Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon-nagyon éles az elméd barátom, vannak társaim, nem pont 9, de 1-2 "idióta újreget" még biztos találok hogy teljes legyen a létszám! Ellenben kicsit csalódott vagyok! Arra számítottam, hogy kapásból összehoztok egy csapatot a beszületetek megvédésére, de úgylátom "az" ott maradt valamelyik csatatéren!

BEAST
gyere te is EA LAN-ra , a többiek biztos szeretnének megismerni :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tuvok
Mi azt tudjuk most ki vagy . Egy szánalmas, unatkozó óvodás újreg . Gondolod kiállna valaki is így veled ? Ne fárassz már ...

DannyL
Jaja, box-ot csak szereted Frici! Áz is lesz. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

BEAST
ha nem vonz az EA , sem a BF2 , akkor gyere a társaság miatt 😊 ... tedd a szívedre a kezed , nézz szét a topikban és mond hogy nem éri meg :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DannyL
Nézd nem hinném hogy bárki is kiváncsi a kihívásodra, még semmit sem bizonyítottál csak hogy nagy szád van. 😊 Ez nem ilyen egyszerû, nem is értem miért nem jut el ez neked a kis agyadig. Bocs ha személyeskedõnek tûnt. 😉

na, ha van 10 emberünk, akkor neked is van 9 társad? vagy egyedül állsz ki, kezeid hátrakötve, szemed bekötve, hogy legyen egy kis esélyünk?

http://gaborszantai.co.uk/

Voltam valamikor kisdobos, de mint ti is biztos tudjátok az nem mostanában volt. De mi köze ennek az egészhez? Egyébként nem érdekel, hogy ki hogyan játszott, ki kicsoda. Van köztetek valaki, aki össze tud szervezni közületek egy csapatot? Hajlandóak vagytok elfogadni egy kihívást, vagy sem? Esetleg indítsunk egy "BF1942 veteránok és nagy öregek flémjei, és egyéb furcsaságok" c. topicot, ahol rajtatok kívül senki nem beszél magas lóról?

Fritz Von...
Na az EA-féle LANpartykra én többet el nem megyek... 😄 A tavalyi is olyan remekül sikerült, hogy egy életre elegem lett az EA-ból. A másik meg, hogy a BF2 szerintem egy kisebbfajta kupac kaki lett. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

DannyL
+

Tuvok
Nem unod még ? Azzal sem vagy tisztában, hogy itt ki játszik, ki hogyan játszott ... komolyan unalmas vagy, ezt fogod csinálni, amíg tart a nyári szüneted az oviban ? Keress magadnak másik topikot, ahol csinálhatod, de itt senki sem kíváncsi rád ...

DannyL
Most szombaton LAN lesz közgázon. Azt lehet annak is nevezni. 😊

nem tett jót a nyári szünet, beszabadultak a fórumra a kisdobosok...😛

DannyL
Nem zavaró hogy szart se tudsz? <#rolleyes>

Fritz Von...
Naja... 😊 Mikor lesz Bftali? 😄

Fritz Von...
Az ilyenek akkor hallgatnak el, ha nem reagáltok egyetlen hozzászólására sem. Nem kell válaszolgatni neki. Írjon, amit akar. Aztán egyszer majd megunja...

DannyL
Hát Fricikém ez van, nagyon megerõsödtek itt egy páran, szerintem gyúrnak vaze. 😉

Úgy látom te vagy a vezérbika a csapatban, gondolom ezt abból, hogy már másodszor beszélsz valamilyen közösség nevében. Helytálló ez a megállapítás? Csatasorba tudsz állítani 10 embert? Mondjuk a hétvégén?

Nem emlékszem, hogy szóba került volna, hogy tört, vagy eredeti verzióval játszom.

Tuvok
Abból, hogy nagyon unják (unjuk) már a rizsádat, csak nézz szét . Hogy miért gorombáskodnak ? Talán mert nem szeretik itt, ha magas lóról osztod az észt, ez itt nem mûködik, a flémek ideje lejárt, legfeljebb néhány régi tag teheti meg itt, de azok is csak "utórengések" . Szal szedd inkább a sátorfád ...

Kovács legény
Hülyegyerek!

Amugy meg vedd meg eredetiben a játékot ,mert mi nem foglakozunk törttel

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Úristen. Mi megy itt... Átnéztem a Bf2 topicba is. Hogy ott is mi megy... 😄
Nem is bánom, hogy itthagytam a BFet, erre már nem nagyon voltam kíváncsi. 😄

Ettõl függetlenül ez a gamerking olyan rendhagyó mérkõzést kapna tõlem 1 év kihagyása után is, hogy örülhetne ha kijön a mínuszból... 😄

Kivívtam az itteniek közütálatát?!!! Ezt mibõl szûrted le? Én úgy látom, azok a gorombáskodások, amiket egyesek nekem címeztek, teljesen átlagos hozzászólások ezen a fórumon és ebben a topicban. Ki a fõkolompos közöttetek?

