Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
en nem lattam semmit <#hawaii>

GanXstaZolee#2709

Tuvok
õõõõ <#zavart1>

vodka ... sok ...

na,ezt mégegyszer,Tuvi! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Biztos épp babfõzelékért álltak sorba <#vigyor0>

Tuvok
jéuzsök ökör bazeezg mi afe néeken álltak igy öeesze amúgy nemro ssz <&elejn>

Bencsi
a sok láma nem látta hogy jön vazzeg😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

skorpio7
EZ NAGYON KOMOLY! <#mf1>

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Zs0lt1
OWNED :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Bencsi
ja, pereltem is egy pajtásommal😊nekem volt igazam de én írtam mégis a faszságot😊

Hamed
csavart, nem csomagolt 😉

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Pink Tiger
hallo nancsi én tok
priv ment

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Bencsi
loál akkor 3zászlót foglaltál és 7-szer haltál meg<#bohoc>

Genya kemperek 😊
Egy ideig bírtam én is de utána elborult az agyam a -8-al rendelkezõ két játékos irányában és 8-8-1 rõl sikeresen -14-8-8-al zártam a kört😊))
hát igen hasznos tud lenni az autokick pl -8 nál mert ugye az már ritkán jön össze véletlenbõl 😊))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Tuvok
loál 😄
amúgy kicsi én-t kivote-oltuk

Bencsi
alufóliába csomagolt eufória<#phone><#finom>

aPa
"kicsi Én" tartalmas nevût rakta ki oSSi... látszik h te is csak a az ellen bézkempelésével voltál elfoglalva 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Nancsika
Persze, csak nincs pénzem annyi...😞

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

GanXstaZoleeWrk
Azér ez szvsz kicsit duurva ennyi idõ után. apronetet nézegetted Nancsi? rengeteg albérletes hirdeté van, + szoba is.

GanXstaZolee#2709

Tuvok
Ja és HBD Effendi !

Nancsika
Jelenleg Még nekem Gyömrõröl is misön lenne bejárni, de majd kitalálom. Csak vicces hátizsákkal járni melozni, mert nem tudom, melyik kollegám fogja azt mondani, hogy mehetek hozzá aludni...

Tuvok
De õ se rakott ki senkit <#szomoru2>

'Kicsi Én' nevû egyén a reptéren jeep-pel kolbászolt a felszálló repik közt, de mikor kapott egyet fejbe a 'villámlóbotból' menet közben, írt egy LOL-t, aztán Tigrissel jött, mert abból nemtom kilõni, végül aknát kapott, aztán kilépett 😊))

Tuvok
Hát nem <#whatever>
Mondjuk izgi lenne 250 km-rõl naponta bejárni dolgozni 😊)

Tuvok
Vote-oltunk, ált . 1-2 szavazat hiányzott, mert ugye többen voltak, egymásra meg nem szavaznak .

Tuvok
Igen, az admin furcsa állatfajta, soknak Istenhez hasonlatos képzelt tulajdonságai vannak, mert ott van a 'ban' gombja, de azért sztem Mo-n a BF-scene felnõtt már oda, hogy ne legyenek ilyen gyermekbetegségei, ahol meg az adminok képtelenek rendet tartani, akkor NE üzemeltessenek public szervert ...

Nancsika
igen?
Akkor azonnal kérek egy telószámot!

DannyL
tévedsz 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Nancsika
Köszi Tuvi, de Te nem pesti vagy... Vagy tévedek?

aPa
oSSi (asszem) ott volt, de neki kötélbõl vannak az idegei 😊 akkor unta meg a bénázást, amikor tigrissel megelõzték a repcsiért vívott versenyfutásban (lásd a minapi bocage képemet), mivel ez nem az elsõ volt sráctól, gondoltam miheztartás végett most már messzirõl megértemel egy tárat felszálláskor. erre kipattant, és letkzta az admint (azt hitte, õ lõtte szét a repcsijét) 😊 kb fél perc döbbent csend, mire szóhoz jutott szegény ossi, akit miattam tkztak le 😊))

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

joebacsi
hmm gyotortuk a wc mappeket masik szerveren, sry
vote?
ha maskor kilatastalan a helyzet keress meg icukán...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

505thZajcev[PT]
Ilyen ez a popszakma... 😄

Hehe az ADMIN az egy érdkes fajta. Néha teljesen normális játékosokat kickelnek/bannolnak zsinórban, néha meg Vér Pisti kedvére dtk-zhat.

Ma történt velem egy vicces admin dolog: Forgotten Hope, német szerver. Belépek, orosz oldal, nincs egy zászlónk sem, tankok répázzák a kijáratot. Teherautóval eltépek egy tigris orra elõtt, hátbakerülöm, osonok az aknával. A csávó kiszáll javítani, lelövöm, szállnék be a tigrisbe, erre kick. Ugyanis admin volt. Tehát azért kickelt, mert lenyúltam volna a pálya egyetlen tigrisét, amivel a bázisunkat répázta. <#bee1>

Még korábban futtattam egy másik játékból szervert, és pár embernek adtam admin jogot. Egyszer belépek álnéven, éppen elég jól is ment. Egyszer csak valaki beírja, hogy csíter vagyok, 1 percen belül már repültem is, a saját szerveremrõl. <#vigyor3>

Szal érdekes dolog ez az "adminolás".

Tuvok
tkparty rd-n, admin megint sehol <#duhos2><#duhos2>

Bencsi
Gege gyere ts!

És a kúszásban is jó vagy? <#nyes>

Tuvok
Ha nincs jobb megoldás, az egyik szobát szivesen odaadom

Nancsika
OFF

Sziasztok!
Sajnos úgy alakult az életem, hogy el kell költözzek onnan, ahol tegnapig laktam.
Albérletet keresek, vagy szobát, lehetõleg bútorozottat.
Ha tudtok valamilyen lehetõséget, kérlek szóljatok!
Elõre is köszönök mindent! 😞
Netem nem lesz, csak a melohelyemrõl...😞

ON

aPa
Neked is szépnapot 😄DD

ALLAMVIZSGA POCS

egy jó mesterlövész nem hiányzik vmelyik klánba?jó vagyok még gyalogossal, és tankkal egészen kirûnõ. és unok már úgy játszani, hogy mindenki fejvesztve csak rohangál, elképzelés nélkül, semmi startégiai cél

erdos
Akkor egy nagy kalappal szerdára...<#eljen>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Jaja, mehetne egy jó kis wc-s pálya... <#idiota>
Bár azért a mapok nagyrésze nagyon lejt egyoldalra, közel sem olyan kiegyensúlyozott mint az alap mapjei.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
meg kéne beszélni egy idõpontot aztán egy olyan 20 ember csak össze tudna jönni publicra. ha meg szerver kell adminnal csak szoljatok, de lehetoleg legalabb 1 nappal elotte...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hát gyurtunk a szerdai wc meccsre
bezzeg amig üresen kongott 2 hétig a szerver nem érdekelt senkit, mi 😉

Mr Manson
<#taps>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Bencsi
pedig jó vóna ha beizzulna egy népesebb public a winteren.

áááá,nemá ...jelszavas az RDHA/wintercup szervere 😞((

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Kovács legény
Gratulésõn!

www.czekoart.hu

Grat <#eljen>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Tuvok

BurnBaby
igyekezni fogunk 😊)

www.battlefield.hu