Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megbeszéltük<#nevetes1>

Tuvok
vedd úgy, hogy én írtam 😄D

most írnám hogy dehülyevagy de én nem írok ilyet😄DDDD

Tuvok
google a barátod, a neve T'Pel 😄DDDD

Tuvok
😛

akkor az Ö felesége is olyan mint Colomboé???
Senki se látta de elhisszük hogy van?
Üdvözlöm Önagyságát😊

Tuvok
De attól, hogy pont a delta kvadránsba kerültem még nem fogom a borgot szeretni <#mf2>

nekem mindegy, csak annyit szeretnék kérni hogy az én tankomat(amelyikben én ülök😊) ne gombázátok le
elöre is kösz😊)

joebacsi
csak a ték, te fõszpemmer <#hehe>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szerintem Tuvok buzi lehet mert hegyes a füle és bár állitja hogy van felesége mégis 70k fényévre hagyta otthon.... gyanúús vagy te nekem <#nyes><#nyes>

akkor ne lehessen repülõvel répázni? szntem is az lenne a legjobb, no Basecamp, no baserape, írjátok meg mi legyen.
Tuvok
inkább zárjon be akkor <#idiota>

Tuvok
jó jó 😊

Drang
inkább örüljünk, hogy vannak még témák, amin lehet csámcsogni, kben bezárna ez a fórum<#taps>

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

na most kössé belém<#bee1><#smile>

Meggymag
lol

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Drang
na jó le lehet szállni a magas lóról, mert ez már tényleg sértõ kezd lenni...<#levele>

Szerintem én ilyet nem mondtam, személy szerint nem szoktam és nem i szeretek publicon BC-zni, csak waron élem ki az ilyen irányú szenvedélyeimet. Mint már mondottam volt, ha ti is, esetleg mi is de akkor no plane, no cry....

Meggymag
A rasszistázás csak példa volt, hogy az is tiltott. Ti csak szimplán köszönésbõl sértegetitek az ellenfelet és népét és a legjobb, hogy nem is tudtok róla 😊

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Drang
de azé1 elég bizarr lenne, ha éljen szálasi! val köszönne be mongyuk egy angol v német klán emccs elõtt<#wow1>

Legalább a gyengébb playereknek is van esélyük a szuperplayerek ellen (mint pl. borg <#wow1>). nemtudom én errõl még sose hallottam, hol lehet ezt megnézni? (hit detection vagy mi) A valóság nemtudom mi de az igazság szerintem már odaát van <#vigyor2>
Drang
naaa! asszem egy jót nevetnék inkább, de a példa kiváló...
én meg is értem a németek felháborodását
de sztem egy kicsit el túloztad ezt a rasszistázást meggy, mer1 én kikérem magamnak ezt! <#awink>

Tuvok
izgi ?? ez már 2 éve is lejárt téma volt <#wilting>

Tegnap énekem is szaggatott ám és nagyon ám<#nyes>
Na jó mostmár csöndben maradok és figyelem a fejleményeket.
Igazán izgi😊

Valszeg te is játékból kilépnél a pics-ba ha valaki "Éljen Szálasi" felkiálltással köszönne rád meccs elõtt. Kb ugyanezt tettétek.

Drang
Én utálom legjobban a nácikat azt elhiheted!
de ez sztem már túlzás, én elhiszem hogy a németek a mai napig nem tudták feldolgozni, hogy eleik milyen szörnyûségeket mûveltek, de istenem ez egy játék!!!!

Nem csupán felvázoltam hogy nem mindegy hogy a faxx melyik oldalán vagy, és a helyzet könnyen változhat akkor viszont ne sirjon senki.

Mert a németek - vajh mi okból - nem büszkék a multjuk ezen részére és ugranak rá. Szerinted egy olyan országban ahol a háború évforulóján az orosz hadsereget éltetik hogy megállitották a saját (német) haderõt, szivesen beszélnek ilyesmirõl, és ebben a formában?

Drang
mér nem írsz te is valami okosat, még a végén hülyének gondolnak <#nevetes1>

Drang
mi ez fenyegetés? loooooooooooooooooooooool

Tovább kínoztok?!?!?!

