Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ti zártkörû klánfórumotokon erre van is lehetõségetek, senki nem korlátoz ebben benneteket.
Engem tartotok a legnagyobb szarkeverõnek , mégis én tudtam elfogadni a rendet ?
Lehet hogy nekem is jó lenne tovább keverni a szart , de a többi fórumozó nem kiváncsi rá !!!Ennyi ....
THX.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akarunk moderációt, csak nem olyat, mint amilyet Te csinálsz.Ennyi.
Ennek ellenére azon kevesek akik a hétvégi ultimátumhoz nem tartják magukat, tovabbra is moderalva lesznek a topikból.
Btw legalább egy "Anarchiát akarunk" táblát csinálhatott volna valaki a peticiohoz 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
<#wave>#wave>
Aki egyetért vele, írja alá !
http://www.petitiononline.com/sgbf2/petition.html
Én azt mondtam, amit láttam, sokszor keresztülutaztam az országukat, sok idõt eltöltöttem ott, sok barátot, ismerõst szereztem, de soha egy rossz szót nem hallottam a magyarokra, sõt ...
a román nacionalista mag elég nagy és kimondottan utálják a magyarokat, ez tény
biztos vagyok benne hogy sokan vannak akik nem, de sokan igen
erdélyrõl meg nem tehetnek csak a szövetséges vezetõk de visszacsinálni nem lehet és kész, a rossz oldalán álltunk a ..nak megint..., buktunk és megbüntettek megint...
Amit nem birok, az az általánosítás, de azt nagyon nem birom . Jópárszor megfordultam Romániában, teljes szélességében, és a személyes tapasztalatom az, hogy a magyarok utálják õket, nem õk minket, soha egyetlen emberrel nem keveredtünk vitába, vagyis egy részeggel Szent Mária napon, de furcsa mód még a rendõrség is mellénk állt .
Na most, Erdély angolul: Transylvania
Románok: az átlag románnal általában nincs gond. A gond a hivatalnokokkal, a rendõrökkel és a politikusokkal van naáluk (is). Azok utálják a magyarokat. Tudok rá példát mondani, hála istennek nem a saját életembõl, de egy számomra nagyon kedves barátom életébõl. Az õ apját az elõzõ rendszerben üldözték Romániában, mert nyíltan magyarnak vallotta magát és azokat a dolgokat, amiket tett (és nagy dolgokat tett, nagyon sokan beszéltek róla akkoriban itthon is), mind magyarként vállalta, magyarként tette. Ezért verték, amikor csak tudták. És nem egyszer románok bújtatták el õt és a családját a rendõrök elõl! Szóval ennyit a románokról... Ott is vannak köcsög bunkók, és normálisak. És ugyanez van nálunk is és mindenhol.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Amúgy csak egy tanács, de mint admin nem kéne effajta gyûlöletet szítanod . Anno engem sem kickeltek brit szerverekrõl "Deutschland über alles" névvel 😉
- You are mad ? You join to hungarian server with <ROMANIA> nick name ??
- Why not ?
- MAN ! We hate romania, and romanians!
- ( na már nem tudom pontosan miket írt de elkezdett fanyalogni hogy miért utáljuk , õ szereti a magyarokat stb, minden nap játszik a szerverünkön (ez utóbbi valóban igaz )
- u steal our territory : Erdély ( nem tudom hogy van angolul ezért így írtam )
Na értetlenkedett még egy darabig, de már le sem szartam, így is többet foglalkoztam vele mint amennyit kellett volna...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
mindenkinek köszi a szülinapi üdvözleteket<#wave>#wave>
és a két pipit is, megvolt..
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"