Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elhiheted, hogy nekem meg az egész cirkusz nem hiányzik, ami újra meg újra csak a bf scene körül jön elõ. Soha más játék közösségével nem voltak ilyen gondok. Szal bazi unalmas.

Kár erre szót fecserélni, mert ahogy látható, ti hajtogatjátok a magatok dolgait, meg hogy mi úgy képzeljük, hogy "a bf-es rossz a moderátor jó", mi meg hajtogatjuk a magunkét, hogy márpedig a fórum szabályai alól ti sem lesztek kivételek, akárkik legyetek (mi meg úgy gondoljuk, hogy szerintetek "a bf-es jó, a moderátor rossz".) Egyik sem a teljes igazság, a világ meg nem fekete és fehér.
Alap ellentét, egyszerûen nincs jobb kompromisszum. Mi nem fogunk veletek kivételezni, csak azért mert milyen díszes társaság vagytok, ráadásul erre sorozatosan rá is cáfoltatok már. Ti meg egymás hergelése közepedte úgysem fogtok engedni abból a baromságból, hogy ez a ti fórumotok, és itt azt csináltok amit akartok. Nincs arany középút, mert pár ember hiába látja be a dolgokat, ha utána mégis mindig jön 1-2 közületek, aki megint felkeveri a szart. Hiába egyezek meg én is bárkivel közületek, aki békére törekszik, ha a többiek jobbnak látják tovább bégetni a pár szarkeverõ után.
Meg persze nem a moderálás ténye ellen lázadtok. Persze. Gondolod te, meg még egykét ember közületek, aki szépíteni akar a dolgokon. A többiek viszont nyíltan ezellen lázadtak, mondván hogy nekik mindenhoz joguk van itt, a moderátoroknak meg semmihez. És persze a moderátor húzzon el az õ különbejáratú kis anarchista szabadtopikukból. Vicc. Szal az egyik szerint a moderálás ténye, a másik szerint a moderálás mikéntje a marha rossz dolog, csak egy dolgot kerülgettek minannyian igen diplomatikusan: A moderálás kiváltó okát. Ami ugye ha nincs, akkor nem lett volna moderálás sem. Errõl egy szó sem esett, csak arról, hogy a moderálás milyen rossz volt. Mert ugye "marha egyszerû" objektíven moderálni, amikor már 10 ember osztja a hülyeségeit újra meg újra egy topikban, minden fórum szabályt figyelmen kívül hagyva, és a normálisabbik fele sem tudja már megállni, hogy ne kontrázzon rá jó/rossz értelemben. Ráadásul egykét tagotok (mert távolról sem általános a dolog a "bf scene"-ben) baromáságából kirobbanó flamewarba mesterségesen belerángattok sok más bf tagot is, akinek köze nem volt a pár idiótához, de azért feltétlenül össze kell tartonotok. Nagyon szép dolog, csak a fele nép azt se tudta mire bééget, mert nem ismerte, nem ismerhette a teljes igazságot. Én meg voltam a céltábla, mert ki más legyen. Kell egy bûnbak, anélkül nincs mire ugatni. Meg hajtogatjátok a páratatlan moderátor címû mégnagyobb marhaságot, miközben elüldüzitek Punkert is, és a SAJÁT soraitokból akartok moderátort?😄DD Aki majd persze pártatlan lesz... lol. De teljesen érthetõ a ti szemszögetekbõl, szal felesleges errõl üres köröket futni tovább.
Szal az egyetlen megoldás, ha elválnak útjaink. Nem kértek a moderált fórumozásból, ok. Menjetek máshova. Az SG fórumozás senem jog, senem kötelezõ. Elüldözni teljesen senkit nem akarunk, szal ha maradni akartok, akkor olyan hely kell ezen a fórumon nektek, ami nem moderált. Erre a legjobb megoldás a saját topik részleg, máris megnyílt a topik, megy, el van intézve.

