Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie
büszke? Goro miért lenne büszke rá? 😊

Yan
A lakásod ablakának törékenységét is nevezhetném bug-nak,
mégse dobom be kövel, hogy rávilágitsak, vagy mert megtehetem.

¥ xfire: kistekila

Tuvok
Tudtommal a 3 ember (2 legalább is) ban-ra került, azon már télleg nem tudtam sírjak vagy nevessek, mikor büszke is volt rá 😊)

Tuvok
"öntösztulási folyamatba beleszóltak a modok"
Ehhez annyit fûznék, hogy már elõtte egy (a) moddal ment a vita, már leírtam miért, gondolom mivel a klánjáról se tudott semmit, az itteni szokásokról se ...

Hehh, nem is tom egy létezõ bugra hívta fel a figyelmet a dolog, a rekurzív hívásokat akkoriban még nem igazán szerette ez a motor 😄

Guminõ ! LOL ! 😄 Nem vagy kerek BB 😄DDDD

Yan
Ugy szét "bombázta" egy szkriptel, hogy órákra leállt. Ez az "értelmes" emberke.
És még büszke is magára.
:/

¥ xfire: kistekila

Ááááá, látjátok, mit tesz egy kis emlékezetfrissítés ! Hehe, már emléxem hogy volt !

Hát igen... Akkor volt az ominózus "sárga csík" téma 😄DD LOL !!!!
Régi szép emlékek !

BurnBaby
oh én remekül emléxem, hiszen épp aznap lettem a topik házigazdája, majd guminõ 😊

a történet borzasztó egyszerû. a 'kifinomult', hogy egymás felmenõi emlegetése nélküli öntösztulási folyamatba beleszóltak a modok, amire a scene félretette a belsõ vitákat, és egy emberként rontott az modoknak, h mit avatkoznak bele 😊)

www.battlefield.hu

Frankie
hát ja, ezzel így vagyok én is, ezért szomorú, hogy egy admin süllyedt ilyen szintre..

Tuvok
Ez most magányvélemény, - mint gumiszoba mod - engem nem érdekel kivel vitatkozom, de ha egyrészt olyan ugat bele a vitámba, akinek semmi köze a dologhoz, ráadásul olyan hangon, hogy a metró 1 km-rel a feje fölött megy, abba lehet én is beletörlök, csak sajna pont az ilyenek makacsolják meg magukat és - mint valami eszetlen marha - kifordul magából és csak mégjobban rákezdi ... Ilyenkor viszont nekem, mint modnak ez elõre kellene látnom, és eleve nem foglalkozni vele, anno itt akkor sajnos foglalkozott ...

Tuvok
Ez az átka, ha egy mod-dal vitatkozol 😊
pláne ha el is durran az agya ...
De én személy szerint vele is beszéltem (mail), és elmondta, hogy ha nincs az a pár "megalomán úriember", akik folyamatosan azon a hangon ugatnak bele a dologba, akkor az egész teljesen máshogy jön ki .

Frankie
Tuv a gond az volt, hogy a szokásos flémbe ami amúgy is elmúlt volna, mint mindig, 1-2 admin önkényesen beleavatkozott méghozzá úgy, hogy szó és indoklás nélkül elkezdtek hozzászólásokat törölni.

És nem "anyázós" hozzászólásokat, hanem meglehetõsen megalapozott és igen kultúráltan megfogalmazott kritikákat is. 😊
Szóval nem kellett volna törlögetni, fõleg nem azokat amelyek "kényes" kérdéseket tettek fel ANNAK az 1-2 bizonyos adminnak 😊

Az, hogy a legvégen 2-3 értelmes ratyi szétbombázta fórumot, már csak a végjáték volt, amit két megalomán úriember indított el 😊

Tuvok
Én nemtom, mint mondtam akkor én épp nem BF-eztem, abban biztos vagyok, hogy a CB akkor már nem warzott BF42-ben, hanem asszem DC-ben,, de lehet erre meg rosszul emléxem ..

