Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nancsi intézi a céges netemet, így elõfordulhat, hogy tudok újra alkotni vmit, egyébként télen Shaman is visszatért, most a héten nyomot párszázezres upgradet a gépén...

http://gaborszantai.co.uk/

Nancsika_melo
...meg néha én is boldogítalak.😊

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Pepti
na igen :-)

Ma reggel összeszedtem ki-mit csinál trs-bõl :-)

gege, Lewes - team.de
gaba, TRider - JCSR (mivel gondolom gege már nem jáccik ott, meg Cézé se)
END - ha jól láttam D2MH
Danny, Clay - U42 (Thales is, nem? Vagy valami ilyesmi volt bf talin :-))
Bogita - CoR

FritzVB ratyi és csaj, hetek óta semmit nem hallottam róla. Nincs online sosenem.
Ahhoj már néha online van, de ratyi.
Shaman pecázik. Most már talán nem :-)
Angel ratyi

Csak Cézé, Manson és én maradtunk együtt...

DannyL
Hát tudjátok a tRs tele volt árulókkal. ,)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

TS Zolly
BogiTa. Még a BB klánban kezdte DC-s pályafutását. Majd megcsináltuk a Corps of Rebels klánt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

gege? az simán csaj, miután assault pályákon lázassan is levertem AT-vel az assiját, utána ilyen meggondolatléan lépéseket tett😊
simán fürdõskurva😊

TS Zolly
Azért a trs legjobb embere még ezen is tul tett. Lázadó lett!<#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

nem, az úgy történt, hogy:
- tegnap hazautaztam Bp.-rõl Tapolcára, GZolee-val és a haverjával - itthon várt minket Shaman és pár jóarc...
ami összehozott minket, az Shaman frissen fõzött körte és szilva nedûje: GZolee és Shaman (GZolee haverjával kiegészülve) 3-asban támogatták egymást haza, nekem sikerült tartanom magam így egy másik haver hazavitelét magamra vállaltam, és még maradt bennem ma estére is "kraft" - ezek után kinek van ideje fórumozni?😛PP

kicsit keson jottel, lassan ert oda a verszag?😊

hiába, minket a sötét oldal hozott össze - engedtünk a könnyû Erõ csábításának...😊
kurvázunk, drogozunk, szeszt fõzünk, lóversenyre járunk, és Fritz még ratyi is...😊

Meggymag
Hát elég sötétek az tuti 😊)
Mi nyomunk mindent és mindenkit akit és amit csak lehetséges!
Coff pávör!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

a múlt sötét árnyai😊
Ti még mindig a konzolos, kék sündisznóval nyomjátok? osztott képernyõs a multija?😄DD

Meggymag
Mi az a tRs?????? <#confused><#lookaround>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Tetszik, ahogy itt nyomkodjátok egymás pattanásait, BF-talin meg mekkora csönd volt, mikor a kisszámú tRs - akik élõsúlyban a többiekre bõven rávertek - körbeállt bennetek😊))
...és még inni sem tudtok ratyik😊

Mióta felköltöztem a Fõfaluba rohadtul nincs idõm meló+másodállás mellett tekerni, találtam új (városi) hobbyt: fotózok😊
és az MTB árából már vehetnék egy közepes, használt objektívet...

valaki veletlenul nyitva hagyta zajci ketrecet <#smile>

DannyL
flaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaame

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

erdos
Nancs Te mindenütt jelen vagy? <#integet2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nancsika_melo
lol mi van itt 😊))))))))))

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

erdos
A wintercupon nem akar még valamelyik csapat elindulni?
Nem egy rossz kezdeményezés és a pályák is jók bár eléggé lejtenek egy oldalra... <#szomoru1>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

TS Zolly
Na itt is jókat olvasgattam.

talald mar meg azt a gyogyszeres dobozt leccives <#pardon1>

505thZajcev[PT]
Te gyava alak, ahelyett hogy kiallnad az igazat mellett inkabb puszikat osztva elvonulsz, a szememben oktavokat estel....<#gonosz3>

ha neked ez jo, kerlek...<#law>

505thZajcev[PT]
Es ,whats the problem?? Tudtommal szabad orszagban elunk es szabad velemeny nyilvanitas van. Amig meztelen csajok lesznek az ujsagarusnal a falra kirakva, addig en ugy anyazok ahogy akarok. Nem tetszik? Szarok ra..

<#nemtudom>

505thZajcev[PT]
Aha, arra verhetitek batran, olyan lagos serveren ahol 3 meterrol a segglovesbe nem hallnak bele a tankok, az ugy tok fair volt, 3 panzert lottem volna egymas utan seggbe aberdeenen akik lama modjara lottek a varosban, de mint a pajzs ugy vedte oket a lag. Szal ha erre vagy buszke kiteheted a falra kerettel...

Mr Manson
Majd én azt eldöntöm!

OK?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

azt ugye tudod, hogy most egy publikus forumra irsz? bocs?

