Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nem kell szeretni a rendszert, de ez van, és ez mûködik itt. Vas fegyelemrõl szó sincs, de bizonyos határokat meg kell húzni. Vannak fórumok ahol ennyit sem engednek/tolerálnak, ráadásul a moderátorok nem nyíltan teszik a dolgukat, így még reklamációnak sincs helye.
Épp azt mondom, hogy ezt -idõvel- lekezeli a community külsõ beavatkozás nélkül.
1-2 n00b áldozatul esik a folyamatnak az tuti, de még többen lesznek akik maradnak.
Merthogy ez a mostani rendszer, hogy áll felettünk vki gumibottal, nos, szerintem ez feszélyezni az emberek nagytöbbségét... többek közt én se szeretem az ilyesmit.
Szvsz ez egy olyan társaság ami képes erre... a legtöbb bunkózás épp miattad kerül be tegnap óta.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Vagyõõõõõõ.... mirõl van szó?
<#idiota>#idiota>
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
ezt szerintem egyébként csak az gondolja aki nem õs bfes😊))
komolyan mondom ezt igazán sosem értettem... de lehet hogy csak én maradtam pont mindig le azokról a flémekrõl amikor a 42ÕS battlefilderek a mellüket verve anyáztak mindenki mást...😊)
Kit a vérmérséklete miatt, kit a hülye kérdései miatt fogok a jövõben is megbüntetni. Ráadásul elõbbiekrõl is mindig levettem ha belátással vannak.
De azzal, aki sorozatosan nem bír magával, alpári módon reagál mások véleményére, nem leszek kíméletes ezentúl sem. Fogják fel, hogy ez ott nem megendett, és a türelmi idõt is eljátszották már, ennyi.
Akkor ezt meg is beszéltük. <#eljen>#eljen>
8. Battlefield 1942
és nem is álflémmel jött fel!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Szted honnan indult ki ez az õsbf-ezés? 😊
Persze te ezt sem vágod, de már megxoktuk.
UI: Teccik a sok felkiáltójeld.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Van aki foglalkozik a n00bokkal is...
Mellesleg miután BF2ben rengeteg új arc van, nem két nap míg beáll az egyensúly.
De nézd vissza a BF42 topicot nyugodtan, szerintem tisztán látható ez a folyamat.
A BF2 community így néz most ki:
-BFV playerek
-Újak
-Nem BF játékkörbõl jövõk
-BF42 playerek
-BF😄C playerek
NEm várható el szerintem, hogy tökéletesen összeérjen ez a sok-sok ember pár nap alatt.
De idõvel én biztos vagyok benne, hogy nem lenne gond.
Komolyan...
De visszatérve a n00b kérdésre:
Nyilván idegesítõ ha a válaszokat 120szor leírták, és mindíg ua a kérdés.
Tény, hogy nem anyázással kell erre reagálni, de kinek milyen a vérmérséklete...
Aki játszani akar az úgyis megtalálja a válaszokat. (Sõt egy csepp intelligenciával a FAQ-val kezdenének, nem rinyával.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Örülök ,hogy ezt bemásoltad mert csak nekem adtál vele igazat , melyszerint mindenki szavát kiforgatjátok csak hogy kötözködhessetek.
Az értsd amit írok !!!
A játék technikai megvalósítása tényleg amatõr munka . Aki ezt nem így gondolja az még nem látott normálisan fejlesztett játékot .
Azt meg felkéne már fogni végre hogy nem a játék(menet) maga az ami nem tetszik hanem a megvalósítás . Szerintem nem ugyanaz .
Az általam várt nagy játékról meg annyit ha ilyen rosszul van megcsinálva én magam írom elõször le hogy gáz...
De a lényeg nem ez !!!
Az a lényeg , hogy ti valóban azt gondoljátok , hogy vannak "ÕS-BF-ESEK" meg van mindenki más !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
UI: Ja és mindenki "tökjó" fej itt! PEACE
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A jézuskától azt fogom kérni karácsonyra, hogy még 2 év múlva is mindenki azt kérdezgesse, hogy megy-e a gém Gef4-en. 😊
Csak én érzem úgy, hogy már régen megtettük a magunkét, és kiérdemeltük a békét ? Japán is letette a fegyvert, azóta eltelt 50 év, ott a BF2, új "csatamezõ", ott lehet folytatni, ami itt elkezdõdött ...
Vagy olyan gáz mint maga a játék ?
A nagyduma után amit hallottunk éveken át kaptunk egy bugoktól és hibáktól hemzsegõ amatõrmunkát."
No akkor bekopiztam egykét velõs szösszenetet, nehogy az a vád érjen hogy kiforgatom a szavaidat. Kiváló vélemények, fõleg annak tükrében hogy ennek ellenére állandóan a játékról berregsz, mitkellholkell átírni meg ilyenek. de most õszintén ha ennyire nem tetszik minek foglalkozol vele?
Mellesleg szükségem lenne egykét dologra, de a te sajnálatod messze nincs benne a listában.
