Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
mi leszállnánk rólatok, csak mint látod többen hangot adnak a problémáiknak veletek kapcsolatban, én nem akarok beleszólni, de jó lenne kicsit feltakarítani a járdát az lssah háza táján is 😊

Tuvok
pedig mostanában álnevezek, mert néha némi elõítélkezést érzek felém, ha az igazi nevemen játszok 😊

LSSAHPAUL
<#beka3>

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
<#duhos2>

LSSAHPAUL
Érdekes hogy olyan könnyû általánosítani minket. Lehet hogy 1,max 2 ember szokott BC-ni, én még nem láttam, anyázás... valami rémlik.. néha mindenkivel elõfordul hogy felhúzza magát ez egy ilyen játék.
Le-lehetne szállni már rólunk mert ez kicsit kezd sértõ lenni. Engem nem zavar de a többi klántársamat idegesíti.
Én tudom hogy csak van pár ember aki így juttatja kifejezésre hogy még létezik, játszani már nincs kedve mert évek óta ezt nyomta.. ez természetes, én megértem. Tuvok az külön kategória.. ha pl az lenne a téma hogy kinek milyen a széklete ahoz is hozzászólna nonstop 😊

Meggymag
A nagyobb baj kedves Wittmann, hogy nem csak én mondom, hogy lagol! Amúgy meg tényleg irigy vagyok de nagyon. Kár, hogy az én klánom nem lehet olyan mint az LSSAH. <#szomoru1> Ami meg a klánjátékot illeti. Jah egy bizonyos szintig elég a magyar szerver mert azok a klánok képesek 50nél nagyobb pingekkel játszani. Viszont az 1. és 2. ligás klánok már ragaszkodnak a kis pingekhez és a semleges szerverhez. Ami a bunkóságot illeti, nem minket vágtak ki a wintercupból azért mert német ellenfeletek ellen rasszista megnyilvánulásokat nyomtatok. Errõl ennyit...!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Tuvok
üzenet francisnak, hogy gyakoroljon önkritikát, a bc nem csak akkor probléma, ha lssah-sokkal csinálják, hanem akkor is ha lssah-s csinálja
ez a buzizás dolog meg nekem vmi felfújt védekezõ dolognak tûnik, hisz amikor fenn vagyok szerveren, néha igencsak megy a kurvaanyázás lssas-h részrõl (is)

Mi elsõsorban klánmeccseket vívunk a saját szerverünkön, nem a public miatt tarjtuk fenn elsõsorban már bocs... mert ha nem látnád 2 szerver fut a gépen. Nem kell ahhoz külfödön szervert bérelni, hogy jók legyenek a pingek csak jó külföldi sávszélesség kell hozzá, amit úgylátom egyik magyar szerver sem tud jelenleg a mienken kívül. Egyébként meg nemtudom nektek miért laggol 32 player felett, nálam 50-nél se volt semmi gond és érdekes mások sem panaszkodnak rá. Nem irigykedni kéne hanem örülni neki, hogy van még 50 bf játékos aki meg tud tölteni egy szervert, ti mindig csak a hibát keresitek mindenben amit mi csinálunk... A szervert meg azért csináltuk, hogy mindenki örömét lelje a játékban és nem azért, hogy minden nap baszogassatok minket valamiért. Amúgy meg így van a Coff egy ûberokos intelligens klán mi meg bunkók vagyunk.. ha MM mondja akkor biztos úgy van, meg az is biztos hogy 32 playernél többet nem bír a szerverünk...
Meggymag
Elõször is én nem voltam ott a történteknél de ha már több ember mondja, hogy kempelt FRANCIS akkor talán írhatott volna egy olyan levelet amiben elnézést kér és nem egy olyat ahol oktat a netikettrõl. A különbség egy LSSAHs(aki fizet a szerverért ezért HATALMA van) és egy sima player között, hogy ha az elöbbit éri atrocitás akkor kick ill. ban lesz ha utóbbit akkor szerencsétlen játékos max anyázni tud egy jót. És már nem azért de ha a netikettnél tartunk akkor azt Francis és a többi LSSSAHs is bátran nyálazgathatná. Coff sose volt egy parasztbunkó társaság és nem is lesz az. Amúgy mi is fizetünk szerverért(sajátért) csak az a különbség, hogy mi nem azért akarunk szervert, hogy a publicot oktassuk és bézkempeljük õket szarrá megtorlatlanul, hanem azért mert klánmeccseket akarunk vívni. Na ez az óriási különbség a 2 csapat között... Amúgy azt csináltok amit akartok mert ez a ti szerveretek és ti fizettek érte csak ne tegyetek már úgy mintha ártatlanok lennétek ebben a helyzetben plz.

