Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Mivan, azt írtad, nem ? 😊

Ahhoj
<#duhos2><#action>

hüje biró! <#buck>

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Tuvok
süllyedsz ? 😊

Ahhoj
áj szink szó

szerintem is! 😊

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Guest
Boldog szülnapot Kicsirigo 😊
DannyL
lol bazmeg! 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

joebacsi
hbd kicsirigonak meg a gonosz ikertestvérének 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
Tényleg, HBD Kicsirigó !

LSSAHPAUL
Miaz felsem köszöntitek a bszn-eseket ??
HBD Kicsirigónak és Gamerkingnek!!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DannyL
<#csodalk>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Ahhoj
na ugye!!!

Tényleg szereti ! Sütve, fõve, stb...

joebacsi
téged még õse szeret, nyugi <#mf2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
miert? szereti, nem?<#vigyor5>

Hát ez kész. Ez olyan, mint amikor mondjuk Hannibal Lecter az mondja,
hogy szereti az embereket.

erdos
<#nyes>
azért ez a poén a nap fénypontja 😄DDDDDDDDDDDDDDD

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

GanXstaZolee
ne izélj már mi lessz az újakkal? 😊 megint alhajtjátok õket a sok pontozással 😄

uHs Gerzson
MEDIC! :Ð

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Frankie
reccs 😊

most beszakadt a plafon 😄

BEAST
nem csak erre a bf topicra gondolt :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem értem a problémádat, ezzel nem volt eddig se semmi gond.
BEAST
<#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BurnBaby
fent pörög a help felirat, oda katt.
a másik topicban a kérdésedre: nincs bf2 gef4 patch és nem is várható

www.battlefield.hu

salazar
Milyen verziószámmal rendelkezik a legújabb desert combat és honnan érdemes letölteni?

BurnBaby
borg, kérlek legyetek belátóak a bf-es topikokkal. nem azért, mert a bfes egy különleges állatforma, hanem mert a játék tökéletesen alkalmatlan az ingame chat-re a folyamatos ujjászületés és a 2 kezet igénylõ vezérlés miatt. ennek okán mindig is a fórum (történetesen az sg, mint gamer gyûjtõhely) volt a napi ügyek, klánok, csapatok, egyebek közötti viták, meg a bármik megbeszélésének helye. itt ismerkedtünk és ápoljuk a kapcsolatokat. a faq azért van minden egyes bf topicban, hogy az új játékosok ne érezzék magukat emiatt hátrányban, miszerint sokat kell keresni az infot. könnyen elérhetõ, tematikusan összegezve. mit tegyünk még?
mint már említettem volt nekem személy szerint akár érdekütközés is, h ide szeret járni a nép. de hát ha nekik ez jó nekem is. nézzétek már el nekik, hogy szeretnek itt lenni 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
az a bél íze 😄

www.czekoart.hu

jäger-rel és barnasörrel összeönteve elsõrangú "hányásimitáló" pia...😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

LSSAHPAUL
hehehe
nem tudom hogy kell leírni ,nem iszok mindennap mint te 😊

mijaza "baelis"?
😛

LSSAHPAUL
Na megvolt a Paul nap... én szavhattam meg hogy mit iszunk. a sorrend érdekes! :
Kezdés: fejenként 1 liter fröccs (6dl kékfrankos/4dl cola)
- gin/tonic (1dl gin/2dl tonic)
- bomba/vodka
- baelis
Befejezés: tokaji aszú

Tuvok
én 5-nél tartok <#idiota>

Lassan azt hiszem tényleg nevet kéne változtatnom 😄

Ugyan miért törölném...ez úgyis szpemtopik már 😊 Kitûnõ példája az önteltésgbõl fakadó, fórum szabályaival kapcsolatos teljes ignoranciának. Elõször teljesen semmibe veszi a felszólítást, hogy a moderálást nem tárgyaljuk ki abban a topikban, utána meg amikor kitörlöm még neki is áll feljebb. Nekiáll akadékoskodni, meg persze én vagyok a gonosz moderátor amikor még pontot is kap hogy nyugodjon már le. Ja és persze biztosan utálom is õt, és személyes hadjáratot vezetek ellene 😄 LOL. Mindig jót röhögünk a moderátor levlistán is az ilyeneken, amikor ahelyett hogy észrevenné hogy mi a saját hibája, inkább valami mondvacsinált hülyeséggel irányítja minden dühét a moderátorra 😊
10 emberbõl nagyjából 2 reagál így a fórumon az "ellene irányuló" moderálásra... és ebbõl is 1 újreg... õk rendszerint már nincsenek köztünk... a másik 8 meg valszeg ezen emberek számára felfoghatatlan tényezõ, fõleg amikor még a figyelmeztetõ 1db pontot is levesszük róluk, mert észhez tértek, és tudatában vannak hogy mit/hol hibáztak.

