Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Gyorsan beteszem, amíg nincs retorzió 😊

Mag néhány évtized múlva:

<#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😄DD
joebacsi
hirtelen fordulat, mellkas ki, vigyázállás 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
😊 Eh 😊
Akkor szevasz!! Hogy vagy ? <#wave>

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Elér 😉
LSSAHPAUL
Összetehetitek a kezeteket hogy ilyen jó házigazdátok van!
Mi lenne ha Borg keze ide is elérne... ?

kapaszkodj meg! norbossal ittam utoljára! azelött három hónapja semmi és azota se! 😊))

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Guest
Mi az, már megint részeg vagy? 😊)
DannyL
Féejed biztos átment hozzá, mert tõled nem kapta meg a minõség mennyiséget! 😄DD

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Ezt a hölgyet ismerem. Õ a szomszéd Marika. De mit keres rajta a férjem kendõje? <#fejvakaras>
te ne szolj be! mert megbolintalak te nemis annyira ös bfes!

Tuvok
😄DDDDD

joebacsi
há ha ösbfes lennél, akkor tudnád mirõl van szó, demivel nemvagy az ezért szívbõl gyûlölünk, szóval takarodj innen anya!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DannyL
Bélanéni 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Te jó ég!!!! Így bánni egy sokat megélt asszonnyal. Rég hallottam ilyen dúrva dolgokat. Nem is értem igazán. Ti most melegek vagytok? <#wow2>
Tuvok
úristen már megint ki álnevezik ..?

joebacsi
ottvan a FAQ-ban te szemét, hogy B.A.T.T.L.E.F.I.E.L.D.!!!!
anyánkat nem tesszük seggbe ellentétben egymással, tehát nincs itt semmi keresnivalód
!!

Biztos büszke rád édes fiam!
Guest
Pedig ha szépen kérnéd biztos megfogná a segged 😊))
az enyém nem kell hogy legyél! egy már van az is elég!

Nemtudom miért kell ilyen ellenszenvesnek lenni egy újreggel kapcsolatban. Az ember végigdolgozza az életét a gyárban, hogy a gyerekeinek jó legyen, gondol egyet és feljön erre az internetnek nevezett valamire nameg benéz a Balletfiled vagy mi fórumba és ezt kapja. Ilyenek a mai fiatalok. Nagyon elszomorítotok engem pedig anyátok lehetnék.
joebacsi
kecseg újreg <#eplus2>

joebacsi
ezé kár volt reggelni 😄

Sziasztok kicsikéim! <#integet2>
joebacsi
Ahhoj megkért, hogy írjam be a véleményét:

" Idõvel - ez a gond. Erre vannak a moderátorok a fórumon, hogy ne kellejen arra várni, amig kellõen felnõtt lesz ahhoz, hogy ne ugasson le mindenkit elsõ felindulásból."

Nem értek veled egyet, mert nincs igazad, de mondjuk a te megközelítésed is rossz. Egy hasonlat: ha egy gyereknek örökké megmondod, mit csináljon ne csináljon, soha nem nõ fel. Ha hagyod, hogy elkövessen pár butaságot, úgyis õ fogja meginni a levét, és tanul belõle. De úgy látom te szerinted itt mindenki kis gyerkõc, mert nem gondolkodik felnõttként (==Borg módon).

0Fritz0
Az egy fizetõs gém, s mint ilyen, eleve jó szûrõként funkcionál a 14 éves vérpistikék ellen.
A WWIIONL-ban sincs anyázás és moderálni sem kell, mert nincs mit. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

aPa
miért, ott nincsenek modik? 😄D

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
"felderítés" 😊 persze, fekvõ snipa, késcélpont 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHPAUL
-Gazda jóóó!
-Gazda rossssz!

GanXstaZolee
HBD Qrz!!

Szemét! <#violent>

Jajj! Te szegény, úgy sajnállak! 😊

Megsértõdni?!!! Á dehogy! Épp csak az önirónia skillemet fényezem. Egyébként nem vagyok egy "vérpistike", fõ profilom a support, és a felderítés! Sajnos nem tudok annyit játszani mint szeretnék, az a heti 2-3 óra meg elég kevés. BRÜHÜHÜ!!! 😞

LSSAHPAUL
Te egy közepes képességü játékos vagy, nem mondtam azt hogy szar 😊
Viszonyitás kérdése az egész.. Ha mûködni fog újra a stat-rendszer ( fogalmam sincs mitõl de összezakkant az adatbázis ) kielemezlek 😊
Ugye nem sértõdtél meg ? Ugye fogsz még adni célt amikor nagy ritkán sniper-rel vagy ?

lac coo
Ja , ha rám gondoltál akkor ott nem vállveregetést kaptam...Sõõõõt...:-DDDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BurnBaby
fricc, csak pár napja forr a lé megint 😊 szokás szerint elcsitul(na), ha nem kavarják 😊

www.battlefield.hu

Rád gondolt, csak nagy okoskodásában nem látja át a dolgokat...
lac coo
Én is visszamenetem másik nickel , ki is bannolta Borg egybõl, még a regget is törölték :-DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

és amikor másik nickel visszajött (amiért másnak uyge az is bannolva lett..) nála csak a vállveregetés ment, aham 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

érdekes én láttam majdnem összes kitörölt hsz-t, és a durvább hangévtelû visszaszolsáok már csak akkor kezdtek jönni amikor már pár embert kibannoltál és ok nélkül törölgetted ki az üziket válogatás nélkül..., tudom tudom biztos csak a felüket láttam az üziknek mert már félig törölve voltak... , nc ... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Anyám! (Ez szerintetek anyázásnak számít?) Hogy ez a GamerKing mekkora ..sz, nem elég hogy ...va nagy a pofája, de ...va ...ul is játszik! "Könyörgöm akasszuk fel!" 😄

Köszönöm Paul! Ez elég diplomatikus volt. 😊 Magyarul a GamerKing elég szarul játszik! 😄

kz
Tegnapelõtt megerõszakolt a medve.
Meg tegnap is.
És ma is megyek fél hatra...
Szeeegény nyuszika!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Fritz Von...
Nem arra verem, hanem az ottani hangulatra, ami mentes minden ilyen, színvonaltalan dologtól...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

kz
szupersztár

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

LSSAHPAUL
Én csak annyit szólnák hozzá hogy mindenkinek van valahol egy kicsi igaza...
És gamerking tényleg nem kicsirigó ugyanis láttam a két személyt játszani és van különbség...

Tudomásulvettem, továbbra is kerülöm SG ezen részét akkor, nehogy 'rosszat' cselekedjek 'elsõ felindulásból'.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

GanXstaZolee
ratyikám most mit vered a nyálad eq2re? 😊))))

Fritz Von...
Dejó, hogy EQ2zök és ezt abbahagytam... Ott legalább nem ilyen anyázás megy és a külföldiek színvonala magasan fölötte áll ennek az egésznek... Siralmas, ami a Bf2 és a Bf1942 topicban folyik...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Nem vagyok Rigó!