Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
áhh, épphogy gyarapodunk. Én pl a kollegámnak bf42-t vettem ajándékba. Szerintetek örül? 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Frankie
flém? <#mf1><#buck><#idiota>

BurnBaby
a "Tisztelt Magyar BF Scene" köszöni jól van. lemorzsolódás csekélyke. szervert meg ne javítsátok ha nem akarjátok. a "nyápic" magyarság - mint már jeleztük - azért "anyázik", mert nem azokat érinti érdemben a retorzió, aki ellen ki van találva, hanem az egyszeri júzer szenvedi meg.
de mindegy is, nem érdemli meg ez a magyar scene. hiszen csak összetartunk, összejárunk, segítjük egymást, szurkolunk egymás meccsein, stb. tényleg le velünk. nem kell hozzánk tartozni, nyugodtan spammeljenek a barátaid az lssah szerveren h "én meg a belterjes közösségem". ne próbáljatok megismerni minket, elvégre még a végén kiderülne, h nektek is van itt hely...

www.battlefield.hu

Nancsika
Ismét szép napra ébredtem?<#wow1>

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Mortel
Aha. A bf.hu-n így vagyok reggelve még most is. Régen kb olyan 6-7 jáccottunk ezen a néven. Ja nyuszika és soha nem CS-ztem.😊

BurnBaby
egyenlõ pályák egyenlõ esélyek mi? 😊 egyszer magyarázd már meg, mi abban a jó, h felmentek a beszorított ellen alapjára pl baxe-en és szeditek a spawnolókat? vagy az a minapi bulge. 12 emberbõl 5 de és 2 arcor tankos, a másik oldalon voltam 11 noname-mel és az alapon lõdöztétek ki az axis spawnolókat meg a tankokat. melyik része a szórakozás akár nektek, akár a többi usernek a szerveren? hol van benne a csapatjáték? a kihívásról már ne is beszéljünk, ugye...
nem 7, akár 3 rutinos versenyzõ is el tudja dönteni egy pálya sorsát ha a megfelelõ pontokon azt teszi, ami az adott pályán elvárható. ha teszitek ezt tömegesen egy oldalon a teljesen vegyes, részben rutintalan ellenféllel akkor nyilvánvaló az erõfölény ugye. de ez nem elég, általában a "jobbik csapat" azonnal a répre gyúr. persze a jobbik csapat már rég nem megy team-de néven publikozni, mert azonnal bannolják õket szinte mindenhonnan, pont a fentiek miatt 😊 gondolom akik ezt szintén nem kedvelik velem együtt rosszul látják a világ menetét 😊 tény, h amikor álruhában tornáztok így a szervereken, az egyszeri user max nem érti mire fel az erõeltolódás, de nem kezd flémelni, h nem kéne a nyilvánvalóan nagyobb rutinotokat és játéktudásotokat arra használni, hogy pl 2 perces meccset csináltok berlinbõl, stb... ez konkrétan mire jó? mire a lassabb userek beérnek a szerverre már spawn pont sincs általában.

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
nem tört, nem volt és nem is lesz. Amúgy a LAG-ról már írtam a bf.hu-n, hogy átmeneti, a statisztikát csináljuk, és sok a feltöltés, buherálás, meg a mysql megfogja a procit.
Meg a http kiszolgálás a tesztkor is okozhat lagot. De ez el fog tûnni. Azt is megtehetnénk, hogy a fejlesztés idejére lenyomjuk a szervert, de minek?

Ez a hozzáállás meg szánalmas, hogy minek javítani a rule-okon, a RIVERA nem is olyan jó? Mondták már elõttem, hogy azért játszottunk ott, mert máshol nem nagyon tudtunk az elején, aztán elfogadtuk és megszoktuk a szabályokat. Mi valamivel enyhébb rule-okat állítottunk fel, és még ezért is anyázik a nyápic nép.
Ahogy így elnézem a Tisztelt Magyar BF scenét, nem csodállom, hogy nagy a lemorzsolódás...

