Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki se látta de elhisszük hogy van?
Üdvözlöm Önagyságát😊
elöre is kösz😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
én meg is értem a németek felháborodását
de sztem egy kicsit el túloztad ezt a rasszistázást meggy, mer1 én kikérem magamnak ezt! <#awink>#awink>
Na jó mostmár csöndben maradok és figyelem a fejleményeket.
Igazán izgi😊
de ez sztem már túlzás, én elhiszem hogy a németek a mai napig nem tudták feldolgozni, hogy eleik milyen szörnyûségeket mûveltek, de istenem ez egy játék!!!!
Szerver lagolásról annyit, hogyha neked láthatóan nem is lagol (értsd nem szaggat lokálba a hálózati gondok miatt, hogy definiáljuk már végre ezt a fogalmat) az tény hogy a szerveretek hit detection-ja valahol a béka segge alatti tartományban ül és várja hogy mi lesz. Érdemes megnézni egy 32 fõ feletti Aberdeenen a 100%-os aranylövések találti valószínûsége a nullához konvergál. Szóval az hogy mit veszel észre lag és játékmenetben és mi a valóság az két különbözõ dolog
de asszem érthetõ
Most keltem fel és gondoltam megnézem a fórumot.
Dehát emberek ezt másnaposan nem lehet egyhuzamban végigolvasni!!Legközelebb kérlek benneteket hogy osszátok el úgy hogy emészthetö legyen😊)))
Megymag:nem RHDA hanem RDHA thx😊
Dear uncle Dzsó tök jó a logód. Nekem mikor lesz olyan?😊))
Egyszóval normális klán = szerver+normális viselkedés. Szerverünk már van, viselkedni meg ezek szerint nem tudunk... akkor mi nem vagyunk normálisak? <#ejnye1>#ejnye1>
annak ellenére, hogy sok negatív élmény ért minket a szcén felõl, mégis azt gondolom, hogy a battlefield társadalom tagjai még a kultúráltabb gamerek körébe tartozik... úgy hogy hálát adhatunk, hogy ily megértõek vagytok...
...egyszer ha sok idõm lesz megyek lelövök mindenkit...
www.battlefield.hu
a buzizást meg egyebelést viszont senkitõl se szeretem én sem. kartól sem. ne ítélj h ne ítéltess. vagy ilyesmi.
www.battlefield.hu
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Ha mi is annyit foglalkoznánk ezzel a gameval mint ti még lehet jobbak is lennénk! 😊 Egyébként meg szntem nem érdemes egyik játékba se ilyen nagy energiát beleölni mert úgyis meghal pár éven belül.
Ami meg a szinteket illeti nem azt akarom firtatni, hogy ti nem vagytok nagyobb szinten mint mi, csak attól még nem kell lenézni a másikat (klánt), de ezt már "megszoktuk" a magyar bf scene-tõl, csak eddig még a cofftól nem... Wintecup.. hmm.. az meg egy vakvágány volt amibõl amúgy is ki akartunk lépni, sõt be se akartunk lépni de ez már egy másik történet, mindenesetre mi még ilyen szabályzattal nem találkoztunk ami a Wintercupot "övezte" ebbõl adódtak "félreértések".
De nem értem miért fárasztom magam ezzel az írkálással, úgyis írsz rá vmi negatívumot rólunk mindjárt 😊 elmehetnél politikusnak
elkezdtem...befejeztem...de mit is?