Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én mikor mondtam valakire hogy nyomi kis pöcs ?
Azért mindennek van határa !
http://probaforum1.atw.hu/php/9/chat.php
egyébként lehet hhogy az új pályád politika lehetne...😊 /na jó csak vicceltem, félig/
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én is voltam hülye egykor belátom, soha nem is tagadtam .
De amíóta visszajöttem a bannomról kényesen ügyelek rá , hogy senkit ne cukkoljak , ne idegesítsek szánt szándékkal.
Az hogy vannak dolgok amiket én másképpen gondolok szerintem termáészetes.
Ha ti ezt személyes sértésnek veszitek arról nem tehetek tán épp Geronimo húzta fel magát annyira azon , hogy beírtam mennyivel jobb lenne a BF2 a Cryenginnel , hogy végülis saját magát bannoltatta.Persze ti azt mondjátok úgy is , hogy én adtam alá a lovat és segítettem neki a bannolásával mert még direkt cukkoltam de ez nem igaz.Ha van véleményem az mellett kiállok ha kell száz hsz-n keresztül is de ez nem cukkolás.
Szal én régen szeretném elfelejteni ezt az egész Lac-coo vs BF2 scene témát , én is voltam hülye ti is azok voltatok .Nem hiszem , hogy ez az adok-kapok jót tesz bárkinek is .
Szal ha úgy gondoljátok : PEACE !!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Azt hiszem ez egyenes beszéd volt ....
www.battlefield.hu
A döntés helyessége itt rád van bízva.
Én nem moderálok ebben a topikban már, mint azt leirtam. Ha valaki tud érvekkel vitatkozni, azzal foglalkozok max.
Ha pedig lac coonak a véleményével nem értetek egyet, akkor utáljátok ki, ahelyett hogy megbeszélnétek vele a dolgokat. Ez megy úgyis bárki szóljon ellenetek. Én ebben sem kívánok itt egyik oldalra sem állni.
ha érzi a vérszagot jön feszültséget kellteni...és sajna az sg-n még nincs
Az a hülye akit hülyíteni lehet :-DDDD
www.battlefield.hu
caddie
THX
Egyébként meg :#83525
Elég feszült a hangulat nélküled is...
és még finom voltam és nõies
Hi...
Ettõl nyílik ki a bicska nálad ???? :-O
Az 505-ben mi van ami bánt téged , de õszintén ? :-)
Flémet szít?
a moderálási alapelvek szerint:
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Szerintem kimerítette. Hajrá BB!!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
😊
www.battlefield.hu
Ahelyett hogy válaszolnál ..
Megint üres duma amit írogatsz :-DDDDDD
A hetekkel ezelõtti hsz-eimrõl beszélsz v mi ???
Ne fogd vissza magad bátran idéz mi volt bicskanyitogató a bannolásom óta ..:-DDD
abban igazad van, hogy valóban megy a fórumozás: support, miazmás, csupa új, értetlen ember, kevés kitartó kivétellel - lásd supportolók 😊 jelenleg az ír a bf2 topicba, akinek van gyomra és dolga arra 😊 oh és majd elfelejtettem, lac coo nyilvánul meg gyakorta, bicskanyitogató módon, amire nem szabad válaszolni 😊
www.battlefield.hu
De nem baj, nem kell a teljes igazság senkinek. Csak a ti verziótok, amiben én vagyok a fõbûnös. Van sok birka, meg sok emailcímetek, ismerõsötök, jó hosszú lesz a petíció biztos 😊 De ha azt hiszed, hogy ez a módja annak hogy bármit is elérjetek...
A petíció arról szól, hogy igenis akarunk moderátort, csak mondjuk
egy normálisat, aki nem követ el olyan baklövéseket sorozatban, mint
a jelenlegi. ( ügyesen kerülöm a személyeskedést nem ? 😄DD )
Szó sincs szabad , gumiszobás témáról a BF2 topicban, isten ments, egy
pillanatra sem szabad ÉSSZERÛ, szakértõ moderáció nélkül hagyni szegényt,
de mivel jelenleg ebben a helyzetben van - mármint nincs ott ésszerû,
szakértõ moderáció - valamit tenni kell.
