Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégse dobom be kövel, hogy rávilágitsak, vagy mert megtehetem.
¥ xfire: kistekila
Ehhez annyit fûznék, hogy már elõtte egy (a) moddal ment a vita, már leírtam miért, gondolom mivel a klánjáról se tudott semmit, az itteni szokásokról se ...
És még büszke is magára.
:/
¥ xfire: kistekila
Hát igen... Akkor volt az ominózus "sárga csík" téma 😄DD LOL !!!!
Régi szép emlékek !
a történet borzasztó egyszerû. a 'kifinomult', hogy egymás felmenõi emlegetése nélküli öntösztulási folyamatba beleszóltak a modok, amire a scene félretette a belsõ vitákat, és egy emberként rontott az modoknak, h mit avatkoznak bele 😊)
www.battlefield.hu
pláne ha el is durran az agya ...
De én személy szerint vele is beszéltem (mail), és elmondta, hogy ha nincs az a pár "megalomán úriember", akik folyamatosan azon a hangon ugatnak bele a dologba, akkor az egész teljesen máshogy jön ki .
És nem "anyázós" hozzászólásokat, hanem meglehetõsen megalapozott és igen kultúráltan megfogalmazott kritikákat is. 😊
Szóval nem kellett volna törlögetni, fõleg nem azokat amelyek "kényes" kérdéseket tettek fel ANNAK az 1-2 bizonyos adminnak 😊
Az, hogy a legvégen 2-3 értelmes ratyi szétbombázta fórumot, már csak a végjáték volt, amit két megalomán úriember indított el 😊
Ez most flém már? Nem? De kááááár...
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
????a DC-s CB klán
<#fejvakaras>#fejvakaras>
vagy nem?
Ha jól rémlik akkor volt a PT - SiX összeolvadás FoP-pá(sry ha tévedek), ez még nem is flém volt, hanem akkor lett az, mikor az egyik itteni moderátor (tudjátok ..) zokon vette, hogy neki az egészrõl nem is szóltak, pedig már közel 1 éve a klánja tájára se nézett, majd idekeveredtek a DC-s CB klán flémmesterei is, bbbõl lett egy szép kis flame, majd amikor (egyesek szerint jogával visszaélve) a mod beletörölt a vitába, azt pár ember (kölykök) zokon vette és az ekkor még lazán menthetõ dolog (BF topik mindig híres volt öntisztulásáról) teljesen elfajult, a topik átkerült a Gumiszobába, akkor a scene úgy döntött, hogy itthagyja az SG-t .
A topikot aztán kitakarították és visszakerült, de pár ittmaradt emberen kívül (SG-sek, külsõ szemlélõk) senki nem maradt .
Én én így emléxem, nem voltam a flém résztvevõje, majd kiigazítanak az élletékesek .
Amúgy a vita onnan indult, hogy a DC fórumban épp ezerrel csíterezett 1-2 BF42-ben is ismert személy <#zavart1>#zavart1> (ajándék csoki annak aki kitalálja) és ott kifejtettük, hogy nem kéne azt a scenet is mérgezni 😊
Majd hirtelen megjelentek a BF42 topicban az adminok, valami rejtéjes okból és elkezdtek indoklás nélkül törölgetni 😊
Már csak a nosztalgia miatt is ! Annyira emléxem, hogy volt valami lightos flémecske pöntyögés - ami elenyészõ volt a régebbi, kifejezetten élvezetes szópárbajokhoz képest - aztán jöttek "rendet" csinálni a scene ismerete nélkül, amire ugye a jobbérzésûek elhúztak innét.
De mibõl is indult ki ?
Hótt minimáldesign, letisztult formavilág semmi csicsamicsa avatar, gyors, fasza.
Ez hiányzik !
Ez a "legalább moderátor haverjaid" érdekes számomra <#fejvakaras>#fejvakaras>
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Egyébként most nem azért, emlékeztek, amikor itthagytuk ezt a fórumot jó régen ? Milyen piszlicsáré dologért b...tak ki velünk,
ahhoz képest, ami a DC-ben megy ? 😄 LOL, ha nincs igazad, legyenek
legalább moderátor haverjaid 😄
Az élet nagy kérdése: Minden nagy flémer egy idõ után kiöregszik? :-)
<#idiota>#idiota><#crazya>#crazya><#vigyor5>#vigyor5>
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Csak azt nem értem, hogy az FRX-ben és az FB-ben is többségben vannak a 18 év felettiek, mégis ez a színvonal. Ti "öreg rókák" <#nyes>#nyes> sokkal választékosabban tudtatok vitatkozni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !