Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
én meg lassan õrülök 😊)
www.battlefield.hu
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
2005. január 19. - BurnBaby | Battlefield 1942 hírek
Február 19-én, szombaton 18 órai kezdettel megrendezésre kerül az 6. Battlefield találkozó. A helyszín ismét a Báró étterem és klub (1136 Budapest, Pannónia u. 18.) pincehelysége, ahol októberben találkoztunk. Szokás szerint szeretettel várunk minden Battlefield rajongót, aki szeretne kultúráltan, jó hangulatban eltölteni egy estét azokkal az emberekkel akikkel nap mint nap játszik a neten keresztül - legyen bár BF42, DC vagy BFV vagy leendõ BF2 játékos 😊
A találkozó remek alkalmat teremt arra is, hogy átadjuk a II. Magyar Desert Combat Bajnokság leendõ gyõztesének a kiharcolt kupát, résztvevõinek pedig az emlékplakettet, amelyet a battlefield.hu stábja biztosít.
Kérem, hogy mindenki, aki el kíván jönni jelezze részvételét (regisztrált, bejelentkezett felhasználóként a bal oldali menûben, felhasználó adatok alatt). Bõvebb infot a tovább gombra, az eddig jelentkezett játékosokat pedig bal oldalon a feliratkozás/leiratkozás gomb felett lévõ jelentkezettek listájára kattintva találtok. Gyertek minél többen! battlefield.hu
GYERE EL TE IS TUVI MOsMÁÁÁÁÁ!!! 😊
szerintem 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
hajra aPa !!! 😊
a reklám ereje...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
gazda roossz !!!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Tali ?? <#wow2>#wow2> Hát itt nem nagyon van hirdetve ...
De mind1 is, lehet követem a már jól bevált szokásom, eddig egyikre sem tudtam menni (család, meló, egyéb ok), biztosan most is közbejön valami 😉
Látom nagy az aktivitás itt a topicba! Valószínüleg a Private Squad is képviselteti magát a talin, de még egyezkedünk. Kérdés: 18 éven aluliakat is kiszolgálnak szeszesitallal, mert ez nem utolsó szempont a csapat fõleg 18 éven aluli (<#pias>#pias> na jó szépítsük: Szóval 18 év közeli )tagjai számára(Mind elmúltak 17, de még nincsenek 18 (sztem a legrosszabb idõszak)
.
Tuvok: Jössz talira, legalább megismerheted az alteregodat akivel már jósorkszor összekevertek <#nyes>#nyes>
Üdv: Private Mate
Megyek én is talira, szal Pink, meg apa, meg akinek intéztem bármit, lehet tõtögetni a poharamat rendesen. De óvattal,mert nincs uram, aki haza vigyen, és a végén a nyakatokon maradok.😄
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
grat a diplomádhoz!<#wave>#wave>
endzsi?
(hobbi-apa is épp ezen órákban diplomázik, stratödzsik komjúterteknolodzsiz endzsi kasztból...)
diploma utani 1 het alkoholizmus utan formaban vagyok elegge, szal ne aggodj, ott is nagy lesz a szam 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ucu!
persze!
aki LSSAH nickel játszik az mind az!
jah - és nem hagyhatom ki! - ezen a szerveren nem divat répázni axe-n a repteret tankkal,vagy mégis? 😊
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
a tonic budos, bofogtet, es sok helyet foglal. nem kell az bele.
195.91.142.10:14567
nézd meg a honlapjukat is:bf1942.rivera.ru
Hide and fear, Cobra Commander is here !
a lényeg hogy nemtok felmenni szerverre (törtre) mert azt irja hogy invalid cd key --> ez miért van?? egy csomo tört servernél ez van
www.battlefield.hu
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-