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

BurnBaby
paul, gyúrjatok már egy kis következetességre pls 😊

vmelyik nap kénytelen voltam kinevetni egy fiatal barátodat, amikor nekiállt mocskosul szidalmazni meg mindenféle lámának elmondani engem, mert vmi nem tetszett neki amit csináltam - talán tk? mittomén? 😊) a klánjelzésen kívül semmi ismerõs nem volt a nevében, tehát feltételezem valami friss husi (vagy én játszom keveset...?). na de mindegy is.
szal elgondolkodtató lehetne, hogy ha egy csapat állandóan abba a remek helyzetbe kerül, h a bézkemp/beszólás/miazmás csak akkor baj, ha veletek esik, akkor ez kicsit olyan, mint amikor az alkoholista pap vizet prédikál, ugye 😊)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Megtöröm a csendet, Francis megkért hogy kopizzam be üzenetét..
Ime:
Adjon Isten!

Úgylátom nagyobb a füstje mint a lángja ennek a történetnek.
Szeretnék hozzászólni a storyhoz mindenki tisztánlátása érdekében.
Én voltam az a személy aki "nagytudású" KAR bajtársatokat részesítette égi áldásban B17-el, de akkor AMIKOR KILÉPETT A BÁZISRÓL!!!!
Sajnálatos dolognak tartom a bajtársatok ezután tanusított megnyilvánulását amellyel sexualitásbeli hovatartozása felõl érdeklõdött egy olyan személynek aki anyagilag is hozzájárul azon szerver mûködtetéséhez amelyen a KÖZ is játszik.
Úgyhiszem az akkor számára kirótt 10 percnyi játék szünet maximális jóindulatomról tett tanubizonyságot.

Minenki vonja le ebbõl a tanulságot, aki még NETIKETT-rõl nem hallott!

Kellemes idõtöltést kiván mindenkinek,
LSSAH-FRANCIS

Kovács legény
alhaalloha

www.czekoart.hu

erdos
Hát a türelmednek nagy csodálója vagyok, az tuti. Tegnap pedig megáldott a sors marhákkal úgy jó bõkezûen....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Guest
#8043 és #80446 jól összefoglalja, a probléma alapvetõen egyrészt az, hogy élen jártok a saját magatok által felállított szabályok megszegésében, másrészrõl az, hogy addig nem túlzottan izgat, hogy mi történik a szerveren, amíg titeket nem érint a dolog (pl. tegnap is jeleztük, hogy szerintünk a mínuszsok/kevés/sok statú emberek feleslegesn foglalják a szerver memóriáját, ez a kutyát sem érdekelte, az adminokat érintõ sorra viszont elég gyorsan megjött a reakció).

Félreértés ne essék, nem a buzizást, mint kommunikációs formát akarom éltetni, csak szerintem a kultúrált viselkedésbe a fentiek sem igazán férnek bele. Ezek után nem kell csodálkozni, ha néhány ember nemtetszését fejezi ki. Arról nem is szólva, hogy ezen az elven egyes embereket kb. 30 mp után lehetne kirúgni a szerverrõl 😉
Stealth
Hány játék szokott megjelenni, nyár közepén?

