Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
látom 😉
(...olvas-olvas...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
felléptem a házigizda elvárható szigorával de nektek semmi se elég!
hüpp

www.battlefield.hu

We're back.

joebacsi
91 új üzenet...mi történt itt? <#wow1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
mért, nem szereted ha kívánnak tõled vmit ? <#vigyor3>

BurnBaby
ez nem kivánságmûsor!
,)

www.battlefield.hu

TS Zolly
Oké. Ezzel kezd.<#beka3>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BurnBaby
nah akkor elkezdem törölgetni az üzeneteket...

www.battlefield.hu

Tuvok
<#eljen> 😊

Amúgy milyen sérelmeket ? 😉

Nem kisapám ide az kellett ( NAGYARC ON ) hogy félretegyük a régi sérelmeket és visszajöjjünk nosztalgiázni !

Bencsi
durva h flém kell a dc-ben hogy itt beinduljon egy kis élet😊
ránk fér

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Frankie
azért valahol örülök, hogy MMORPG-ben nem lehet szervert csinálni bárkinek

aki aztán elvár dolgokat 😊

Tuvok
Hmm, azt hittem két év alatt már letisztáztuk, hogy mindenki csíter ... <#nyes>

Frankie
ehh. 😛

skorpio7
Nos kihasználta a fórum már egy jóideje létezõ hibáját. Lehet ha nincs a flame azóta is meglenne ez a "lyuk". Így legalább be lett foldozva az is... legalább lett vmi haszna az SG-nek is belõle. <#vigyor1>

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tuvok
<#miaz>

TS Zolly
Na????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tuvok
ték ?

Tudom, nagyon lol volt 😄DD sárga csík , lol ! 😄

Tuvok
nem mindnek

Tuvok
Hm, nemtom, nekem 2 oldalt van még 2-2 centi üres hely, szal nem is olyan széles 😊)

skorpio7
Azonnal vissza tudtak jönni, mivel több regjük is volt.

skorpio7
Ott van alul vmi toolbar lehet tologatni... így meg pont azért jó, mert olyan mintah a fórum része lenne (és tényleg az is). 😊

skorpio7
FreddyHawk!

Csak szólok, hogy közel sem bug volt, hanem a U'42 késõbb beillesztett egy képet a game-bõl amibõl 100%-osan kiderült, hogy lövedéknyom csík. A CB pedig mosta kezeit, hogy "eddig ennyire részletesen meg sem figyelték hogy adott lövedéknek ilyen nyomvonala lehet". Én jót nevettem akkor az egészen, mert hát ennyit jelent az ha vkik 1-2 órát és megint ha vkik 6-8 órát tolja naponta a játékot... vajon ki is játszik vagy éppen ismeri jobban akkor kettejük közül?! 😊

Tuvok
<#eplus2><#eljen>

BurnBaby
lehet h törlöm... így szétrugni a fórum oldalát... büdöskölke... legalább resizeold má azt a képet ,)

www.battlefield.hu

Tuvok
mit röfögsz ? 😊

Baaaz Skorpi, hihetetlen vagy !

Frankie
flém? .)

BurnBaby
nemsoká 77k!

www.battlefield.hu

Frankie
amúgy igen, az egészben a vicces az, hogy a BF topicban semmi nem történt, amíg X admin meg nem jelent a "hubazz énmost nagyonrendetrakok itt" hozzászólásával. 😊 Akik pedig nem olvastak DC vagy BFV topicot, csak néztek mint rozi a moziban, hogy most mi van 😄

Múgy nekem is van kis rakat screenshotom, meg megvan az a hozzászólás amibõl az egész indult. 😊

Az az ominózus hozzászólás a BFV/DC topicban amitõl kifeküdtem. Majd amikor a hozzászólás valóságtartalmát firtatni kezdtük- hopp törtölték 😄

Na és innen indult a vita. Persze ha még elõrébb megyünk: a sárga csík 😄

BurnBaby
rofl

www.battlefield.hu

Tuvok
ST az Star Trek
St meg az SG egyik adminja
nem összekeverendõ ! 😊)

