Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lolka, most azt hiszem a történelmi igazságszolgáltatás van... én is álneveztem egyszer úgy, hogy a pub nagy része ellen voltak a coffosok, meg egyedül én. Kiestem a gépembõl a német bázis fölött, leestem, lelõttem néhány bambán bámulót - jajjjj ,pont volt köztük egy coffos is !

Erre jött valami sommás vélemény, miszerint "Az Baserape-el, aki a legkevesebbet tette hozzá a csapat teljesítményéhez" és a 6 Cofbos , akivel egy csapatban voltam, azonnal kírúgott ...

Szóval, megérdemlés, szopjatok ti is !

Tuvok
Hátõ, viszonylag nemsok, utóbbi pár hónapban kicsit megszaladt a tennivaló, szal BF-re nem nagyon akadt idõm, de remélem nemsoká tudok majd rá szakítani ...

És veled ? Meggyógyultál ? Minden ok ?

Tuvii.... hát veled mizu? 😊

Tuvok
üdv a klubban 😊

Nemtudom milyen megfontolásból de úgy ki lettem elõször kickelve majd banolva az LSSAH szerverrõl mint atom.... azért 2 TK-ért szerintem ez nem egy korrekt eljárás, arról nem is beszélve hogy nyilván nem dtk volt. Fura hogyha az ember nem a saját nevén jáccik milyen más elbánásban részesül....

Egyébként "nem itt játszom" névvel voltam fent. Ha kérhetem majd a ban eltávolítását....

Tuvok
<#lama>

Tuvok
nem mondok semmit, ok ?

...

505thZajcev[PT]
Nah masik bohoc...

505thZajcev[PT]
Ebredj fel Angyal ,ebredj fel!!!!!! <#bohoc>

Tuvok
és niggah is 😛

Tuvok

sztem csúnya 😛

kijaza beyonce???
képet a népnek!!!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Sok a duma: nem jössz sörözni és kész, ennyi - én Beyonce-nak sem könyörgök, nemhogy neked...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Saját szavaiddal cáfolod magad.

szerintem gyenge volt, ha ebbõl flémet akart - hónapok alatt semmit nem fejlõdött😊

pedig elég 1értelmû volt szerintem 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

[nem ÉRTI<#nemtudom>]

BEAST
elnézést kérek a tisztelt Házigazdától , én teljes mértékben ártatlan vagyok <#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BurnBaby
spam
!

www.battlefield.hu

BEAST
nabaz <#idiota><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
<#wave> szia

áááá, nem is, inkább még fárasztalak titeket :-) Remélem az elmúlt közel fél percbne átéreztétek a tökéletes boldogságot :-) Mert ennek mostantól vége van :-)
na hat akkor sziaztok, jo volt veletek...
BurnBaby
majdnempók, hiszen ugye a háló! ki van ez találva kérem
pepti - asszem véged

www.battlefield.hu

Ha 3-an lennél, akkor az ugye 6 láb ! Az már egy hangya, vagy egy majdnem pók !

Bevennélek a focicsapatba, mindent megfognál !

BurnBaby
köszi. majdnem kifelejtettem ,)

www.battlefield.hu

BEAST
<#nezze><#eljen> hol irjam alá ? <#hehe><#integet2>

Tuvok
rotfl 😄

Ráadásul a virgácsaid is sokkal jobbak mint peptinek !

BurnBaby
segítek
én vagyok az az okos, meg szép, meg kedves, meg ilyesmi, tudod, akitõl az a sok hasznos info jön meg minden.
ezzel szemben mit tud pepti?
naugye!

örülök h segíthettem ,)

www.battlefield.hu

😊

BEAST
hmmm most 1 peptibõl vagy 3 belöled 😊 ... hadd gondolkozzak 😄DDD

Én = 95 kg.

Pepti = nagy benga állat , de mire egyszer megmozdul, 3 x körbehugyozom.

Kedves Angyalka !

Sajnos nem áll módomban szerda este veled inni ! Ajánlatod kívánló volt, és vonzó, egy tényezõt kivéve : miszerint a jeles eseményen Te is ott lennél ...

Üdvözöl

Hõn szeretett Hawkod !

Tuvok
szent szar 😊

BurnBaby
de érdekes
peptibõl majdnem kijön két olyan mint én vagyok
szedjük szét... sokkal jobban járnánk 😊))

www.battlefield.hu

informatikus szépségversenyes,ki bír többet ivós,Angyalnak nem válaszolós...
szerintem

szeretünk Angyalka 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

BEAST
hát 4 kiloval vagyok nehezebb 😊))) nemhinném hogy futás szempontjábol ez olyan nagy dolog lenne 😛 mellesleg nekemis "tökéletes" informatikus alkatom van 😄DDDDD

hmm, most mertem meg magam. 116 kg. Ha ennel nehezebb vagy, akkornem felek, mert tuti gyorsabban futok, en meg csak egeszseges informatikus alkattal rendelkezem ;-)
BEAST
hátjó legyen <#nyes>

de Pepti sokkal rondább, mint Te!😛PP

BEAST
<#ejnye1><#banplz> akkor majd én 😊 magas vagyok és tuti hogy nehezebb mitn te 😄DDDD majd jol beszolok <#eplus2><#idiota>

...ne válaszoljunk a baromnak, minek is - hátha lekopik...

(a piát meg úgysem bírják...)

akkor legközeebb majd úgy csináljuk, mint a rádiós idõkben...

mondat - várás - modat- "Freddyhawk vége"

láma ;-)

(Beast: persze hogy nem verekedtünk össze. Én kb 20 centivel magasabb vagyok, mint ez a törpe, és olyan 40 kilóval. Õ gyáva, élõben nem mer beszólni, én meg nem ütök meg kisebbet ;-))
BEAST
ezek után csodálkozom hogy az élõ közvetítés alatt nem vertétek össze 1mást 😄DDDD

BurnBaby
rofl

www.battlefield.hu

Mintha nem tudnád ... he te hosotlsz, akkor minden egyes szavamat visszahallom, ezért, mivel ÉN nem vagyok BUNKÓ, ezért megvárom, míg a másik FreddyHawk befejezi. Ezzel tartozom magamnak !

faszér tartasz olyan hosszú szünetet két mondat között :-)
Bazmeg, leszállnál már a matematikáról ? Te meg mindíg így veszed át a fonalat hogy - " ...íííígy van, és blablabla " , és sose várod meg míg befejezem, mindíg beleugatsz !

BEAST
én megint élveztem a közvetitést 😊))) fõleg az elejét 😛 freddy maj' megmondalak anyukámnak hogy minden csúúnya szót töled tanultam 😄DDDD megyek is felhivom 😊))

ehh, te mondod???!!!! Még számolni se tucc... hogy a tegnap estébõl idézzek:

"100+70 az ... ööö.. annyi mint....ööööö..."