Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Meccsbot log
Shoutcast felvétel (Az elsõ körben kb. onnantól, hogy az alapra szorultunk.)
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
a közvetítés letölthetõ itt (5.2 M😎
www.battlefield.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nemhiába, lassan diplomázom 😄D
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
meccsközvetítés:
http://uhs.dyndns.info:8000/listen.pls
Közvetít: Pepti
Belepofázik: FreddyHawk (vagy fordítva :-))
meccs kezdés: 20:30
www.battlefield.hu
"... Csak jönne már a dod:s."
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
ahogy nézem, 9tõl meg a D2MH nyomja az OC elõdöntõjét!
kettõs gyõzelmet várok<#gun>#gun>
kell vmi plugin?
www.battlefield.hu
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Te még élsz?! 😊 A jó kis tavaly nyári kecskeméti PT-SIX tali-s videót végre letölthetnénk valahonnan?! Fogadjunk ezért tûntél el!... mert megijedtél ezen számodra túlságosan nagy falatnak igérkezõ feladattól! <#nyes>#nyes>
"A BC a jobbik csapat jutalma."
(ha jól emlékszem, akkor még a saját klánja sem ismerte arcról, így majdnem bejött a kamu)
Viszont nagyon szépen tudott mászni asztaltetõrõl asztaltetõre, onnan korlátra 😄
persze az is lehet, hogy bibliaszakos-artista-énekes promoter fiú, aki százalékot kap a vodkagyártól
(és csíter)
bár nem azé ugrottam mindenki nyakába 😊) fricc szeretetbõl, meggy zaklatásból volt terítéken ,)
mindenesetre jó h látlak 😊
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
ja Wallen a haverom😊
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mond a csajod telefonszámát ! Figyelmeztetnem kell
a kockázatokra és mellékhatásokra !
otthon meg nincs netem - majd ha asszony felköltözik, beszáll a költségekbe, akkor majd lesz - és akkor visszatér a fakezû sznájper!😄DD
http://gaborszantai.co.uk/