Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van Lacc co, aki ( tõled tudtam meg most ) elismerten bajkeverõ típus ( most jött vissza banról ) és megint kezdi, de most arra ügyel ( tudva, hogy ZTPs a topic ) hogy ne alpári kurvaanyázással csinálja a feszkót, hanem egyszerûen
azokat állítsa be hülyének akik ezzel a játékkal szeretnek játszani ( mert ugye, ha fikázott grafikájú játékkal játszol akkor balfék vagy - nekem ez jött le a véleményébõl ).
Erre jön a jogosan felháborodott community jogosan felháborodott vezéregyénisége, aki nagyon sokat letett már az asztalra 42-ben , és még
marha sokat le is fog '2 ben is, és elküldi anyjába a csávót.
Erre szerinted az a logikus megoldás, hogy lac co-t benthagyod, ( még
egy intést sem kap ) és Magékat lapát. Érdekes logikai fordulat.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mentek a flémcsaták, mentek a csíterezések, de mindíg le tudtam ülni mindenkivel sört inni, senki nem verte be senki fejét az életben.
Aki bunkó, és tényleg az, azt kivetette magából a community...
Jókat röhögtünk, sokat mókáztunk itt is. Mégha a játékról sok szó nem esett egy idõ után.
Személy szerint az zavar, hogy esély sincs ilyesmire.
Leugatás, anyázás... ugyan már... van akinek tetszik a game, valakinek nem.
Szerintem ezt nem kell ennyire komolyan venni. Pár hét él elmúlik az ujdonság varázsa... így viszont még több ellentétet szül az, hogy rendet teszel.
Nézd meg BF.hu fórumát a lanról. Két napig ment egymás anyázása, aztán mintha elvágták volna... már a hazai ligáról és egyebekrõl megy az eszmecsere.
Eliszem, hogy ez a dolgod. De én úgy érzem velünk szemben nem feltétlen kell.
Ha nagyon durva balhé lesz úgyis lesz, aki szól.
De szerintem azt is meg tudjuk oldani egymás közt.
És én ezért szeretek BFes lenni, nem pedig ezért mert überL337 megabrutál pr0gamer vagyok...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Csak aki kezdte az egészet, az normális hangnemben kezdett vitát a grafikai motorról. Akik meg reagáltak rá, azok kultúrálatlan hangnemben tették.
Amúgy igen, lac coo kezdte megint. Õ 1 hete ugyanúgy banra került amiért alpári volt, most jött vissza. Viszont jelen esetben vele nem volt semmi gond, csak azokkal akik lereagálták. Utána meg mindenkivel elszaladt már a ló.
a kitörölt hsz-ek ; van egy két majomgyerek, akik azon röhögnek, ha a direkt
antiszoc beírásaikra ráugrik egy két ember, és leanyázza õket. Ezek ilyen flame
keltõk vagy mifene, nem értem miért csinálják,ebben a topicban volt ilyen
egy ciganygyülölõ néven, meg most is itt van gamerking aki pont az ilyen fajta
( i hate niggers tábla bronxban ) módszerrel akar pörrenteni a topicon, vagy
flame-et generáltatni.
Gondolom Coffosok rácuppantak a BF2 fikázó csávóra, hogy mi az anyjáért megy be
bronxba "i hate niggers" pólóban - teljesen jogosan.
Te meg õket bannoltad, lol, ahelyett, hogy felismerted volna a szándékos balhékeltés rezonanciapontját, és a kiscsávót emelted volna ki ! 😄DDD
Már nem is bírom számolni hányszor szúrtad el édesapám 😄DDDD
Hallgatlak. Igen felemelted a hangod a moderálás miatt, de nem láttad, hogy mik lettek kimoderálva az elején. Egyes magukat igen vérprofi õsbf-esnek vallók (tisztelet a kivételnek) alpári stílusban ugattak le mindenkit, aki tõlük különbözõ véleményen volt, vagy n00b kérdést tett fel. Ez indította el a moderálást is, nem más.
De szerencsétlen bejön, ír vmit, köv pillanatban bünti? Ahh... kemény világban élünk.
Nem tûrjük a lámulást.
Aki nem vérprofi 48 éves fórumozó minimum 35 év kockulással a háta mögött az megy a bitóra.
Személyszerint sose bántotta a szemem ha vki megkérdez vmit... csak azoknál akik beismerten LUSTASÁGBÓL nem keresték az infót.
U.I.: Meggy akkor büntiben van? :/
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
szervezetnek, berendezkedésnek - megbuktatja magát. A moderátor nem lehet a
nap 24 órájában on lány. Az emberek leszoknak róla, mert ilyen buta lényegtelen
kérdés / buta lényegtelen válasz szintre fog beállni azt jónapot.
Hát, hogy õszinte legyek abban jó az elv ,hogy a faq nem elolvasásáért megy
a bünti.
A comm. érintõ szólásszabadság korlátozás viszont gagyi. És a kezdõk nem
találnak egybõl oda a bf.hu-ra sajnos, a fórumról nem is beszélve.
Siralomház, szánalmas.hu, stb. 😊
Ki se fejlõdött, már is pallossal rohangászó biztonságiak ütik azokat, akik nem azt és úgy mondják amit 'szabad'.
Szabad ország, demokrácia, mifene.
Nem baj. Ezért szeretem az SG-t. Itt lehet röhögni ezeken, BF.hu fórumán meg lehet eszmecserélni, communityt építeni.
Csak szegény kezdõket sajnálom.
fukkolsz értelmes kérdés mellett, hátha nem törli 😄DDD
a nagy okosságokat, ban-on vannak, tehát nem tudják mondani az
okosságokat. Nekem meg nincs bajom, mert 2 lappal lejjebb már le-
írtam mit gondolok.
Ez a stalin nick, meg az email cím komcsi beütésre enged következtetni. Mi ez a nagy komcsizás ? Csak nem te is megkoszorúztad a kisöreg sírját ?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
[email protected]
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
jó kép, az ember automatikusan azon gondolkodik hogy mi történt itt pár órája...? 😊)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
elkezdtem...befejeztem...de mit is?