Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mag néhány évtized múlva:
<#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Akkor szevasz!! Hogy vagy ? <#wave>#wave>
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Mi lenne ha Borg keze ide is elérne... ?
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
anyánkat nem tesszük seggbe ellentétben egymással, tehát nincs itt semmi keresnivalód
!!
" Idõvel - ez a gond. Erre vannak a moderátorok a fórumon, hogy ne kellejen arra várni, amig kellõen felnõtt lesz ahhoz, hogy ne ugasson le mindenkit elsõ felindulásból."
Nem értek veled egyet, mert nincs igazad, de mondjuk a te megközelítésed is rossz. Egy hasonlat: ha egy gyereknek örökké megmondod, mit csináljon ne csináljon, soha nem nõ fel. Ha hagyod, hogy elkövessen pár butaságot, úgyis õ fogja meginni a levét, és tanul belõle. De úgy látom te szerinted itt mindenki kis gyerkõc, mert nem gondolkodik felnõttként (==Borg módon).
A WWIIONL-ban sincs anyázás és moderálni sem kell, mert nincs mit. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Viszonyitás kérdése az egész.. Ha mûködni fog újra a stat-rendszer ( fogalmam sincs mitõl de összezakkant az adatbázis ) kielemezlek 😊
Ugye nem sértõdtél meg ? Ugye fogsz még adni célt amikor nagy ritkán sniper-rel vagy ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.battlefield.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg tegnap is.
És ma is megyek fél hatra...
Szeeegény nyuszika!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
És gamerking tényleg nem kicsirigó ugyanis láttam a két személyt játszani és van különbség...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar