Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Pic: elolvastam újra amit írtál, de elsõre is megértettem, csak egy jó kis szóviccet próbáltam intonálni ("Hónapokig szurkálódni, az már nem is nézeteltérés hanem hobbi!") a hobbi szóból , mert ilyen kedvem volt.
Erdõs kolléga is félreérti amit írok, azt hiszi, h õket ismerem el. Pedig most pont nem 😊
GUS rávilágít a lényegre. 😊
Nyalosch ÕGY letudja az egész éves fórumüzenet keretét 😊Akkor is segíteni próbál, erre Erdõs kolléga összekeveri von Hanczúr fõpilótával 😊
Tai mester is megjelenik, és próbál békíteni.
Ezek után Pic monológja, csak h mindenki tisztán lásson 😊
Amúgy tényleg érdekes érzés itt Jó reggelt kívánni 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Se Fritz se Én nem kamuzunk. Amit Te mondasz az maximum egy félreértésbQl fakadhat, mert én mégcsak nem is hallottam ilyesmiröl...

" 2 barátommal alapitottam a klánt(2 éve). A klán sok viszontagságon ment keresztül, a csapatmunka még gyerekcipQben járt akkoriban 😊, meg is halt a klán egy idQre, de felélesztettem (ekkor már egyedül) és elkezdtem új embereket toborozni, klánlapot szerkeszteni napról napra (gondolom aki már csinált ilyet az tudja, hogy az minden nap nem is olyan kis meló) + egyben tartani a csapatot, mindenkit több csatornán informálni stb. Szereztem saját szervert a klánnak és hasonlók.... annak ellenére, hogy nem igazán végezték a rájuk kiszabott feladatokat ( amiket egyébként elvállaltak). Egy idQ után kezdett betelni a pohár és az utolsó csepp az volt, amikor élQszóban megeggyeztünk, hogy ÉN kifizetem a szervert és Ök majd utána egyenként Nekem.... és amikor már eltelt egy hónap és a pénz felét se láttam elegem lett és ott hagytam öket. De korrekten leirtam nekik, hogy mi a bajom és miért megyek el és mit hogyan kell csinálni, minek/kinek mi az elérhetösége stb. Hivatalos fórumra kiirtam, hogy ki az utódom és ilyenek. A "hírt" amit kiirtam egy bizonyos személy törölte és átvette a klán irányitását, azt hangoztatva hogy cserbenhagytam és elárultam öket...... a tagok meg elhitték neki."
szóval az utolsó csepp az volt amikor szabályszerüen megloptatok....azóta sem kaptam meg a pénzt. Morpheus mindenki helyett kiakarta nekem fizetni egyedül!!!! De nem fogadtam el. Legyen ez az én tanulópénzem, hogy nem szabad megbizni senkiben, abban sem akit bajtársadnak hiszel és egymás hátát fedezitek a harctéren. Nem az a párezer a lényeg ( bár nem lenne baj ha meglenne), hanem az, hogy talán esetleg nem is én árultalak el titeket?
Mire is alapozod az állitásaid? Ja hogy neked azt mondták aham...értem. De TE személyesen nem vetted a fáradtságot, hogy utánajárj ( ICQ online > Piccolo dupla klikk > Hi, miért mész el a JCSR-böl? > kapsz választ és nincs gáz), de arra van energiád, hogy pusztán hallomásból itélj és vádolj? (mégha nem is név szerint, de azért elég egyértelmü) hmm érdekes, de Te tudod 😊
Ahogy egy SWG-s kolléga mondta "lassan ciki magyarnak lenni, ilyenek közt".
Szerintem Te nem vagy tisztában azzal, hogy itt ki mennyit tett a JCSR érdekében...
És miféle születésröl beszélsz? a JCSR már több mint 1 éves volt amikor megjelentél lol : )))))))
Meg beáldozás úristen 😄 keményen átmosták az agyad...
najó ez kabaré amit müveltek 😊
Erdös ha jól érzem akkor "némi" fanyarság van a soraidban..... egy csak a baj, mégpedig az, hogy nem gondolkodsz. Ha rám célzol hát én NEM HAGYTAM CSERBEN A JCSR-t!
Teljesen korrekten távoztam, amikor már nem akartam ennyit törödni ezzel a JÁTÉKKAL. Halál normálisan leirtam mindent a TS-re (akkoriban ott voltak a hirek emlékszel?), csak épp másnapra valaki titokzatos módon törölte és hazudozni kezdett (Hunzerke). Aki vette a fáradtságot és bármilyen formában megkeresett és érdeklödött az tudta mi van, aki meg nem (mint pl TE sem), az után meg nehogy már én szaladgáljak...
Hát nem csalódtam.....pontosan az várt amire vártam, de nem az amit megérdemlek.
Nem ejtettem a JCSR-t se nagyban se kicsiben. Nélkülem nem is létezne a JCSR szóval ez azért erös volt. Nem kevés idömet és energiámat öltem bele a klánba annak idején és harag nélkül teljesen normálisan távoztam amikor elegem lett. Erdös arra gondoltál már, hogy nem véletlenül "akarták elvenni a neveteket"? (ami egyébként nem történt meg végül).
Hunzi, amúgy töled nem várok semmit, Te márcsak ilyen sunyi hátbaszúrós alak vagy és az is maradsz...
LOL jó is lenne, ha még én lennék a rosszfiú azok után amiket tettem értetek.
Minenesetre semmiféle flame-be vagy magyarázkodásba nem akarok elmerülni. Én tudom, hogy mit köszönhet Nekem a JCSR! És aki nem szolgalélek, hogy bevegye az ármánykodásod az is tudja.
Különben is azt mondtad nemrég, hogy besértödtél a klánra és kilépsz..., de mint mindig most se tartod a szavad 😊
Errõl van nagybaszó....
KB fél éve nem köszöntem itt 😊
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Faxnak ez?
JCSR fejlõdik,elõbb utóbb komoly eredményeik lesznek ennyi.
D2MH fejlõdik,elõbb utóbb komoly eredményeik lesznek ennyi.
Hol a hiba?
Sehol...JCSR foglalkozzon a JCSR-el,D2MH meg a D2MH-val.
Elõbb utóbb majd sor kerül a meccsre is és kész.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Na mindegy..akkor is õõõgy-k vagytok..."
Te Nyalos, ez a haverozás nem túl combos? Felnõtt ember vagy ha nem tévedek. Ha bajod van Hunzerral, rendezd le, ne a csapatunkat szidd. Hidd el van elég bajunk a Te igen mélyenszántó gondolataid nélkül is. Neked jó hogy szítod a lángot? Törõdj a csapatoddal, én is törõdöm a miénkkel (pont) Ha van hozzá kedvetek akkor lenyomjuk az elmaradt meccsünket, igen komoly reklámértéke lenne...
Picc: Rosszul gyanítod, régen voltam már áldozat...:-)
Ez már egy más csapat, amely összekovácsolódott a bajban. Tudod annyi dolog megtörtént velünk. A nevünket el akarták venni tõlünk, a születésünk napján már beáldoztak minket, nameg csúfosan cserben is hagytak. Szal elég szar sztori. Na mindegy, SZia Piccolo!
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
aPa nem a JCSR-röl, hanem egy profi klánrol beszélt ami a "hobbi klán"

