Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie
<#mf2> sut-tyó 😄

skorpio7
Nekem vhogy a vmikori CB vs PT-s adok-kapok viták ötlenek be a DC-s fórumot olvasva. 😊
Bár vhogy most sírni(nevetni) van kedvem ahogy ezt a cheat-es vitát olvasgatom, na meg a hozzászólásokat. <#hehe>

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BurnBaby
így van. levele
(franki is jászott..? nahát..)

www.battlefield.hu

505thZajcev[PT]
Es kinek a hibaja ez megint??? Frankie baszta el!!!!!!! <#duhos2>

Frankie
ja DC-ben ami megy az szánalom ezerrel 😊

Tuvok
Pff, bénabanda 😛

Tuvok
Azt inkább nem mondom, nem akarok vitatkozni 😊)

BurnBaby
itt semmi flém? má kénytelen vagyok állandóan átjárni a bfv/dcsekhez. nem lesz ez így jó...

szemét nt vesztett tegnap le velünk!

vagy valami...

😊)

www.battlefield.hu

Guest
Guest
Nations Cup: HUN vs SUI (Wake Island): 214-225
(0-225, 214-0)

Mecsbot log itten.
joebacsi
hol?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
Hmm, 2 hónapja elõször BF-eztem fél órát, lecsítereztek (<#wow2>), én meg beszóltam, mint kiderült az adminnak -> kick 😄

Tuvok
HBD

itt is kösz

HU.man Josy
Boldog születésnapot CéZé 😊

Guest
Hi, écáh, stb 😊
Jóóóóóó reggelt <#vigyor5>
HBD Cézé.

HU.man Josy
hui 😊

Tuvok
szasz 😊

Robika
nagyon regen jartam erre, ezert mindenkinek Yonagyot kivanok.

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

TS Zolly
Hát igen. Akinél a lé, az diktálja az irányvonalat. Zenében is sajna igy van. Anno a 90 évek elején a Tankcsabda magának és az embereknek zenélt, ma a pénznek és ezért szar is amit most csinálnak.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
NTsek nézzenek rá az oldalra pls, lenne ma egy gyak az osztrákokkal, ha van elég emberünk. thx.

www.battlefield.hu

Tuvok
Már nem, sry

BurnBaby
akirõl tudunk szoktuk
akirõl te tudsz tedd meg te? 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
Akkor mégegyszer:
Ma 18:00 - 21:00 óra között zajlik majd a Battlefiled Vietnam™ közép-európai döntõje az EA szervezésében. A Cseh Köztársaság, Lengyelország, valamint Magyarország játékosai között kis hazánkat a jelenleg is zajló BFV házibajnokság várható nyertese, a <<7th>> klán képviseli.
A meccseket a helyszínen közvetíti FreddyHawk és Pepti, valamint szerénységem is ott téblábol majd, amit élõben nézhetitek/hallgathattok végig a Palace mozi egyes mozitermében, a legnagyobb vászonra kivetítve (mármint nem a téblábolásomat). Szeretettel várunk minden érdeklõdõt.
A közvetítés az interneten a http://www.eagames.hu/media címen interneten is közvethetõ 😊

www.battlefield.hu

DannyL
Gratula apuka!!! ;-)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
<#idiota>

Tuvok
A többi 20-nak nem jár üdvözlet ?

Tuvok
Na, egy újabb dolog, amire nem kell elmenni 😊)

air23
air23
http://www.windows-help.net/WindowsXP/photo-story-3.html
ezzel csinalt nb arc taktikat. hatha valaki mast is erdekel.

over and out.

hey-hey-hey!!