Felesleges újabb köröket futni a magunk igazával, mert unalmas is, meg úgysem enged semmit a másik fél. Szal szerintem te is tegyél pontot magadban az ügy végére, mert üres szócsatáknak nincs értelmük.
Tuvok
Kössz, névrõl én is tudok párat <#idiota>

TheGOro
cad ^^

http://GOro.hu

Tuvok
Kéne nekem egy ügyes rajzmester, aki szépen és okosan rajzol Photoshopban vagy PSP-ben 😊

Tuvok
Beintegettem, örülhetsz 😛

Tuvok
<#wow2>

joebacsi
<#taps>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
3 ? <#vigyor>

joebacsi
FH 2 -> BF x
x=?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
Szépek, naés 😊

joebacsi
ez se érdekel? 😛

Tuvok
BF2 community

😛

joebacsi
be se integetsz?? <#violent>
<#beka3>

Tuvok
<#taps>

joebacsi
Sajat forum -> Battlefield 2 Community
jelentkezzetek be, mert csak úgy jelenik meg

Tuvok
😊))))

erdos
Hát nemtod a népi mondást? Borgra sör, meggyötör 😄 😄 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Tuvok
Mondjuk kétlem, hogy tõlük Borg sört kapna 😊)

Tuvok
Hmm, most néztem a büntilistát .
RIP Ahhoj, Danny, Klegény, Frankie, Meggymag, Kicsirigo, cofb-borg

Durva 😊

erdos
Elõször élõben, aztán... <#idiota>
Jólvanna, poén, jó gyerek lenne ez a borg csak errõl a buta asszimilációs heppjérõl kéne letennie... <#nevetes1>

Hívjuk el a kedves Moderátor urat is, hiszen kíváncsiak vagyunk az õ véleményére is... elõben... persze.
Még egy sörre is meghívnám.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

A megoldás - csináljunk nagyon gyorsan egy BF talit, lesz
egy kis sarok, ahol mindenki elmondhatja szóban is, hogy mit
gondol az ügyrõl, ezt felvesszük videóra. És akkor lesz hiteles
bizonyíték.
Persze majd Borg arra is azt mondja, hogy bábukkal csináltuk, meg
számítógépanimáció ! 😄DDD Fater, én ismerem a 70 %-át azoknak, akik
ott aláírtak, TÉNYLEG így gondolják !!!!

Tuvok
Hát én nem adhatok tanácsokat, mert a BF2 hidegen hagy, a topikot is csak ritkán követem, de elég nyomasztó a mostani helyzet, persze jó megoldás van pár, csak a két fél úgysem fog engedni / belátóbb lenni .

BurnBaby
már mindegy 😊 unalmas ez az egész, úgyse vezet sehova, túl mélyre nyúlnak az ellentétek gyökerei. tekinve, hogy a bf42, dc és vietnam topikok a bf2 megjelenésével tényleg spam topikká váltak, létjogosult lett a bf2 közösségi topik létrehozása, ahogy borg is javasolta. a játékosok fórumában meg marad a support. ez van 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
*lenned

Tuvok
Hamarabb kellett volna házigazda lenne 😉

BurnBaby
borg, elhiszed, hogy nekem nem hiányzik még egy topik, stb? 😊 se a moderálgatása... én ezt az egy kört még lefutottam, mert úgy gondoltam ennyivel tartozom a srácoknak.

egy dolog még: megmagyarázhatná vki, hogy akkor mire való a topiknyitás lehetõsége és a házigazdaság joga, ugyanis nekem se volt egy percig se semmire se jogom, amikor az immár történelmi homályba veszõ bf42 flém kirobbanásakor megtettél házigazdának, hiszen cca 2-3 moderátor folyamatosan jelen volt, hogy felügyeljen, és én hiába kértem a usereket, hogy a kölcsönös engedményekkel érdekében vegyenek vissza, akkor vki vmit mindig törölt, amire persze megint flém, majd ment a topik a gumiba 😊). most a közel sem "õsbfes" starfish ugyanezt kapja a bf2 topikban: értelmetlen a bárminemû közbeavatkozása, hiszen a nagy testvér úgyis figyel.