Ha kellek erre-arra szóljatok...aztán vagy megyek vagy nem lol 😊

JCSR nagy része már nem is emléxik rád, mert annyira új tagok.
Meg aztán volt egy nagyobb balhé az SG moderátora(i) és a BF közösség között, és majdnem kitörölték a komplett fórumot SG-rõl.
Azóta alig van itt élet, mostanában kezd beindulni megint.
Ekkor indult hál' Istennek a www.battlefield.hu!
Azóta sztem ott megy az élet, vagy sehol.
De talán megint feléled ITT valami
Hunzer meg asz'onta a belsõ fórumon (mert ilyenünk is van már -thx to air- 😊, hogy kilép mert beszóltunk neki
Azóta színét sem láttuk.
http://fly.pardey.org
rosszul emlékszem?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
a hobbi az egészen más... az egy profi klán
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
csíra.....?????
Na majd meglátjuk kisgyerek....
Bátyád golyói közül kimásztál már,vagy még mindig az õvével vered a csalánt....babafiú.....
Okos legyél...

Őrült gyenge.....

Szerencsére a VIP-s beállítást gyorsan elfelejtették bár kellett egykis ráébresztés nekik, hogy mi is a baj vele.

"A BC a jobbik csapat jutalma."
újabban vagy a jcsr, vagy az lssah az, ahol összegyûlik a nép. ne kérdezd a miérteket. van vagy 8962385628 szerver 😊))
www.battlefield.hu
Erdõs: játszhatunk ha annyira ki akartok kapni

Rég nem látott cimbora...Mi a helyzet???...
Mi kéne ha vóóóna...
Mely szerver ip-e kell??

Őrült gyenge.....