De úgy õszintén, te mi a túrót gondolnál arról aki a kedvenc, általad már régóta várt neked tetszõ játékról egy (!!!) óra játék után azt mondja hogy nagy trutyi, de napok után is érdekes módon még mindig játszogat vele, eszmecserél.
Nem hiteltelen egy kicsit?
Ez az utolsó ajánlatom! 😊
Innentõl fogva meg nemtom, hogy mirõl is érdemes beszélni.
Most megint csak azért érjük el, hogy idõvel a gumiba kerül, de ha ott lesz, biztos, hogy be fogom zárni, és megbeszélem Mortimer/St-vel, hogy többet onnan ne is kerüljön ki ...
Lehet menni flémelni ide, ökörködni meg ide, de nekem már nagyon elegem van belõle, hogy hetek óta csak a vitatkozás megy ...
nyilván folytatódik tovább is, de ez nem változtat a tényen hogy valami nem stimel a moderálási elveidben sokaknál és leginkább ebbõl van a vita
Talán a hibát én mint apró jelentéktelen pont abban látom hogy semmi rugalmasság nincs benned ezekben a dolgokban. Olyan ez mintha te lennél a rendõr és a kispolszkit kitereled a 100-zal robogó kamion elé mert elsõbbsége van. Igazad volt? Igazad. Beledöglöttek? Bele. Mérlegelni kéne. Talán.
A másik fele próbál értelmesen eszmecserét folytatni a dolgok miértjérõl, és mikéntjérõl.
Szerintem vili, hogy melyik fele nem is akar tisztában lenni a dolgokkal.
A többi bekezdésedre meg kár írni bármit is. Ha mindezt komolyan gondolod - téged minõsít.
Egyébként nagyon tetszik a munkád, be tudnál esetleg ajánlani engem moderátornak? Szeretnék én is ilyesmivel foglalkozni. Tök jó móka lehet "cárként" mindenhova irogatni, mindenkit kioktatni, és az orrounkat mindenbe beleütni.
További félreértések elkerülése érdekében, nyomatékosan leszögezem, hogy nem vagyok azonos, lent említett Kicsirigóval, és soha eddig nem mûködtem az SG fórumon, továbbá jelen nicket, fikázás, "flémelés", gorombáskodás illetve faszkodás céljából hoztam létre, mert a topicot olvasva kicsit felment a vércukor szintem. Feleim! Csak így tovább, csak magyar módra, marjátok egymást! Az amúgy is értelmetlen SG fórumos tevékenységemet ezennel befejezem.
Kedves BORG! Szeretnélek ismételten megkérni téged arra, hogy vedd le a szemellenzõt, hagyd az udvariaskodást, és BANNolj ki a picsába, lehetõleg életfogytig!
Ha te cukkolásnak tartod , hogy leírtam , hogy lassú a motor , bugos a játék , még a patch-et sem tudták normálisan megírni , és hogy más enginnel szebb is meg gyorsabb is lenne , akkor sajnállak téged.
Az vesse rám az elsõ követ aki azt mondja , hogy jó gyors a játék nincsenek bugok benne stb....
Szeretnék már pontot tenni a dolog végére!
Tehát! Senkit nem sértegettem , nem cukkoltam pusztán véleményt mondtam a játékról ! Ha valaki ezt személyes sértésnek veszi arról nem tehetek.
Oldalakon át nem megy más , mint hogy mindeki szavát kiforgatjátok !
" A fárkráj a király a BF2 meg szar "...Állítólag ilyeneket írtam...
Valaki mutassa már meg hol !!!A játékot érõ negatív kritikának is van helye itt , és hogy egyesek ezt személyes sértésnek veszik az számomra érthetetlen !
Köszi.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
AZZAL a hozzászólásával, amit ezután írt, senkit nem cukkolt, hanem értelmes eszmecserét indított (volna) a grafikai motor gondjairól. Az meg hogy a túlérzékeny "mindenre ugrok és anyázok ami nem tetszik" típusú emberek mit léptek erre, látszik.
Ezért pedig nem fogom megbüntetni. De ezt már mind leírtam egyszer. Amúgyis szánalmas, ahogy arról próbálod ezzel elterelni a szót, ahogyan a többiek visszanyáztak, flameltek, és utána még a moderálással szembeni lázadásukkal is szétbaszták a topikot. Rájuk miért nincs egy rossz szavad sem? Érdekes... A legtöbb embert ugyanis ezen a ponton bannoltam csak, nem elõbb.
A n00b-okat illetõen pedig mint irtam, aki olyat kérdez, amire van a topikban, vagy a faqban válasz, az büntetõpontot kap. Korántsem róluk beszéltem.
Ráadásul ettõl még semmit nem találnék a fején, és fõleg nem viszem elõbbre az eszmecserét. Max van egy idézetem, aminek semmihez semmi köze, de jól hangzik.
De nincs itt hiba, igaza van és kész. Erõpolitizálás, láttunk már ilyet az élet minden területén. Karateborg.