A történelmi hûség végett, "a bfes rossz, moderátor jó" alapigazság valahol a bf vietnám topik házigazdasága körüli vita kapcsán keletkezett. szépíthetjük, de remekül emléxem, ahogy két nap alatt hogyan borítottak ki téged azzal, hogy találj mindenki számára elfogadható házigazdát, viszont én meg nem akartam beleállni páros lábbal a bfv mezõnybe, ahol nem is játszom, fõleg mivel az akkor még külön futó bfv honlap miatti érdekellentét ezt erkölcsileg megkérdõjelezhetõvé tette volna. ezután tele lett a hócipõd az egésszel, léptél néhány drasztikusat, majd valamennyi bf topikban közzétetted az onnantól érvényes "házirendet" roppant szerencsétlen és méltánytalan módon, ugyanis ezek olvasóinak kevés kivétellel semmi közük nem volt a bfv témához. legkevésbé pedig ahhoz, hogy az ex klántársaidnak szúrta a szemét, hogy az általuk nem kedvelt lifeforce a bfv topik házigazdája, ahol mellesleg se nem játszottak, a fórumban sem szerepeltek, pusztán flémeltek, amit life kitörölgetett, majd jött a sírva futás hozzád, hogy milyen szemét önkényesen moderálós házigazda van ott, azonnal csinálj valamit. szóval nem szeretném kisebbíteni ez ügyben skorpió, frankie és még néhány csapattársuk érdemeit sem 😊
az ellen viszont én sem tudtam, nem is akartam tenni, hogy a vérig sértett bf közösség ellened fordult, hiszen a legtöbbjükkel szemben (különösen bf42 és dc topik) jogtalanul léptél fel "házirend" ügyben egy tévedés okán, miszerint a bf42, dc és bfv közösség egy és ugyanaz. pedig hát nem 😊 most a bf2 alatt mosódtak volna össze, de erre ugye már itt nem kívántok lehetõséget teremteni.

na mindegy, sajnálom, hogy képtelenek vagyunk egymást meghallani, akár ha érvek, akár ha flém, akár ha petició (amit valóban egyesével írogatnak alá a népek, de persze nyilván hamisítunk is, amilyenek vagyunk: már kiszúrtam, a bf talikra is egy ember eljön 3-4 féle ruhában, hogy többnek látsszanak ,).

szomorú, hogy ki lett rakva igen sok ember, annak ellenére, hogy nem a moderálás ténye, hanem a személyeskedõ, megkülönböztetõ negatív bánásmód ellen próbáltunk érvényt szerezni 😊 részemrõl ténylegesen múlt idõben...

további sok sikert, visszatérek a supportos szerepembe, mert nekem minden bfes egyformán bfes, akár itt, akár máshol ül a köménymag 😊)

www.battlefield.hu

DarkHorSe
reggelz

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Yan
Jovan leesett 😄
(kicsit késö volt egykor) 😉
<#pias>

&#165; xfire: kistekila

Tuvok
Címsorban láthatod a címét még .

Pink Tiger
lol ez a lényege, nincs ilyen...😄

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

erdos
Te jelenkeztél nálunk tagfelvételre? <#fejvakaras>

hûûû látom pörög a fórum <#vigyor2>
ne hagyd magad dzsó!

ja és:

.

Ez mind szép és jó, egyet lehet érteni vele. -> #83557 (Javaslom BB te nyisd meg a topikot, és akkor te leszel a házigazda, karbantartó stb.)

Ez az a kompromisszum amit mi tudunk ajánlani. A játékos szekció moderált marad és kész. Nomeg miután Punkert is elküldtétek a faszba, hogy õ se moderáljon titeket... igazából senkinek nincs már kedve veletek osztozkodni. Ez van.
Hu.man limbi
Ez ám a gyorsaság😊

TheGOro
respect+

TheGOro
Törölték...