Üdvözöljük Kiss Rékát, legújabb BF-es kiscsajszit! :-)

grat Lewes.
DannyL
jókor szoltok :-)

BurnBaby
most posztoltam a bf.hu-ra, de ide is kirakom biztos ami biztos 😊

Az Electronic Arts szervezésében 2004. november 13-án, szombaton, hatalmas Medal of Honor LAN Party kerül megrendezésre a Palace MOM Park moziban, amely ugyancsak helyet ad a Battlefiled Vietnam™ közép-európai döntõjének. A Cseh Köztársaság, Lengyelország, valamint Magyarország legjobb játékosai között zajló mérkõzéseken kis hazánkat a jelenleg is zajló BFV házibajnokság várható nyertese, a <<7th>> klán képviseli. Az interneten folytatott mérkõzéseket Freddyhawk, Pepti és szerény személyem közvetítésével élõben nézhetitek végig a Palace mozi egyes mozitermében, a legnagyobb vászonra kivetítve, ahova szeretettel várunk mindenkit. Aki pedig nem tud jelen lenni interneten is követheti honfitársaink szereplését. A verseny után - az eredmény függvényében - közös ünneplést/búfelejtést tervezünk valamelyik belvárosi vendéglátóipari helységben.

Az egész napos rendezvény Medal of Honor bajnoksággal kezdõdik, melynek szünetében a Medal of Honor Pacific Assault™ európai termékmenedzsere bemutatja a Medal of Honor sorozat legújabb epizódját.

A Battlefiled Vietnam™ versenyen a játékosok számára 10 darab Intel Pentium 4 processzorral szerelt munkaállomás áll majd rendelkezésre, amelyeken a verseny kezdetéig bárki online játszhat - a jó pinget 10M-s internet kapcsolat biztosítja. A verseny 18:00 - 21:00 óra között zajlanak, de 15:00 órától már megtaláltok minket és a csapatot a helyszínen.

Az internetes közvetítés magyar és angol nyelven is elérhetõ lesz. A részletekrõl holnap szállítok bõvebb információt. Aki teheti és kedve van jöjjön el - a belépés feltétele mindössze a Battlefield sorozat bármely darabjának eredeti példányban történõ bemutatása.

www.battlefield.hu

Cobra.
Ez érdekes Dracorn, elvileg ezt akkor írja ki, ha nem talál egy file-t. Nézd végig a lemezt, hogy nincs-e rajta karc vagy szennyezõdés.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Grat Lewes 😊))) !!!!!!

Tudna nekem valaki segíteni? Eredeti bf cd-nél telepítéskor ezt a hibaüzenetet kapom: specified component cannot be found in the media. An attempt was made to access a component that does not exist in the named media.
Win 2k alatt nem volt ilyen gondom win xp prof van és nem tom mi lehet a gond, ha felismeri valaki a problémát elõre is köszi.
Cobra.
Meg azért nézz utána, hogy singleben megy-e a mod, vagy csak multiban.

505thZajcev[PT]
Gyakorlatilag Mods konyvtarnak alapbol kell lennie a bf fokonyvtaraban, azon belul kell lennie az 1918 konyvtarnak. Ha ez ott van akkor valszeg jol sikerult az install.Ezutan aktivalni kell a jatekot amit a Custom game menuben talalsz meg ,kivalasztod az 1918 modot ,majd activate.

Az alapjáték van csak sajnos meg. És amikor föl installálom a modot nem történik semmi.Csak csinál egy mods könyvtárat a játék fõkönyvtárában.
Tuvok
<#idiota>

Konkretizáld a hiba jellegét légyszi !

Sziasztok! Letöltöttem az 1918-as modot de nem mûködik.
Légyszi segitsen valaki. Elöre is köszi.<#szomoru1>
Tuvok
Csukd be a szád 😊)

DannyL
Nagy arc szagot érzek.

joebacsi
passziánsz

DarkHorSe
ez meg milyen játék?!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Cobra.
Nem rossz, de Cruiserrel (a nagy hajó) tudsz a víz felett lebegni?

Buci
Pontosan? Hu ez megtisztelõ h én lehetek a 5612811236780789397518957. 😊

carpe diem

Buci
Neki mentem az oldalán fekvõnek és a 3. rátolt 😄

carpe diem