Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan problémám, felraktam a BF1942-t (1.61b), de a multiplayer menüben nem jelenik meg egyetlen szerver sem és IP beírásával sem tudok csatlakozni.
Más fórumon sokan írtak hasonló problémáról, de megoldást nem nagyon találtak. Azt tanácsolták, hogy próbáljak meg AllSeeingEye-al csatlakozni, de a Battlefield szervereket az sem látja (másokat igen).
Valak esetleg tudja hogy mi okozhatja?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Jah nem jössz el ,akkor adsz pénzt hogy leigyuk magunkat!
Amugy az a hülye egy kicsit erõs volt
<#rinya>#rinya>
Tomika nekem is seftelj mán egyet!
Szerzek neked játékokhoz keyt cserébe ,mostmár nem felejtem el😄
www.czekoart.hu
Tudod aki dolgozik annak van pénze (nem nem mindig).
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
"A BC a jobbik csapat jutalma."
!Renault F1, Real Madrid CF!
"seat"
Thx "szomszéd" 😄
"bencs"
Nem , nem ennyi majd köv köv talin meghivhatsz egy whiskyre😄
107-465 😞
kharkov répa 😞
de aberdeen allied-et szépen hozta 107-0-ra az NT, grat nekik!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
hát Bódogot!!!! 😊
HBD!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
akna mozgásérzékelõs szal ne rakd olyan jármûre, amivel aztán menni akarsz vhová, tnt-vel tudsz csak ilyesmi meglepetéscsomagokat csinálni 😊
és hogyan kell aknát helyezni a jármûvekbe hogyha nekimegyek egy másiknak akkor robbanjon? vagy azt már csak c4-el lehet?
(sokáig hanyagoltam a játékot,csak megjelenésekor játszottam vele utoljára)
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"