Drang
"heil all" az mé' rasszista?

Namostan az a vicc hogy énis ott voltam azon a szerveren aznap, és elég vicces valóban hogy sokminuszos emberek vigan játszanak ezres pinggel, mig az admin az elsõ - valóban nem szalonképes - kritikára nem rest elõvenni a megfelelõ kezelõszerveket és 10 percre banolni azt aki szóváteszi, az egyébként általatok deklarált szabályok megszegését. Ok srácok minden jogokotok meg van erre, gyertek BC-zni repcsivel nyugodtan. Egyet azonban megigérhetek, a fair játék szellemében ne csodálkozzatok ha utána gesztivel felszállunk és onanntól kezdve csak kúszva jöttök ki az alapról.... Szóval javaslom mindenki döntse el mit szeretne publicon.

Szerver lagolásról annyit, hogyha neked láthatóan nem is lagol (értsd nem szaggat lokálba a hálózati gondok miatt, hogy definiáljuk már végre ezt a fogalmat) az tény hogy a szerveretek hit detection-ja valahol a béka segge alatti tartományban ül és várja hogy mi lesz. Érdemes megnézni egy 32 fõ feletti Aberdeenen a 100%-os aranylövések találti valószínûsége a nullához konvergál. Szóval az hogy mit veszel észre lag és játékmenetben és mi a valóság az két különbözõ dolog

Drang
mindegy alany állítmányt kellett volna egyeztetni<#nevetes1>
de asszem érthetõ

Hát jó nagyot mindenkinek😊
Most keltem fel és gondoltam megnézem a fórumot.
Dehát emberek ezt másnaposan nem lehet egyhuzamban végigolvasni!!Legközelebb kérlek benneteket hogy osszátok el úgy hogy emészthetö legyen😊)))
Megymag:nem RHDA hanem RDHA thx😊
Dear uncle Dzsó tök jó a logód. Nekem mikor lesz olyan?😊))

Igen, sajnos nem volt megbeszélve ez a belépés a klánon belül senkivel.. én már csak azt tudtam meg hogy benne vagyunk. nem ez a szabály a gond, hanem ha nincs fent az egész klán mirc-en a meccs elõtt 10 perccel akkor az õ szerverükön kell játszani az egész meccset, van ilyen szabály? meg német ellenfél ellen német admint jelölnek ki meg ilyenek. ez olyan mintha a Német-Magyar válogatott meccsre német bírót jelölnének ki. szval nem csak bennünk kéne keresni mindig a hibát, mert sajnos volt bennük is bõven. amúgy meg ennyire súlyos az a pocskondiázás ahogy itt felvezetted, de mind1.

Egyszóval normális klán = szerver+normális viselkedés. Szerverünk már van, viselkedni meg ezek szerint nem tudunk... akkor mi nem vagyunk normálisak? <#ejnye1>
Drang
és ebben semmi irónia nincs<#ejnye1>

Drang
ennyire emléxel? sorry, asszem ezé' már meakulpáztam BB! Örülünk, hogy a magyar Bf scene tagjai lehetünk 😊
annak ellenére, hogy sok negatív élmény ért minket a szcén felõl, mégis azt gondolom, hogy a battlefield társadalom tagjai még a kultúráltabb gamerek körébe tartozik... úgy hogy hálát adhatunk, hogy ily megértõek vagytok...

Tuvok
rózsaszín tankkal ? 😊

BurnBaby
'stenem... mint egy nagy boldog család 😊
...egyszer ha sok idõm lesz megyek lelövök mindenkit...

www.battlefield.hu

ez így van BB <#wink> köszönünk is mindent, te mindent megtettél, megpróbálunk mi is mindent megtenni, hogy ide tartozhassunk.
Meggymag
Ha nem akartatok belépni akkor nem kell engem megkeresni, hogy "szeretnénk belépni". Amúgy a rasszizmus és az ellenfél hazájának pocskondiázása az egész CBben büntetendõ és nap mint nap banolnak miatta klánokat. Ez nem wintercup szabályzat!!! Szal ezzel vigyázzatok... Amúgy itt nem arról van szó, hogy ki a jobb és ki nem. Nézd meg az RHDA-t pl. Van szerverük és teljesen normálisan viselkednek. Joebácsi a BF közösség megbecsült tagja és érdekes, hogy õket nem szidja senki nap mint nap. Szted miért? Én tom a választ és sztem teis!

