Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
az említett társaság most lenne alakulóban, és pont ezt akadályozza meg az eszetlen moderálás

másrészt a newbie elhajtás el van egy kicsit túlozva a te oldaladon

Mily meglepõ 😊
"Ezt mondtad és találó rád...."

Na idéztem én is tõled. Ja hogy ez csak egy kiragadott rész az eredetibõl, és nem a mondanivalóra válaszoltam... mik vannak..
Pink Tiger
lolller ezzel egyetértek😊

erdos
"Az egyetlen gond az, hogy "nálatok" az öntisztulás nem azt jelenti, hogy a destruktív elemeket zárjátok ki, hanem mindenkit aki ellenkezõ véleményen van"

Ezt olyan szépen mondtad és olyan találó hogy még rád is igaz....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Erre a lac coo dologra már leírtam a véleményemet, nem irom le újra. <...>
Annyit tennék csak hozzá, hogy SENKI sem kapott volna lapátot tegnap, ha ott és akkor az elsõ felszólításra befejezik a flamelést.
Szal meggy és pajtásai bannolását nemkéne erre fogni, õk ugyanis a késõbbi reakcióik miatt kerültek bannolásra, többszöri felszólítás után.
Az egyetlen gond az, hogy "nálatok" az öntisztulás nem azt jelenti, hogy a destruktív elemeket zárjátok ki, hanem mindenkit aki ellenkezõ véleményen van, vagy kezdõ a témához. Ráadásul ezt egyesek szidalmazással, meg elküldéssel is alátámasztották. Õk lettek kirakva, meg azok, akik a moderálásra nem voltak képesek PÜ-ben irni, hanem a topikot baszták szét.

Szerinted idõközben miért engem kérdez PÜben naponta 5 n00b, hogy ezt meg azt hogy kell? Mert ottvan az üzenetükben, hogy a BF2 topikba már nem irnak, mert úgyis csak lehurrogják õket. + még az sg team is áthelyezte minden bf2 témáját a team topikba, mert ott lehet normálisan beszélgetni róla.

Semmi gond nem lett volna, ha az általad irt "társaság" a saját sorai közül is kitisztogatta volna a kultúrálatlan egyéneket. De ez a feladat rám maradt. Világos, hogy személyes sértésnek veszik többen, de ez rólam lepereg. Aki tud értelmesen vitatkozni, azzal belemegyek a témába úgyis (PÜ-ben, vagy itt..).
De a mélyen tisztelt "közösségnek" is észre kellene venni, hog yhiába ismeritek egymást személyesen régóta, ez mit sem ér, ha itt a fórumon bunkók néhányan, és ezeket "szolidaritásból" nem vetitek ki magatok közül. Merjófej... biztos.
erdos
haggyadcsak, õ itt a ártatlanka büdösnagy hátszéllel....

0Fritz0
Sírós gyerek-e vagy?
(igen)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkHorSe
reggelz

Swedish people are albino monkeys&#65279;

vsly
Látom csak sikerült megtanulni,most már nyugodtan alud6sz<#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Igen,ez volt az egyik(szolidabb) hozzászólásod a sok közül.
De azt elfelejtetted elmondani,hogy hetek óta csak nyafogsz,hogy:a BF2 így xar,meg úgy fos.Bezzeg a FarCry,meg a mittudoménmicsoda mennyivel jobb.
+még azt is elfelejtetted mondani,hogy rohadt bunkó,köcsög társaságnak tartod a BFscene-t,mert néha bedurran az agyuk a 100000000.dik kérdésre,ami a FAQban is le vagyon írva.
Kaptál is egy bann-t,erre mi történik?Visszajössz,és amikor már senki nem bírja cérnával az elözmények után,akkor még Te vagy a Szent,a többiek meg Bannolva vannak!...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Pink Tiger
na jóéjsz
<#fogmosas> phö

Pink Tiger
ja beszoptam

Pink Tiger
ú már bannoltak is ? lollerborger? 😊)

Pink Tiger
játszottam farcryal de akkoriban jó gépem volt csakúgy mint most is így nekem nem is volt és nincs is problemem, nem látom a különbségeket, de biztos vannak

ezzel együtt ha amatõrmunkának hívsz egy játékot annak rajongói topicjában nem biztos hogy tetszeni fog a bátlefildereknek😊)

ha itt most azt mondaná valaki hogy a bf42 elég fos játék kinevetnék és elküldenék játszani a babájával, két éve nem úszta volna meg ennyivel😊))

lac coo
Na de nem az igazságot írtam benne ?
na mind1
jóéjt :-D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LSSAHPAUL
Szerintem itt lehet fikázni a bf2-õt ( akarom mondani DC2-õt ) mert ezzel csak is az öreg bf-et dicsõítjük..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kovács legény
készen van a fejecske, rövid a nyaka, nagy a hasa, készen van a törökbasa !

www.czekoart.hu

0Fritz0
Késõ...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Jaj, ha válaszoltok, akkor innen is ki leszünk tiltva! 😊

Pink Tiger
ne várd hogy egy ilyen hozzászólással istenitenek majd 😊))

lac coo
Idézem a hsz.-t , amiért elküldtetek az anyámba . Mindenki döntse el maga :-DDDDD

Hát azért mindenki jogosan elégedetlenkedik a BF2 lassúsága és gépigénye miatt!

