még nem okozott gondot.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3