Yan
Ezen mi tetszett??
"Nincs ilyen téma" vagy csak nálam nem müxik vmi?
<#fejvakaras>

&#165; xfire: kistekila

Pink Tiger
ezt muszáj belinkelnem, nagyon tetszett:

Borg Fan klub

--álá antibuba007 után szabadon--

Pink Tiger
burn to be baby

nos én sem akarok minden reggel borgburgert enni, helyette maradnék inkább egy jó fórumközösségnél 😊 támogatom

BurnBaby
a petícióról:
úgy látom kedves forumozó társaimnak is téveszméi vannak a moderátor fogalmáról. nem én kellek moderátornak, max topik házigazdának, bár ilyen most van, ugye, csak még nem volt módja, hogy maga intézze a topik ügyeit.
moderátor alap esetben akkor kell, ha egy témában a házigazda által kezelhetetlen probléma merül fel, vagy ha valamiért a topikon is túlmutatva valami káros történik. a moderátor, mint olyan (szabadidejében, ingyen és bérmentve, a kultúrált és a látogatók érdekeit szolgáló légkör biztosítására) igen tiszteletre méltó tevékenységet végez a szélsõséges üzenetek/egyedek átmeneti vagy tartós kiiktatásával. az sg.hu tekintetében ez annyit tesz, hogy valamennyi témában - jobbára felkérésre - végzik ezt. roppant hálátlan feladat, ráadásul sok szabadidõbe és idegsejtbe kerül.

ha esetleg más sg.hu modok is figyelemmel kisérik az eszmecserét:
szeretünk itt lenni, a fórum "ömlesztett" szerkezete tökéletesen alkalmas egy közösség egybentartására. adott témák jól követhetõ kitárgyalására ott a bf portál tematikus fóruma (elérhetõvé téve itt is mindenkinek, aki komolyabban akar a bf-fel foglalkozni), de itt nap-nap után szépen látjuk mivel/kivel mi újság, és közel két évig - egy jól definiálható pontig - remek hangulatban zajlott itt minden, épült és bõvült a magyar bf scene. az sg.hu-n nagyon sok játékos megfordul, és - bármit is állít errõl más - mi azon igyekszünk, hogy egyre többen megszeressék ezt a játékot, mert szerintünk élmény. ebben pl. nagyon hátráltató, hogy mi hiába igyekszünk a játékos számára vonzóvá tenni a bf2-t az összes hibájával, egyebével, amikor jóváhagyott létjogosultsága inkább a negatív kritikának van, ugyanis így vélekedik a fórumot figyelmével kitüntetõ moderátor. nem azt mondom, hogy jó a játék ahogy van, de azzal nem vagyunk elõrébb, ha kórusban szidjuk a kiadót (pedig ugye a fejlesztõ hibája), meg a játékot. azt értsétek meg, a bf közösség fanatikus, és roppantul élvezi a játékot így, defektesen is. ezért megkeressük a megoldásokat, és elérhetõvé tesszük mindazok számára, akiket így is érdekel a játék.
és tényleg sajnálom, ha a kezdõk néha el vannak hajtva, de ennek részben a túlfeszített hangulat is oka. emellett azt hiszem minden elvárható (sõt!) segítségnyújtás kézenfekvõ módon az érdeklõdõ orra elõtt virít a bf topikokban, ill. az eddigi bf játékokkal kapcsolatos tudásunk összegyûjtve elérhetõ a magyar bf portálon ill. a bfhelp.try.hu címen, rendszeresen és gondosan karban tartva. ezek után mégis naponta éljük meg, hogy még a scroll-down se megy, pedig 2-3 üzenettel a kérdés alatt ott a válasz - bár számomra nem meglepõ, ugyanis pont ennek kiküszöbölésére kezdtük el anno csinálni a bfhelpet -, majd ha nincs perceken belül reakció, rögtön szemét banda vagyunk, és ilyenkor valóban elpattan valakinél valami, mert a forrongó illetõ végig egy kattintásnyira volt a megoldástól... a fórum keresõ funkciójáról nem is beszélve...

