Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pólya György a Gondolkodás iskolája c. könyvében azt tanácsolja: "hogy ha nem birkózol a feladattal, próbálkozz meg egy rokon feladattal". A pirates mod a jelek szerint egy batch file-lal indul. Valószínûleg azért, mert a standard shortcutos módszer nem lenne neki elég. Elõször tehát próbálj meg egy másik modot (bg42, fh) parancsikonról indítani, ennek tutira mûködnie kell. Nálam a shortcut "target" mezõjében van a +game paraméteres string, tehát a magyar windózon ez biztos a cél lesz. Ha ez megvan, csak akkor térj rá a pirates-re.

BurnBaby
ha a batra mutat a shortcut nem kellenek a paraméterek, abban meg van adva minden. azaz abban az esetben bfkönyvtár\bfp.bat ozt annyi
nekem így mûxik, de tény h maga generálta a sc-ot a gém installkor

www.battlefield.hu

ha a
H:\Battlefield 1942\Mods\Pirates\
könytárban van, akkor le tudnád írni hogy mi kell a parancsikor:
cél:
indítás helye:
sorba?

hmm, erre voltam kíváncs, akkor nem telepítem. köszi

de jó...

skorpio7
Hát ha mellõzni akarod a netes játkot, akkor nyugodtan. <#bee1>
Szóval az a helyzet, hogy tudtommal a PB nem komálja a mercilles-es játékkiegészítõket és így kivág a szerverekrõl ahol be van kapcsolva. Márpedig a letöbb szerveren ez így van.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

nem kell új shorcutot csinálni mert elég ha a végét módosítom egy másik mod foldernevére. egyébként így sem megy.
a merciless creationst érdemes feltelepíteni?

Mortel
na Nyuszifül felraktam a 42-õt jöhet az engi vs engi párharc!!!!

Lelõlek<#violent> majd , mint vadász a nyulat!!!

Figyeled milyen vicces vagyok...<#nyes>

Tuvok
Nem !

Hát ellenõrizd...
A .bat file jó kérdés, az vagy feldolgozza az átadott paramétereket vagy nem. Minek az a bat file, mi van benne?
Csinálj egy másik modhoz shortcutot, az mûködik?

melyiknek a .bat-nak vagy az .exe-nek? mert így sem jó:
...a mappa nem érvényes, ellenõrizze hogy a mappa létezik e és hogy az elérédi út helyes e

Akkor ez ok. Az "inditas helyen" kell lennie a teljes parancsnak.

H:\Battlefield 1942\Mods\Pirates\
ez a folder neve, akkor mit rontottam el?

Nálam a target:

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\BF1942.exe" +game FH

A +game után a mod folder neve áll, nem a mod neve.

sajnos nekem így sem sikerült elindítani pedig követtem az elõírt utasításokat.ez a parancsikon célja, indítás helye "H:\Battlefield 1942"

"H:\Battlefield 1942\BF1942.exe" +game pirates
"H:\Battlefield 1942\bfp.bat" +game pirates

elméletileg jól csináltam, a + elõtt van egy szóköz. ha ti látjátok a hibát, légyszi írjatok már vissza

ja és a merciless creationst érdemes feltelepíteni?

ez nem vicc

Tuvok
punci

TS Zolly
Hát inkább DCX.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DropTable
Fut 1.61-el is. Megnem mondom melyik az aktuális verzió, de fennvan a FB szerverén is, és játszottunk is vele, tehát fut. Ha van rá igény egyik nap nyomhatun egy Pirates estét kikapcsolódásnak.
<#violent>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

BurnBaby
simán lehetséges. fogalmam sincs hanyasnál tartanak, de nálam fennvan egy verzió (nemtom melyik mert nem azonosítja magát és már nincs meg az install) de megy 1.61 alatt. .31 mindenesetre reálisnak hangzik 😊
hogy modokhoz parancsikont hogy tudsz csinálni le van írva a link alatt amit korábban adtam.
de hogy érdekesebb legyen, a pirates parancsikonja nálam egy bfp.bat filera mutat a bf könyvtár gyökerében. ha ez segít 😊

www.battlefield.hu

felraktam a piratesbeta0.031 modot, de nincs shortcutja és a custom gémben sem találom .lehet az 1.61es battlefieldel nem fut?