The future is now

Mr Manson
kafa
nekem is fix 140-150pingem van mindenhova

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

skorpio7
Tudod BB ez egy 2 éves kérdés, amit még anno 201-es idõkben került megszavazásra (Arhívumban elolvasható adminok számára). Szóval ugye tudtommal ez egy csapatjáték, ahol ugye az lenne a jó, ha a gyalogos tudná, hogy számíthat a tankosra tank ellen, a tankos a gyalogosra egy bazookás ellen a seggében, a tankos egy repülõ segítségére ha kell, egy repülõs egy flak-ban lévõre ha követi az ellen vadásza... nois mindez public-on tök ismeretlen 32 ember mellett elvétve igaz csak. Mindenki hajt a frag-re (persze én is, de ha kell a saját TS-en lévõ csapattársamnak segítség kell akkor próbálok neki persze segíteni ahogy lehet) és senki (vagy inkább alig-alig fogalkozik a többi saját csapattárssal ha nyûgje van) nem számíthat másra. Így baromira izgalmas ám a játék és csak anyázik mindenki, hogy ennyire láma csapattársak hogy lehetnek, hogy nem vesznek észre egy kiugró repülõst, miért nem lövik flakkal az ellent, miért nem gránátozzák azt a fránya tankot... te bizonyára ezt szereted. Én mindíg is erõltettem és szerintem sikerrel, hogy ha egy klán vagyunk egy csapatban legyünk public-on is, mert csak így érhetünk el sikert a csapat sikerét, hiszen tudtommal még mindíg csapatjáték a BF. Aztán hogy ez vkinek nem tetszik, hát uram bocsá küzdhet az ellen sorai között és szitkozódhat, kiléphet "hogy ezek a fránya XY klánosok már megint egy csapatban vannak és csapatként játszanak egy csapatjátékban". Hát igen BB, bizony sose fogunk egyetérteni a public játék általad (szerintem) erõltetett elveiben... ahogy Ivanhoe mondta, ha az ellen nem tud csapatként mûködni ellenünk, akkor megérdemli a sorsát... de elég csak elolvasni az aláírásomat, ami a saját klánban de mostmár a BF-es, BFV-os scene-ben is szlogen lett: "A BC a jobbik csapat jutalma."

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BurnBaby
nemtom. eszerint nem tört? bevallom sose tudtam megkülönböztetni ezeket. kicsit rég van eredetim, hiába 😊

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
"sok külföldi szokott oda mert megy és ugye tört"

Mióta tört a szerverünk??? 😄

The future is now

már nemtom hogy cs-ben ezen a néven szerepelt-e
kérdezd tõle
télleg nem emlékszem
azért az unql nem volt olyan fun csapat õk elég komolyan nyomták
legalábbis úgy emlékszem

Hehe, akkor jól emlékszem. Márik funcsapat az unql mellett... régi szép idõk !
Akkor Mortel ezek szerint = drönk|Mortellel???

Na de kérlek...😊
Nem kocsma, hanem egy egyetemi klub amit mi a szabadidõnkben a munkásságunkkal müködtettünk. (Bocs Mortel és Zero még mindig müködtet😊)

LOL, aztán néha pofára esnek, amikor Karel Gott, Stirlitz és társai visszaszivatja õket ! 😄
Jajj, de jó volt hallgatni az anyázást TS-en ! 😄

BurnBaby
én magyar szerverre oly ritkán járok, mint fehér holló (persze a jól ismert "jaj ne basecamp-eljél már", "ne grenade spameljél", "most miért kellett átálni a másik oldalra", "miért vannak a team-de-sek egyoldalon", stb.

az, h most fék nevekkel álltok egy oldalra külföldön egészen megváltoztatja a dolgokat ,) így nem tudnak anyázni benneteket, mert ugye honnan tudnák, h igazából az a 5-6-7 "clanless" ember, aki szanaszét répeli õket igazából a tímde. vmelyik este baxe majd bulge-on megint alulmúltátok magatokat is 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
sajnos önmagában a magyar mezõny akkor sem töltene meg szervert. a legtöbben körbenéznek aseban és ha nincs szerver amin van élet mennek külhonba. tegnap este is tele volt az lssah 9-10 között amíg ment az nt gyak, rajta a ping alapján talán ha 1-2 magyar, számomra ismeretlen játékos. sok külföldi szokott oda mert megy és ugye tört, ritkán kerül lezárásra meccs, stb miatt. egy idõben jcsr is mûködött így, de mivel állandóan változtatták a nevét nem tudtak rászokni a userek. upc public vas, de bg42 megy rajta, axelero szintén public vas, de ad2mh saját szerverének kezeli.
szerencsére azért gyakori, h ase-nak hála vmi külföldi szerveren gyûlik össze a magyarság 😊

