Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Te is jó arc vagy Rigó! 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nem! Van akit ismerünk (ezt nevezed te õs bf-esnek) és van akit nem (õ az új). Ne akadj ki ha nem pacsiznak veled össze egybõl. Ez változik, de csak ha toleránsan közelítesz és nem anyázol ha nem veregetnek egybõl hátba, hogy ügyes vagy bameg. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Idõvel - ez a gond. Erre vannak a moderátorok a fórumon, hogy ne kellejen arra várni, amig kellõen felnõtt lesz ahhoz, hogy ne ugasson le mindenkit elsõ felindulásból.
Nem kell szeretni a rendszert, de ez van, és ez mûködik itt. Vas fegyelemrõl szó sincs, de bizonyos határokat meg kell húzni. Vannak fórumok ahol ennyit sem engednek/tolerálnak, ráadásul a moderátorok nem nyíltan teszik a dolgukat, így még reklamációnak sincs helye.
Pepti
hehe, jo oreg gaybar......

GIRL! I WANNA TAKE U TO THE GAYBAR!!!!!!!

http://www.rathergood.com/gaybar/

Félreértesz azt hiszem. 😊

Épp azt mondom, hogy ezt -idõvel- lekezeli a community külsõ beavatkozás nélkül.
1-2 n00b áldozatul esik a folyamatnak az tuti, de még többen lesznek akik maradnak.

Merthogy ez a mostani rendszer, hogy áll felettünk vki gumibottal, nos, szerintem ez feszélyezni az emberek nagytöbbségét... többek közt én se szeretem az ilyesmit.

Szvsz ez egy olyan társaság ami képes erre... a legtöbb bunkózás épp miattad kerül be tegnap óta.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

kz
Meg a buzikat!
Vagyõõõõõõ.... mirõl van szó?
<#idiota>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Elnézést, ezentúl neveden is említselek ha ilyen vita lesz?😊
Kihagytad a szpemmereket <#nezze>

Pink Tiger
hú téma lezárva? mi lesz velünk? ???<#wow2> 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

kz
Ki vagy te?
Mond a neved!
<#mf1>

Pink Tiger
"Az a lényeg , hogy ti valóban azt gondoljátok , hogy vannak "ÕS-BF-ESEK" meg van mindenki más !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ezt szerintem egyébként csak az gondolja aki nem õs bfes😊))
komolyan mondom ezt igazán sosem értettem... de lehet hogy csak én maradtam pont mindig le azokról a flémekrõl amikor a 42ÕS battlefilderek a mellüket verve anyáztak mindenki mást...😊)

Ennyi, ez a kerek igazság.
Kit a vérmérséklete miatt, kit a hülye kérdései miatt fogok a jövõben is megbüntetni. Ráadásul elõbbiekrõl is mindig levettem ha belátással vannak.
De azzal, aki sorozatosan nem bír magával, alpári módon reagál mások véleményére, nem leszek kíméletes ezentúl sem. Fogják fel, hogy ez ott nem megendett, és a türelmi idõt is eljátszották már, ennyi.

Akkor ezt meg is beszéltük. <#eljen>
GanXstaZolee
õs bf-esek powa elõre mindenki mas pusztuljon vaze 😄DD

kz
Legnépszerûbb témák:
8. Battlefield 1942

és nem is álflémmel jött fel!

0Fritz0
(slap)

Szted honnan indult ki ez az õsbf-ezés? 😊
Persze te ezt sem vágod, de már megxoktuk.

UI: Teccik a sok felkiáltójeld.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😊
Van aki foglalkozik a n00bokkal is...
Mellesleg miután BF2ben rengeteg új arc van, nem két nap míg beáll az egyensúly.
De nézd vissza a BF42 topicot nyugodtan, szerintem tisztán látható ez a folyamat.
A BF2 community így néz most ki:
-BFV playerek
-Újak
-Nem BF játékkörbõl jövõk
-BF42 playerek
-BF😄C playerek

NEm várható el szerintem, hogy tökéletesen összeérjen ez a sok-sok ember pár nap alatt.
De idõvel én biztos vagyok benne, hogy nem lenne gond.

Komolyan...

De visszatérve a n00b kérdésre:
Nyilván idegesítõ ha a válaszokat 120szor leírták, és mindíg ua a kérdés.
Tény, hogy nem anyázással kell erre reagálni, de kinek milyen a vérmérséklete...

Aki játszani akar az úgyis megtalálja a válaszokat. (Sõt egy csepp intelligenciával a FAQ-val kezdenének, nem rinyával.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Tuvok
Amúgy HBD QRZ-nek, bár nekem úgy rémlik, mintha neki mostanában lett volna 😊

Tuvok
😄

lac coo
Na ,figy ...

