Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencsi
ezt a kétszínû brigádot!este szarrá lövitek egymást, másnap mentek egymás faszának udvarolni!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Tuvok

Tuvok
Haggyá 😉

Nancsika
Remek. Erre voltam kíváncsi, hogy mennyi lóvét vigyek magammal.😄

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

BurnBaby
amint elkészül a banner ki lesz. csak ugye vhogy mindig mindenki malmai lassan õrölnek
én meg lassan õrülök 😊)

www.battlefield.hu

Pink Tiger
😊 ne aggódj lesz kapsz😊 gumiférfim nincs a hölgyeknek, de a poharatok nem lesz üres😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
Battlefield Találkozó VI.
2005. január 19. - BurnBaby | Battlefield 1942 hírek

Február 19-én, szombaton 18 órai kezdettel megrendezésre kerül az 6. Battlefield találkozó. A helyszín ismét a Báró étterem és klub (1136 Budapest, Pannónia u. 18.) pincehelysége, ahol októberben találkoztunk. Szokás szerint szeretettel várunk minden Battlefield rajongót, aki szeretne kultúráltan, jó hangulatban eltölteni egy estét azokkal az emberekkel akikkel nap mint nap játszik a neten keresztül - legyen bár BF42, DC vagy BFV vagy leendõ BF2 játékos 😊

A találkozó remek alkalmat teremt arra is, hogy átadjuk a II. Magyar Desert Combat Bajnokság leendõ gyõztesének a kiharcolt kupát, résztvevõinek pedig az emlékplakettet, amelyet a battlefield.hu stábja biztosít.

Kérem, hogy mindenki, aki el kíván jönni jelezze részvételét (regisztrált, bejelentkezett felhasználóként a bal oldali menûben, felhasználó adatok alatt). Bõvebb infot a tovább gombra, az eddig jelentkezett játékosokat pedig bal oldalon a feliratkozás/leiratkozás gomb felett lévõ jelentkezettek listájára kattintva találtok. Gyertek minél többen! battlefield.hu

GYERE EL TE IS TUVI MOsMÁÁÁÁÁ!!! 😊

Tuvok
Szerintem is 😊
Fene bánja, de azért pl . talit itt is ki lehetne hirdetni szvsz ...

van annak oka...
szerintem 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Tuvok
Az SG fórumra 1 éve alig ír valaki, és azok is nem nagyon BF témában 😉

endzsi jaja 😊 mosma vezethetek tankot

hajra aPa !!! 😊

Tuvok: Az SG fórumon mindig is a BF keménymagja írt. Azért próbáld meg megoldani. 😊"qwa" <-- ezt most a macskám küldi neked, húúú de megijesztett, a monitor mögül a billre ugrott<#wow1>
ezt csak azért,hátha letudom érte húzni BB-t valamire 😊
a reklám ereje...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

lefokoztak, mert nem spammeltél eleget <#vigyor0>

LSSAHPAUL
bisztosz a gazda lopta el!!!
gazda roossz !!!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kovács legény
Eltüntek a csillagocskáim😞
A drágaszág...ellopták a drágaszágot!!!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Ha van pízed akkor lehetsz te 10 éves is ,akkor is kiszolgálnak.

www.czekoart.hu

Tuvok
Hellóka <#wave>

Tali ?? <#wow2> Hát itt nem nagyon van hirdetve ...
De mind1 is, lehet követem a már jól bevált szokásom, eddig egyikre sem tudtam menni (család, meló, egyéb ok), biztosan most is közbejön valami 😉

Helló!

Látom nagy az aktivitás itt a topicba! Valószínüleg a Private Squad is képviselteti magát a talin, de még egyezkedünk. Kérdés: 18 éven aluliakat is kiszolgálnak szeszesitallal, mert ez nem utolsó szempont a csapat fõleg 18 éven aluli (<#pias> na jó szépítsük: Szóval 18 év közeli )tagjai számára(Mind elmúltak 17, de még nincsenek 18 (sztem a legrosszabb idõszak) .

Tuvok: Jössz talira, legalább megismerheted az alteregodat akivel már jósorkszor összekevertek <#nyes>

Üdv: Private Mate
Nancsika
Háj mindenkinek...
Megyek én is talira, szal Pink, meg apa, meg akinek intéztem bármit, lehet tõtögetni a poharamat rendesen. De óvattal,mert nincs uram, aki haza vigyen, és a végén a nyakatokon maradok.😄

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

BurnBaby
hajráapa 😊

www.battlefield.hu

Pink Tiger
😊
grat a diplomádhoz!<#wave>
endzsi?
(hobbi-apa is épp ezen órákban diplomázik, stratödzsik komjúterteknolodzsiz endzsi kasztból...)

nagy am. fer bele rendesen szesz 😊
diploma utani 1 het alkoholizmus utan formaban vagyok elegge, szal ne aggodj, ott is nagy lesz a szam 😊

joebacsi
sztem egyszeruen csak osszekeverte az axelerot a mi szerverunkkel, mert tegnapelott flash batyo visszalotte valid key-esse a szervert, mert mar tenyleg eleg volt a sok balherebol (tisztelet a kivetelnek)...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Elméletileg lehetséges...Én is hallottam már 1-2 embertõl hogy sikerült jó cd-keyt generáljon.. de egy idõ után már nem müxik !

Azon te nem voltál tört BF-el hidd el 😊)))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

LSSAHPAUL
A riverán mindig van bent admin és nagyon szigorúak 😊 Én kismiska vagyok hozzájuk képest 😊

Pink Tiger
itt mindenkinek nagy a szája...<#mf2>

nem-nem..én még a tegnapiról beszélek ... 😊

ucu!
persze!

divat az hidd el...

jovan latom te is jossz 19-en 😊

Nah, csak nem a fél órával ezelõtti répacontestrõl jössz te is? 😊

dehogynem magyarok!
aki LSSAH nickel játszik az mind az!
jah - és nem hagyhatom ki! - ezen a szerveren nem divat répázni axe-n a repteret tankkal,vagy mégis? 😊

Morphin
nem lenne jo?? de én voltam fenn vmelyik nap az axelero-én és most nem enged fel!! Ja kösz ezt az orosz vagy milyen servert mûxik csak sokan vannak meg nem magyarok...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

miért kéne? <#vigyor0>

Morphin
magyar tört server nincs??????????LENNIE KÉNE

igaz igaz.
a tonic budos, bofogtet, es sok helyet foglal. nem kell az bele.

LSSAHPAUL
Ez pl egy tört szerver:
195.91.142.10:14567
nézd meg a honlapjukat is:bf1942.rivera.ru

Morphin
Hol van???A server biztos hogy tört mert már voltam fenn rajta..

Cobra.
Ha invalid a CD key, akkor nem tört a szerver. Esetleg cseréld le a kulcsot másikra, bár nem hinném, hogy az segít (itt fent a Help alatt van CD-key változtató program)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Morphin
hali az az igazság hogy ez a game kimaradt az életembõl(sajnos),de most szeretném ezt potolni.(mondjuk egy ideje már BFV-zek)
a lényeg hogy nemtok felmenni szerverre (törtre) mert azt irja hogy invalid cd key --> ez miért van?? egy csomo tört servernél ez van

Tuvok
igen

Na tehát akkor van olyan server ahol lehet a mezei warezos Bf1942 vel jaccani?

HU.man Josy
BSZN Bandi 😊

szavánfogom hölgyem! 😊

BurnBaby
gyere bébi 😊 má úgyis olyan rég láttalak, lehet meg se ismerlek, ha kisérgetni kezdesz 😊))

www.battlefield.hu

HBD Bandi<#wave>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

aPa
ok, de akkor te hozod az unikumokat is 😊)

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

HBD az érintetteknek 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-