www.battlefield.hu

Emlékszem rátok CS-bõl, ha minden igaz egy kocsam volt a névadótok... Kell róluk többet mondani ? 😄

Te mindenki elõl elfutsz vietnámon

Egyébként én egyre több régi arcot látok mostanában feltünni, és ezért gondoltam hogy valamelyik szervert le lehetne jelszavazni.

Az igenis egy klán volt csak ti nem tartottátok olyan mókásnak mint én, hogy a nevetek elé tegyétek a klán nevét és szépen lassan elmaradt. Pedig annak idején a cs-ben még klánwaroztunk is. Sok esélyünk volt<#bee1>

Frankie
inkább menj és nyomulj WoW-ban 😊

BEAST
<#nezze><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

skorpio7
Na éppen most kick-eltek ki RIVIERA szerverrõl 10 percre (elõttem még 2 csókát repítettek a "szabályok" megsértése miatt. 😊
Amúgy megmondaná nekem vki, hogy a wespe mire való Kharkov-on? Fõleg ha be van foglalva általunk minden elfoglalható pont? És a repülõ?
Szóval aki mazohista és szeret merev és idétlen szabályok között játszani, az mehet arra az orosz szerverre meg az LSSAH-ra. Ja igen... az LSSAH-nak üzenem, hogy sem repülõ, sem tank lopásért egy szót nem szóltak még csak nem is kick-eltek, szóval idehaza úgy néz ki ebben is túlteljesítetek fiúk! Emlékszem volt egy ilyen belga szerver, talán 1/2 évig bírta ezzel az idétlen beállítással, mivel idõvel már senki nem járt oda. 😊

Asse tom mirõl beszélsz😊))
Berlinen a DefGun alap😊))
De kivettem már az csak egy nap Fun volt 😊))
Mindenestre nem gyengéket röhögök az emberek reakcióin ilyenkor😊)))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

ehh. Nos azt kell hogy mondjam, egy szerver alapján megítélni azt hogy milyen a jó szerver, kicsit mókás. Inkább röhejes. Én pl azt hiszem kifejezetten híres vagyok a lehetõ legritkábban megtett TK-imról. Szinte csak akkor TK-zok, ha direkt csinálom :-) Ettõl függetlenül fasság a TK-t büntetni, fõleg flashback-kel.

Meg egy szerver alapján ítélni olyan, mintha (freddy hasonlatával élve :-)) egy helyen ettél volna csak hamburgert, aztán annak elkéred a receptjét és az alapján megcsinálod a hambidat, árulod, és azt mondod, csak ez a jó. De van még 5 zsilliárd másik hamburgeres, és azok is lehet, hogy jól csinálják.

Ráadásul ezzel nem azt bünteted, aki tényleg fasz, hanem azt is (és ebbõl van a több), aki véletlenül TK-zik. Akkora baromságot meg régen hallottam, hogy el lehet kerülni. Sry, de ha barom is van a szerveren, akkor igenis cseszheted, hogy te óvatos vagy. Akkor is eléd megy. Az meg hgoy elviszi a tankot, amit szerelek? Hát simán DTK-zom. És ha engem rugnak ezert ki, az gaz. Azt a parasztot kéne egy életre bannolni. Az meg is érdemli a DTK-t.
skorpio7
Az ok egyszerû, Crack-elt szerver. Nos az LSSAH elég késõn tûnt fel a BF-es scene egén egészen pontosan akkor, amikor idehaza már szinte kikoptak a tört szerverek. Gondolom õk is "biztonsági másolattal" kezdték és mivel idehaza már nemigen volt hol napközben játszani (hiszen gondoljatok csak bele a JCSR-en kívül hány tört szerver is volt már csak idén...), szépen át kalandoztak oroszhon mindíg is tört szervereire. Aztán szépen felvették ezt a nem éppen általános a szerverek alig 1-2 százalékán megismert szokásokat. Amikor pediglen meglett a saját szerverük, úgy gondolták bizonyára hogy az adminolást "így" kell csinálni. Hát ez van emberök... amúgy nem is értem miért oda jártok, mert tényleg annyira lagos néha , hogy az vmi förtelem meg amúgy is, én magyar szerverre oly ritkán járok, mint fehér holló (persze a jól ismert "jaj ne basecamp-eljél már", "ne grenade spameljél", "most miért kellett átálni a másik oldalra", "miért vannak a team-de-sek egyoldalon", stb. nyavajgás elkerülése végett). Van sok normálisabb külföldi szerver, ahol jókat lehet játszani, szóval kár itt keseregni/siránkozni.

