Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
BFV , BF, és az akció kedvéért ( k9 ) DC ?
www.battlefield.hu
Ezt csak az "internetes anonimitás" teszi, és váltja ki az emberekbõl.
Minden klánból, 1-2fõ, + a klánon kívüliekbõl 1-2 ember.
Mindenhonnan a legjobbak, még ha nem is olyan jók mint esetleg ti.
Egy ilyen csapatot kell összeszokatni, gyakoroltatni, és ez az igazi Magyar csapat, még ha esetleg vesztettünk volna is.
Ugyan ezt mondtam akkor is, és ezen indult el a TS-en a vita. 😊
Ismered a mondást... a részvétel a fontos.
Akkor klánon kívüli emberekbõl is volt aki igen profi szinten játszott.
És ez nem csak az egyéni véleményem volt, hanem tolmácsoltam más véleményét is. (Nem a CB-re gondolok)
A baj csak az volt, hogy én és Tyler álltunk ki.
Megbántuk, és megtanultuk, hogy nem foglalkozunk ezentúl más problémáival, még ha egyet is értünk vele.
"Igy sajna azok is megszívhatják akiknek nem kéne, de sajnáljuk."
Nah örülök, hogy megbeszélhettük normális keretek között, és boccs az offért. 😊
További jó játékot.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Goro: bf.hu-n nem ugy tünt.
¥ xfire: kistekila
A CB értelmezése szerint esetek 99%-ban nem a módosító programokra gondolunk, hanem olyan elõnyökre amivel szemben a másik nem vagy csak nehezen gyõzhet.
Legyen szó a 21" monitoron 640x480-as felbontásban játszó, vagy pálya-játék bugjainak kihasználásáról de beszélhetünk a konfigfájlok modósításáról is ami engedélyezett, de nagy mértékben megváltoztatja pl: az ellenség részérõl a már megszokott célzás helyét.
Az utóbbinál van az, hogy az ellenség látja a becsapódást oda ahova szeretné, de mégsem úgy sebezi, mint a "gyári" beállításban.
És ilyenkor jön a te cheater szöveg....
Még aszem fórumon is próbáltam piszkálni, hogy kiderítsem az igazságot... 😄
Hely de jó volt... 😊
Azt amit akkor az NT miatt csináltunk, most más csinálja helyettünk.
Tehát akkor lehet, hogy volt valami igazunk.
Ha visszaemlékszel akkor azon borult ki a bili, hogy az NT inkább 1-2 klánból került ki, és nem a Magyar scenébõl.
Ha visszaemlékszel akkor sem az volt a bajom, hogy a CB-bõl egy ember játszhat, hanem az, hogy a másik 3 klánból egysem.
Csak azért mert esetleg gyengébb.
A mai napig azt tartom, hogy egy játékban nem csak a nyerés számít, hanem a lehetõség, és maga a játék.
Én már csak ilyen vagyok.
Annak ellenére, hogy ott igencsak megemeltük a hangunkat, nem személyeskedtünk és nem küldtünk el senkit a...
Tehát a tisztelet akkor is megvolt, nem úgy mint a Mr. Lf-nél amin jót nevettem és az sg fórumrajárok 90% is akik ismernek, személyesen, TS-rõl de az icq-msn listám is igen hosszú 😊
Hozzáteszem, hogy sok klánbélitek is köztük van és sokszor jókat beszélgetek velük.
Akkor is elmondtam, és ide is sokszor beleírtam, hogy nem a klánoddal, veled vagy a másik 2 klántársaddal van a bajom hanem a játékos elveitekkel, hogy az nem játszhat csak a másik oldalon aki nem skiles, de esetleg jó csapatjátékos.
Én mindíg is beláttam, és ha lehetett nem játszottam a warokon, mert nem szeretem a játék ezen formáját.
Egy háborús játékban a szemtõl szembeni harcot szeretem, és nem a kommandózást, elbújva...
Az egy másik játékhoz való 😊.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Emlékszel amikor a 201-es század meg lett vádolva cheat-eléssel a részetekrõl, csak mert egy jó kis szórakozás kedvéért (BB vezérletével) egy estére megkérte Dragon Ati-t hogy adja oda a szerverét nekünk?! Utánna ment a vádaskodás, hogy vajon mi mit is csinálhattunk akkor, mert másnap mennyire meg is táltosodtunk a játékban. Akkor volt az az ominózus FreddyHawk-os riposzt, amin könnyesre röhögtem magam (talán a régi HBA/201-es fórumrészen talán mind a mai napig megvan nekünk a dolog).
DC-ben akit megfogott a pb az Tiba volt és jóideig maga az U'42 is elhatárolódott tõle, azonban utánna nem sokkal készült az ominózus "sárga csíkos kép" egy másik U'42-es tagról, ami alapján egybõl rá is vetült újra a csalás gyanúja... mint késõbb kiderült teljesen alaptalanul (akit érdekel a dolog, az szépen elolvashatja a februári bejegyzéseket a DC-s topic-ban).
Superman bug?! Nos ezt az 1.4-es patch hozta be a játékba és mindössze egy pályán volt értelme használni, ez pedig OMAHA... és való igaz használta is vki a klánunk közül a poén kedvéért - mindössze egyszer és akkor is egy esti alkalommal amiért klánon belül elég nagy vita is kerekedett - , mert aki ismeri omahat az pontosan tudja mennyi esélye van az allied oldalnak feljutni, ha a két oldalt tank beáll, le van aknázva +lövi a defgun is a feljárót... és bizony voltak sokan, akik csak az aprítós/könnyebb/axis oldalra álltak állandóan, szóval milyen jó móka volt megleckéztetni õket úgy, hogy közbe szépen befoglaltuk a hátik mögött a hegyet kiegyenlítve az erõviszonyokat ezzel (ha vki nem tudná mi az a superman bug akkor elmondom, hogy a vízbe ugorva és még annak elérése elõtt felfelé nézve ugrást nyomva az illetõ egész egyszerûen elrugaszkodott a víztõl és felrepült a felhõk fölé). Bár én jót nevettem azon, amikor ugyanezzel lettünk meggyanusítva Midway-en is, amikor túl gyorsan lett befoglalva az észeki és déli zászló illetve ezzel együtt a kis sziget is (csak az illetõ legalább 1-szer lemérte volna, hogy repülõvel mennyi ideig tart odarepülni és körözi a zászlónál vagy éppen az elsõ rombolóról partraszállóval elindulva a legközelebbi sziget felé, mint a rombolóról való "ugrándozással" tenni mindezt meg). És a más bug-ok, ami miatt gyanúsak lettünk mások szemében.: homokzsákon átlövés, a név átlátszik bármilyen vastagságú falon ha elég lassan húzod keresztül rajta a célkeresztet, a tanknak a lánctalpát kell lõni a minnél nagyobb sebzés miatt, a T34 elõrõl - akkoriban - 1 lövéssel is kiszedhetõ volt bazookával, ha a rászerelt benzines hordót találtad el, manapság pedig a "kupaklövéssel", stb...
A fikázás a megszokott csípõs megjegyzéseim voltak (sajnos a törlésük miatt nem felidézhetõek), amiket normál esetben a BF-es vagy bármelyik topic elbírt csak hát itt ugye volt egy "házigazda" is... szóval tényleg ebbõl indult ki a dolog.
