Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
reggelt

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

aPa: jah oks, akkor én értettem félre: )

erdos
Hát akkor szerepeljél csak. Igaz kell a vihar a népnek nehogymár normálisan meglehessen oldani valamit. De ez a te dolgod meg hunzié, a mostani csapatot hagyjátok ki ebbõl. Asszem részünkrõl ennyi, "a te bajod nem az én gondom"

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

aPa
Ejha, mekkora forgalom 😄 Lehet, hogy pic újraindítja a fórumot?

Pic: elolvastam újra amit írtál, de elsõre is megértettem, csak egy jó kis szóviccet próbáltam intonálni ("Hónapokig szurkálódni, az már nem is nézeteltérés hanem hobbi!") a hobbi szóból , mert ilyen kedvem volt.

Erdõs kolléga is félreérti amit írok, azt hiszi, h õket ismerem el. Pedig most pont nem 😊

GUS rávilágít a lényegre. 😊

Nyalosch ÕGY letudja az egész éves fórumüzenet keretét 😊Akkor is segíteni próbál, erre Erdõs kolléga összekeveri von Hanczúr fõpilótával 😊

Tai mester is megjelenik, és próbál békíteni.

Ezek után Pic monológja, csak h mindenki tisztán lásson 😊

Amúgy tényleg érdekes érzés itt Jó reggelt kívánni 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Ersös az is kemény, hogy a korodat kéred ki magadnak priviben és nem a többit 😊 lol Még szerencse hogy alapból nem veszem komolyan..

Valóban volt szó a névröl, de egyáltalán nem ilyen megközelitésben itt vagy véletlen vagy szándékos ferditések vannak. Vagy hiszel annak aki 2 évig csinálta a klánt (nekem) vagy nem.....

a korod meg nem az én gondom 😊

Elolvastam. Én viszont nem privátban válaszolok.

Se Fritz se Én nem kamuzunk. Amit Te mondasz az maximum egy félreértésbQl fakadhat, mert én mégcsak nem is hallottam ilyesmiröl...

erdos
privát

nah jó kis reggeli ujjgyakorlat volt 😊 Megyek játszani 😊

egy dolgot sajnálok igazán most, mert jó móka lenne. Hogy nem mentettem el se TS se ICQ beszélgetéseket Hunzerrel, látszik, hogy amíg nem vetette így meg a lábát a JCSR-ben addig hogy nyalt nekem és jópofizott jó móka lenne 😄

Hunz Te meg örülj neki, hogy annak idején amig forró volt a vas nem kezdtem ütni...., hanem hagytam hogy kavarj, mert azt reméltem nem veszik be...de tévedtem.

Mindenki aki úgy érzi, hogy ártottam neki ( JCSR-esek 😊 ) az ezen gondolkozzon el mielött zsigerböl rávágna valami hülyeséget. Ennyit talán megérdemlek.....ehh

egy idézet valahonnan:

" 2 barátommal alapitottam a klánt(2 éve). A klán sok viszontagságon ment keresztül, a csapatmunka még gyerekcipQben járt akkoriban 😊, meg is halt a klán egy idQre, de felélesztettem (ekkor már egyedül) és elkezdtem új embereket toborozni, klánlapot szerkeszteni napról napra (gondolom aki már csinált ilyet az tudja, hogy az minden nap nem is olyan kis meló) + egyben tartani a csapatot, mindenkit több csatornán informálni stb. Szereztem saját szervert a klánnak és hasonlók.... annak ellenére, hogy nem igazán végezték a rájuk kiszabott feladatokat ( amiket egyébként elvállaltak). Egy idQ után kezdett betelni a pohár és az utolsó csepp az volt, amikor élQszóban megeggyeztünk, hogy ÉN kifizetem a szervert és Ök majd utána egyenként Nekem.... és amikor már eltelt egy hónap és a pénz felét se láttam elegem lett és ott hagytam öket. De korrekten leirtam nekik, hogy mi a bajom és miért megyek el és mit hogyan kell csinálni, minek/kinek mi az elérhetösége stb. Hivatalos fórumra kiirtam, hogy ki az utódom és ilyenek. A "hírt" amit kiirtam egy bizonyos személy törölte és átvette a klán irányitását, azt hangoztatva hogy cserbenhagytam és elárultam öket...... a tagok meg elhitték neki."

szóval az utolsó csepp az volt amikor szabályszerüen megloptatok....azóta sem kaptam meg a pénzt. Morpheus mindenki helyett kiakarta nekem fizetni egyedül!!!! De nem fogadtam el. Legyen ez az én tanulópénzem, hogy nem szabad megbizni senkiben, abban sem akit bajtársadnak hiszel és egymás hátát fedezitek a harctéren. Nem az a párezer a lényeg ( bár nem lenne baj ha meglenne), hanem az, hogy talán esetleg nem is én árultalak el titeket?

