Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem így mûxik, de tény h maga generálta a sc-ot a gém installkor
www.battlefield.hu
H:\Battlefield 1942\Mods\Pirates\
könytárban van, akkor le tudnád írni hogy mi kell a parancsikor:
cél:
indítás helye:
sorba?
Szóval az a helyzet, hogy tudtommal a PB nem komálja a mercilles-es játékkiegészítõket és így kivág a szerverekrõl ahol be van kapcsolva. Márpedig a letöbb szerveren ez így van.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
a merciless creationst érdemes feltelepíteni?
Lelõlek<#violent>#violent> majd , mint vadász a nyulat!!!
Figyeled milyen vicces vagyok...<#nyes>#nyes>
A .bat file jó kérdés, az vagy feldolgozza az átadott paramétereket vagy nem. Minek az a bat file, mi van benne?
Csinálj egy másik modhoz shortcutot, az mûködik?
...a mappa nem érvényes, ellenõrizze hogy a mappa létezik e és hogy az elérédi út helyes e
ez a folder neve, akkor mit rontottam el?
"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\BF1942.exe" +game FH
A +game után a mod folder neve áll, nem a mod neve.
"H:\Battlefield 1942\BF1942.exe" +game pirates
"H:\Battlefield 1942\bfp.bat" +game pirates
elméletileg jól csináltam, a + elõtt van egy szóköz. ha ti látjátok a hibát, légyszi írjatok már vissza
ja és a merciless creationst érdemes feltelepíteni?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
<#violent>#violent>
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
hogy modokhoz parancsikont hogy tudsz csinálni le van írva a link alatt amit korábban adtam.
de hogy érdekesebb legyen, a pirates parancsikonja nálam egy bfp.bat filera mutat a bf könyvtár gyökerében. ha ez segít 😊
www.battlefield.hu
-- Üdv Nagy Tesó...
rafia: köszi, most már ok.eddig észre sem vettem
még félreértik lol😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Kiírásra került a magyar csapat továbbjutásért játszandó 2 meccse, amelyek:
HUN vs UK - január 16. vasárnap 21:30 - Gazala/UN_Berlin
HUN vs AUT - január 18. kedd 21:00 - Aberdeen/Gazala
Mivel a döntõkig csak ez a 3 csapat játszik elég nehéz gyakorlópartnert találni, viszont nem ártana, ha lenne alkalmunk együtt futni egy-két kört ezeken a pályákon is az éles meccs elõtt. Ma (kedd) este, szerdán, pénteken és jövõ hétfõn is örömmel vennénk a gyakorlási lehetõséget a fenti pályákon bármilyen kombinációban 21:00 óra körül. Kérem tehát azokat a klánokat, akik ki tudnak állni 12 emberrel (vagy szívesen összeszerveznek egy 12 fõs csapatot) jelezzék a a bf.hu-n kommentben vagy ircen - melyik nap, hánykor, melyik pályákon. thx 😊
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
nem lesz neked holnap pót zh-d Nyuszifül? Nem azt mondtad?
Mindig csak a játék a pia meg Günther... gratulálok a mai fiatalság...<#papakacsint>#papakacsint>
jóéccakát
vissza akartam menni és sehol senki<#shakehead>#shakehead>
na mind1
azért Tai jól sikerültek a pályák<#worship>#worship><#worship>#worship>
de ha elfogatsz egy jó tanácsot akkor battleaxere rakhatnál egy-két hajót meg berlinre egy tengeraltjárót<#rolleyes>#rolleyes>
azok úgy hiányoztak<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
aztán most kellene egy exe hogy elinduljon