Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Bravó...<#eljen>
Adjatok a sógoroknak is... <#violent>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Pepti
grat

Mr Manson
Grat <#taps>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

joebacsi
grat <#worship>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
DadyCOOL oldalán megtalálod õket. Sajnos nem megy a keresés a bf.hu-n, remélem hamarosan rendberakják.

www.battlefield.hu

ToM86
Sziasztok!

Volt a battlefield.hu oldalon egy reginstaller arra az esetre, ha újratelepiti vki az WIN-t, de a BF-et nem. A link még ott is van, csak a fájl nincs a helyén. Honnan lehetne ezt megszerezni? Ha vkinek megvan dobja át mailben plz!!
( [email protected] )
Vagy az is nagy segítség lenne, ha tudnám, milyen kulcsokat kell létrehozni a registry-ben. :-)

Elõre is köszi!

by: ToM

BurnBaby
köszke, bejött
327:192
mindkét pályát nyertük 😊

www.battlefield.hu

Guest
GL&HF az NT-nek!
Guest
Ömmm, nekem semmi ilyen problémám nincs, érdekesen lehet beállítva a monitorod 😊

Igen, határozottan annak...
be lehetne vhogy állítani hogy a játék alatt a játékosok hozzászólásai alatt fekete legyen a képernyõ, mert nagyon zaravó hogy ha olyanok a fényviszonyok akkor nem látom, vagy a föld felé kell fordulni mert ott sötétebb a pálya. köd eltûntetése vagy az hogy kijelezze vhogy hogy honnan lõnek az csalásnak minõsül?

Tuvok
ma .. ma ... sosincs 1 se amikor kéne :C

joebacsi
elvileg vannak de ma csak jozanodtak klántali után 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Guest
sry
Tuvok
Indokolt

Tuvok
amúgy nálatok nincsenek adminok ? <#shakehead>

Tuvok
nem, basecamper ...

Guest
Indokolatlan szmájlihasználat, sry.
Jó reggelt😊

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Nancsika
...reggelt!

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

joebacsi
újreg? 😉

Tuvok
<#mf3>

Apa!
priviben keress meg!
lehet,hogy tudok helpet!

FoP!-60k-69k + 70k! :)

fly
CéZé köcc a helpet! 😊 router ügyben 😊

http://fly.pardey.org

THX már szedem a cuccot lefele <#eljen>

Tuvok
Nekem is van pár hasonló igencsak kompromittáló képem ismert nevekrõl, de nem teszem be, mert nincs idõm itt flémelgetni mostanság 😊

Tuvok
HBD Admiralis !

skorpio7
Ez egy jelentéktelen szám (kis sutyerák aki elkapta <#vigyor1> )... majd a 80000 az igen! Sajna azaz érzésem, hogy az lesz az utolsó "nagy" szám, amiért itt küzdelem fog folyni. Manapság éjszakánként már alig taláni normális szervert európában, ahol lehet játszani (ugye chello-soknak EAUK kilõve, bár a sok maga alá gránátozós, expack-olós miatt - FF OFF - nem nagy kár értük, meg az ilyen szerverekért) a megfelelõ playerszám miatt. Egyre kevesebben nyomulnak éjszakánként, USA-ban meg ugye a ping miatt problémás a dolog. Szóval erõs a késztetés bennem, hogy váltani kell és mivel a BFV nem igazán lett a zsánerem, így a BF2 topic-ot fogom majd a késõbbiekben pörgetni, meg talán még jónéhányan innen. Ja igen... nem tudom hogy ezt az 1.61 hozta-e magával, de 2 szerveren tapasztaltam eddig egy érdekes megoldást a BC-re adott pályákon (sajna gépekkel szemben nem mûködik). Szóval egy "láthatatlan" sugarú körben gyalog vagy bármiféle más jármûvel megközelíthetetlen az alap, mivel a kör határán szépen el kezdesz sérülni és ha nme mész "vissza", akkor no more-al szépen elhalálozol. Ugyanezen okból nem tudsz semmilyen földön tartózkodó ellenséges jármûvet sem ellopni az alapbázisról. Végül is egészen korrekt a dolog, bár pl. Kharkov-on ez nem véd meg a wespe-tõl vagy éppen Katyusa áldástól. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nem hiszem el<#nyes>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