Tuvok
nemtom ..

kz
Van aki még ma is szokott bf42-zni, de ettõl függetlenül sosem volt a CB DS-s klán. Legfeljebb játszottuk azt is. Ahogy néha még mindig.
Ez most flém már? Nem? De kááááár...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

erdos
lehet nemugyanarról beszélünk? <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
nem emlékszem, nem nagyon ártottam magam bele. Az azért lejött hogy nem csak a mieink voltak sarasak az ügyben. de szerintem ezt már kár bojgatni, ha flémelni akarunk akkor át kell menni a dc-s oldalra mert ott lehet, ennyi... <#alien>

Tuvok
nincs #4 😊

Tuvok
Hozzáteszem #3: mivel a BF-esek flémkedése mindig is volt olyan 'kifinomult', hogy egymás felmenõi emlegetése nélkül (és valszeg a talis együttsörözések miatt is) ezek a viták mindig elcsendesettek és pár nap alatt nyoma se volt, mindenki szeretett mindenkit, ezért nem értettem, hogy mikor már az egész flémet unta mindenki, miért kellett elkezdeni azt az alpári hangvételû mocskolódást, ami miatt végül (szvsz megérthetõ módon) az adminoknak elegük lett és eljártak, ahogy általában ilyenkor szoktak . Persze ezt az a pár emberke csak jobban zokon vette, ahogy azt kell, ekkorra lett az egész (szokásos BF-es vitából) köpködés, anyázás ...

Tuvok
Hozzáteszem #2 : 3 mivel jópár e-mail váltástörtént köztem és az SG-s modok közt akkor, egyértelmûvé vált, hogy nem maga a flém miatt pecsédelõdött meg a topik, hanem néhány (3) mondjam .....? hülyegyerek mocskolódása miatt ...

Tuvok
Hozzáteszem #1: nem sûrû az olyan flém az SG-n, ami miatt maga a lap fõszerk.-je is hozzászól 😄

TS Zolly
Ki volt az???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

erdos
látványos volt az tuti. Írt valamit, arra a választ kitörölte, megint írt.... a vége az lett hogy csak õ írt be egyedül...<#taps>

TS Zolly
Még szerencse anno, még nem tudtam a fórumokról. Csak gémeltem.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
flém

Tuvok
Hát akkor már úgy rémlik a CB nem (alap) BF-ezett .

kz
ez a (quote)(/quote) nem az igazi...

Frankie
csak 2-é 😊

kz

a DC-s CB klán

????
<#fejvakaras>

kz
Így van, a moderátorok/adminok hibája volt az, hogy a gumiban kötött ki!
vagy nem?

Tuvok
Hát én is valahol a közepén csöppentem bele, ugyanis nem sokkal elõtte mondtam le a topik házigizdaságát is, nem is BF-eztem egyéb okok miatt, csak héha olvasgattam .

Ha jól rémlik akkor volt a PT - SiX összeolvadás FoP-pá(sry ha tévedek), ez még nem is flém volt, hanem akkor lett az, mikor az egyik itteni moderátor (tudjátok ..) zokon vette, hogy neki az egészrõl nem is szóltak, pedig már közel 1 éve a klánja tájára se nézett, majd idekeveredtek a DC-s CB klán flémmesterei is, bbbõl lett egy szép kis flame, majd amikor (egyesek szerint jogával visszaélve) a mod beletörölt a vitába, azt pár ember (kölykök) zokon vette és az ekkor még lazán menthetõ dolog (BF topik mindig híres volt öntisztulásáról) teljesen elfajult, a topik átkerült a Gumiszobába, akkor a scene úgy döntött, hogy itthagyja az SG-t .
A topikot aztán kitakarították és visszakerült, de pár ittmaradt emberen kívül (SG-sek, külsõ szemlélõk) senki nem maradt .

Én én így emléxem, nem voltam a flém résztvevõje, majd kiigazítanak az élletékesek .