Tuvok
<#eljen>

Tuvok
válaszgoNb <#idiota>

Aki kempel én kirúgom, nem válogatok! <#hehe> egyébként már csak a basecamp tilos, tehát nyugodtan lehet répázni a bázist repülõvel akinek jólesik, nem lesz érte senki kirúgva csak Francis <#vigyor5>
BurnBaby
fura h ezt szoktátok a magyar bf scene-tõl, mert a viták egyebek ellenére én úgy élem meg h a scene viszonylag egységes. az tény, h ti igen késõn csatlakoztatok hozzá, és akkor is olyan kommentekkel h "bb meg a belterjes közössége" ,) de asszem ennek ellenére megtettünk mindent, h részesei legyetek ti is 😊 ami természetesen nem kötelezõ program, ahogy nyilván a szerveretekre felmenni sem kötelezõ, de mi már csak egy ilyen közösség vagyunk, akik felmegyünk, meg hangot adunk a véleményüknek 😊

a buzizást meg egyebelést viszont senkitõl se szeretem én sem. kartól sem. ne ítélj h ne ítéltess. vagy ilyesmi.

www.battlefield.hu

nekem semmi problémám az lssah-val csak ha mindenki véleményt nyilvánithat hiszen szabad vagy mi miért jár érte kick! francis is tudta hogy nem volt szép amit csinált de ö se született lángelmének senki se születik annak (kivéve rommelt) szoval tanuljon a hibáiból én ha jol emlékszem 20 perc mulva fent voltam ismét és gameltem és nem buziztam le senkit én tanultam a hibáimból arra kérem öt ö is ezt tegye

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Végre megtanultad leírni a nevünket 😊 valóban 2 S van benne nem 3
Ha mi is annyit foglalkoznánk ezzel a gameval mint ti még lehet jobbak is lennénk! 😊 Egyébként meg szntem nem érdemes egyik játékba se ilyen nagy energiát beleölni mert úgyis meghal pár éven belül.
Ami meg a szinteket illeti nem azt akarom firtatni, hogy ti nem vagytok nagyobb szinten mint mi, csak attól még nem kell lenézni a másikat (klánt), de ezt már "megszoktuk" a magyar bf scene-tõl, csak eddig még a cofftól nem... Wintecup.. hmm.. az meg egy vakvágány volt amibõl amúgy is ki akartunk lépni, sõt be se akartunk lépni de ez már egy másik történet, mindenesetre mi még ilyen szabályzattal nem találkoztunk ami a Wintercupot "övezte" ebbõl adódtak "félreértések".

De nem értem miért fárasztom magam ezzel az írkálással, úgyis írsz rá vmi negatívumot rólunk mindjárt 😊 elmehetnél politikusnak
nem tudom mit rinyáltok egy szaros B17 miatt...AA,APC,Tank...ezekkel mind rálehet ám lõni!!! jaaa, hogy addig a csapattárs több fraget szerez és nem leszel elsõ...

hát mivel rólam is szol a dolog irok pár sort ne unatkozzak 😄 francisnak igaza van nem az alapon bombázott szét ha a tank csöve kilog a kapun akkor már biztos nem bc de lehet hogy kinvoltam félig az alaprol abban az esetben ezer bocs mert az már tuti nem bc mivel tudjuk hogy csak az a bc amit a tényleges bázis területen történik és azt hozzátéve hogy hátulrol érkezett mert lehet hogy ö ugy szereti én nem sajnos a saját alapunk irányából akkor tuti nem bc mert lehet hogy délibáb volt és éreztem hogy nem vagyok kiszolgáltatott helyzetbe mert ö csak véletlenül szált arra a b17-el és nem az olcso fregek miatt jött! szoval ha meg nem buzi miért igy reagál ha meg igen örüljön hogy igy is elfogadjuk és a bf társadalom része lehet mert olyanok vagyunk mint egy nagy család 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?