Közben már sokszor versenyzünk, hogy melyikünket utálják jobban, Punker is begyûjt sokszor ilyen szép megnyilvánulásokat 😄 Nomeg gyûlnek az ilyen gyöngyszem levelek amik a moderátor levlistára érkeznek. Pl amikor a 15 éves vérpistike mindennek a széthackelésével fenyegetõzik 😄 Meg anno amikor valamelyik idióta perrel fenyegette az SG-t egy moderálás után, mert valaki beszúrt egy dinamikus képet ami kiirja az IP címét, és õ azt hitte, hogy "feltörte a gépét az SG" 😄DDD A másik meg újreget csinál miközben bannolva van, és akkor még neki áll feljebb, ha töröljük, és az okos fejével egybõl ráregisztrált vip pénze is elúszik... Ilyenkor jön elõ ugye nagy igazság, hogy az itt fórumozás _nem jog_, hanem lehetõség... nagy különbség.
A FÕ BORG: BJÖRN

(bocs<#nyes><#nyes><#nyes>)

A Type99 a japán assault gépfegyvere a játékban.
Amit tudni kell róla az az, hogy sokat kitakar a képernyöböl viszont kib***ot pontossan lehet vele lõni mind egyes, mind rövid sorozatot.

uHs Gerzson
Sok az aszimilált egyed <#eplus2><#nyes><#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BEAST
én kapásból 3ról tudok :o

LSSAHPAUL
omfg!
2 Borg is van ?!! Lassan csinálhatnának egy uni-mátrixot..

FiveOmensXXXXX
Sorry hogy kitetünk de hát néha muszály próbálunk újra valami létszámot teremteni meg csinálni valamit. A képen látható Borg meg nem az a Borg 😊...õ Keszthelyi a másikat nem ismerem 😊 Azóta a szerver haldoklik mert a szervernél van valami gond a nettel és javítják...talán holnapra már megy is rendesen.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

LSSAHPAUL
Összekéne szedni egy csokor bugot és követelni az 1.7-et..
pl a kedvencem az auto team balance-nál: megölsz valakit ,de te is meghalsz.. valszeg egy 10/másodpercel hamarabb mint az ellen és átrak.. természetesen tk-nak veszi. Vagy: neked jön egy barom csapattárs és neked adja a tk-át..
Meg van egy furcsaság.. ha gyógyitom magam és vissza váltok géppityura akkor néha elkezd tölteni ( van a tárban lõszer )..

Tuvok
Hát ennyi type-on nem lepõdök meg 😊
De azt azért kétlem, hogy ne tudnának, hogy felcserélték, szvsz a fanatikusabbak már a játék kijövetele után 1 héttel e-mail-ek tömkelegét zúdították az ea-nak a dologról .

LSSAHPAUL
Ja én is erre gondoltam.. talán nem tudják..
Egyébként gyanus hogy a type-5 öt is elbaszták 😄

Tuvok
Én csak azt nem értem, hogy kijött egy rakás patch, és egyikben sem voltak képesek felcserélni a tank nevét, pedig ennyi lett volna, és nem hiszem, hogy akárhol is olyan életbevágó nyomokat hagyott volna a felcserélés ...

LSSAHPAUL
Jaja.. Ennyire idióták.. Miért nem néztek utána normálisan vagy kérdezték volna meg Tuvok-ot.. <#conf>

Tuvok
"Ruszki nehéztank neve: T-34
Közepes : T34-85"

Szintén a játékban, de ott fel van cserélve 😊

LSSAHPAUL
Na már tudok mindent 😊
Ruszki nehéztank neve: T-34
Közepes : T34-85
És valóban ugyan az a medik géppisztoly..

Tuvok
Ruszkiknak is az van dokinál, viszont érdekes, hogy pont ezeknél van, mikor az MP18 Bergmann német gyártmányú WWI-es fegyver ...

LSSAHPAUL
MP18 könnyû-fegyver van a japánoknak igaz ?
a ruszkiknak mi van ?