A nagyduma után amit hallottunk éveken át kaptunk egy bugoktól és hibáktól hemzsegõ amatõrmunkát.
Tényleg jobban jártak volna a Crytek motorjával .
A Far Cry is sokkal szebb grafikával sokkal gyorsabban és gyengébb gépeken is fut .
Az , hogy mekkora a pálya tök mindegy az a lényeg mennyit látsz belõle , márpedig Far Cry-ban is el lehet látni olyan messze mint BF2-ben ennek ellenére sokkal gyorsabb pedig a texturák 20-szor részletesebbek mint itt.....

Szal játék menet jó , többi amatõrmunka .

<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

0Fritz0
,

.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kovács legény
.

www.czekoart.hu

<#worship><#worship><#law><#nevetes1><#nevetes1>

0Fritz0
<eX^Meggymag> kérném beírni Freddynek SGre, hogy "kapja be" ill. "monnyon le"

Futár out. 😊

Guest
<21:09:50> <eX^Meggymag> kérném beírni Freddynek SGre, hogy "kapja be" ill. "monnyon le"
<21:09:52> <eX^Meggymag> köszönöm
0Fritz0
Tod, ebben nincsen semmi személyes. De tényleg... 😊

Pink Tiger
az a baj kapkodsz mint a remegõslábú szópóstehén az annya csecsén😊
de jól haladsz köv életedben lehet hogy bann gomb lehetsz😄D
ez dícséret volt<#mf2>

Buta Mag, szociálisan alkalmatlan vagy 😄DD Nem veletek vagyok hanem
a közös ellenség ellen ! 😄DD

erdos
Mostnemazéhozé, de ezt viszont nem értettem soha. Akárhányszor ez a topik kerül szóba mindig jön ez a direkte bicskanyitogaó "szpempopik" meg az ilyen szarságok. csak én érzek ebben egy pici sértõdött és provokatív stílust? Nem sétésnek szántam, csak ebbõl tényleg ez jön le. legalábbis nekem. Ha azt mondod nincs igazam akkor bocsesz.

BurnBaby
várjámá, nem én vagyok a házigazdi? 😊
/me away de csak seper... 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
Hátõ, õ kiskakas, ott kapirgál, ahol neki tetszik 😊

Tuvok
Megvót, b*ssza megcsinálni 😊

Kovács legény
hát jah, de Borg sem!

www.czekoart.hu

Cobra.
Akkor kérd meg a házigazdát a sepregetésre <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3TOMI3
😊

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

0Fritz0
Ez van. 😊

Tuvok
Ok 😊
Háát, sztem ez a bf2 szarság nem ide tartozik 😄D

3TOMI3
vigyázz bann 😉
bár azt mondta itt mehet a spammelés mert ennek a topicnak már mind1 (bf2 topic #23164 hsz)

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Tuvok
Te Borg, az nem gáz, hogy itt szét van offolva a topik ? 😊

staff

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Tuvok
wtf

itt? mé? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rusid
Hogy megritkult a fórum 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

2(01eX^Meggymag02) Freddynek most azonnal írja meg valaki fórumba, hogy köszönjük meg, hogy _o/
02(01eX^Meggymag02) nelegyetek nyúlbélák 😊
02(01tRs|Geronimo02) 😊
02(01eX^Meggymag02) mekkflájok
02:01:02: 01Tepet_ 02is now known as 01Tepet
02(01eX^Hatt02) he?
02(01eX^Hatt02) mitköszönünkmeg?
02(01eX^Meggymag02) ja
02(01eX^Meggymag02) pl te
02(01eX^Meggymag02) !
02(01CB|TOMI02) mi kell írom 😛
02(01eX^Meggymag02) bftopicban amit leírt
02(01eX^Meggymag02) nem a bf2ben
02(01eX^Meggymag02) Meggy és kibannolt cspata köszöni a szép szavakat és a támogatást 😉

uff 😊

LSSAHPAUL
A BF2-vel csak annyi gond van hogy olyan témát karolt fel ami szvsz egy magyar embernek érdektelen. De ettõl persze lehetne játszani vele, csak van aki szereti magát "beleélni" a játékba... anno mikor elkezdtük a bf-et, soha semmilyen körülmények között nem játszottunk allied oldalt 😄 Aztán késõbb annyira megszerettük a játékot hogy már nem sikoltunk fel ha kiszedünk egy Tigrist hogy jaaj szegény német... Bár Lavina még publikon még most sem öl németet. 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.