mi lenne ha kipróbálnánk, hogy nem törölgettek (max kérésre)? ha a nem megfelelõ stílusú, egyebû hozzászólások esetén szóltok a házigazdának, vagy kommentáljátok az értintett hozzászólást, hogy miért nem kívánatos az itt. akkor az mindenki okulására szolgál, hiszen látják, mi az, amit nem toleráltok.
én a saját fórumon (máshol nem vagyok moderátor, azért errõl beszélek) privátban lerendezem a tartósan renitensekkel az ügyet, azaz tudatom vele, hogy ha ezen és ezen nem változtat kénytelen leszek fellépni ellene, de csak mértékkel személyeskedek: azaz amit nekem szólnak be legfeljebb szélsõséges esetben emlegetem fel, mert mint a hatalom gyakorlóját nyilvánvalóan több kritika ér, mint mást. és ez a legtöbb esetben mûködik. persze olyan is volt, aki a kérésemre azt mondta, ha nem hagyom anyázni nem jön többet. jeleztem nyugodtan dönthet így - nem is jött. bevallom mértékkel hiányzott csak. ott 1,5 éves karrierünk alatt egyetlen felhasználót kellett törölgetni/banolni, épp a napokban, mert azonnal szélsõségesen vulgáris, támadó stílusban nyilvánult meg, mint leendõ bf2 játékos. nah õrá többszöri figyelmeztetésre sem hatott a jó szó, úgyhogy - a látogatóktól támogatva - nem tartottam igényt a szereplésére 😊

hasonló elbánást kérünk, lehetõleg egy semleges moderátor kivitelezésében, és szerintem kölcsönös megelégedésünkre fog szolgálni.

www.battlefield.hu

Tuvok
Számok fordítva 😊

joebacsi
állítólag 21 éves...😊

Tuvok
Nem lehet infantilis, mert az felnõttek gyerekes viselkedése, õ meg még nagyon gyerek, abból is a süllyesztõs, elmegyógy fajta 😊

joebacsi
hát nem teljesen 😊
még infantilis, de már nem rosszindulatú 😊

Tuvok
Úristen, nem mondod, hogy az a hülye megtért ?! Áh, nem hiszem el ! Kamuzol !

BurnBaby
lac coo, megkérdezted ki az a goodspeed, erre válaszoltak, amit most magadra veszel és meg vagy bántva 😊))
amúgy egy provokátor volt, de megtért. sokkal jobb velünk, mint ellenünk 😊)

www.battlefield.hu

Pink Tiger
"talán" ez is egy jó megoldás lehetett volna, de az õs verem már megvan, itt vagyunk épp😉

minden probléma problémája hogy az emberek túl késõn belátóak és engedékenyek, ha azok egyáltalán, mindenkinek hajlani kell a másik felé az egyetértéshez, lehetõleg minimális hátrahagyott sérelmek után..

Pink Tiger
az volt😊 én semmilyen szinten nem vagyok érintett, de megfelelõen belátó és remélhetõleg kölcsönösen engedékeny hsz volt, így kell

A saját topikok között nyissatok egy BF Klubot. Ott nem lesz moderálva senki, mindegy milyen stílusban ír. Legalábbis általam nem, a nyitó lesz a házigazda. Akinek nem tetszik a szabályozás, a bf2 topik, én, stb az menjen oda. Attól még ez a fórum lesz, lesz linkje a BF2 játékos topikban is ha akarjátok.

A BF2 topikra viszont vonatkoznak a szabályok, szal ehhez tartsa magát mindenki legyenszíves.