Erdös lol még egy szó 😊))

Mire is alapozod az állitásaid? Ja hogy neked azt mondták aham...értem. De TE személyesen nem vetted a fáradtságot, hogy utánajárj ( ICQ online > Piccolo dupla klikk > Hi, miért mész el a JCSR-böl? > kapsz választ és nincs gáz), de arra van energiád, hogy pusztán hallomásból itélj és vádolj? (mégha nem is név szerint, de azért elég egyértelmü) hmm érdekes, de Te tudod 😊

SWG-vel is nyomtam és ott az egész magyar közösség ha 3 klánra oszlik és ott is van egy ilyen Huunzika alkat, aki egymásnak ugrasztotta az egész magyar csapatot! Elötte 1 hatalmas klán voltak békében, most 3 kisebb háborúban. Érdemes megnézni a fórumukat, mert kivülállóként kristálytisztán látszik, hogy ki az aki hazudik és uszít és ki az aki élvezi a vitát, ki az aki áldozata csak az egésznek, ki az aki hasznot akar húzni belöle stb. De ök nem veszik észre, mert nap mint nap ezt látják/hallják. Itt is hasonló a szitu..... Ilyenkor se érvelni, se magyarázni nincs is értelme, mert úgysem jut el... de azért ez szomorú. És nem miattam, mert engem nem érdekel annyira, hogy egy Erdös szeressen, de sajnos ez jellemzi a mai magyar fiatalságot (és kevésbé fiatalságot is).

Ahogy egy SWG-s kolléga mondta "lassan ciki magyarnak lenni, ilyenek közt".

ehh... Erdös Te nem vagy ép 😄
Szerintem Te nem vagy tisztában azzal, hogy itt ki mennyit tett a JCSR érdekében...
És miféle születésröl beszélsz? a JCSR már több mint 1 éves volt amikor megjelentél lol : )))))))

Meg beáldozás úristen 😄 keményen átmosták az agyad...

najó ez kabaré amit müveltek 😊

Hunz neked még annyit ( a továbbiakban nem akarok ezzel foglalkozni, nem ezért jöttem a fórumra), hogy vigyoroghatsz, mert elérted amit akartál. De talán még nem hitted el a saját hazugságaidat és TALÁN van benned annyi becsület vagy hasonó, hogy legalább ICQ-n rám bólints, hogy Te is tudod, hogy hazugság amiket mondasz.

az a baj a Hunzer féle gyomokkal, hogy van táptalajuk a szolgalelkü hiszékeny kisrácokban, akik feltétel nélkül elhiszik a szaftos történeteket....

Erdös ha jól érzem akkor "némi" fanyarság van a soraidban..... egy csak a baj, mégpedig az, hogy nem gondolkodsz. Ha rám célzol hát én NEM HAGYTAM CSERBEN A JCSR-t!
Teljesen korrekten távoztam, amikor már nem akartam ennyit törödni ezzel a JÁTÉKKAL. Halál normálisan leirtam mindent a TS-re (akkoriban ott voltak a hirek emlékszel?), csak épp másnapra valaki titokzatos módon törölte és hazudozni kezdett (Hunzerke). Aki vette a fáradtságot és bármilyen formában megkeresett és érdeklödött az tudta mi van, aki meg nem (mint pl TE sem), az után meg nehogy már én szaladgáljak...

Hát nem csalódtam.....pontosan az várt amire vártam, de nem az amit megérdemlek.

Hunzer ne hazudozz.... habár tedd csak aki akarja az majd el is hiszi neked, engem nem izgatsz...

Nem ejtettem a JCSR-t se nagyban se kicsiben. Nélkülem nem is létezne a JCSR szóval ez azért erös volt. Nem kevés idömet és energiámat öltem bele a klánba annak idején és harag nélkül teljesen normálisan távoztam amikor elegem lett. Erdös arra gondoltál már, hogy nem véletlenül "akarták elvenni a neveteket"? (ami egyébként nem történt meg végül).

Hunzi, amúgy töled nem várok semmit, Te márcsak ilyen sunyi hátbaszúrós alak vagy és az is maradsz...

LOL jó is lenne, ha még én lennék a rosszfiú azok után amiket tettem értetek.
Minenesetre semmiféle flame-be vagy magyarázkodásba nem akarok elmerülni. Én tudom, hogy mit köszönhet Nekem a JCSR! És aki nem szolgalélek, hogy bevegye az ármánykodásod az is tudja.

Különben is azt mondtad nemrég, hogy besértödtél a klánra és kilépsz..., de mint mindig most se tartod a szavad 😊

erdos
Némá, ugyanaz a véleményünk...
Errõl van nagybaszó....

Jah és reggeltet 😊
KB fél éve nem köszöntem itt 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Ték it ízi H'ombres...már megint a szülõzés megy...
Faxnak ez?
JCSR fejlõdik,elõbb utóbb komoly eredményeik lesznek ennyi.
D2MH fejlõdik,elõbb utóbb komoly eredményeik lesznek ennyi.
Hol a hiba?
Sehol...JCSR foglalkozzon a JCSR-el,D2MH meg a D2MH-val.
Elõbb utóbb majd sor kerül a meccsre is és kész.

