Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt a newbie elhajtás el van egy kicsit túlozva a te oldaladon
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Na idéztem én is tõled. Ja hogy ez csak egy kiragadott rész az eredetibõl, és nem a mondanivalóra válaszoltam... mik vannak..
Ezt olyan szépen mondtad és olyan találó hogy még rád is igaz....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Annyit tennék csak hozzá, hogy SENKI sem kapott volna lapátot tegnap, ha ott és akkor az elsõ felszólításra befejezik a flamelést.
Szal meggy és pajtásai bannolását nemkéne erre fogni, õk ugyanis a késõbbi reakcióik miatt kerültek bannolásra, többszöri felszólítás után.
Szerinted idõközben miért engem kérdez PÜben naponta 5 n00b, hogy ezt meg azt hogy kell? Mert ottvan az üzenetükben, hogy a BF2 topikba már nem irnak, mert úgyis csak lehurrogják õket. + még az sg team is áthelyezte minden bf2 témáját a team topikba, mert ott lehet normálisan beszélgetni róla.
Semmi gond nem lett volna, ha az általad irt "társaság" a saját sorai közül is kitisztogatta volna a kultúrálatlan egyéneket. De ez a feladat rám maradt. Világos, hogy személyes sértésnek veszik többen, de ez rólam lepereg. Aki tud értelmesen vitatkozni, azzal belemegyek a témába úgyis (PÜ-ben, vagy itt..).
De a mélyen tisztelt "közösségnek" is észre kellene venni, hog yhiába ismeritek egymást személyesen régóta, ez mit sem ér, ha itt a fórumon bunkók néhányan, és ezeket "szolidaritásból" nem vetitek ki magatok közül. Merjófej... biztos.
(igen)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
De azt elfelejtetted elmondani,hogy hetek óta csak nyafogsz,hogy:a BF2 így xar,meg úgy fos.Bezzeg a FarCry,meg a mittudoménmicsoda mennyivel jobb.
+még azt is elfelejtetted mondani,hogy rohadt bunkó,köcsög társaságnak tartod a BFscene-t,mert néha bedurran az agyuk a 100000000.dik kérdésre,ami a FAQban is le vagyon írva.
Kaptál is egy bann-t,erre mi történik?Visszajössz,és amikor már senki nem bírja cérnával az elözmények után,akkor még Te vagy a Szent,a többiek meg Bannolva vannak!...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
<#fogmosas>#fogmosas> phö
ezzel együtt ha amatõrmunkának hívsz egy játékot annak rajongói topicjában nem biztos hogy tetszeni fog a bátlefildereknek😊)
ha itt most azt mondaná valaki hogy a bf42 elég fos játék kinevetnék és elküldenék játszani a babájával, két éve nem úszta volna meg ennyivel😊))
na mind1
jóéjt :-D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hát azért mindenki jogosan elégedetlenkedik a BF2 lassúsága és gépigénye miatt!
A nagyduma után amit hallottunk éveken át kaptunk egy bugoktól és hibáktól hemzsegõ amatõrmunkát.
Tényleg jobban jártak volna a Crytek motorjával .
A Far Cry is sokkal szebb grafikával sokkal gyorsabban és gyengébb gépeken is fut .
Az , hogy mekkora a pálya tök mindegy az a lényeg mennyit látsz belõle , márpedig Far Cry-ban is el lehet látni olyan messze mint BF2-ben ennek ellenére sokkal gyorsabb pedig a texturák 20-szor részletesebbek mint itt.....
Szal játék menet jó , többi amatõrmunka .
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Futár out. 😊
<21:09:52>21:09:52> <eX^Meggymag> köszönöm
de jól haladsz köv életedben lehet hogy bann gomb lehetsz😄D
ez dícséret volt<#mf2>#mf2>
a közös ellenség ellen ! 😄DD
Hide and fear, Cobra Commander is here !
bár azt mondta itt mehet a spammelés mert ennek a topicnak már mind1 (bf2 topic #23164 hsz)
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
02(01eX^Meggymag02) nelegyetek nyúlbélák 😊
02(01tRs|Geronimo02) 😊
02(01eX^Meggymag02) mekkflájok
02:01:02: 01Tepet_ 02is now known as 01Tepet
02(01eX^Hatt02) he?
02(01eX^Hatt02) mitköszönünkmeg?
02(01eX^Meggymag02) ja
02(01eX^Meggymag02) pl te
02(01eX^Meggymag02) !
02(01CB|TOMI02) mi kell írom 😛
02(01eX^Meggymag02) bftopicban amit leírt
02(01eX^Meggymag02) nem a bf2ben
02(01eX^Meggymag02) Meggy és kibannolt cspata köszöni a szép szavakat és a támogatást 😉
uff 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.