LSSAHlavina
jaja, aki így érzi inkább ne jöjjön erre a szerverre, akkor nekünk sem kell idõt tölteni a szabályok csiszolásával. Na mentem.

The future is now

kz
"megpróbálok javítani ezen a szerver dolgon"
Hát nem tökéletes?
Pedig a Riviéra... na mindegy.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Frankie
LSSH-t kerülni kell és kész, még gyerekek.

BurnBaby
én is üdvözlöm
és epekedve várom a hívását... 😊 de majd külök megint egy emilt..

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
ja és az "akárhány LSSAH-s" az valószínûleg én voltam, mert csak én fórumozok tudtommal, én is csak azért, mert megpróbálok javítani ezen a szerver dolgon.

The future is now

BurnBaby
mert mint említették volt ott játszottak, máshol nem nagyon. kimaradtak abból, h a magyar scene kiszórta maga közül a defekteseket, h a játékosok nagy része beruházott eredeti játékba - pl ezért se nagyon fordultunk meg ugye az egyébként nekünk viszonylag rossz pingeket adó riverán, hiszen volt másik párszáz szerver európában jó pingekkel.

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
hümm, ha nem játszottál ott huzamosabb ideig akkor hiába kezdem el magyarázni... Aki csak ott játszott, az meg tudja úgyis. ;-)

The future is now

skorpio7
BF OFF

Elõször is közlöm a bf-es scene-el, hogy üdvözöl mindenkit PCK! Most éppen nagyon el van havazva munkával, hiszen majd minden chello tulajdonos tapasztalhatta, hogy milyen változásokat is hozzott a 2 nappal ezelõtti sávszélemelés (csúscidõben - 19:00-23:00-ig magyar szerverre 150-es ping, bármely más országba 200+). De aki azért szeretné átadni viszontüdvözletét neki, akkor megtalálhatja õt egész nap az Index vagy HWSW megfelelõ fórumán. Ja igen... akinek esetleg chello+ -ja van és esetleg rosszalta, hogy nem a megigért 30 MB-os háttértárat kapta a szolgáltatása mellé (ugye sima chello-sank alapból csak 10 M😎, annak szívesen segít jogos szolgáltatásának igénybevételében (csak egy privát neki a UPC-s rendszerazonosítóddal és intézkedik is, amint ideje engedi).

BF ON

Amúgy elég nehezen állnak át a BF-es szerverek erre az új update-re. Hajnali 4:00-kor még csak 8 és most is csak alig 40 szerver fut az új verzióval... és érdekes módon az EA a saját maga szervereit még át sem állította erre, pedig ugye azokkal kezdõdik mindíg az új verzió bevezetése. 😊

ehh, miért van az, hgoy eddig akárhány hozzászólást olvastam LSSAH-s szájából, abban szerepel a Rivera, mint isteni, megismételhetetlen és egyetlen példa a tökéletes szerverre???
BurnBaby
vannak ellenben szanaszét modolt pályák ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
dehogy megyek ha ottvagy... normális?! 😊)

www.battlefield.hu

BurnBaby
fene azt az edzett gyomrodat 😊))

www.battlefield.hu

Mondjuk ez a része tényleg érdekes,mert engem felkértek adminolni az Axelero szervert ami ugye pass mentes nincs rajta TK limit meg TKPunish és mégis soxor üres.
Mondjuk a magyar scene kissé lefogyott a szép "HBA"-s idõkhöz képest<#worship> viszont ma úgy áll a helyzet hogy azon a szerveren játszik a nép ahol elõször van jelen ember és ez legtöbb esetben az LSSAH.
Semmi bajom velük de van még mit tanulni szerveradminból 😉)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