BurnBaby
nemtom. eddig konkrétan 5 csapat jelentkezett. az a gondom, h én nem fogk idõt és energiát fektetni bele, ha nincs érdeklõdés. macera, h nem tudni, mi lesz bf2vel na meg mikor, ugye, mert amúgy tényleg arra lenne érdemes rászervezni. csak mi van akkor, ha júniusban is beintenek, h mondjuk akkor inkább augusztus, vagy szeptember..
még elmélkedem, meg várom a visszajelzéseket továbbra is.

www.battlefield.hu

Tuvok
"sok energiába telik azt betartatni az adminnek..."

1. úgy nem is fog, ha õ maga (is) bc-zik
2. máshol általában mûködni szokott
3. egyáltalán nem fölösleges hirdetni a "no bc"-t, csak FÕLEG nektek kéne elsõsorban betartani, és csak utána betartatni
4. amelyik admin képtelen betartani, és utána betartatni a szabályokat, nem érdemel admin státust
5. az admin feladata és kötelessége a szerverre figyelni, nem csak akkor, ha gáz van, különben megintcsak nem érdemel admin jogokat

Drang
BB! erre bf-lanra mekkora az érdeklõdés? lesz belõle vmi?

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Drang
ezzel sajnos egyet kell értsek, menthetetlenül következetlenek vagyunk<#shakehead>

Bencsi
szutykolással egybekötve mégsem annyira😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Drang
korrekt... amúgy sztem a csíterezés, ha nincs alapja akkor csak bók 😛

Drang
nem mindegyik admin teszi ezt, amúgy meg sztem is feleslegesek ezek no bc, no br hirdetések, mer' sok energiába telik azt betartatni az adminnek...
az problem, hogyha az admin is jáccik akkor nem mindig figyel szerverre, csak max ha szólnak neki, hogy gáz van...
de várjuk a javaslatokat (építõ jellegûeket), hogy miképp alakítsuk át a szabályokat a public szerveren... 😄

Bencsi
elnézést kérek azok személyektõl akiket ezzel megbántottam!

Drang
nem az nem az alapja, de a lámázás sem...

BurnBaby
a problémájuk az, h csak akkor látjátok meg h gond van a szerveren ha személyesen érint. ha pl nagyon be van szorítva az ellen néha nézzetek a minimapre. ha gyanúsan sok van a saját színû katonából az ellen alapja környékén, akkor vszín nem érvényesül a szabályzat az oldalatokon ,)

www.battlefield.hu

Bencsi
a kultúrált viselekedés, az emberi norma alapja a folyamatos pocskondiázás, csíterezés😊)

Tuvok
olyan módban kell játszani, ahol oda születsz, ahol nincs ellenfél

és viszonyulnánk mi hozzátok szivesen, de ha egyszer rossz példát mutattok, pedig mint a szerver tulajai, ill. adminjai nem kéne abba az irónikus hibába esnetek, hogy épp azok hirdetik a "no bc"-t, akik igencsak feltûnõen csücsülnek tigrissel az ellenfél reptere közepén

Bencsi
nem volt reá szükség, itt még ment annélkül is😊

Drang
a csíted még jól mûködik 😊)))))))

Drang
üdv all!
ezt elszúrtad mer' codban is van basecamp v. másnéven startcamp, spawncamp csak mást jelent! 😊
amúgy meg a szerver téma, ha ti így viszonyultok hozzánk akkor mit vártok tõlünk?
nem t'om mit várt Kar, ha lebuzizik egy admint. és nem arról van szó, hogy istent jáccott, hanem arról, hogy szívesen várunk mindenkit, aki kultúráltan tud viselkedni. aki meg képtelen betartani ilyen alapvetõ emberi normákat, az ne jöjjön...

