Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
A hozzászolások számához:

nem a mennyiség volt itt a lényeg ,csak hogy megértsd még te is ,
hanem arról volt szó ,hogy ha valaki bemegy egy helyre ahol nem ismer senkit
akkort ne jácca el az überfaszaistenállatkirálycsávot! Étem? Feltudtad gondolom fogni te is ,vagy gépeljem lassabban?

www.czekoart.hu

Végre! Kezd a tömeg mozgolódni! <#love12>Kedves Kovácslegény! nem kell ahhoz trágárkodni, hogy nyomatékot adj a mondandódnak! Sajnálom, hogy neked úgy tûnt, úgy jöttem ide mint "egy kis senki szar" nem ez volt a szándékom! Hogy beleszólnék abba hogy mit írtok? Nem, nem hiszem hogy ilyet tettem volna! És igen, eljutottunk a végsõ menedékhez: BANN! Én azt hiszem megpróbáltam kulturáltan és érdemben valamit hozzátenni ehhez a topic-hoz. Milyen érdekes, ahogy egymás pirítása után így, egy emberként felhördültök ellenem! Bevallom hízelgõ! Sõt! De azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy azok után amit itt elkezdtem, a három pontban összefoglalt kiáltványod hatására búcsút intek?

BEAST
lehetek a barátod?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ahhoj

Már vártam valami hasonlót valakitõl, de hogy pont egy Vulkáni próbál arcul köpni, ráadásul egy ilyen alantas élcel! Páff! Most aztán nagyon elszégyeltem magam! Kedves Tuvok! Szerinted mennyit lehet leszûrni abból, hogy hány hozzászólásod van, vagy hogy mikori a regisztrációd? Sajnálom hogy csak ilyen mérvû általánosításra tellett, pedig olvasgatva a korábbi postokat te még egészen értelmesnek tûntél! Próbáljuk meg az általánosítást fordítva. Kedves Vulkáni barátom miért nem a Star Trekes topicban csillogtatod páratlan intellektusod? Az elõítélet nagy úr! De észrevehetted volna, hogy a nevem alapján feletted állok a társadalmi hierarchiában, az én ereimben az Istenek vére csörgedez! FÖLDRE KUTYA!!! Hajolj meg királyod elõtt!

Kovács legény
1. valoban egy legény van talpon a vidéken, az én vagyok és nem gyengeelméjû
2. idejössz mint egy kis senki szar és játszod az agyad
3. beleszolsz mit és hogy irunk
Nagy LOL vagy
szerintem többet ne irj ide és ne ezen a néven játszál mert mindenhonnan bannolni fognak!

www.czekoart.hu

Ahhoj
te kis buta 😄DDD

Pepti
hehe, latom Ahhoj is megkapta a maga kis buntijet a spammert :-) Mar ideje volt, hogy valaki adjon neki erte :-)

Tuvok
Szerintem meg 8 üzenettel és mai reggel nem neked kéne megmondani, hogy ki mit és hogyan csináljon .

nem tudtam nem észrevenni, hogy eme topic látogatottsága az utóbbi idõben a <#beka2>segge alá csökkent, azonban jóval többen olvassák, mint ahányan írnak is bele, fõleg amikor az újregek királya ide postol! Szerencsére az ultimate Heavy Flamer mindíg nálam van, és nem félek használni, ha a helyzet úgy hozza, ám mivel nagyon-nagyon igazságos király vagyok a flémert csak nagyon-nagyon indokolt esetben használom!

Várom a jelentkezéseket, az elsõ BF1942 lovagi tornára, ahol én a BF1942 koronázott királya lovagjaimmal oldalamon fényes gyõzelmet aratok ar arcátlan senkiházi, frátereken.

Ahhoj

te magadtol vagy ilyen bolcs vagy kulso behatasra?

BEAST
WTF? LOL 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyébként nagyon örülnék, ha a jövõben mellõznétek azt a korcs nyelvet, amin általában kommunkiálni szoktatok, és megkímélnétek a LOL, LOÁL, LOLLER, LOOOOL, ROTFL és egyéb hasonló zagyvaságoktól, mert az esetek 90 százalékában nincs szó földön fetrengésrõl, se nem hangosan nevetésrõl!

Ahhoj

BEAST
<#confused>

Köszönöm hogy megtiszteltél azzal, hogy megosztottad velem a véleményed kedves Frankie PT, de az ilyen irányú megnyílvánulásaidra a jövõben nem tartok igényt!

<#beka3> Hi-hi! Ez tényleg szórakoztató!

Látom egy, csak egy legény van talpon a vidéken, de õ sajnos gyengeelméjû!
Ti Urak! Hát senki nem válaszol királyotok felhívására?!!!

Frankie
ezért fontos volt regelned magad 😊

Ahhoj

Kedves Ahhoj!

Ezt mire véljem, azon kívül, hogy látom jól elszórakozol?!

