Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szpemmeléssel ott sincs semmi gond egészen addig, amig normális hangnemben folyik, és nem oldalak vannak tele a teljesen offtopik témával. Ha közbe közbe van egy kis jókedvû szpemmelés, az ellen soha nem tettünk semmit. Csak ha ez elfajul, vagy túlzottan elhúzódik.
Azt étsétek meg végre, hogy itt is és a bf2 topikban is olyan emberkék beszélgetnek akik ismerik szemékyesen is egymást. Így elkerülhetetlen, hogy ne csak a játékról legyen szó, nyilvánvaló hogy megy az ökörködés. Sose értettem ez miért zavar bárkit is. Leterhelt az sg szerver vagy mi a péló? <#whatever>#whatever>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Itt nincs is. Ez el van könyvelve szpemtopiknak, mivel a játék úgyis kifutott már.
nem mindenki szereti az egyhangú , szigorú szabályokhoz kötött borg kollektívát <#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Már ne haragudj, de én nem vettem észre hogy bármi gond lenne itt. Nem tanultok a múltból? Ne csináljátok légyszi!
Egyesek szeretnék ha odáig fajulna, tehát igen görcsösen tettetik az értetlent... de ezúttal nem engedjük a másik topikban. Ennyi.
<#nevetes1>#nevetes1>
Egyeseknek annyira túlfejlett a szabadságérzete itt már, hogy azt hiszik mindent megtehetnek. És ha rendet vágok az anarchiában, akkor én képviselem az anarchiát 😄 Hát ezen jót nevettem, köszi 😄DD
GamerKing: Te meg elõbb ismerkedj meg azzal amibe beleszólsz, mielõtt ekkora ökörséget irsz...
ps: sry hogy megzavartam a különbejáratú szpemtopikotokat...
GamerKing: Te meg elõbb ismerkedj meg azzal amibe beleszólsz, mielõtt ekkora ökörséget irsz...
ps: sry hogy megzavartam a különbejáratú szpemtopikotokat...
Megint az van, mint anno amikor a bf1942 topic átkerült a mittoménmibe?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
hát jah...😛
http://gaborszantai.co.uk/
es ilyenkor mi a répa van? reglek egy másik usert és kész. dinamikus ip nemtom hogy tudnának kitiltani. Sõt rutinos versenyzõknek van tartalék regje 5-6-20db 😊
GanXstaZolee#2709
Bazd el BORG! Az öreg Joszif Viszarionovics Dzsugasvili kutya fasza hozzád képest!!! Szerintem egy moderátornak a júzerek bannolása egy szomorú feladat, amit kényszerûségbõl kell megtenni, ha nincs más lehetõség, nem pedig élvezetbõl, humorosnak szánt fricskákkal kommentálva! Látszik hogy élvezetbõl csinálod ezt az otrombaságot. Hatalmaskodó SEGG!
Vazz! Mit jelent az az ökölbe szorított kék, hüvelykújjal lefelé Pink Tiger nickje mellett?
Igen, láttam én is, meg ez a kis fránya Tuvok be is árult a moderátor topicban! 😞 Ejnye-bejnye Tuvokka, nem szép dolog az árulkodás!!! 😄
ne siesd el rád már kértek bannt úgy láttam😊)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ez a Borg eléggé egybites hehet, nem tett neki jót, hogy lecsatlakozott a rendszerükrõl! Köztudomású, hogy ezek scak kockában, meg gömbben tudnak gondolkodni! 😄
Õszintén bevallom, 2 napja nem gondoltam, ilyen kis "bizbasz" nélkül amibe belekezdtem, azt pedig végképp nem, hogy bann nélkül átvészelem. Kelleme3set csalódtam! 😊
Borg király, SG király, vágtat fakó lován...
😛PP
😛PP
Ugyan már, teljesen jó néz ki. Nekem is van már 2 most gyúrok a 3.-ra. 😊
Nem semmi idõ alatt sikerült begyûlytened ezt a három bizbaszt! együttérzésem!
megértem...
bár nem járok BF2 topicba, de máshol már feltûnt, hogy hajlamos az anarchiára...😊
asszem már itt is letette a névjegyét, anno...
bár nem járok BF2 topicba, de máshol már feltûnt, hogy hajlamos az anarchiára...😊
asszem már itt is letette a névjegyét, anno...
bazz hihetelen ez a köcsög borg, ész nélkül törölget a bf2 topicban
ennek valami baj van a fejében, hatalommániás szar<#boxer>#boxer>
ennek valami baj van a fejében, hatalommániás szar<#boxer>#boxer>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Jó reggelt mindenkinek! A mai ülést ezennek megnyitom! Jelenlévõk áljanak fel, és hangos jól érthetõ "jelen" felszólalással jelezzék ittlétüket! 😊
Bocs én a sima 2es verzióhoz nem találok:-) de ha ahhoz is tudtok akkor az jó lenne!
cdkey-el annyit csinálsz amenyit akarsz :p
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Valaki tud egy sorozat számot a gamehoz?
Jaja ! Nagyon jó game volt! Szivesen megismételnénk fordított eredménnyel 😊
Balhé = ütközet, meccs, hepaj, zúzás. Asszem játszottatok egy '42 meccset nemolyanrég aberdeenen vagy nem jól emléxem ?
lmao
Freddy ! Milyen balhé ? Nem ugrik be a sok közül 😊
Komolyan, mi törtnént, kivel, és mikor ?
Freddy ! Milyen balhé ? Nem ugrik be a sok közül 😊
Komolyan, mi törtnént, kivel, és mikor ?
majd a Fritz-zel, ha talin egy hálózsákot használtok😊
nekem papírom van róla, hogy heteró vagyok, de Fritznek???
...te meg ugye az áldozat vagy, a leggyengébb a szex-táplálék piramisban😄DD
nekem papírom van róla, hogy heteró vagyok, de Fritznek???
...te meg ugye az áldozat vagy, a leggyengébb a szex-táplálék piramisban😄DD