Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ha nem jön össze már csak egy XP reinstall van hátra, SP2 nélkül csak végzek elõször a HL2-vel.
Bizonyos szavakat ne vegyél a szádra<#alien>#alien> mert lesz aztán ne mulass... <#nezze>#nezze> a klán szó azé egy kicsit erõs😊.
ja és mi elõtt ilyesmiket írnál igyál meg egy unimukkot .
jót tesz<#mf1>#mf1>
Bizonyos szavakat ne vegyél a szádra<#alien>#alien> mert lesz aztán ne mulass... <#nezze>#nezze> a klán szó azé egy kicsit erõs😊.
ja és mi elõtt ilyesmiket írnál igyál meg egy unimukkot .
jót tesz<#mf1>#mf1>
New Battlefield 1942 Update
A new update for Battlefield 1942 is now available and all official servers have moved to this new version. The update addresses an undisclosed exploit that was reported to EA by community member Luigi Auriemma. Many thanks go to Luigi for identifying and reporting the issue.
We encourage the community to report exploits to [email protected]
Ok, time to download the update.
Amúgy tudja vki hogy mit is javítanak benne?!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Lehetne egy bf42hu jelszavas szerver újra, mert nagyon utálom hogy a külföldiek miatt nem jutok be a szerverre. Bár ez LSSAH-n nem gond mert ott percenként kickelnek<#taps>#taps>
Ehhez a témához én is hozzászólnék.
Bár én még nem tartozom azok közé a nevek közé akiket banoltak, vagy azok közé akik már elértek ebben a játékban mind magyar mind külföldi szinten valamit.
Én azóta játszom ezzel a játékkal amióta kijött kissebb-nagyobb kihagyásokkal. Eleinte a cs-bõl átmentett Triumph névvel aztán váltottam erre. Ha valaki emlékszik még klánunk is volt a
Na most nem magamat szeretném reklámozni, hanem csak azt elmondani, hogy amikor elõsször játszottam az LSSAH szerveren azthittem valami átverés hogy mindig kickelnek, de aztán engem megdöbbentett hogy néha valami irracionális szabályokkat (pl.: tankot loptál->kick, meg hasonlók) próbálnak ránk erõszakolni hogy néha nem is értem hogy miért van tele a szerverük mert ott van még az övéken kívül más szerver is, és olvastam már itt több panaszt is róluk. Ezért nem értem hogy amikor végre estefelé megtelne egy magyar szerver (külföldiek számomra túl merevek, nem lehet annyit marhulni😊), akkor általában ez a szerver van teli és ugye az ember ha játszani szeretne akkor oda megy ahol sokan vannak. Így mindig ott jáccunk (tisztelet a kivételnek) aztán este meg jön a "milyen szemét ez a LSSAH".
Ezért indítványoznám hogy a további konfliktusok elkerülése érdekében kerüljük a szerverüket és nem lesz nagyobb gond.
Szerintem😊
Csak eztet akartam elmondani
köszike
UI.: néha úgy érzem hogyha egyiküknek rossz napja volt bejön a szerverre kickelni😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Egyébként, ha valaki rájött, mit javít, akkor az ossza meg velünk plz. Az EA csak ennyit írt: "undisclosed exploit"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
New Battlefield 1942 Update
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Egyébként nekem is gond nélkül mûködik az SP2, csak nem szabad a meglévõ rendszert updatelni, hanem friss SP2-es Win install kell.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
most akarok SP2-t feltenni...
hol?
Igazából Tuvi puszilta életre csipkejózsikát!
Lezárult a múlt egy darabkája szépen, talán meg is komolyodtunk (only) BF-es fórumszinten vmennyire és csak ennyire futja már az erõnkbõl.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
FoP!-60k-69k + 70k! :)
😊
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-