Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adjatok a sógoroknak is... <#violent>#violent>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.battlefield.hu
Volt a battlefield.hu oldalon egy reginstaller arra az esetre, ha újratelepiti vki az WIN-t, de a BF-et nem. A link még ott is van, csak a fájl nincs a helyén. Honnan lehetne ezt megszerezni? Ha vkinek megvan dobja át mailben plz!!
( [email protected] )
Vagy az is nagy segítség lenne, ha tudnám, milyen kulcsokat kell létrehozni a registry-ben. :-)
Elõre is köszi!
by: ToM
Igen, határozottan annak...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
priviben keress meg!
lehet,hogy tudok helpet!
FoP!-60k-69k + 70k! :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
de hát a tigris azért van, hogy a reptérre rongyoljunk vele, erõs páncélzata pedig a csapattársak, valamint atomtámadás ellen is véd.
nagy a csönd mostanság, úgyhogy egy kis kép:
Bocage fricc oldal, start után 22 másodperccel. a "repülõtéren" egy jeep, egy tiga 😄 nemhogy sietni nem lehetett középre az assiknak jeep-el, még a tigris is 😞( (pár DTK-t azért okozott a cselekedet 😄)
meg egy kis OFF:
van köztünk skoda márkakereskedõ? vagy valami jó ismerõs?
END OFF
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
mods\pirates\archieves\bf42\levels\bfp_scurvy_cove.rfa: this files contains invalid data (erroe 21fc)
you will have to run this utility again to completly install battlefield pirates beta 3.1
hát akkor eddig is ez volt az oka, csak azóta most indítottam elõször újra a gépet, gondoltam hátha csak az a baja. de most hogy nézem elsõre is ezt írhatta ki, csak nem olvastam el, gondoltam minden rendben, mivel végigment a telepítése. hibás lehet a fájl ? töltsem le újból vagy más baja van?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
ECHO OFF
bf1942.exe +game Pirates
de jól lehet installálva mert ott van a fõkönyvtárban a uninstallpiratesbeta31.exe
bár van egy érdekes dolog a custom gamesban, jelzi hogy fel van rakva a road to rome 1.6, pedig nincs, és nincs elõtte a bal oldalon ikon sem, a többi modnak van
Azt sem ertem, a Pirates-ek mit kavarnak, van egy standard a modok inditasara, de persze nekik hackelni kell.