BIGbrothR
Mi mostanában ez a nagy BF lankadás... alig látok játszógató embereket... fõleg bizonyos szervereken ...(CUP :-)

-- Üdv Nagy Tesó...

most próbálgattam ki egy pár modot. hogy lehetséges hogy dcnek bf42 alapnak van egy csomó magyar szervere és úgyis csak kettõn játszanak az emberek, és pl a secret weaponsnak vagy road to romenak nincs és még a nemereti cdsek közül sincs a forgotten hopenak vagy a bf1918nak vagy a battlegroupnak szervere, pedig állati klasszak. az eve of destruction egyébként milyen, jó ?

köszi
rafia: köszi, most már ok.eddig észre sem vettem

Tuvok
megkeresed a bf1942.exe-t, jobb gombbal megfogod, áthúzod az asztalra, és kiválasztod: "Parancsikon létrehozása itt"

Pink Tiger
a büdös ork mindenit!

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
vigyázz itt ezzel a mod kifejezéssel....
még félreértik lol😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

BurnBaby
itt is írom - help needed

Kiírásra került a magyar csapat továbbjutásért játszandó 2 meccse, amelyek:

HUN vs UK - január 16. vasárnap 21:30 - Gazala/UN_Berlin
HUN vs AUT - január 18. kedd 21:00 - Aberdeen/Gazala

Mivel a döntõkig csak ez a 3 csapat játszik elég nehéz gyakorlópartnert találni, viszont nem ártana, ha lenne alkalmunk együtt futni egy-két kört ezeken a pályákon is az éles meccs elõtt. Ma (kedd) este, szerdán, pénteken és jövõ hétfõn is örömmel vennénk a gyakorlási lehetõséget a fenti pályákon bármilyen kombinációban 21:00 óra körül. Kérem tehát azokat a klánokat, akik ki tudnak állni 12 emberrel (vagy szívesen összeszerveznek egy 12 fõs csapatot) jelezzék a a bf.hu-n kommentben vagy ircen - melyik nap, hánykor, melyik pályákon. thx 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
kicsit régi ugyan (egy éves) de mégiscsak modgyûjtemény magyarul. remélem segít. az itt leírtakhoz többnyire már van új verzió, ezek javarészt nem is mennek az 1.6 patchel, úgyhogy a linkek nem érvényesek 😊

www.battlefield.hu

Fogok rakni esküszöm😉

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Aloha😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

custom game menupont, kivalasztod a modot es activate

telepítettem a battlegroup modot de nem rakott ki neki külön shorcutot. hol kell indítani? mert annyit már tapasztaltam hogy vmit elbabrált a hanggal. az F... gombok lenyomására nincs semmilyen hang, viszont minden más tökéletes. tegnap mikor játszottam telepítés elõtt még jó volt

<#wave><#integet2>

Frankie
jóregg 😊

Robika
palinkasat meg yoreggeliset

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

DropTable
A Pirates nevü a kalózos, miként a neve is mutatja. Érdemes kipróbálnod, nagyon király ! <#gun>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

ja parancsion kellene

milyen modokat érdemes még kipróbálni hozzá? kívéncsi lennék a jókra, de minden vackot azért nem akarok letölteni/telepíteni. itt: http://www.battlefield-1942.net/forum/index.php?s=0b0f38929666518e75749a9f1b0af188&showforum=29 vannak biztosan jók, engem fõleg az érdekelne ami állítólag középkori és lehet várat ostromolni meg lóra pattanni. gondolom a kalózos sem lehet rossz

leheet tényleg ez a baja. köszi

kicsicsíra😊

fiatalság<#szomoru1>

hanyasvagy?

az neked lesz és ma<#vigyor>

Mortel
te kis alkesz...
nem lesz neked holnap pót zh-d Nyuszifül? Nem azt mondtad?
Mindig csak a játék a pia meg Günther... gratulálok a mai fiatalság...<#papakacsint>

na jó akkor megyek iszom tovább<#pias><#pias><#pias><#nyes>
jóéccakát

hová tüntetek?
vissza akartam menni és sehol senki<#shakehead>
na mind1
azért Tai jól sikerültek a pályák<#worship><#worship>
de ha elfogatsz egy jó tanácsot akkor battleaxere rakhatnál egy-két hajót meg berlinre egy tengeraltjárót<#rolleyes>
azok úgy hiányoztak<#nyes><#vigyor><#hehe>

console.showfps 1

Tuvok
Õõõõ, parancsikon ?

feldobtam a peccset
aztán most kellene egy exe hogy elinduljon