Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
dc mellé jó ez funnak.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Írtam PCKnak és átállították a UPC szervert szal most van egy 40 fõs pub szerverünk amire még adminja is van pár embernek a scenebõl!! Csak okosan kickelgetni és akkor nem lesz gond!!
GLHF!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
erre a bejön a fõnök és közli h fél4ig tervezi magát 😞(
kénytelen vagyok hasznosan kitölteni az így keletkezett többlet idõt..
www.battlefield.hu
nem, az a bfhu-s, tímde-s, stb fórumos avatarom kicsinyítve 😊))
fogászok. hm... jogászról tudok. az is jó? 😊))
www.battlefield.hu
Ha szépen megkérlek, veszel nekem egy bazi gyors gépet? Mert szeretnék én is veled répelni!
Köszi!
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
NB-ben fogászok vannak ?
te bb az nb avataron a kép az egy zápfog ?? 😊))
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
The future is now
éhgyomorra kicsit fájdalmas ugyan a továbbra is fejlõdésében megrekedt szociális érzékenységed, de sebaj, kommentálom, hiszen ezzel is elmegy vagy 5 perc 😊
szoktam veletek jáccni ugye, megesik az is, h egy oldalon 😊 emléxem pl egy tobrukra ahol vagy 10 en voltunk együtt allied oldalon. hát annyit ért el a public közönség, h volt, h sikerült egy zászlót szürkíteniük. dejó!
nem állok az oldalatokra, mert szerintem qrva unalmas úgy játszani, h 2 perc alatt beszorítom majd jól fregelem az ellent. továbbra se találok semmi vonzót a répben, mert az épp spawnoló emberek kicsit esélytelenek, ha 3 irányból lövik õket ahogy leszületnek. nade benneteket is megértelek, kell a skillt csillogtatni, és mondjuk a répelõ tank miatt lespawnoló bazookásokat medic gunnal szedni darabokra jeee, tímde tímwörk power! 😊))
szal a különbség h én publicra szórakozni megyek, nem jól lenyomni a kisbarátaimmal, és pont addig szórakoztat ez a csapatjáték, amíg mindkét csapatnak játék (nem csak nekem meg a barátaimnak, de már a csapatomban levõ többi embernek sem, hiszen az alapon én fregelek, onnan ellen ki nem jön). vmelyik nap rizlás mummy - a napokban azzal büszkélkdedett a klánja h elsõ a bftrekszen hû!!!! - 5v5 bulgeon m10el beállt az axis bázis mögé és iszonyat király volt! fragelt is rendesen, hiszen csak seggbe kellett lõnie a spawnoló tankokat és gyalogosokat. kérded te miért nem szedik ki, ugye. mert 5 newbie egy rutinos kemper ellen nem túl hatékony 😊 én az allied oldalon voltam, és cca 2 perc után gondoltam inkább kilépek, mielõtt hányok 😊
amúgy részemrõl kedvelt pálya berlin is, persze csak ha a magadfajták nem borítanák fel az egyensúlyt már a startkor ugye 😊 hiszen ott vagyok a ts-eteken jobbára. "hova álljunk?" - "allied" - nekem közepesen gyors a töltésem. mire beérek általában a cca 5 fõs axis csapat (többieknek tölt) 1 db spawnponttal bír. "axis" - és mire lespawnolnak az alliedok nincs tankjuk. jeee, mekkora király játék 😊 és ti milyen jók voltatok megint!! 😊)) végülis milyen unalmas lenne, ha kétfele állnátok és akár ellenfél is lenne aki visszalõ 😊)
nah. bár ismételgetjük csak magunkat, remélem újabb esszére inspiráltalak. az elõzõ csak 7/10 pont volt, szal most húzz bele.
www.battlefield.hu
probálta már valaki hogy müködik e?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.battlefield.hu
2 perces meccs?! Nos ha allied oldalra állunk akkor ugye lepörgetjük õket, ha axisra akkor meg legtöbbször tank nélkül játszhat a meccs elejétõl kezdve legtöbbször az allied oldal. Melyik a jobb választás?! Hát az allied, mert axisról csak reménytelen répázásba fulladna a játék, így meg legalább gyorsan túl vagyunk egy nem éépen kedvelt pályán (már ha az allied oldal nézzük). Mi a megoldás erre? Vegyenek gyorsabb gépet és akkor mindenki bent lesz az elsõ respawn idejére... nehogy már butítsam a gépemet más miatt?!
Összegezve/kiértékelve az elmondottakat, ha eddig nem tudtál (2 év) meggyõzni az igazadról , most mennyi reményt látsz rá? <#lookaround>#lookaround>
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ahogy belépek a szobába, jelszót kér a www.battlefield.hu-ra, ha nem adom meg (mivel nincs) nem is jellenik meg a képecske.
¥ xfire: kistekila
a "Tisztelt Magyar BF Scene" közé keverednétek még 😊
a "nyápic"okról már ne is beszéljek 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
The future is now
www.battlefield.hu
van-e olyan klán aki ma este kiáll az nt ellen aberdeenen, mert bár tegnap az egyik kört hoztuk a gyakon a norvégok ellen (!) még lenne mit csiszolni rajta, és mára nincs ellenfelünk. optimális esetben 12v12, de 10v10 is örömmel jáccunk. akár egy ANTI gyülekezet ellen is, de muszáj gyakni. szal pls segítsetek. itt várok visszajelzést. az idõpont 21 óra, szerver van
www.battlefield.hu
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-