Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KOCC <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
carpe diem
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Neked meg sok tejcsokit, boci. <#wink>#wink>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mert tõlem jelszót kér és a reg.-em nem müxik.
pliz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Sote Public Ventrilo szerver új címrere költözött
bõvebb infó itt.
http://dc-e92.sote.hu
..::lordred::.. Life is short play more!
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
www.battlefield.hu
Tudom, hogy nem erre irányult a kérdés, de gondolom a legolcsóbb elfogadható megoldást keresed.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ami érdekelne hogy melyik klán fizet jelenleg is szerverért illetve ki az aki csak szeretne de még nem tette valamiért vagy csak tervezi önálló szerver bérlését. Ha nem gond akkor megírhatnátok hogy mennyit fizet aki fizet. A hova fizet az nem érdekel, maradjon mindenkinek a maga titka. Az infókat akár privátba akár itt is külhetitek.
Remélem nem kértem túl sokat és talán sikerül belõle valami olyat kihozni hogy mindenkinek jó legyen. A dolog persze nem csak a DC hanem az alap BF és a CS szerverekre is vonatkozik.
Elõre is köszi a válaszokat !
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Bandi bannolta 😄
Mikor indulunk CB-n? Lassan elkezdõdik a Harry Potter szezon 😄
Nah most volt windos telepítés sp2-vel, úgyhogy mindjárt letöltöm az icukát 😊)
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Nincs harag, ugye? 😊
Szia Manson😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Aláiirás
A cdgalaxisban 4990 a bf. Szerintem ennyiért megéri.
mint a régi szép idõkben... 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"