Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, ti olyat akartok aki mindent hagy, ami nektek tetszik. Vagyis mehet szabadon mások fikzázása, lejáratása, bunkózás, faszba elküldés stb. Világos.

A ti zártkörû klánfórumotokon erre van is lehetõségetek, senki nem korlátoz ebben benneteket.
lac coo
Hi !

Engem tartotok a legnagyobb szarkeverõnek , mégis én tudtam elfogadni a rendet ?
Lehet hogy nekem is jó lenne tovább keverni a szart , de a többi fórumozó nem kiváncsi rá !!!Ennyi ....

THX.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szó sincs anarhiáról, ezt Te is jól tudod.
Akarunk moderációt, csak nem olyat, mint amilyet Te csinálsz.Ennyi.

Aláirtam en is nektek, hajrá 😊

Ennek ellenére azon kevesek akik a hétvégi ultimátumhoz nem tartják magukat, tovabbra is moderalva lesznek a topikból.

Btw legalább egy "Anarchiát akarunk" táblát csinálhatott volna valaki a peticiohoz 😊
Pink Tiger
igazad van nem volt az csak figyelmembe ragadt pár szó egymás után

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tuvok
Komolytalan 😊

DannyL
+

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Pink Tiger
nagyon tetszik ez a petíció...vszeg ilyen még nem történt az sg életében..
<#wave>

No, itt van valami erre a gyengén és ritkán moderált Spamtopicra.
Aki egyetért vele, írja alá !

http://www.petitiononline.com/sgbf2/petition.html

Tuvok
Melyik volt általánosítás ?
Én azt mondtam, amit láttam, sokszor keresztülutaztam az országukat, sok idõt eltöltöttem ott, sok barátot, ismerõst szereztem, de soha egy rossz szót nem hallottam a magyarokra, sõt ...

Pink Tiger
tuvi azért te is általánosítasz😊)))
a román nacionalista mag elég nagy és kimondottan utálják a magyarokat, ez tény

biztos vagyok benne hogy sokan vannak akik nem, de sokan igen

erdélyrõl meg nem tehetnek csak a szövetséges vezetõk de visszacsinálni nem lehet és kész, a rossz oldalán álltunk a ..nak megint..., buktunk és megbüntettek megint...

Tuvok
Én meg tudok olyat, hogy 10-bõl 9 román hivatalnok/politikus/rendõrs/stb -nek semmi baja a magyarokkal, 1 pedig nem foglalkozik velü(n)k .

Amit nem birok, az az általánosítás, de azt nagyon nem birom . Jópárszor megfordultam Romániában, teljes szélességében, és a személyes tapasztalatom az, hogy a magyarok utálják õket, nem õk minket, soha egyetlen emberrel nem keveredtünk vitába, vagyis egy részeggel Szent Mária napon, de furcsa mód még a rendõrség is mellénk állt .

DannyL
+

Pepti
öööö, de jó téma... :-)

Na most, Erdély angolul: Transylvania

Románok: az átlag románnal általában nincs gond. A gond a hivatalnokokkal, a rendõrökkel és a politikusokkal van naáluk (is). Azok utálják a magyarokat. Tudok rá példát mondani, hála istennek nem a saját életembõl, de egy számomra nagyon kedves barátom életébõl. Az õ apját az elõzõ rendszerben üldözték Romániában, mert nyíltan magyarnak vallotta magát és azokat a dolgokat, amiket tett (és nagy dolgokat tett, nagyon sokan beszéltek róla akkoriban itthon is), mind magyarként vállalta, magyarként tette. Ezért verték, amikor csak tudták. És nem egyszer románok bújtatták el õt és a családját a rendõrök elõl! Szóval ennyit a románokról... Ott is vannak köcsög bunkók, és normálisak. És ugyanez van nálunk is és mindenhol.

DannyL
Nyilván ismersz nem egyet személyesen is és mély tapasztalataid vannak a témában. Jól tudom?

Tuvok
Mert ?

datango
atool még egy rohadt nép... mocsadékok...