505thZajcev[PT]
Most oszinten NEKED EHHEZ MI A FASZ KOZOD VAN????????????
Enged hogy megdumaljuk a dolgainkat ahogy akarjuk, szal a kuss legyszi.

azt hogy meg nyaron ki hol mit csinal, hadd ne dontsd el mar te 😊

Northern Brigade win from Death's Embrace with 467 to 125 tickets

<#nemtudom>

Mr Manson
Ahh! Jaj kisapám...
sak csititom a gyenge kis gyerekeket akik nem birnak magukkal!
És itt b@sszák a rezet...

k'hötsög!

505thZajcev[PT]
Neked ehhez mi kozod??? Kerdezett vki???
Huzza te aludni vagy menj jatszani ne szolj bele olyanba amihez semmi kozod, elegem van az ilyen buzikbol akik allandoan bele szolnak a dolgokba. Menj oda ahonna ucu is jott, anyadba!! <#mf3>

Mr Manson
pszt gyerekek!
mások már aludnának...máshol jatszatok!

Kuss!

505thZajcev[PT]
Te is inkabb magyaraznad a buger haverjaidnak ezt a hujeseget, nalunk mindenki magyar es mindenki magyarul beszel ,szal ne hasonlitgasd ahhoz a nyomi csapathoz akik nyaron nem voltak kepesek kiallitani 10 embert egesz heten ,mert midegyik vhol mashol verte a faszat<#mf3>

Mr Manson
<#boxer>

505thZajcev[PT]
Te csak ne akarjal itt jatszani senkivel se te budosbunko, eleg ideges vagyok most a buzi chello miatt, szal ne kezd nekem nyalizni ts-en, mert unom a retkes buradat!!!

505thZajcev[PT]
Majom az apad fasza, te kezdtel itt minket szidni alpari modon, ugyhogy orulnek ha tenyleg vmi ertelmes kommentel gyarapitanad a forumot, nem ilyen lofaszsagokkal.

vagyis ma mar ujra felkerult a gepre 😊

tudom en 😊

ja csak 3 hete? enyem meg fel eve lassan 😞

Bullshit, bullshit bullshit ... Persze, most megint visszacsaphatnák egyet ... de nem lenne õszinte, mert csak a hecc kedvéért piszkállak,alapvetõen az égegyadta világon semmi bajom nincs veled !
Hol vannak már azok a fasza kis ódivatú flémpartik ! Lehet, hogy a motiváció hiányzik ? A cd-meghajtóm már 3 hete nem pörgetett bf42 korongot, az egyikben a Bfnam zityeg, a másikban meg a NagyDudák magazin ünnepi cd melléklete ...

1. bug kihasznalasa... oke vegulis ahogy vesszuk... kihalt szerveren... kihalt szerveren ugye nem veszik eszre 😊

2. nem volt fullosan kulfoldi (bb, air pl szerintem elegge magyar😊 sot meg pici magyar zaszlo is van a nevem elott nb forumon 😊 (igen jollatod magyar, es nem pedig EU csillagos zaszlocska 😊

masreszt meg asszem parszor meg jaccottam team.hun szinekben is

<#confused>

Ja, és faszok ! ( mármint Zacskó, és Ivan ) 1-1,5 óra múlva jövök, azt toljuk a gamét ! Na csá!

Lolka ! Ez már igen, végre két utalás, amivel lehet kezdeni valamit ...

Na, akkor nézzük...

Utalás 1 : csíter banda : a témában való nagyfokú járatlanságodnak csudálatos tanúbizonyságát tetted ismét ... 2 majomember - ( elnézést Csita! ) - leégette a csapatot ,igen tudom, én kérek elnézést helyettük is , de nem cheat volt, hanem bug, egy kihalt szerveren.

Utalás 2 : miszerint német mgc-ben nyomjuk, és ezt TE aki, fullosan külföldi csapat játékosa ( magyarul még a tagság sem magyar, nem mint nálunk ) nehezményezed... Talán ehhez akkor nem fûznék kommentárt jó ?

Még valami ?

Itt van például a két MajomÚr, akikkel eddig nyomtam ; semmilyen megfontolandó tényt nem hoztak fel, csak óvodás módon csapkolódtak, tulajdonképpen az Én igazam biztos tudatában , de legalább mulatságosak, érted ? Baltaarcu Ivan és Kispöcs Zajc...
De Te .. még ennyit sem ? Nem? Kedvemért se ?

inkabb jaccom kulfoldon, mint egy csiter bandaban aki eladja a lelket a fritzeknek 😊 megfelel? i luv u 2

Hát ez gyenge volt ucu, ha velem akarsz kezdeni valamit, akkor komolyabban kéne nyomni...Nézz vissza régi hozzászólások között, vagy
próbálj meg fogást találni bármiben, amit csináltam eddig, azt mehet a hent, de ez ... ez olyan ... semilyen. Uncsi vagy.

ja akartam kerdezni, hogy hogy megy a nemet nyelv?😊

imadom ha ilyen durvan beszelsz velem<#kacsint>