GanXstaZoleeWrk
a picsa 😊

GanXstaZolee#2709

Frankie
lesz itt még 80k. csak várjátok ki 😊

79000 😄

öh

ja és a forgotten hope-ot tényleg ajánlom kipróbálni. Két elsõre furcsa dolog: a tankok optikáját is megoldották már valamelyest, ami F9-cel jön elõ, amúgy alap célkereszt nincs. Repcsibõl kiugrani meg csak repülõs szerkóban érdemes, mert csak azon van ejtõernyõ <#kacsint>.

A bf.hu fh fórumon volt egy link (valamikor), én is onnan szedtem le, de az már nem él, esetleg kérdezd meg ott is, hátha

Arra is jó a tigris, ha véletlenül mindekét géphez elõbb érne valaki, akkor egybõl szét lehet vele lõni õket. <#nyes>

Tudna vki a Forgotten Hope másfél gigás alaptelepítõjéhez vmi gyorsabb linket adni plz? A Fileplanetes 9 óra alatt érne csak le 😞

GanXstaZoleeWrk
elnézték a támadási irány na! van ilyen! 😊))

GanXstaZolee#2709

lol
de hát a tigris azért van, hogy a reptérre rongyoljunk vele, erõs páncélzata pedig a csapattársak, valamint atomtámadás ellen is véd.

aPa
jóreggelt!
nagy a csönd mostanság, úgyhogy egy kis kép:

Bocage fricc oldal, start után 22 másodperccel. a "repülõtéren" egy jeep, egy tiga 😄 nemhogy sietni nem lehetett középre az assiknak jeep-el, még a tigris is 😞( (pár DTK-t azért okozott a cselekedet 😄)

meg egy kis OFF:
van köztünk skoda márkakereskedõ? vagy valami jó ismerõs?
END OFF

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

na jó, igen kedvet kaptam rá. jöbõ héten azt hiszem én is veszek egy eredetit, mert tesóm nagy játékos, neki kell a saját kulcsa. fõleg a battlegrouppal és a forgotten hoppal akarok játszani, sztem sokkal jobb mint az alap

battlefield pirates beta 3.1 has not been totally installed because of the following reason:

mods\pirates\archieves\bf42\levels\bfp_scurvy_cove.rfa: this files contains invalid data (erroe 21fc)

you will have to run this utility again to completly install battlefield pirates beta 3.1

hát akkor eddig is ez volt az oka, csak azóta most indítottam elõször újra a gépet, gondoltam hátha csak az a baja. de most hogy nézem elsõre is ezt írhatta ki, csak nem olvastam el, gondoltam minden rendben, mivel végigment a telepítése. hibás lehet a fájl ? töltsem le újból vagy más baja van?

Tuvok
écáh !

Nancsika
reggelt.😊

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Pink Tiger
vigyázz azért, itt mindnki öreg róka😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Szép jó estét mindenkinek 😊<#wave>

ez semmi, ez alapjan a sima shortcutos modszernek is mukodnie kell, amivel a masik modot tudod inditani

bfp.bat :

ECHO OFF
bf1942.exe +game Pirates

de jól lehet installálva mert ott van a fõkönyvtárban a uninstallpiratesbeta31.exe
bár van egy érdekes dolog a custom gamesban, jelzi hogy fel van rakva a road to rome 1.6, pedig nincs, és nincs elõtte a bal oldalon ikon sem, a többi modnak van

Ha mas moddal megy, akkor ok. A batch file-ban valoszinuleg rosszul van megadva egy utvonal. Mi a batch tartalma? Ha rovid, esetleg pasteld be ide 😊
Azt sem ertem, a Pirates-ek mit kavarnak, van egy standard a modok inditasara, de persze nekik hackelni kell.

basszus, az elõbbi válaszom hosszú volt, de megszakadt a kapcsolat. most röviden ugyanazt.más moddalal megy ezzel nem, pedig jól csinálom. bfpiratesbeta31fullinstall.exe 248 967 k nagyságú. már is ebbõl telepítette?

DropTable
Az is van a szerveren...

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"