Frankie
ez már a múlt ködébe vész mivel az egész ki lett takarítva 😊

Amúgy a vita onnan indult, hogy a DC fórumban épp ezerrel csíterezett 1-2 BF42-ben is ismert személy <#zavart1> (ajándék csoki annak aki kitalálja) és ott kifejtettük, hogy nem kéne azt a scenet is mérgezni 😊
Majd hirtelen megjelentek a BF42 topicban az adminok, valami rejtéjes okból és elkezdtek indoklás nélkül törölgetni 😊

Hmmm... most õszinte leszek Tuvok ; én már nem emléxem igazán hogy min ment akkor a henkölés ... valaki összefoglalná, aki nem itta még el az agyát , hogy hogy is volt ?
Már csak a nosztalgia miatt is ! Annyira emléxem, hogy volt valami lightos flémecske pöntyögés - ami elenyészõ volt a régebbi, kifejezetten élvezetes szópárbajokhoz képest - aztán jöttek "rendet" csinálni a scene ismerete nélkül, amire ugye a jobbérzésûek elhúztak innét.
De mibõl is indult ki ?

Ehh, csak ne szeretném ennyire ezt a fórumot! ( nyali-nyali )
Hótt minimáldesign, letisztult formavilág semmi csicsamicsa avatar, gyors, fasza.
Ez hiányzik !

Tuvok
Ki mondta, hogy nincs ?
Ez a "legalább moderátor haverjaid" érdekes számomra <#fejvakaras>

skorpio7
Ha jobban átgondolod, akkor bizony van igazság abban amit a srácok mondanak.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tuvok
pf 😊

Frankie
hát ja 😊 Elég röhej, hogy akkor tök minimál dolog miatt - a szokásos light flém - miatt jött Dzsugásvili és mentunk szibériába, most meg megy DC-ben az IRL fenyegetés és semmi 😄

Kötekedsz ? 😄

Hajaj, hányszor visszasírtam már !

Egyébként most nem azért, emlékeztek, amikor itthagytuk ezt a fórumot jó régen ? Milyen piszlicsáré dologért b...tak ki velünk,
ahhoz képest, ami a DC-ben megy ? 😄 LOL, ha nincs igazad, legyenek
legalább moderátor haverjaid 😄

Angel kispalyas volt szerintem ;-) Na jó, nem, de miután abbahagyta a flémelést trs-ben, azután már õ sem volt a régi...

Az élet nagy kérdése: Minden nagy flémer egy idõ után kiöregszik? :-)
kz
Kik ezek az emberek?
<#idiota><#crazya><#vigyor5>

Frankie
és Angel? 😊

ehh, unalmas is lenne, ha nem menne valahol a flame. Én is DC topikot olvasgatom :-) Mókás :-) De nekem azért Skorpi és Freddy vs Life és Tyler flemek a nyerok.... regi szep idok...
DropTable
Az FB-ben viszont van. Nem állítom hogy innen erede a probléma, viszont abban egyetértek, hogy ez is segíti a hülyeség burjánzását. Bár ha a nagykorúak viselkednek gyerekessen az is fájdalmas, mint pl. most...<#nyes><#banplz>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

TheGOro
FRX-ben nincs 18 év alatti.

http://GOro.hu

Cobra.
A régi szép idõk <#vigyor4>
Csak azt nem értem, hogy az FRX-ben és az FB-ben is többségben vannak a 18 év felettiek, mégis ez a színvonal. Ti "öreg rókák" <#nyes> sokkal választékosabban tudtatok vitatkozni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Frankie
nomeg mennyivel kifinomultak vaoltak a mi flémjeink 😊

nem ez a "anyád" "a tied" stílus. 😊

Cobra.
Na elolvastam a DC-s flamelést és ezek tényleg nem normálisak <#nyes> De még gyakorolniuk kell, mert csak 3 oldalt írtak, régen a BF-esek összeszedtek 5-6 oldalt is, ráadásul az sokkal izgalmasabb volt, itt mindig ugyanazt hajtogatják csak <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !