Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
de mindegy is, nem érdemli meg ez a magyar scene. hiszen csak összetartunk, összejárunk, segítjük egymást, szurkolunk egymás meccsein, stb. tényleg le velünk. nem kell hozzánk tartozni, nyugodtan spammeljenek a barátaid az lssah szerveren h "én meg a belterjes közösségem". ne próbáljatok megismerni minket, elvégre még a végén kiderülne, h nektek is van itt hely...
www.battlefield.hu
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
nem 7, akár 3 rutinos versenyzõ is el tudja dönteni egy pálya sorsát ha a megfelelõ pontokon azt teszi, ami az adott pályán elvárható. ha teszitek ezt tömegesen egy oldalon a teljesen vegyes, részben rutintalan ellenféllel akkor nyilvánvaló az erõfölény ugye. de ez nem elég, általában a "jobbik csapat" azonnal a répre gyúr. persze a jobbik csapat már rég nem megy team-de néven publikozni, mert azonnal bannolják õket szinte mindenhonnan, pont a fentiek miatt 😊 gondolom akik ezt szintén nem kedvelik velem együtt rosszul látják a világ menetét 😊 tény, h amikor álruhában tornáztok így a szervereken, az egyszeri user max nem érti mire fel az erõeltolódás, de nem kezd flémelni, h nem kéne a nyilvánvalóan nagyobb rutinotokat és játéktudásotokat arra használni, hogy pl 2 perces meccset csináltok berlinbõl, stb... ez konkrétan mire jó? mire a lassabb userek beérnek a szerverre már spawn pont sincs általában.
www.battlefield.hu
Meg a http kiszolgálás a tesztkor is okozhat lagot. De ez el fog tûnni. Azt is megtehetnénk, hogy a fejlesztés idejére lenyomjuk a szervert, de minek?
Ez a hozzáállás meg szánalmas, hogy minek javítani a rule-okon, a RIVERA nem is olyan jó? Mondták már elõttem, hogy azért játszottunk ott, mert máshol nem nagyon tudtunk az elején, aztán elfogadtuk és megszoktuk a szabályokat. Mi valamivel enyhébb rule-okat állítottunk fel, és még ezért is anyázik a nyápic nép.
Ahogy így elnézem a Tisztelt Magyar BF scenét, nem csodállom, hogy nagy a lemorzsolódás...
The future is now
nekem is fix 140-150pingem van mindenhova
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"A BC a jobbik csapat jutalma."
www.battlefield.hu
Mióta tört a szerverünk??? 😄
The future is now
kérdezd tõle
télleg nem emlékszem
azért az unql nem volt olyan fun csapat õk elég komolyan nyomták
legalábbis úgy emlékszem
Akkor Mortel ezek szerint = drönk|Mortellel???
Nem kocsma, hanem egy egyetemi klub amit mi a szabadidõnkben a munkásságunkkal müködtettünk. (Bocs Mortel és Zero még mindig müködtet😊)
Jajj, de jó volt hallgatni az anyázást TS-en ! 😄
az, h most fék nevekkel álltok egy oldalra külföldön egészen megváltoztatja a dolgokat ,) így nem tudnak anyázni benneteket, mert ugye honnan tudnák, h igazából az a 5-6-7 "clanless" ember, aki szanaszét répeli õket igazából a tímde. vmelyik este baxe majd bulge-on megint alulmúltátok magatokat is 😊
www.battlefield.hu
szerencsére azért gyakori, h ase-nak hála vmi külföldi szerveren gyûlik össze a magyarság 😊
www.battlefield.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy megmondaná nekem vki, hogy a wespe mire való Kharkov-on? Fõleg ha be van foglalva általunk minden elfoglalható pont? És a repülõ?
Szóval aki mazohista és szeret merev és idétlen szabályok között játszani, az mehet arra az orosz szerverre meg az LSSAH-ra. Ja igen... az LSSAH-nak üzenem, hogy sem repülõ, sem tank lopásért egy szót nem szóltak még csak nem is kick-eltek, szóval idehaza úgy néz ki ebben is túlteljesítetek fiúk! Emlékszem volt egy ilyen belga szerver, talán 1/2 évig bírta ezzel az idétlen beállítással, mivel idõvel már senki nem járt oda. 😊
Berlinen a DefGun alap😊))
De kivettem már az csak egy nap Fun volt 😊))
Mindenestre nem gyengéket röhögök az emberek reakcióin ilyenkor😊)))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Meg egy szerver alapján ítélni olyan, mintha (freddy hasonlatával élve :-)) egy helyen ettél volna csak hamburgert, aztán annak elkéred a receptjét és az alapján megcsinálod a hambidat, árulod, és azt mondod, csak ez a jó. De van még 5 zsilliárd másik hamburgeres, és azok is lehet, hogy jól csinálják.
Ráadásul ezzel nem azt bünteted, aki tényleg fasz, hanem azt is (és ebbõl van a több), aki véletlenül TK-zik. Akkora baromságot meg régen hallottam, hogy el lehet kerülni. Sry, de ha barom is van a szerveren, akkor igenis cseszheted, hogy te óvatos vagy. Akkor is eléd megy. Az meg hgoy elviszi a tankot, amit szerelek? Hát simán DTK-zom. És ha engem rugnak ezert ki, az gaz. Azt a parasztot kéne egy életre bannolni. Az meg is érdemli a DTK-t.
The future is now
Hát nem tökéletes?
Pedig a Riviéra... na mindegy.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
és epekedve várom a hívását... 😊 de majd külök megint egy emilt..
www.battlefield.hu
The future is now
www.battlefield.hu
The future is now
Elõször is közlöm a bf-es scene-el, hogy üdvözöl mindenkit PCK! Most éppen nagyon el van havazva munkával, hiszen majd minden chello tulajdonos tapasztalhatta, hogy milyen változásokat is hozzott a 2 nappal ezelõtti sávszélemelés (csúscidõben - 19:00-23:00-ig magyar szerverre 150-es ping, bármely más országba 200+). De aki azért szeretné átadni viszontüdvözletét neki, akkor megtalálhatja õt egész nap az Index vagy HWSW megfelelõ fórumán. Ja igen... akinek esetleg chello+ -ja van és esetleg rosszalta, hogy nem a megigért 30 MB-os háttértárat kapta a szolgáltatása mellé (ugye sima chello-sank alapból csak 10 M😎, annak szívesen segít jogos szolgáltatásának igénybevételében (csak egy privát neki a UPC-s rendszerazonosítóddal és intézkedik is, amint ideje engedi).
BF ON
Amúgy elég nehezen állnak át a BF-es szerverek erre az új update-re. Hajnali 4:00-kor még csak 8 és most is csak alig 40 szerver fut az új verzióval... és érdekes módon az EA a saját maga szervereit még át sem állította erre, pedig ugye azokkal kezdõdik mindíg az új verzió bevezetése. 😊
Mondjuk a magyar scene kissé lefogyott a szép "HBA"-s idõkhöz képest<#worship>#worship> viszont ma úgy áll a helyzet hogy azon a szerveren játszik a nép ahol elõször van jelen ember és ez legtöbb esetben az LSSAH.
Semmi bajom velük de van még mit tanulni szerveradminból 😉)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Lehet, hogy a hozzáállásunk nem illik bele a kialakult scenevilágba, az eddigi servergyakorlatba, való igaz, mi a habitusunkat a Riveráról és a Legion klántól "örököltük", ott tanultunk meg játszani, és ott tanultuk meg betartani a szabályokat. Persze mi is szidtuk ezeket sokszzor, de érdekes, ahogy lett egy szerverünk, majdnem ugyanazt a szigort vezettük be. Ha valami nem tetszik, beszéljük meg, talán lehet közelíteni a kialakult álláspontokat. Ez megy épp a bf.hu fórumon. Na ennyi, jó játékot és munkasikereket.
The future is now
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a többiben se személyzet, se vendég
sajnos gyenge vagyok, és a kisbarátaim vonzanak.
te bevágtad a velõs pacalt, tehát kérlek a "velõs pacal" témakörében bontakoztt tovább 😊
www.battlefield.hu
Példa... Van egy utcában 3 büfé. Az egyik büfében beleszarnak a hamburgeredbe, a másik kettõben tökéletes a kiszolgálás. Mit teszel ?
1. Odamegyek a szarburgereshez és verem a nyálamat ( valamint az asztalt ) hogy ezt hogy képzelik meg különben is én vagyok a magyar hamburger szentséges atyaúristene , és majd én meg a barátaim megmondják, hogy mi van !
2. Elmegyek a jó kiszolgálást biztosító büfébe, és ott falatozok, és jól kiröhögöm azt a marhát, aki a pultot veri a szomszédban.
3. Nem eszek hamburgert, hanem bevágok egy velõs pacalt valahol.
mi lenne, ha ez esetben takarékra tennéd a fun flémedet, mert konkrétan fel vagyok bszva a kérdésben. thx
www.battlefield.hu
csak azért , mert izé valami nbriganti vagy mifene vagy minek ugatsz bele, meg mindíg arra hivatkozol... tök gáz ! A seat is menjen másik szerverre, azt kész. Meg kell nyitni a mûködõ szerverek közül valamelyiket pass mentesre, aztán akkor mindíg lesznek rajta, azt csá.
Van választék, nem kell görcsölni.
Kiadás napjátol igy használom, mindenféle hiba nélkül!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN