Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
fenét. csak jelenleg ez az egyetlen érdemben mûködõ magyar szerver - bár a miérteket nem értem, lévén lagos, meg az emlegetett macerák. de ha a magyar kisbarátaimmal szeretnék jáccani, akkor ilyen békákat kell lenyelni... nagyon mókás

www.battlefield.hu

Hát én tényleg nem értem sem BB-t, sem Seatot... Hádde tényleg mi a gyíkot érdekel titeket az a szerver ? NINCS MÁSIK ? Mik vagytok Ti, szerverrendõrség ? 😄DDD

erdos
Kíváncs vagyok én is. Este leszedem aztán majdkiderül...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Creator
Hogy miért nem szeretik egymást, azt nem tudom, de tény hogy volt egy jól müködõ BF+DC+stb.. és mivel semmi problémát nem halottam az SP2 rõl, igy feltettem. Innentõl a BF csak a profil kivállasztásáig jut el, és ott leáll bf42.exe hibával. Amit próbáltam: tûzfal kikapcs, virusirtó kikapcs, eredeti exe, crackelt exe, reginstall, teljes ujra install, már az alap is kifagy /természetesen eredeti van/.
Ha nem jön össze már csak egy XP reinstall van hátra, SP2 nélkül csak végzek elõször a HL2-vel.
Mortel
oppssss ez duplázódottt SRY 😊 BB kitörölnéd köszi elõre is. Igérem Vietnamban elfutok elõled... <#awink>

Mortel
Azé a helyedben óvatosabban nyilatkoznék...
Bizonyos szavakat ne vegyél a szádra<#alien> mert lesz aztán ne mulass... <#nezze> a klán szó azé egy kicsit erõs😊.
ja és mi elõtt ilyesmiket írnál igyál meg egy unimukkot .
jót tesz<#mf1>

Mortel
Azé a helyedben óvatosabban nyilatkoznék...
Bizonyos szavakat ne vegyél a szádra<#alien> mert lesz aztán ne mulass... <#nezze> a klán szó azé egy kicsit erõs😊.
ja és mi elõtt ilyesmiket írnál igyál meg egy unimukkot .
jót tesz<#mf1>

skorpio7
12.1.04 - Community Update

New Battlefield 1942 Update

A new update for Battlefield 1942 is now available and all official servers have moved to this new version. The update addresses an undisclosed exploit that was reported to EA by community member Luigi Auriemma. Many thanks go to Luigi for identifying and reporting the issue.

We encourage the community to report exploits to [email protected]

Ok, time to download the update.

Amúgy tudja vki hogy mit is javítanak benne?!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ja mégegy:
Lehetne egy bf42hu jelszavas szerver újra, mert nagyon utálom hogy a külföldiek miatt nem jutok be a szerverre. Bár ez LSSAH-n nem gond mert ott percenként kickelnek<#taps>

Jó reggelt😊
Ehhez a témához én is hozzászólnék.
Bár én még nem tartozom azok közé a nevek közé akiket banoltak, vagy azok közé akik már elértek ebben a játékban mind magyar mind külföldi szinten valamit.
Én azóta játszom ezzel a játékkal amióta kijött kissebb-nagyobb kihagyásokkal. Eleinte a cs-bõl átmentett Triumph névvel aztán váltottam erre. Ha valaki emlékszik még klánunk is volt a 😊. Igaz hogy hobbiklán de klán volt😊.
Na most nem magamat szeretném reklámozni, hanem csak azt elmondani, hogy amikor elõsször játszottam az LSSAH szerveren azthittem valami átverés hogy mindig kickelnek, de aztán engem megdöbbentett hogy néha valami irracionális szabályokkat (pl.: tankot loptál->kick, meg hasonlók) próbálnak ránk erõszakolni hogy néha nem is értem hogy miért van tele a szerverük mert ott van még az övéken kívül más szerver is, és olvastam már itt több panaszt is róluk. Ezért nem értem hogy amikor végre estefelé megtelne egy magyar szerver (külföldiek számomra túl merevek, nem lehet annyit marhulni😊), akkor általában ez a szerver van teli és ugye az ember ha játszani szeretne akkor oda megy ahol sokan vannak. Így mindig ott jáccunk (tisztelet a kivételnek) aztán este meg jön a "milyen szemét ez a LSSAH".
Ezért indítványoznám hogy a további konfliktusok elkerülése érdekében kerüljük a szerverüket és nem lesz nagyobb gond.
Szerintem😊
Csak eztet akartam elmondani
köszike
UI.: néha úgy érzem hogyha egyiküknek rossz napja volt bejön a szerverre kickelni😊

FLÉM!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

LSSAH végszó a kick/ban problémákra (a miheztartás végett):

by LSSAH LAVINA

Tuvok
Volt egy kép is vmelyik topikban SP1 - SP2 összehasonlításról, vmi olyasmi, hogy 1 kis kupac szar, és egy nagyobb kupac szar, és a nagyobbik fölé volt írva, hogy 'updated' 😄

Mr Manson
Vietnamhoz is kijött pont valami!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
hát ez az

Cobra.
Épp most akartam írni, de megelõztél <#vigyor4>
Egyébként, ha valaki rájött, mit javít, akkor az ossza meg velünk plz. Az EA csak ennyit írt: "undisclosed exploit"

Hide and fear, Cobra Commander is here !

szerintem... 😊

Tuvok
Úgy, hogy SP2-ben több a hiba, mint az 1-ben . Simple . Hogy Gesztet idézzem: gg Microsoft ...

Mr Manson
12.1.04 - Community Update

New Battlefield 1942 Update

Cobra.
Már bocs Tuvok, de hogy lehetséges az, hogy az SP2-höz több patch kellene, mint az SP1-hez??
Egyébként nekem is gond nélkül mûködik az SP2, csak nem szabad a meglévõ rendszert updatelni, hanem friss SP2-es Win install kell.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
Hát én csak annyi hátrányról tudok, hogy 1. 2k suxxx 😊 2. az SP1-hez 2 security patch kell (blaster-sasser), míg SP2-höz 5 v. 6, ezért is cégnél mindig SP1-et teszünk fel, ha meg konkrétan SP2-t kérnek, akkor szidjuk a kedves felhasználót, mint szódás a lovát, mer az SP2 autoupdate-tel úgy 2 óra alatt mászik le . 😊)

Guest
Elõtte feltettem SP1-et egy fél napra (elõtte 2k-m volt, az installom SP1-es, és 2k alatt nem hagyta megcsinálni az SP2 slipstreamet, gg Microsoft). A fél nap arra ment el, hogy rávegyem, hogy lássák egymást a másik géppel, amin még mindig 2k fut. Félnapi olvasgatás-próbálkozás-anyázás után sem sikerült ezt teljesen elérni (a 2k-s látta az XP-set, az XP-srõl csak trükközéssel lehetett elérni a 2k-sat). Felraktam SP2-t, és kapásból csont nélkül látták egymást oda-vissza. Sazl nekem problémám még nem volt vele, viszont több elõnyét is tapasztaltam már. 😊
Tuvok
mazohista 😄

Guest
Nekem van SP2-m, és semmi baja a BF-nek.
Tuvok
neeeeee

mé nem szeretik 1mást?
most akarok SP2-t feltenni...

Creator
A Bf és a SP2 konbinációra van valami tuti megoldás, vagy akinek nem megy annak nincs szerencséje. Ha volt már szó róla, akkor egy hsz-t kérhetnék.
Bencsi
pipa

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

FÛ SZER?????
hol?

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Frankie
a sarki fûszeres? 😊

Pink Tiger
arrakis

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Sosem szakácsoltam.

Frankie
Hol találok fûszert a kajához?

Csak venni lehet?

Nyahát !
Igazából Tuvi puszilta életre csipkejózsikát!

Tuvok
Hol ?

BurnBaby
de király kis álflémek voltak! anyázás meg mi szemszájnak ingere! 😊)

www.battlefield.hu

Tuvok
Annak, hogy Freddy megkérdezte tõlem, hogy anno miért is költözött el a scene, és én elmondtam, majd utána mindenki más is ? <#mf2>

skorpio7
És azt nézted, hogy mivel is "éledt fel" és kinek is köszönhetõ mindez? <#vigyor1>

Lezárult a múlt egy darabkája szépen, talán meg is komolyodtunk (only) BF-es fórumszinten vmennyire és csak ennyire futja már az erõnkbõl.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

sry erdos😊

Tuvok
Lassan 1 hete feléledt a topik, és még 1 flém se volt, vmit eszközölhetnétek már ... <#szomoru2>

GanXstaZoleeWrk
OH! YEAH! <#taps> idevele! 😊)))

GanXstaZolee#2709

Ehh, miota irtam, nem voltam a gepemnel. Idejovok, rakeszulok hogy olvasok vagy 3 oldalnyi izgalmat, itt van mellette minden: csokis perec, 2 zacskó cukorka, 2 kilo pattogatott kukorica meg vagy 2 liter uccsi, erre semmi... szemetek! elrontjatok az ember szorakozasat....
Frankie
punci

mijaza BF és kijaza erdos? 😄

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Nancsika
Mi az a registry?

😊

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Reggelt evribádi

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BurnBaby
mármint a peptik
engem nehogy belevegyé... 😊))

www.battlefield.hu

erdos
Áhh már ez se megy. Öregszünk vazze, fõleg ti... <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"