Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerûen nem jön validáló email
most olvasgatoma fórumot és sok helyen feltûnnek 'registration' és a 'pay' szavak
ez fizetõs tournament?
Egyébként a war már elkezdõdött, így az is lehet, hogy már nem fogadnak el új regisztrációt. De nem hinném. Majd megkérdezek valakit.
beírom az email címet
aztán:
An email has been sent to [email protected]
You must check for the registration message to continue. The email contains a URL (web address) that you must visit, to continue registration.
levél viszont nem jön...
4 napja próbálom 2 emailcímmel újra és újra
Ha több címre regisztrálsz, akkor bannolni fognak. Hol akadt meg a dolog?
http://bf1942.battleforeurope.com/
próbáltam regisztrálni több email címre is, de nem jön meg a levél
fórum sem mûködik (404)
pedig az utsó hír 2005.03.08, szal folyamatban van még a háború...
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
www.battlefield.hu
Egyébként még mindig azt mondom nem a szerverben van a hiba mert másoknak meg tökéletes mint ahogy nekem is. úgylátszik Budapestre nemjó csak, a Hollandoknak meg jó... hmmm Nemtom mi a hiba.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
The future is now
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
<#law>#law>
(nem összefüggést keresni ez, és az elõzõ kommentem között! <#ravasz1>#ravasz1>)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.rathergood.com/gaybar/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
látjátok, Freddy bácsi mindig megmondja a tutit ! <#worship>#worship><#worship>#worship>
GIRL
I WANT TO TAKE YOU TO THE GAYBAR
I WANT TO TAKE YOU TO THE GAYBAR
TO THE GAY-BAR
GAY-BAR
GAY-BAR !
www.battlefield.hu
nem volt vészes, de észre lehetett venni, fõleg úgy, hogy utánna saját szerveren gyakon is játszottunk egy aberdeent, és így azért látszott a különbség
50 playernél még 60%-on van a szerverutilizáció, a procihasználat pedig 25%-os. Szval annak bírnia kéne, a sávszélesség már más kérdés, mondjuk az se kicsi, de egyébként én sem támogatom a 64 playert (ez Paul õrült 5lete volt <#ejnye1>#ejnye1>) mert biztos hogy úgy már nem lesz tökéletes. meg aztán ki szereti ha Aberdeenen nincs tankja... egyszóval sok az már.