Mert gondolom másba úgysem mentek bele.
Mert jelenleg az a helyzet, hogy többen is elfogadták az ultimátumot, mint azt szeretnétek bevallani. És velük azóta is normálisan ment a fórumozás, pedig nem egy régi BF-es van köztük.
Ennek ellenére ezzel a peticióval (amit körberöhög mindenki amúgy), megint felkevertétek a szart ma, mert nektek az úgy sehogy sem jó, ha kultúráltan folynak a dolgok a topikban.
NEKTEK kell a flame, fikázás, anyázás a topikban. Az SG-nek nem. El lehet dönteni, hogy kinek van szava ebben az SG fórumban. Ha meg mindenki arra hagyatkozna, hogy n+1 idõ után minden flame lecsendesedik, akkor a világnak rendõrségre sem lenne szüksége, mert az anarchia úgy jó ahogy van, majd elmúlik magától, igaz? Ezért maradt belterjes a BF42, meg a DC topik is. Mert ezzel a stílussal minden újat elüldöztetek onnan. De persze ezt nem veszitek észre. Ha viszont mi üldözünk el egyeseket közületek is, ráadásul mi JOGGAL, akkor az már fõbenjáró bûn. De erre gondolom úgysem reagáltok, hanem újabb példálózás következik valami más témával...
Gabcsi a hegyrõl
http://GOro.hu
Akkor jelenleg mi is a helyzet ? Sikerült egy status Quo-t elérni a közösséggel ?
Pont hogy TE nem vagy képes alkalmazkodni semmihez. Szal mondom, saját fórumotokon olyat és úgy irtok amit akartok, és azzal moderáltatjátok akivel akarjátok.
Hogyaszondja aki oda ír a bf2 fórum topicba, az azonnal és végérvényesen
elfogadja az ÁLTALAD felállított szabályrendszert, ami ezzel ellentétes, az
flémkeltõ és törlöd, beszélni veled PÜ-ben lehet, ( aminek ugye nagyon kevés az értelme, mert igencsak makacs természet vagy ). Magyarul, okosan kizártad
az összes lehetõségét annak, hogy a veled ellentétes nézetek plénumot kapjanak.
Ezen a jó öreg 42'es topicon folyik az "alápári õsbéefesek hõzöngése" azt hiszem valami ilyesmivel sértettél meg nem is olyan rég 60-100 embert.
Szóval szerintem ezzel az ultimátummal sem kellene takarózni, hiszen megintcsak egy, a te gondolkodásodnak, szád ízének megfelelõ "igazságot"
zolgáltattál - Önmagadnak....
Vajon akkor jópáran miért bólintottak rá az ultimátumra, sõt tették is közzé, az általad fényezett közösségben? És egyátalán miért egyiktõök közbenjárására születtek meg a pontjai? Rejtély mi? Gondolom.
Te már semmit mást nem látsz, csak a lila gõzt amit egymás szeme elé pumpáltok.
A supergamez általános fórumszabályzatával meg jobb ha elõ sem jössz, mert le van irva benne, hogy a moderáláshoz miként kellene hozzáállnotok. Amit ugye pár díszes tagja a közösségnek nagyívben leszart. Nos?
( ami esetedben mondjuk konstans állapotnak nevezhetõ ).
Szeretnénk moderációt, a vulgárfröcsögés messze nem lenne megengedett, de
a "szabályokat" meg az "ultimátumot" semmiképpen sem egy önjelölt magányos hõs
( sziklaormon álló, széllebegtette hajú, tömegekkel dacoló darab ) fogja nekünk elõírni, hanem a supergamez általános fórumszabályzata, valamint
maga a közösség - tudod, ez az, aminek Te nem vagy része.