Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tRs Shaman
Én enm szeretem bántani az embereket meg amugy sem izgatott nagyon a dolog:-))

DannyL
Kérlek, nem történt semmi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Értettem.
Nem Danny miatt került lakat a fórumra, és soha nem is mondanák ilyet !
Le a ködösítéssel, Dannynak igaza van !
Elnézést mindenért !

Lófaszt - ott én voltam a balfasz , nem Te. Teljesen nyíltan, normálisan jöttetek oda, el is dumálgattunk, én meg visszakeményítettem, mert eszembe jutott a fórumos fröcsögés - és itt kúródott el. Én már rég lebasztam volna
magamnak egyet a helyedben az e-klubban ! 😄DD

DannyL
Nem miattam került lakat a fórumra, ne ködösíts légyszíves.

tRs Shaman
Jó kis Trs buli.Remélem Bf2-nél megint összejön a csapat és lesz ismétlés:-))

Jáááááj, akkor visszafogok, Bocsi Sámán, bocsi mindenki !

Még a végén megint lakat kerül a fórumra Danny miatt, aztán nézhetünk mint hal a szatyorban !

tRs Shaman
Na látod ez mem igaz.Te ezt vér komolyan veszed.Emlékszem én Bf talira csak veled nem tudtam megtalálni a hangot.Tudom tudom mer primitiv vagyok,de hát ha így dobta a gép?

Dehogyis. Csak azt kell megérteni, hogy nem kell bedõlni mindíg mindenféle kamu flame-eknek, mert tényleg hülyének nézik után az embert azok, akik tudják, hogy mirõl van szó.

DannyL
de volt ész osztós korszakom is 😊))

DannyL
...úgy döntöttem én túl egyszerû vagyok ide. 😊

600-at ???? Nem pont a Danny volt az egyik aki erõsen osztotta az észt ?

Tuvok
feltételezem ez sem

Tuvok
igen, már leesett 😊

Elárulok neked egy titkot Danny. Nekem sincs semmi bajom az égegyadta világon vele, csak unatkozom, és nagyon jól lehet vele flame-elni, mert kiba...ott magas labdákat ad folyamatosan. Ez olyan, mint a basecamp BF-ben. Egy jó ideig élvezetes csinálni, nem haragszol azokra akiket rape-elsz, õk csak ... eszközei a szórakozásodnak, tehát Shamannal sincsen semmi bajom, szerintem akármikor be bírnák vele baszni nagyon valami szórakozóhelyen, és úgy támogatnánk haza egymást a legnagyobb egyetértésben, de csak azért, hogy másnap a fórumon ismét el tudjam küldeni a ....

DannyL
nem neked szólt Tuvi, csak mellényomtam. 😊

Tuvok
õõõ

DannyL
(má megint olyanba pofázok amibe nem kéne... csak faszé kell basztatni?)

tRs Shaman
Ez megint elég szar volt:-))

DannyL
Ezt mondjuk vicces úgy olvasni, hogy ismerem is Shamant. Nekem nem tûnt betegnek. Sõt, a cseresznyefa majdnem kidõlt mikor lekapta bal vállal. Emellett kifejezetten kellemes társaság volt. Olyan jóindulatú beszélgetõs gyerek. Én ezt nem is értem. Téged nem ismerlek (nem mertelek megközelíteni). 😊

Tuvok
Ja, a többi 600-at meg én töröltem ki éjféli óráimban, egyéb dolgom sem volt .
De nem is erre, hanem úgy cakkundpakk az egészre .

Hé öreg, ez az én szövegem !
Vagy már nem futja sajátra ? Na, irány a szellemességbolt, azt vegyél egyet, úgyis olyan gazdag vagy ...

tRs Shaman
Hát ez elég szar volt.

Hanem ?
A nagyra anno , amikor zárolták a fórumot annak idején ? Igazándiból az nem hozott sok hozzászólást, talán 200 - 300 maradhatott benne summa summárum.

Irigy ? Rád? Ejj barátom, ha adnának 2 milliárdot, akkor sem cserélnék veled... Vagy Te cserélnél ennyi pénzért egy lobotomizált beteggel az
elme gyógy és intézetben ? Nalátod...