Tuvok
Hm, elsõre nem láttam a nevem benne, szal majd késõbb olvasom el 😄D

Frankie
bazz 😄

Bencsi
éljenek a 201 -esek!
a cébések bekaphassák jól😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

skorpio7
Akkor mese... talán én tudom a legjobban mi és hogy történt, de sajnos a nagy flametengerrõl lemaradtam munkám/elfoglaltságom miatt, pedig kíváncsi lettem volna az állítólagos elfajulásra, ami miatt miután másnap este elkezdetem olvasni a fórumot ezt már csak a gumiszobába tehettem meg több száz kitörölt hozzászólással nélkül.
Hol is kezdõdött? Nos az idõpont ugye február vége volt és éppen készülõdött mindenki a BFV megjelenésére. (Némi infó adalék a történtek megértéséhez: A BF42 játékban a szervezett játék kialakulásától kezdeve - 2002 októbere-novembere - és a HBA megalakulása, illetve különféle századok (201-es, 301-es, 401-es) színrelépése után, szinte azonnal fennállt egy ellentét a magát 1st századnak tekintõ CB klán és akkoriban frissiben megalakult 201-es alakulat között. Sikerült is nekik rövid idõ alatt a renegát jelzõt kiérdemelni. Miért is? Nos a sors szeszélyébõl pont olyan emberek kerültek éppen egy századba - akik mind a mai napig a legjobb játékosok közé tartoznak - akiknek volt önnálló, egységes és persze eltérõ véleményük a szervezett bf-es játékról, ami élesen eltért a 1st század (CB Petko) egyik tagjának vezérletével megalakított HBA kigondolt mûködésétõl. Miután pediglen magában a játékban is - public és leszervezett war, ami az egyes századok között zajlott - "gyõzött" a renegát/káoszelvû 201-es század, megkezdõdött egy szerintem nyomokban még most is fellelhetõ - de idén márciusig mindenképpen - CB vs 201/PT/FoP/team-de ellentét... és ugyan mi mással is kezdõdött volna az elsõ vita, mint CHEAT vádjával. Az idõ folyamán a flame résztvevõi változtatak/bõvültek, de voltak állandó tagjai is. A CB részérõl: Petko, Lifeforce, Tayler, Archangel a PT részérõl pedig: Süni, FreddyHawk, Skorpio7, Frankie. És majd 1,5 év alatt számtalan olyan flamelést éltünk át, amik akár napokig is tartottak... tehát ilyen háttérrel érkezünk el az ominózus napokhoz.)
Tehát a BFV megjelenésére várunk... nos azt azért nem árt tudni, hogy a CB ekkor már csak elvétve játszott - ha játszott még egyáltalán BF-et - és mint egy messiást várta a BFV-ot, amiben talán jobban érvényesülhet. Nos ennek jegyében a klán vezérletével létre is hozták Mo. elsõ és valóban nagyon jó BFV-os oldalát, aminek talán köszönhetõ - na meg annak is, hogy rengeteg multis játékhoz kreál kipróbálásra szervert, amiért valóban elismerés illeti - egy olyan lépés az SG-s modok részérõl, ami a közeljövõben egészen biztosan nem fog többet elõfordulni (legalább is az egyik mod utolsó levele ezt mondja)... kinevezték Lifeforce-ot a BFV-os topic házigazdájának (szóval mégegyszer se klánnak vezetõ vagy másmilyen tagja nem lesz/lehet "házi" moderátor). De mostmár a lényegre térve... eljön február vége a DC topic-ban "zajlik" az élet megy a gyanusítgatás, adok-kapok és benne van a CB klán és maga Lifeforce is. Nincs is ebben semmi probléma hiszen már megszoktuk, csakhogy amikor a részemrõl elhangzik egy-két csípõs megjegyzés a BFV topic-ban a CB tagjai irányában, akkor vki törölgetni kezdi a hozzászólásomat, majd más klánom beliét is... nos vajon ki is lehet az?! Szó szót követett, majd levél ment 2 általam ismert moderátornak (mint kiderült, ebbõl pont az nem volt netközelben, aki elsimíthatta volna a dolgokat és aki mindíg segítõen lépett fel velünk szemben, aztán ott a másik akit mint késõbb kiderült nagyon-nagy hiba volt bevonni a dolgokba és jött egy harmadik, akinek köze nem volt az elõzményekhez az egész törölgetés kezdetének hátteréhez), hogy esetleg meg kéne vonni a topic moderálási jogát Lifeforce-tól. Megint jön a kérdés hogy miért is?! Azért - és ezt nem értették a moderátorok - hogy miközben a CB klán tagjaként és tagjai vitát szítanak a DC-s topic-ban (na vajon megint mivel ki is fogja kitalálni? <#vigyor1>), addig a "saját" BFV-os topic-jukban erre való hivatkozással törlik a hozzászólásainkat... egy régi közmondással jellemzve a helyzetet "amit szabad Mohamednek az nem szabad a tauregnek". Szóval az a február végi este így telt el, aztán jött a másnap... és a BF-es topic szokásos reggeli indulásába - köszönés és egyebek - be(le)szólt egy érthetetlenül/értelmetlenül erélyes moderátori hang, tette mindezt még a DC-s topic-ban is. A kérdés csak az, hogy mirefõl tette mindezt, amikor a BF-esben vitának már jórégen nyoma sem volt?! Szerintem egy kis személyes sértõdöttség is meghúzódhatott a dolgok mögott, hiszen vmikor a klánunk tagja volt az illetõ... persze biztosan senki nem tudja hogy õ volt-e és egyedül tette-e azt, amik végül az állítólagos elfajuláshoz vezettek. Az tény, hogy amikor 13:15-kor elindultam munkába még elég nyugodt hangulat uralkodott a topic-ban, de amikor másnap este 18:00-kor olvasni akratam a történéseket már nem nagyon tehettem meg. Egy emléket sikerül azért megõriznem, amit személyesen ST nyilatkozott a klánok közötti flame-rõl (csak azért, hogy eszébe jutatssam azoknak, akik erre való hivatkozással esetleg újból törölni/töröltetni szeretnének). A második bekezdés elsõ mondata...

