Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le-lehetne szállni már rólunk mert ez kicsit kezd sértõ lenni. Engem nem zavar de a többi klántársamat idegesíti.
Én tudom hogy csak van pár ember aki így juttatja kifejezésre hogy még létezik, játszani már nincs kedve mert évek óta ezt nyomta.. ez természetes, én megértem. Tuvok az külön kategória.. ha pl az lenne a téma hogy kinek milyen a széklete ahoz is hozzászólna nonstop 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ez a buzizás dolog meg nekem vmi felfújt védekezõ dolognak tûnik, hisz amikor fenn vagyok szerveren, néha igencsak megy a kurvaanyázás lssas-h részrõl (is)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
vmelyik nap kénytelen voltam kinevetni egy fiatal barátodat, amikor nekiállt mocskosul szidalmazni meg mindenféle lámának elmondani engem, mert vmi nem tetszett neki amit csináltam - talán tk? mittomén? 😊) a klánjelzésen kívül semmi ismerõs nem volt a nevében, tehát feltételezem valami friss husi (vagy én játszom keveset...?). na de mindegy is.
szal elgondolkodtató lehetne, hogy ha egy csapat állandóan abba a remek helyzetbe kerül, h a bézkemp/beszólás/miazmás csak akkor baj, ha veletek esik, akkor ez kicsit olyan, mint amikor az alkoholista pap vizet prédikál, ugye 😊)
www.battlefield.hu
Ime:
Adjon Isten!
Úgylátom nagyobb a füstje mint a lángja ennek a történetnek.
Szeretnék hozzászólni a storyhoz mindenki tisztánlátása érdekében.
Én voltam az a személy aki "nagytudású" KAR bajtársatokat részesítette égi áldásban B17-el, de akkor AMIKOR KILÉPETT A BÁZISRÓL!!!!
Sajnálatos dolognak tartom a bajtársatok ezután tanusított megnyilvánulását amellyel sexualitásbeli hovatartozása felõl érdeklõdött egy olyan személynek aki anyagilag is hozzájárul azon szerver mûködtetéséhez amelyen a KÖZ is játszik.
Úgyhiszem az akkor számára kirótt 10 percnyi játék szünet maximális jóindulatomról tett tanubizonyságot.
Minenki vonja le ebbõl a tanulságot, aki még NETIKETT-rõl nem hallott!
Kellemes idõtöltést kiván mindenkinek,
LSSAH-FRANCIS
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Félreértés ne essék, nem a buzizást, mint kommunikációs formát akarom éltetni, csak szerintem a kultúrált viselkedésbe a fentiek sem igazán férnek bele. Ezek után nem kell csodálkozni, ha néhány ember nemtetszését fejezi ki. Arról nem is szólva, hogy ezen az elven egyes embereket kb. 30 mp után lehetne kirúgni a szerverrõl 😉
még elmélkedem, meg várom a visszajelzéseket továbbra is.
www.battlefield.hu
1. úgy nem is fog, ha õ maga (is) bc-zik
2. máshol általában mûködni szokott
3. egyáltalán nem fölösleges hirdetni a "no bc"-t, csak FÕLEG nektek kéne elsõsorban betartani, és csak utána betartatni
4. amelyik admin képtelen betartani, és utána betartatni a szabályokat, nem érdemel admin státust
5. az admin feladata és kötelessége a szerverre figyelni, nem csak akkor, ha gáz van, különben megintcsak nem érdemel admin jogokat
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
az problem, hogyha az admin is jáccik akkor nem mindig figyel szerverre, csak max ha szólnak neki, hogy gáz van...
de várjuk a javaslatokat (építõ jellegûeket), hogy miképp alakítsuk át a szabályokat a public szerveren... 😄
www.battlefield.hu
és viszonyulnánk mi hozzátok szivesen, de ha egyszer rossz példát mutattok, pedig mint a szerver tulajai, ill. adminjai nem kéne abba az irónikus hibába esnetek, hogy épp azok hirdetik a "no bc"-t, akik igencsak feltûnõen csücsülnek tigrissel az ellenfél reptere közepén
ezt elszúrtad mer' codban is van basecamp v. másnéven startcamp, spawncamp csak mást jelent! 😊
amúgy meg a szerver téma, ha ti így viszonyultok hozzánk akkor mit vártok tõlünk?
nem t'om mit várt Kar, ha lebuzizik egy admint. és nem arról van szó, hogy istent jáccott, hanem arról, hogy szívesen várunk mindenkit, aki kultúráltan tud viselkedni. aki meg képtelen betartani ilyen alapvetõ emberi normákat, az ne jöjjön...
ismét egy csomó pajtást szereztem😊
Hát hogy õszinte legyek tegnap az 50 ember is maradandó lagot alkotott szvsz a 64 nagyon vidor lesz pedig az én gépemre nem nagyon mondhatni,hogy gyík vas lenne😊))
Az ominózus kicknél meg ln is fennt voltam épp igaz "fékeltem" 😊
Szvsz szívem szerint mindkettõt kibasztam volna pártatlanul,mert ugye Kar nem épp a legdiplomatikusabb volt viszont Francis meg notóriusan ellenáll a No Bc címû szerverüzinek😊Csak ugye az admin az hatalom és ha rossz kézbe kerül😊))PL az enyémbe😊)))
No mindegy😊
Fel kell rakni az antibézkemp címû fejezetet és akkor legalább csak a repcsirép marad😊
Mondjuk engem nem szokott zavarni a BC csak az ha esetleg én is visszaadom és akkor megy a sírás rögtön😊
Szvsz ez amióta bf van azóta téma😊
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
www.battlefield.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(amúgy milyen vas? (csak azért kérdem tényleg érdemes-e 64 playerrel nyüstölni szegény szervert...) ja és még milyen sávszéllel? )
Így szomorúan néztem az ASE-ban, hogy 44-en voltak az LSSAH-n... <#falbav>#falbav>
alias Darken
Lesz nagy sírás-rivás, bézkemp dtk egyéb nyalánkságok 😄
Nincs ezzel gond, csak akkor legyen szabad mindkét oldalnak is, akár a ti oldalatok kárára is... <#ravasz1>#ravasz1>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Erdos miez a expakk dolog ?? 😊