Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Most meg csönd van... biztos mindenki megy bulizni.. én meg khúú ezt a szar szilva pálinkát vágom befele kisérõ nélkül 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
így legalább lesz neki helye.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
.
( meg pár rossz 😉 )
gege az áruló is itt?
Nem 100 egyik sem..
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
www.battlefield.hu
viszont feltünõen kevés a pont meg a vesszõ 😄DDD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem legkevésbé azt volt a gondom, hogy figyeljem, hogy ki mennyire osztotta az észt . És ez nem is változtat a lényegen szerintem .
Nekem csak az tûnik fel a dologban, hogy pontosan ahogy régen, még a mai napig ugyanazok az emberek, ugyan azokkal az indokokkal nyúlkálnak szívesen a darázsfészekbe, ahelyett, hogy 2-2,5 év alatt vették volna a fáradtságot, hogy még egy fokkal jobban megismerje a másikat (úgy tûnik erre a talik kevesek voltak), és ne csak a levegõbe beszéljen olyan dolgokat, amirõl egyébként nincs / nem lehet tudomása . De az vigasztal, hogy többeknek ez azért sikerült .
De hangsúlyoznám ezt most anélkül mondom, hogy bárkire gondoljak, ill . ujjal mutogassak .