Na elhúzok állásinterjúra, eccercsak biztos leszek online, szerintem kb 7 körül
nem azt mondtam, hogy flém van, hanem csak azt, hogy bébi olvashatna ;-) Átolvastam, nekem is majdnem 20 percembe került, pedig én még tudtam is, hgoy mi áll benne, mert én írtam a 80%-át :-)
Nincs is ott flame Pept... csak összerázódás van.

Frankie
énisénisénis 😄

Bébi télleg adok neked bfvnt-hez egy jogot, oszt olvashatsz :-) nem unatkoznál, ma simán begépeltem egy kisebb novellát....
BurnBaby
már megint meguntalak benneteket. mé van az, h egyesek a mókásnak szánt álflémet is kényszeresen komolyan veszik...

www.battlefield.hu

Hát értelmetlennek értelmetlen volt ,az már bizonyos.
Akkor viszont szimpatizáltam a dologgal, tekintve, hogy én is
jó dühös voltam ! 😄

Yan
Ebbe most nem mennék bele.
A véleményem akkor is #76966, teljesen értelmetlennek tartom.

Frankie: Ha dicsexik vele, az már büszkeség nem?

&#165; xfire: kistekila

Frankie
hát õ csinálta, gondolom rá gondoltál.. ?

Tuvok
Szokásos idõ 2-3 hét, lehet van akirõl azóta se vették le, mer nem járt azóta itt, másik min. fél évet volt banánon 😄

Nem is volt script. Magát hívta meg a fórum igazából jósoxor, sql statement volt ha jól tudom, nagyjából fél soros.

Yan
Érdekes,
ezt a nevet emlegettem volna?

Yan
Simán ujra itt vannak. Mennyi idöre kapta a ban-t?