Bencsi
köszi ezt a remek estét,jó volt az LSSAH szereverén,fõleg a morál!
ismét egy csomó pajtást szereztem😊

LSSAHPAUL
Mester! Szavaidból sok bölcsesség árad mint általában... <#worship>

Hali Paul😊
Hát hogy õszinte legyek tegnap az 50 ember is maradandó lagot alkotott szvsz a 64 nagyon vidor lesz pedig az én gépemre nem nagyon mondhatni,hogy gyík vas lenne😊))
Az ominózus kicknél meg ln is fennt voltam épp igaz "fékeltem" 😊
Szvsz szívem szerint mindkettõt kibasztam volna pártatlanul,mert ugye Kar nem épp a legdiplomatikusabb volt viszont Francis meg notóriusan ellenáll a No Bc címû szerverüzinek😊Csak ugye az admin az hatalom és ha rossz kézbe kerül😊))PL az enyémbe😊)))
No mindegy😊
Fel kell rakni az antibézkemp címû fejezetet és akkor legalább csak a repcsirép marad😊
Mondjuk engem nem szokott zavarni a BC csak az ha esetleg én is visszaadom és akkor megy a sírás rögtön😊
Szvsz ez amióta bf van azóta téma😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Meggymag
Hogy mi lesz? Ki*aszott nagy lag. Az lesz! Serveretek nem képes 32 fõnél több embert elviselni lag nélkül. 64 fõt meg egyetlen szerver se tud lag nélkül... De azért próbálkozzatok bátran 😊

Tuvok
😛

BurnBaby
remek lesz. akkor megint meg kell várnom, amíg 30 alá esik a létszám, hogy ne csak a képregény fíling jusson. ez azért jó, mert addigra már nincs admin, csak a kemperek (meg borg...) ,)

www.battlefield.hu

joebacsi
jah mert ott a repcsik csak dogfightolnak, mi? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
cod-ban nincs bc <#miaz>

Tuvok
jogos 😄

Ahhoj
80% hogy van egy eladó eredeti kulcsom, majd szombat/vasárnap leszek újra gépközelben, ha érdekel keress meg és megmondom aktuális-e

Ahhoj
szerintem nem sok lesz olyan, mert a lagtól nem lehet majd mozogni 😊)
(amúgy milyen vas? (csak azért kérdem tényleg érdemes-e 64 playerrel nyüstölni szegény szervert...) ja és még milyen sávszéllel? )

Tegnap a mediamarktban amikor megkérdeztem az eladót, hogy van-e alap BF1924, azt mondta igen, még 1 kint a polcon. Nem találtam meg <#gonosz3>
Így szomorúan néztem az ASE-ban, hogy 44-en voltak az LSSAH-n... <#falbav>

alias Darken

LSSAHPAUL
Kiváncsi leszek mi lesz este.. 64 playeresre állítottam a szervert 😊
Lesz nagy sírás-rivás, bézkemp dtk egyéb nyalánkságok 😄

LSSAHPAUL
jó..jó.. majd jön még kutyára teherautó vagy apc <#gunyos1>

BurnBaby
úgy mondod, mintha nempublikosban jó lenne ,)

www.battlefield.hu

erdos
Nem közületek való volt csak ugye mivel az LSSAH egyoldalra áll, a ti tímtársaitok. Volt fönn vagy 4-5 klántársad és azt sem mondták nekik hogy fapapucs. Vazze megszülettem és azt hittem oldalt vátottam annyi volt ott a német... 😄
Nincs ezzel gond, csak akkor legyen szabad mindkét oldalnak is, akár a ti oldalatok kárára is... <#ravasz1>

Tuvok
Látod, ha jó publikos lennél, ezeket már megszoktad volna 😊

Kovács legény
AZ egy robbanószer<#mf1>

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
Mostantól lehet bézrépelni. Inkább kiszedtem a szerverbõl a szöveget minthogy állandóan azt lessem hogy ki bézrépel. Francist meg lebaszom ha találkozom vele. 😊
Erdos miez a expakk dolog ?? 😊

erdos
Megugye berlinen robbanóanyag a ruszki bázisra... <#ravasz1>