Örülök ,hogy ezt bemásoltad mert csak nekem adtál vele igazat , melyszerint mindenki szavát kiforgatjátok csak hogy kötözködhessetek.

Az értsd amit írok !!!
A játék technikai megvalósítása tényleg amatõr munka . Aki ezt nem így gondolja az még nem látott normálisan fejlesztett játékot .

Azt meg felkéne már fogni végre hogy nem a játék(menet) maga az ami nem tetszik hanem a megvalósítás . Szerintem nem ugyanaz .

Az általam várt nagy játékról meg annyit ha ilyen rosszul van megcsinálva én magam írom elõször le hogy gáz...

De a lényeg nem ez !!!

Az a lényeg , hogy ti valóban azt gondoljátok , hogy vannak "ÕS-BF-ESEK" meg van mindenki más !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

0Fritz0
Ehh, köcsög õsbfesek... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

GanXstaZolee
az csak annyit tesz hogy forró a srác olyan "ratyis" 😄

HI-Hi! Csak nem gondoltátok komolyan hogy itt hagyom ezt a díszes társaságot?! Örömhírt hoztam néktek! Jól érzem itt magam! 1.: Mert szeretem a játékot, hétvégén kb. 2 év után megint elkezdtem játszani vele és érdekel, hogy mi folyik a hazai BF közösségben. 2.: Itt le tudom vezetni a "dolgos hétköznapok" során felgyülemlett feszültséget, és néha kiélhetem megmagyarázhatatlan perverziómat, hogy kellemetlenkedjek kicsit. 😊 3.: Rengeteg hasznos ismerettel lehetek gazdagabb, kitanulhatom a modortalanság, a gorombáskodás, a cinkelés, az anyázás, az akadékoskodás, az értetlenkedés, a "moderálás" (😄) valamint a "demagógia", a mellébeszélés, a ferdítés illetve csúsztatás és nem utolsó sorban a kultúrált és kevésbé kultúrált vitatzozás minden "csínját-bínját".

UI: Ja és mindenki "tökjó" fej itt! PEACE

erdos
Éne? A Te logódba már eleve beépített flém van és mégis énkapok? 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

0Fritz0
Flémkeltésért bannolva leszel. 😊

A jézuskától azt fogom kérni karácsonyra, hogy még 2 év múlva is mindenki azt kérdezgesse, hogy megy-e a gém Gef4-en. 😊

Tuvok
Nehogy magadra vedd, de pontosan ez volt a probléma mindig az "õsbf-esekkel", a banolásig képesek voltak harcolni az igazukért ... (ha az volt, ha nem)
Csak én érzem úgy, hogy már régen megtettük a magunkét, és kiérdemeltük a békét ? Japán is letette a fegyvert, azóta eltelt 50 év, ott a BF2, új "csatamezõ", ott lehet folytatni, ami itt elkezdõdött ...

erdos
Bocs tuvi, igazad van, ez nem idevaló. Kicsi is, szpem, de ez a mienk..

erdos
"Na most jó a patch vagy nem ?
Vagy olyan gáz mint maga a játék ?

A nagyduma után amit hallottunk éveken át kaptunk egy bugoktól és hibáktól hemzsegõ amatõrmunkát."

No akkor bekopiztam egykét velõs szösszenetet, nehogy az a vád érjen hogy kiforgatom a szavaidat. Kiváló vélemények, fõleg annak tükrében hogy ennek ellenére állandóan a játékról berregsz, mitkellholkell átírni meg ilyenek. de most õszintén ha ennyire nem tetszik minek foglalkozol vele?
Mellesleg szükségem lenne egykét dologra, de a te sajnálatod messze nincs benne a listában.
De úgy õszintén, te mi a túrót gondolnál arról aki a kedvenc, általad már régóta várt neked tetszõ játékról egy (!!!) óra játék után azt mondja hogy nagy trutyi, de napok után is érdekes módon még mindig játszogat vele, eszmecserél.
Nem hiteltelen egy kicsit?

0Fritz0
47!
Ez az utolsó ajánlatom! 😊

Tuvok
Arról, kedves Fritz, hogy valamelyik félnek engednie kéne a 48-ból ...

0Fritz0
Borgnak ez személyes ellenszenve az "õsbf-esekkel" szemben. Ez tény.
Innentõl fogva meg nemtom, hogy mirõl is érdemes beszélni.