LSSAHlavina
Na látom itt is megy a thread meg a flém 😊 Nem nagyon ismerem a hazai BF scenét, mindíg is a Riverán játszottunk, magyar szervereken, míg nekünk nem volt, csak elvétve voltunk. Igazából csak a magunk örömére játszunk hobbiszinten, ez meg is látszik a kláneredményeinken, de egyénenként, játékosonként nem vagyunk teljesen rookiek, kb. 1 éve, ill. 2 éve játszik a tagok nagyobb része.

Lehet, hogy a hozzáállásunk nem illik bele a kialakult scenevilágba, az eddigi servergyakorlatba, való igaz, mi a habitusunkat a Riveráról és a Legion klántól "örököltük", ott tanultunk meg játszani, és ott tanultuk meg betartani a szabályokat. Persze mi is szidtuk ezeket sokszzor, de érdekes, ahogy lett egy szerverünk, majdnem ugyanazt a szigort vezettük be. Ha valami nem tetszik, beszéljük meg, talán lehet közelíteni a kialakult álláspontokat. Ez megy épp a bf.hu fórumon. Na ennyi, jó játékot és munkasikereket.

The future is now

BEAST
gyere bfvzni 😊 a hamburger is jo a kiszolgálás is ... meg énis ottvagyok 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Velõs pacalt IS eszem, és Hambit is. Nem TE mondod meg hogy melyik gasztronómiai szaklapban publikálok.

BurnBaby
jelenleg egy hamburgeresben szar a kiszolgálás, sõt a vendégek se vonzók, mégis oda járnak a barátaim
a többiben se személyzet, se vendég
sajnos gyenge vagyok, és a kisbarátaim vonzanak.

te bevágtad a velõs pacalt, tehát kérlek a "velõs pacal" témakörében bontakoztt tovább 😊

www.battlefield.hu

De most miért ?
Példa... Van egy utcában 3 büfé. Az egyik büfében beleszarnak a hamburgeredbe, a másik kettõben tökéletes a kiszolgálás. Mit teszel ?

1. Odamegyek a szarburgereshez és verem a nyálamat ( valamint az asztalt ) hogy ezt hogy képzelik meg különben is én vagyok a magyar hamburger szentséges atyaúristene , és majd én meg a barátaim megmondják, hogy mi van !

2. Elmegyek a jó kiszolgálást biztosító büfébe, és ott falatozok, és jól kiröhögöm azt a marhát, aki a pultot veri a szomszédban.

3. Nem eszek hamburgert, hanem bevágok egy velõs pacalt valahol.

BurnBaby
fredi,
mi lenne, ha ez esetben takarékra tennéd a fun flémedet, mert konkrétan fel vagyok bszva a kérdésben. thx

www.battlefield.hu

Hádde abba igaza van a Lávacsávónak vagy hogy hijják, hogy
csak azért , mert izé valami nbriganti vagy mifene vagy minek ugatsz bele, meg mindíg arra hivatkozol... tök gáz ! A seat is menjen másik szerverre, azt kész. Meg kell nyitni a mûködõ szerverek közül valamelyiket pass mentesre, aztán akkor mindíg lesznek rajta, azt csá.
Van választék, nem kell görcsölni.

Mr Manson
Nagyon szuperul megy SP2vel BF!
Kiadás napjátol igy használom, mindenféle hiba nélkül!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ehh, Freddy ratyi és csaj. Azok meg ilyenek, hogy beleszólnak mindenbe. különben is melóban van, dógozzon. Meg ilyenek....
BurnBaby
amúgy meg: mit szólsz bele? mennyé wowozzá, olvass/spammelj wow fórumot!!! ,)

www.battlefield.hu