DannyL
<#oooo>

Kedves Paul!

Lenne egy kérdésem: Megoldható hogy a szervereteken rendezzünk egy rendhagyó mérkõzést?

jaj, akkor nem én vagyok?
vagy mégisz?
de nem..., nem...

gollam...! gollam...!

Tuvok
Ha nem vetted volna észre, kivívtad az itteniek közutálatát, szal semmi keresnivalód nincs itt, magad írtad, hogy nem közülünk való vagy, nem kért meg rá senki sem, hogy fellendítsd a topikot, úgy jó ahogy van, menj máshová osztani a hülyeséged

Jó reggelt minden kedves újregnek, régiregnek, flémelõnek, mérgelõdõnek, fogcsikorgatónak és mindenkinek, aki ezeken a dolgokon kívül valami mást csinál! Repes a szívem, hogy ennyire fellendült a topic látogatottsága, nem is beszélve a egyre nagyobb számú hozzászólásról! Derék ellenlábasaim! Szeretnék mindenkinek alkalmat biztosítani arra, hogy saját igazát bizonyitsa, ergo a virtuális csatatéen megpróbáljon minél többször, választékos módon a pokolba küldeni!

Egyébként sajnos ki kell ábrándíccsalak benneteket, nem közületek vagyok valaki, bár ha bármelyikõtök kicsit kutat az emlékezetében, felteszi magának a kérdést: Én vagyok GamerKing? Én irogatom ezeket a kommenteket? Akkor biztosan belátja, hogy nem õ vagyok.

Tuvok
idióta újreg ...

GanXstaZoleeWrk
vagy valaki más 😊

illetve van még 1 lehetõség, lehet hogy a sárga házba is bekötötték a netet vagy nemtom 😊

GanXstaZolee#2709

Pink Tiger
tuti hogy a hülye bencsi az😊))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Kovács legény
neked is jóéjt😄

www.czekoart.hu

Nem tartod magad egy picit beképzeltnek?? Nagy a szád...
DannyL
punci

DannyL
Jézusom te mekkora faszláma vagy! 😄

vilmoska
Mit akarsz te?
Lenyomnálak a picsába!te senkiházi jöt-ment lúzer!

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

0Fritz0
Vajon már megint melyik jó öreg flémtárs szórakozik azzal, hogy egy újreges névvel szítja a yonépet? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LSSAHPAUL
GamerKing!
Említetted hogy olvasod a topikot. Akkor tudnod kell hogy 2 napja megindult a hajsza magyarország jelenlegi legjobb játékosa címéért. Kurvára nem látom a neved a legjobb 40-ben.. ennyit errõl.
De egy hónap mulva töröljük az adatbázist akkor megint megpróbálhatod.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kovács legény
Szerintem Ahhoj😄

www.czekoart.hu

Ahhoj
azert szoltam 😊)

Guest
Nem tudok róla, hogy én lennék 😊
Ahhoj
fogadjunk te vagy az 😛P

Guest
+k 😊
Guest
Ki unatkozik ennyire, hogy fake nickel szórakozik? 😊)
Ahhoj
crack-elttel nem jatszunk, mert az rossz. ertem?
es jelenleg nincs is olyan gepem, amin elfutn a bf42. ertem?

😊)

Ahhoj
"Várom a jelentkezéseket, az elsõ BF1942 lovagi tornára, ahol én a BF1942 koronázott királya lovagjaimmal oldalamon fényes gyõzelmet aratok ar arcátlan senkiházi, frátereken."

<#ravasz1>

Ahhoj
"nagyon rákattantam erre a játékra és bizonyos vagyok benne, hogy én vagyok a legjobb BF1942 játékos!"

<#ravasz1>

Szóval az ajánlatom, aki kicsit is megorrolt rám annak lehetõséget adok arra, hogy leverje rajtam a vélt vagy valós sérelmeket! Van egy cracked server, egy náci egységrõl kapta a nevét, ott találkozhatunk! Tûzzünk ki egy idõpontot, és vegye kezdetét a lovagi torna! (A király elégedett!)

ÓHH! Valamit nagyon jól csinálhatok, eszem ágában sem volt itt eljátszani az "überfaszaistenállatkirálycsávot", csak pár gondolatomat akartam megosztani a mélyentisztelt egybegyûltekkel, valamint kiprovokálni egy utolsó BF partyt a hazai scene meghatározó egyéniségeivel. Sajnos kapásból hülyének néztek páran, azt csodálom hogy nem kezdett el kapásból senki LÁMÁZNI!

Ahhoj
"Egyébként nagyon örülnék, ha a jövõben mellõznétek azt a korcs nyelvet, amin általában kommunkiálni szoktatok, és megkímélnétek a LOL, LOÁL, LOLLER, LOOOOL, ROTFL és egyéb hasonló zagyvaságoktól, mert az esetek 90 százalékában nincs szó földön fetrengésrõl, se nem hangosan nevetésrõl!"

<#ravasz1>