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

erdos
"Én csak a bunzerzunzerf...fejkampf-ot nem csipem nem titeket...Haveeer....
Na mindegy..akkor is õõõgy-k vagytok..."
Te Nyalos, ez a haverozás nem túl combos? Felnõtt ember vagy ha nem tévedek. Ha bajod van Hunzerral, rendezd le, ne a csapatunkat szidd. Hidd el van elég bajunk a Te igen mélyenszántó gondolataid nélkül is. Neked jó hogy szítod a lángot? Törõdj a csapatoddal, én is törõdöm a miénkkel (pont) Ha van hozzá kedvetek akkor lenyomjuk az elmaradt meccsünket, igen komoly reklámértéke lenne...

Picc: Rosszul gyanítod, régen voltam már áldozat...:-)
Ez már egy más csapat, amely összekovácsolódott a bajban. Tudod annyi dolog megtörtént velünk. A nevünket el akarták venni tõlünk, a születésünk napján már beáldoztak minket, nameg csúfosan cserben is hagytak. Szal elég szar sztori. Na mindegy, SZia Piccolo!

skorpio7
Talán egy kis megértést...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Piccolo te annak idején igen nagy ívbõl ejtettél a JCSR-re most mit vársz?

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Hanczur kezded elvetni a súlykot sürgösen kapcsolj vissza ebbõl a modortalan stílusból vagy ha nem akarsz akkor tudod hogy lakok!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Tomi te valamit nagyon félre néztél
aPa nem a JCSR-röl, hanem egy profi klánrol beszélt ami a "hobbi klán"

lol nagyon helyes 😊

Ha kellek erre-arra szóljatok...aztán vagy megyek vagy nem lol 😊

Tuvok
spam

hi

fly
Szia Piccolo!!! 😊

JCSR nagy része már nem is emléxik rád, mert annyira új tagok.
Meg aztán volt egy nagyobb balhé az SG moderátora(i) és a BF közösség között, és majdnem kitörölték a komplett fórumot SG-rõl.
Azóta alig van itt élet, mostanában kezd beindulni megint.

Ekkor indult hál' Istennek a www.battlefield.hu!

Azóta sztem ott megy az élet, vagy sehol.
De talán megint feléled ITT valami

Hunzer meg asz'onta a belsõ fórumon (mert ilyenünk is van már -thx to air- 😊, hogy kilép mert beszóltunk neki
Azóta színét sem láttuk.

http://fly.pardey.org

emlékeim szerint 1 személyt kivéve nem volt SENKIVEL semmi probléma...söt....
rosszul emlékszem?

Amúgy minek köszönhetem, hogy a JCSR-es tagok még egy sziát sem ejtenek meg felém?

aPa kérlek olvasd el mégegyszer a hozzászólásom, mert nem értetted meg...

joebacsi
bár nincs sok közöm hozzá de sztem ezt nem itt kéne...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jaj mi van itt skacok eléggé puskaporos a levegõ!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

JCSR t0Mi
Legalább valaki elismer minket! Köszi aPa

aPa
látszik, h rég voltál itt (Te is 😄 )
a hobbi az egészen más... az egy profi klán

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Von Hanczur
ooooohhh...
csíra.....?????
Na majd meglátjuk kisgyerek....
Bátyád golyói közül kimásztál már,vagy még mindig az õvével vered a csalánt....babafiú.....
Okos legyél...

Őrült gyenge.....

JCSR t0Mi
Ohdesajnálom.. 😄

CSírákat nem bántunk.

hmmm....

JCSR t0Mi
erdos figy, szerintem játszuk le ezt a "D2MH"-s meccset mert pöppet kezdenek idegesíteni.. Csináljuk velük azt amit az idle-el 😊

skorpio7
Nos te is tudod, hogy általában majd mindenkinek "maga felé hajlik a keze". 😊
Szerencsére a VIP-s beállítást gyorsan elfelejtették bár kellett egykis ráébresztés nekik, hogy mi is a baj vele.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BurnBaby
valóban, ez az a szerver ami az esetek nagy részében üres ,)
újabban vagy a jcsr, vagy az lssah az, ahol összegyûlik a nép. ne kérdezd a miérteket. van vagy 8962385628 szerver 😊))

www.battlefield.hu

Köszi 😊

axelero: 195.228.246.135:14567

Erdõs: játszhatunk ha annyira ki akartok kapni
Amelyiken esténként fun harc van 😊

Von Hanczur
Hiiiii...
Rég nem látott cimbora...Mi a helyzet???...
Mi kéne ha vóóóna...
Mely szerver ip-e kell??

Őrült gyenge.....

DarkHorSe
gyerünk nyomassátok

Swedish people are albino monkeys