Tuvok
*azt

Tuvok
De akkor neked mint mod legyen már annyi, hogy ráhagyod a fenébe !
Most megint csak azért érjük el, hogy idõvel a gumiba kerül, de ha ott lesz, biztos, hogy be fogom zárni, és megbeszélem Mortimer/St-vel, hogy többet onnan ne is kerüljön ki ...
Lehet menni flémelni ide, ökörködni meg ide, de nekem már nagyon elegem van belõle, hogy hetek óta csak a vitatkozás megy ...

Pink Tiger
szerintem elfelejtheted hogy erdos egy mondatodra reagált, tényleg szemetszúró az a mondat, mert fordítva is igaz, halálkomolyan nekem is szembeötlött..

nyilván folytatódik tovább is, de ez nem változtat a tényen hogy valami nem stimel a moderálási elveidben sokaknál és leginkább ebbõl van a vita

erdos
A szánalmas jelzõvel ne nagyon dobálkozz, idáig megmaradtunk a viszonylag kultúrált eszmecserénél, egy vélenyényemet sem sértõ hangnemben írtam, illetve nem annak szántam. Mindösszesen nem értek veled egyet. abban igazad van biztos hogy némelyikünk elvetette a súlykot, bár kiváncsi lennék ahhoj meg meggymag anyázására, mert ilyet még nem nagyon láttam. Pedig meggy köztudottan csíter és szociálisan alkalmatlan és még ennek ellenére se <#nyes>
Talán a hibát én mint apró jelentéktelen pont abban látom hogy semmi rugalmasság nincs benned ezekben a dolgokban. Olyan ez mintha te lennél a rendõr és a kispolszkit kitereled a 100-zal robogó kamion elé mert elsõbbsége van. Igazad volt? Igazad. Beledöglöttek? Bele. Mérlegelni kéne. Talán.

Pink Tiger
kár jó arc voltál...😊

Az egyik fele már csak azért is adja a lovat a másik alá, "mer haver és mivan ha nem pattogok vele..."
A másik fele próbál értelmesen eszmecserét folytatni a dolgok miértjérõl, és mikéntjérõl.
Szerintem vili, hogy melyik fele nem is akar tisztában lenni a dolgokkal.
Az elsõ bekezdéseddel egyet értek. A törlés egyrészt bizonytalanságot kelt másokban, hogy mi miért lett törölve - ez elkerülhetetlen. Csak sajnos amikor oldalak vannak tele az anyázással, akkor nincs más megoldás. Ha meg bentmarad minden anyázás, akkor a többiek is elpártolnak a topiktól, mert nincs kedvük 850hsz/nap csak errõl olvasni ott.

A többi bekezdésedre meg kár írni bármit is. Ha mindezt komolyan gondolod - téged minõsít.
Tuvok
Nem gondoljátok, hogy tök reménytelen és nevetséges dolgokon vitatkoztok ?

Bocs hogy beleszólok ebbe a meddõ vitába! Ambivalans érzéseket szül bennem a hozzászólások utólagos törlése, ez olyan mintha meghamisítanánk a múltat. Szerintem nem kéne törölgetned kedves Borg, hanem a szóban forgó hozzászólásra reagálva jelezni, hogy ezért FEKETE PONT, vagy BANN jár. Így nem tudunk elõdeink hibáiból tanulni!

Egyébként nagyon tetszik a munkád, be tudnál esetleg ajánlani engem moderátornak? Szeretnék én is ilyesmivel foglalkozni. Tök jó móka lehet "cárként" mindenhova irogatni, mindenkit kioktatni, és az orrounkat mindenbe beleütni.

További félreértések elkerülése érdekében, nyomatékosan leszögezem, hogy nem vagyok azonos, lent említett Kicsirigóval, és soha eddig nem mûködtem az SG fórumon, továbbá jelen nicket, fikázás, "flémelés", gorombáskodás illetve faszkodás céljából hoztam létre, mert a topicot olvasva kicsit felment a vércukor szintem. Feleim! Csak így tovább, csak magyar módra, marjátok egymást! Az amúgy is értelmetlen SG fórumos tevékenységemet ezennel befejezem.

Kedves BORG! Szeretnélek ismételten megkérni téged arra, hogy vedd le a szemellenzõt, hagyd az udvariaskodást, és BANNolj ki a picsába, lehetõleg életfogytig!

lac coo
Na...
Ha te cukkolásnak tartod , hogy leírtam , hogy lassú a motor , bugos a játék , még a patch-et sem tudták normálisan megírni , és hogy más enginnel szebb is meg gyorsabb is lenne , akkor sajnállak téged.

Az vesse rám az elsõ követ aki azt mondja , hogy jó gyors a játék nincsenek bugok benne stb....

Szeretnék már pontot tenni a dolog végére!
Tehát! Senkit nem sértegettem , nem cukkoltam pusztán véleményt mondtam a játékról ! Ha valaki ezt személyes sértésnek veszi arról nem tehetek.