Ahhoj

nagyon rákattantam erre a játékra és bizonyos vagyok benne, hogy én vagyok a legjobb BF1942 játékos! Szeretnék összehozni egy mérkõzést, ahol bebuzonyíthatom, hogy én vagyok a LEGNAGYOBB! Ezért felhívok mindenkit, hogy jelentkezzen eme megmérettetésre, elsõsorban a jelenleg is aktív, és a régi nagynevû (cöcöcöcö 😊 ) játékosokra számítok! Már alig várom, hogy lemossam a társaságot! <#violent>

Tuvok
<#eljen>

Ahhoj
te inkabb menj es rakj be vmi szep kepet a sajat kulon bejaratu topikodba 😉)

én már rég eltemettem a BF2-t, BFV-t...
a BF'42 már párszor kikaparta magát a koporsóból😊

http://gaborszantai.co.uk/

Temették ezt már a vietnam megjelenésekor is 😊

dronkZero
Hát, akkor próbáld ki a BF2-t, mert ezt már temetik...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok!

Most fedeztem fel ezt a játékot, nagyon csúcs! Játszik még valaki BF1942-t, vagy már mindenki veterán, aztán vedeli a tequilát, kedélyesen fényezi a régmúlt eseményeket, és igyekszik verbálisan kiontani honfitársának beleit? Figyelem! Nálam a Heavy Flamer! 😊

Tuvok
Meg akinek mostanában volt 😉

Tuvok
HBA Sickboy !

LSSAHPAUL
http://bf.pchogyan.hu/
Na mit szóltok ? <#beka3>

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

jaja HBD Neked! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

LSSAHPAUL
Ezt pl tegnap csináltam mielõtt nulláztuk az adatbázist.. legalább féléves anyag alapján ksszült..
iaro.srv.hu/kep/players.JPG

LSSAHPAUL
Majd hónap végén csinász a kb 8. helyedrõl printscreent és majd azt nézegetheted amikor akarod 😄

LSSAHlavina
ne legyen má' havonta törlés....

The future is now

pfff...
régmúlt?
akkor CB, PT, HBA volt a sláger...😊

http://gaborszantai.co.uk/

0Fritz0
Tipikus jóreggelt kívánós köszönési formák egy csésze kávé mellett a'la BF42 scene. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tuvok
Áh, ez gyenge, ezek közt volt, aki játszott is 😊))

BEAST
<#wow1>

LSSAHPAUL
Egy kis kedv csináló a régmultból.. <#wink>

PeetOO7: lame
ATTiS: BOCS
BurnBaby: hozz tankot
505th IvanHoe: belon szalj ki
BurnBaby: nyomjuk meg eszak
505th IvanHoe: ne forgass
505th IvanHoe: kurva anyadat te
Ses::CoFB Sickboy: naa
CoFB Sickboy: thx Bébe 😊
Ses::CoFB Sickboy: lekötöttem 😊)
Tibus: sorry 😞
PeetOO7: azért😊
Tibus: gyerunk Lee 😄😄
CropDuster: haha noob tker
Ses::CoFB Sickboy: vaslédi 😊
PeetOO7: ki ugrott ki?😊
Tibus: 😮OOOOOO
Lee|RDHA<508th.>: D
505thZajcev: legyszi nyomj f4et mielott tenyleg idges
team-de | 505thZajcev: alt +f4e
CropDuster: i speak english
CropDuster: you germain fuck
are you MAD???: press alt+f4 for special weapon menu!
ATTiS: IDIOT
Ses::CoFB Sickboy: hmm ...
Ses::CoFB Sickboy: ennyi scouttal fasza lesz nyerni ...
team-de | Frankie: ma meghívták az összes buzi külföldit
Hugo|RDHA<508th.>: 😊
Lee|RDHA<508th.>: SORRY
Ses::CoFB Sickboy: kecseg
team-de | Frankie: fasz
team-de | Frankie: szállj ki
AL|EN: kõcsõõõõg geci
Nikopol: asshole
team-de | 505th IvanHoe: kurva anyadat
AL|EN: kick
RuNCaJSZ: lee te lama
Lee|RDHA<508th.>: ehh
RuNCaJSZ: mi a fasze granatozol ha nem tudsz?

LSSAHPAUL
Jó reggeltet!

Mától mûködik a statisztika rendszer az LSSAH szerveren!!!
Minden hónap végén eredmény hírdetés, ki a legjobb 10 játékos stb 😄 ,aztán törlés.
Ha az ASE nem látja attól még lehet megy a szerver.. 1x látja 1x nem..

Kovács legény
Ahhoj ha olvasod irj mán most ICQ-n hogy van é fejlemény?

www.czekoart.hu

Kovács legény
szavadon foglak ecsém😊
minket nem lõhettek le, mert mint NATO képviselõk fogunk ott szerepelni
bibibiiiiiiiiiiiiii

www.czekoart.hu

Guest
Bódog szülinapot 😊
tisztelje a bánat TAI-t! miota taxizik az én szememben nem több egy kis ....!<#vigyor2>

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

LSSAHPAUL
Esetleg csinálhatnánk egy emlék meccset Tai tiszteletére. lásd Real Madrid-Hungary 😊

Köszi mkinek 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Végre betöltötte TAI a 14-et lesz végre személyigazolványa! Az elsö sört én fizetem taxis kollegámnak! HBD TAI-CSHI!!!<#law><#love12>

hát azért kiváncsi leszek! ha belogok valahogy meghivlak egy sörre azt mehet a war! de ha elkenjük a szátokat nincs ám anyu válán sirás-rivás!