Ja igen... azért azt nem felejtettem el, hogy amikor elõször használni kezdtem a TS-t, akkor ti voltatok az elsõk akikkel beszélhettem és hallhattam (mivel ti adtatok elõször szerver és vele TS-t is a scene-nek). Érdekes volt hallgatni, ahogy ki voltatok bukva Tayler-ral azon, hogy "mit köszöngetnek ezek a fórumon minden reggel", "teljesen nem odavaló dolgokkal írják tele a fórumot", ez a "BB tuti hogy a férfi és csak szívatja a népet", nos nekem ezek is megmaradtak Lifeforce. Ha vki megnézi a BFV topic-ot, akkor látszik is mennyire streil lett emiatt az eleje a házigazdaságod idején... persze van jó oldala is a dolognak, hiszen nem kell 100 hozzászólást elolvasni, ha az ember a kérdésére választ akar kapni viszont a fórum emiatt egyszerûen nem "élt". Ha manapság benézel oda és visszaolvasol hónapokat, akkor láthatod hogy ugyanaz megy most ott mint anno a mi idõnkben a BF topic-ban és az a lényege az egésznek, mert csak így él a scene, így pezseg az élet benne hogy van vmi a közösséget éríntõ téma mindíg benne... legyen szülinap, reggeli köszöntés vagy éppen egy sikeres war-hoz való gratuláció (mi szintén szúrta a szemeteket a BF-ben). És zárszóként hogy mi az ami legjobban megragadt bennem és ami miatt ennyire szeretlek? Nos ez egy olyan emberi vonás, amit mindenki megismerhetett aki fent volt TS-en az elsõ BF-es NT összecsapás megbeszélésekor/játékos pozíciók leosztásakor... nos sok PT-s számára akkor megismerhettük azt az oldalad (Tayler-el egyetemben), ami miatt azóta is szeretünk téged. 😊
Amúgy egyetértek veled tényleg abban, hogy a múltat kár bolygatni és érdemes csak a szépre emlékezni... de ami történt hát megtörtént.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mi újság?
Gyerkõc és anyukája hogy van?
Apukáját át tudom érezni. 😊
El nem tudod képzelni hogy hiányoztál !!!!
A DC-s dologhoz nekem semmi közöm nem volt, mert már rég nem is játszottam vele.
Annyit szóltam a dologhoz, hogy a pb készítette a felvételeket, és azok 99% ilyen képeket tartalmazott, amit 1 emberrõl készített (nem emléxem már ki volt) és ki is vágta a pb az illetõt nem egyszer (mást miért nem?).
Ezt nem egy utalásnak írtam (nem félreérteni), hogy az illetõ csalt, csak egy érdekes tényt állapítottam meg.
Ennek ellenére mindíg az én nevemet emlegeted 😊.
Sõt rosszul emléxel, mert a CB és a 201 között soha nem volt probléma, hanem Petko kitalációjával, hogy játék helyett igazi háborút szimuláljunk le.
Ezzel a CB sem értett egyet, és így szakadt szét a HBA.
(Akkor tünt el a Petko is majd egy évre a CB-bõl).
A "cheat vagdosás" akkor kezdõdött amikor közületek (akkori PT)és más klánokból is sokan kihasználták a superman és egyéb bugok mûködését, amiért a már HBA klánként müködõ szerverérõl kitiltással fenyegettek meg benneteket.
Az hogy miért került ez a topic a gumiba?
Az te tudod a legjobban.
Zajci,Frenki és én.
Úgy kezdõdött, hogy a BF42-es topicból hoztál át fikázást a BFV topicba és úgy gondoltam nem odavaló és kitöröltem.
Utánna jöttek a társaid,és a férfiasságotokat fitoktattátok... 😄, ami szintén nem oda való volt.
Meguntam a basztatásotokat amikor egy rossz szót nem szoltunk hozzátok, és ahogyan te is úgy én is írtam az adminoknak.
Ebbõl az egyik admin átjött ide szólni nektek, hogy nem ártana befejezni, és utánna jött dömping amit már a nagyközönség is látott.
Ennyi történt és nem több.
Megtörtént, és már senki nem tud változtatni rajta.
Nah nem flamelni jöttem, úgyhogy téma lezárva. 😉
Nekem csak szép emlékeim vannak a BF42-rõl és kész.
Jókat lõttünk, tankoztunk, játszottunk, sokszor napjában 8-10 órát.
Én már lezártam.
Szerintem ti is tegyétek ezt. (mármint a multat)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
**kötözködik**
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://GOro.hu
1. Half-Life 2
2. BogyóKatica
3. World of Warcraft
4. White may
5. Need for Speed Underground 2
6. Half-Life 2 magyarítás
7. Vampire - Bloodlines
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. Battlefield 1942
10. Tibia
Yeah...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
2. BogyóKatica
3. World of Warcraft
4. White may
5. Need for Speed Underground 2
6. Half-Life 2 magyarítás
7. Vampire - Bloodlines
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. Miért okosabbak a férfiak?
10. Battlefield 1942
😊
hihetetlen 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://GOro.hu
Mi ez a nyüzsgés?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"