Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
HBD Kicsirigónak és Gamerkingnek!!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hogy szereti az embereket.
azért ez a poén a nap fénypontja 😄DDDDDDDDDDDDDDD
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a másik topicban a kérdésedre: nincs bf2 gef4 patch és nem is várható
www.battlefield.hu
mint már említettem volt nekem személy szerint akár érdekütközés is, h ide szeret járni a nép. de hát ha nekik ez jó nekem is. nézzétek már el nekik, hogy szeretnek itt lenni 😊
www.battlefield.hu
jäger-rel és barnasörrel összeönteve elsõrangú "hányásimitáló" pia...😄DD
http://gaborszantai.co.uk/
nem tudom hogy kell leírni ,nem iszok mindennap mint te 😊
😛
Kezdés: fejenként 1 liter fröccs (6dl kékfrankos/4dl cola)
- gin/tonic (1dl gin/2dl tonic)
- bomba/vodka
- baelis
Befejezés: tokaji aszú
10 emberbõl nagyjából 2 reagál így a fórumon az "ellene irányuló" moderálásra... és ebbõl is 1 újreg... õk rendszerint már nincsenek köztünk... a másik 8 meg valszeg ezen emberek számára felfoghatatlan tényezõ, fõleg amikor még a figyelmeztetõ 1db pontot is levesszük róluk, mert észhez tértek, és tudatában vannak hogy mit/hol hibáztak.
Közben már sokszor versenyzünk, hogy melyikünket utálják jobban, Punker is begyûjt sokszor ilyen szép megnyilvánulásokat 😄 Nomeg gyûlnek az ilyen gyöngyszem levelek amik a moderátor levlistára érkeznek. Pl amikor a 15 éves vérpistike mindennek a széthackelésével fenyegetõzik 😄 Meg anno amikor valamelyik idióta perrel fenyegette az SG-t egy moderálás után, mert valaki beszúrt egy dinamikus képet ami kiirja az IP címét, és õ azt hitte, hogy "feltörte a gépét az SG" 😄DDD A másik meg újreget csinál miközben bannolva van, és akkor még neki áll feljebb, ha töröljük, és az okos fejével egybõl ráregisztrált vip pénze is elúszik... Ilyenkor jön elõ ugye nagy igazság, hogy az itt fórumozás _nem jog_, hanem lehetõség... nagy különbség.
(bocs<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>)
Amit tudni kell róla az az, hogy sokat kitakar a képernyöböl viszont kib***ot pontossan lehet vele lõni mind egyes, mind rövid sorozatot.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
2 Borg is van ?!! Lassan csinálhatnának egy uni-mátrixot..
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
pl a kedvencem az auto team balance-nál: megölsz valakit ,de te is meghalsz.. valszeg egy 10/másodpercel hamarabb mint az ellen és átrak.. természetesen tk-nak veszi. Vagy: neked jön egy barom csapattárs és neked adja a tk-át..
Meg van egy furcsaság.. ha gyógyitom magam és vissza váltok géppityura akkor néha elkezd tölteni ( van a tárban lõszer )..
De azt azért kétlem, hogy ne tudnának, hogy felcserélték, szvsz a fanatikusabbak már a játék kijövetele után 1 héttel e-mail-ek tömkelegét zúdították az ea-nak a dologról .
Egyébként gyanus hogy a type-5 öt is elbaszták 😄
Ruszki nehéztank neve: T-34
Közepes : T34-85
És valóban ugyan az a medik géppisztoly..