Oldalakon át nem megy más , mint hogy mindeki szavát kiforgatjátok !

" A fárkráj a király a BF2 meg szar "...Állítólag ilyeneket írtam...
Valaki mutassa már meg hol !!!A játékot érõ negatív kritikának is van helye itt , és hogy egyesek ezt személyes sértésnek veszik az számomra érthetetlen !

Köszi.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

AKKOR, amikor cukkolta a társaságot, ki is lett rakva 1 hétre. Vele sem kivételeztem.

AZZAL a hozzászólásával, amit ezután írt, senkit nem cukkolt, hanem értelmes eszmecserét indított (volna) a grafikai motor gondjairól. Az meg hogy a túlérzékeny "mindenre ugrok és anyázok ami nem tetszik" típusú emberek mit léptek erre, látszik.
Ezért pedig nem fogom megbüntetni. De ezt már mind leírtam egyszer. Amúgyis szánalmas, ahogy arról próbálod ezzel elterelni a szót, ahogyan a többiek visszanyáztak, flameltek, és utána még a moderálással szembeni lázadásukkal is szétbaszták a topikot. Rájuk miért nincs egy rossz szavad sem? Érdekes... A legtöbb embert ugyanis ezen a ponton bannoltam csak, nem elõbb.
erdos
valamiért egyre lassabban akar frissülni az oldal. Kezdek pánikolni.. <#idiota>

erdos
nane, ha a ominózus, vippes felhasználód akit annyira védesz nem merítette ki a "cukkolás" fogalmát akkor semmit. De most komolyan, ugye valaki valamit rosszat tett neked a nagyon régi bf-esek közül. Tuti hogy valamelyik Cofb-s vagy PT-s volt, azoknek a szemük se áll jól... <#nyes>

Azért nem láttad ezen dolgaikat, mert minden ilyen jellegû hsz törölve lett onnan.

A n00b-okat illetõen pedig mint irtam, aki olyat kérdez, amire van a topikban, vagy a faqban válasz, az büntetõpontot kap. Korántsem róluk beszéltem.
Én is ki tudok ragadni más ember kerek mondandójából egy-egy szót, amit ellene tudok fordítani. Ovodás stílus így visszavágni, ha értelmesen már nem megy...
Ráadásul ettõl még semmit nem találnék a fején, és fõleg nem viszem elõbbre az eszmecserét. Max van egy idézetem, aminek semmihez semmi köze, de jól hangzik.
Pepti
hmm, nézzük csak. Én emlékszem itt jónéhány dologra. És az igazán destruktiv elemek ki lettek zarva. Azok akik nem vitatkoztak, hanem fikaztak. Azok ki lettek szurve, ki lettek dobva. De egy kulturalt vita az igenis megengedheto. Es bar ismerem Meggymagot es a tobbieket is, ettol fuggetlenul nem emlekszem, hogy barmikor is anyazast hallottam volna akar toluk, akar a tobbi ex-estol. Sot nekem is volt nem egy vitam Meggymaggal. Lehet, hogy nehany vita, flame eltartott akar oldalakon is, de szerintem egy-egy ilyen hosszabb ciklus osszessegeben a kozosseget epiti, nem is csekely mertekben. Jobban, mintha csak naphosszat veregetnenk egymas hatat. Egy vita alatt altalaban kijonnek az indokok, a kulonbozo szemleletmodok, es ezaltal csak jobban megismerjuk a masikat es a velemenyet. Nem biztos, hogy kompromisszum lesz a vege, de mindenkeppen az en szememben konstruktiv es kozossegepito. Ez az, amit szerintem sokan elfelejtenek. Es a kezdok PÜ-eire ha te valaszolgatsz, jo neked. En ugyan bf2-t nem jatszok most per pill, de ettol fuggetlenul azt tudom mondani, hogy a FAQ azert van hogy olvasson a noob, a masik, hogy ennel feltunobben mar nem nagyon lehet kiteni, hogy olvasson FAQ-t. Es szerintem kijarna nekik is a ban...

erdos
Ez is az õ oldala... <#nezze>
De nincs itt hiba, igaza van és kész. Erõpolitizálás, láttunk már ilyet az élet minden területén. Karateborg.

Szal az én oldalamon el van túlozva, de aki elküldi a faszba õket, meg már anyáz minden kérdésre, meg piszkálódik, cukkol stb, az nem eltúlzott? A szarkazmusnak is vannak ám határai, ami után már max ellenségeskedésnek jó.
Pink Tiger
pedig erdõs tényleg fején találta a szöget