Tuvok
Én nem is a mostanira gondoltam .

tRs Shaman
Jaja én változatlanul rühellek:-))

Tuvok
Én nem is a mostanira gondoltam .

tRs Shaman
Melóval kitartással lehet ám pénzt szerezni.Kérsz leckéket?<#mf1>

DannyL
Semmi csak bánt hogy olyannal basztatod amirõl nem lehet tudomásod. Az anyagi boldogulására és az édesapjára gondolok.

Ugyan hagyd már Tuvi, ez nem volt flém, sem Én, sem Angyal, sem Shaman nem tolja már a régi elánnal a dolgot, csak egy kis bemelegítõ ujgyakorlat volt ez, egyfajta baráti menjafa...omba... Nem esett sértõdés, mindenki ugyanott
van mint volt, senki nem veszi komolyan.

tRs Shaman
Csak nem az irigység beszél belõled kicsifiú?Az öregemnbek kb annyi köze van a motoromhoz mint neked.Na má most mi a gond Freddyke?Te kezdted itt a mikor hol motoros témát vagy nem?Talán ha nem a gép elött kockásítanád állandóan az agyad te is tudnál valamit kezdeni az életeddel öcsi.Neked azaz életed hogy itt nyomatod magad milyen kemény klánod és ezt meg ezt nyirtuk ki elõször.Talán valami mással kéne lekötnöd magad amivel a családodat egy kis pénzhez juttatod és akkor nem kell a küszöböt rágni hó végén.Hülyegyerek:-))

Tuvok
Ja, az a bizonyos BK egynél kevesebb flémmel a háta mögött tart ott, ahol most a BF topik, hogyismondjam ... há'stennek ?

Rendben.
.
.
.
.
Gondolkodtam. Mi a gáz ?

DannyL
Azé gondolkodjál már mit beszélsz, légyszi!

Tuvok
.

Tuvok
Rendben, nagyszerû .

erdos
. <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Szerintem hétfõn, de a BK-éknak elég komoly elõnye van, kéne valami hétvégi flamer brigád is. Hamarosan kisakkozom minden értelmes érvébõl Angyalkát ( Shaman ilyenekkel sosem rendelkezett ugye ) aztán majd bámulunk egymásra mint borjú az új kapura, azt pontozgatunk mi is, mint a fejlesztõ suliban. Mondjuk a fejlesztõ suli része meg Angyalkának nem lesz ismeretlen terep ...

Na, én is köszönöm szépen mindenkinek, 100 hozzászólással megtoltuk egy kicsit a szekeret, de mostmár kovácslegényen van a sor, hogy tovább pontozzanak 😄
Köszi Angyi, Köszi Shámán, leléphettek ... Shaman - Te még mindíg nem érted hogy a péniszméretednek semmi köze ahhoz, hogy hány milkát és milyen motort csavart alád az a szerencsétlen édesapád, akit szívbõl sajnálok, mivel ilyen megátalkodottan nagyképû, hülye fia van ? 😄

Tuvok
Folyt . köv . mikor ?

Meggymag
hmmm

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Schreck
Igen. És?

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

amúgy köszi srácok, mára ennyi😊))

sötétedés után jövök, Freddy, húzd a fejedre a takaródat...😊

http://gaborszantai.co.uk/

igaz, milyen szép volt, mikor átjött sírni a tRs-hez, és páran ki is akarták tenni a PT-bõl?
lehet már elõbbre tartanának a srácok...

tRs Shaman
ok.ALIG VÁROM HOGY A TAGOTOK LEHESSEK.Mint már mondtam nekem csak veled van bajom.

Higher
azért azt tegyük hozzá, hogy a pt/team-de a "dicsõséges" cb #1 pozíciót aberdeen segítségével tudta hozni, amúgy nem nagyon ment volna 😊

közel száz hozzászólás a flém...
nem rossz😊

lassan vége a munkaidõmnek, Freddy eressz el még egy uccsó velõset, régen ment ez neked, most pedig arra sem vagy elég, hogy elhúzzam a szám szélét?
Szóljak Life-éknak, hogy megjöjjön az ihlet?

szerintem csak levette a Swift-rõl a kasztnit, és lefûrészelte a hengerek egy részét...😊