Pink Tiger
ez elég rosszul hangzik paul... inkább egyél minden reggel borgburgert, de a szerveren nemzetiségi ellentéteket szítani...kemény <#fejvakaras>

DannyL
egyetértek

Tuvok
Erdélyt ne a románok lopták el, csak õk örültek neki .
Amúgy csak egy tanács, de mint admin nem kéne effajta gyûlöletet szítanod . Anno engem sem kickeltek brit szerverekrõl "Deutschland über alles" névvel 😉

LSSAHPAUL
Persze hogy nem magyar. Több lengyel van mint magyar. A románok is kezdenek feljönni. A multkor kickeltem is egyet having an inappropiate name-ért. Vissza is jött és elkezdett kérdezõsködni hogy miért kikkeltük. Én meg mondom hogy
- You are mad ? You join to hungarian server with <ROMANIA> nick name ??
- Why not ?
- MAN ! We hate romania, and romanians!
- ( na már nem tudom pontosan miket írt de elkezdett fanyalogni hogy miért utáljuk , õ szereti a magyarokat stb, minden nap játszik a szerverünkön (ez utóbbi valóban igaz )
- u steal our territory : Erdély ( nem tudom hogy van angolul ezért így írtam )
Na értetlenkedett még egy darabig, de már le sem szartam, így is többet foglalkoztam vele mint amennyit kellett volna...

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.
Gondolom nem magyar volt <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

LSSAHPAUL
Public story: Bulge, elbújva szedem kifele a tankokat bazókával. Oda jön hozzám egy saját assi és belémlõ fél tárat, csak azért nem döglöttem meg mert belenyomtam egy bazokát a pofájába. Erre beírja a csákó hogy kick Paul for tk. Kimegyek remote-ba és megkérdem permament ban jó lesz ? Persze a csákónak fülig ért a szája... 3 másodpercig...

LSSAHPAUL
Vazze 2 napja rosszalkodik a szerverünk, ha valaki látja hogy nem megy please irjon egy PÜ-t vagy ha ismeri az msn-em bökjön meg egy üzivel. Szpászívá!

erdos
A korodhoz képest egész jól bírod 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Pink Tiger
lollerborger😊))

mindenkinek köszi a szülinapi üdvözleteket<#wave>
és a két pipit is, megvolt..

banborg
szijasztok

joebacsi
igyekszik az embö 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Joebácsi ! Kösz a supportot, te vagy a király !!!

Tuvok
még1 😄

szia

sziasztok

Guest
Nahát ehh.
dolgozom bazzeg! este tizig itt meresztem a seggem! azt haza winfost instalálni. tegnap bejött valaki azt rendet tett a gépemen! lefagyott tizszer min. azt kiirta hogy nem találja a rendszer fálj parancssort! loál! azt a mai nap telepitéssel fog telni!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Guest
Hú, péntek van, már elmúlt hét, és te még tudod kezelni a bilentyûzetet? 😊

kiszámolom vagy spontán engedek a kisértésnek és amelyik közelebb lesz abba rugok! szvl még mindig nyalinger ferikém!

Guest
És honnan fogod tudni, hogy melyik bokába kell rúgni? 😊)
nyalinger ferikém! érik a bokánrugás! 😄

Guest
Azóta csak rátöltesz, mi? 😊)
Guest
Boldog szülinapot Pink 😊
hbd pink meg miegymás! majd meséld el milyen volt a volt! 😄

DannyL
Idomítottak, csak csapj a seggükre ha ellenkeznek! 😉)

joebacsi
azért hbd itten is neki 😊

aPa
most tuti nem olvassa, Volt fesztiválon vesz részt a hobbi-klán, én most indulok. A két hölgyet azért köszönöm a nevében is, remélem nem gond nekik, hogy sátorban alszunk 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

DannyL
Hepi Börzdéj Pinki!

erdos
Jaja, boldog szülinapot tigrincs...<#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Tuvok
HBD Pink 😉 <#wave>

DannyL
lol 😄DDDD

joebacsi
valaki kaparjon ki a törmelék alól 😊