Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZolee
ok részemrõl befejeztem nem is várok alábbiakra reakciót.

Tuvok

Ahhoj
Emberök, felesleges mindenkinek megmondania a maga véleményét, nincs mit tenni Borg ténykedésével... Majd õ ellátja kellõ support-tal az újakat, akiknek meg kell bf2 topik, ott a community topik. Annyiban van igaza Borgnak, hogy ez már bazi unalmas ,)
Szal légyszi, inkább foglalkozzunk a számunkra kellemesebb dolgokkal 😉

GanXstaZolee
Nemtudom volt e már errõl szó de azért ez a hozzáállás kicsit bosszantó:

"Alairom nektek en is, hogy ne csak az egymast ...őő... buzdito alairasok legyenek itt. A peticiot tovabbitottam az illetekesek fele is, jot nevettunk koszi. Aki elfogadta a hetvegi kompromisszumot, az welcome, aki meg maig sem tudta ertelmezni, az ne csodalkozzon ha torlodnek a hozzaszolasai. Udv. Borg."

Örülök hogy jót nevettek azokon az embereken akik nap mint nap behivták az sg.hu-t amibõl a reklám és egyéb bevételeket kapjátok, szvsz ez egy gusztustalan arcul fosása azoknak akik a az azt irományt aláírták kínjukban hogy elta***odj innen végre. Csak azt nem értem hogy akik anno sg-t megcsinálták akikkel anno együtt nyomtuk age1-et hogy lehetnek ilyen idióták hogy veled összeálltak anno. Mondjuk nemtudom már hogy ugyanazok vannak e ott a vezetõ posztokon ebben lehet tévedek.

Tuvok
És már tervezed a következõt ? 😊
Hanyadik is lesz ? 4 ? 5 ? 😊)

Pharaoh
Bocs ez rossz helyre ment.

Ahhoj
<#duhos2>

😄DD

Tuvok
sálálá, nem bf2 topik, lááláláááá <#miaz>

Ahhoj
?

Pharaoh
Nem tudtam elképzelni hogy ennek a három playernek, hogy van ennyi pontja, elmentem hozzájuk helivel, mert a squadjukat persze lockolták, mikor oda értem elkezdenek lõni rám és ezt látom.. A többit ki lehet találni.

Nem vagy hidegfejû és nem bírod te sem megállni a "namégegyszerutoljáradebeszóloknekik" stílust,miért érzed többnek magad,hogy másnak ezért a stílusért ban jár?
Neked kellene példát mutatni a sok "birkának",hogy :ide nézzetek barmok,"ugassatok le megint,úgyis azt magyaráztok bele mindenbe amit akartok. Nincs értelme, hogy visszavágjak ehhez hasonló dolgokra a továbbiakban. Ennyi."!
ezt röpke 1 óráig se tudtad betartani...
akkor,hogy várod el a sok "birkától"
Innen még moderátor nem lett "elkergetve" (a mostani kezdeményezésen kívül,ami igencsak dugába dõl,ismerve a "mélyen tisztelt" St-t)fura is lenne,ha a "sok csillagocska reményében sms-t küldõ birkának" lenne igaza...
1 szó,mint 100 vissza lehet olvasgatni az SG nicket használó kollégának is,hogy kik is üldõztek el innen embereket...
(a nyelv célzás ugye az SG elõtagú emberek hozzászólására is igaz?)

tényleg felesleges a leütést pazarolni ide, LÉGY BOLDOG ELÉRTED AMIT AKARTÁL!
(ezt 1 hülye barom/birka kívánja neked bééégetései közepette)
bye

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Tuvok
Lám lám 😊
Lejárt a ban ? <#hehe>

Ahhoj
sziasztok <#wave>

Tuvok
Mint gyerekek a nyalókáért ...

Pink Tiger
elveszed az örömünket? 😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ja, valami gond van a listával az utóbbi pár napban, mert elég sok topik beragad, ami nem is annyira forgalmas.
Pink Tiger
ja már épp akartam mondani hogy azt se tudom ki õ és mi fán terem😊

Pink Tiger
1. GTA: San Andreas
2. World of Warcraft
3. Battlefield 2
4. Humoros és aranyos képek
5. Football Manager 2005
6. Battlefield 1942

ezt nézzétek loller! 😊)

Õ volt a másik moderátor rajtam kívül, aki törölt és bannolt még. Õt is elkergettétek, a szokásos lol dumával, hogy "nem pártatlan". Mert csak az pártatlan aki nektek ad igazat ugye. Szal hogy ki a fõgonosz...ja...aki annak van beállítva. Vagy ez már volt, tényleg...

Szerk: Bocs, nem általánosítok. Helyesen: "elkergették páran".
Pink Tiger
csak vicceltem a fõgonosz szóval...😊
igen valóban nem olvstam, mindjárt olvasom

Látom nem olvastad el a community topikotok kezdõ hsz.át 😊 Ott van, hogy mit gondol az SG, St írta, Joebacsi bemásolta.

Itt csak az a fõgonosz, akit annak beállítanak. Bárkit be lehet állítani fõgonosznak, csak megalapozni nem egyszerû, amint látható is.
Pink Tiger
az az igazság hogy én egy picit elvakult vagyok, ezt aláírom
/egyébként próbálom magam visszafogni😊/

és egyébként jót mulatok..

de hidd el nem véletlen a felháborodás ellened és a módszereid ellen, ezt te is tudod, a köv kérdés pedig hogy mit akar az sg vezetõsége, szerkesztõsége, mit gondol errõl az egészrõl, engem nagyon érdekelne...

nyilván mi csak megmondtuk mi nem tetszik, de az van amit az sg mond és kész, tetszik nem tetszik

ki egyáltalán itt a fõgonosz?😊))
úgy értem az sg vagy a punker gyerkõc? vki állást foglalhatna egyértelmûen...

Pink Tiger
ki az a punker? 😄DD

Kritizáldod a rendõrt, aki tömegverekedésen egykét olyat is letartóztat, aki "csak egyet visszaütött" ? Nem arra fújsz, aki kirobbantotta a dolgokat, hanem csak arra, amit én reagáltam ezekre. Persze ez egyszerûbb, mint a saját sorok között az eredeti bajkeverõket megkeresni.
Pink Tiger
sosem merne, pedig senki nem bántaná, egy zacskóval a fején bmelyik sarokban lenne helye 😊) /csak vicceltem, félig/

a kulcsmondat a lázításon volt... páran lázították a sok-sok embert akik csak követték õket agyatlan, véleményteln birkákként. ergo igazából csak pár embernek van itt gondja, a többiek csak ártatlan áldozatai...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

de bizony van mert megértenéd a miérteket. 😊

általánosítani nem jó... van pár nagyhangú... jah... mindíg is voltak, és így komáljuk õket...

olvasd vissza ezt a topicot... csak az elsõ 60ezer hozzászólást. megérted milyen közösségrõl beszéltem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Pink Tiger
én konkrétan emlékszem és jelen voltam két olyan esetnél ahol te csináltál flame wart öreg 😊)) TE 😊 és emlékszem olyanra is ahol nem rajtad múlt hogy nem lesz reakció és ne beszéljünk arról ahol ott se voltam...

azzal pedig hogy együttesen elég sok ember lázadozik ellened, valamit ideje lenne neked is leszûrni, nem gondolod??

persze elhiszem ha ez az egész elcsitulna egy bf2communityben és elterelné a figyelmet a moderátori munkád baklövéseirõl az neked is jó lenne, érezni a hozzászólásaidból.. hát perszehogy loller

<#guluszem1>

lac coo
Nem.Mibõl gondolod?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gergod
Ennek nincs sok köze ahhoz, amit én írtam.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nem látod át, csak a felszínt kapirgálod... nem ismered a múltat, csak azt látod ami van. És most nincs kedvem történelemórát tartani, talán majd vki megteszi.

gergod
Mi köze van ahhoz, hogy mi történt 1 éve annak, hogy a bf2 topik napi 1500+ spamet kapott? Persze én is unom a lámákat, akik nem olvasnak faqot csak böfögnek, de el lehet nekik mondani, hogy olvasd el a faqot, meg le lehet írni nekik, hogy a kurva anyád büdös láma n00b a kibaszott faq minek van? Azért van köztük különbség.

Úgy nem lehet közösséget építeni, hogy a közösség régi tagjai csak saját magukkal vannak elfoglalva, tesznek a többiekre, akik nem játszottak még a bf42, bfv, dc... gamékkal.

Amúgy még mindig lehetett volna egy rendes kibõvült közösséget létrehozni, ha páran betartják a szabályokat. Más topikokban egész jó közösségek jöttek létre úgyis, hogy borg ott volt. Nehéz betartani, hogy ne vadparaszt módjára szóljon a közösség a többiekhez, hogy ne generáljon annyi spamet, ne tékezzen oldalakon keresztül? Mert ez sokminden, csak nem közösség alakítás.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

itt kiengedjük a gõzt... ez úgyis elásott szpemtopic, az esgé fertõje, stbstb.

az új topicban nem szeretnék már ezzel találkozni...

BurnBaby
srácok? mintha kaptunk volna spammer topikot - a bf2 topikban mint community fórum szerepel. nah, tessék átfáradni, és engem gyõzködjetek az igazunkról. ott. thx. 😊

(legyen má vége, pls)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
"smasszer" 😄 omg!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Higher
Az a gond, hogy az ilyen "aláírásomba beteszem a konfigomat" arcokat egy régi c64-es scene kifejezéssel smelly lamereknek hívják. 😉 Nem beszélve az ezt alátámasztó cselekedeteidrõl.

Ne mondd már ! Több embernek többfajta véleménye van ? Akkor fogalmazzunk
úgy , hogy én nem mondtam, hogy moderálásmentes fórum kell.

ki az a Punker? sose láttam sose hallottam róla

tévedsz... bf42ben mindíg segítettem... bf2 topicot meg nagy ívben kerültem tudván a smasszer kilétérõl.
viszont vannak akik teljesen jogosan küldik el az értetlenkedõket melegebb éghajlatra.

aPa
és Punkert miért üldöztük el??? 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
Látod, te sem segítesz egy kezdõnek. A magadfajták miatt lesznek túl szigorúak a moderátorok 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

itt voltál még régen mikor ez az egész kezdõdött? nem nem, 2-4 hete... hanem úgy egy éve...

amúgy meg: 1. kezdõknek javallott a minimum 20as IQ, amivel azért már meg lehet találni a FAQ-t, és a megfelelõ segítséget.
2. Szerintem mindenképp jobb volt mint ez a bebetonozott szabályozottság... mert ebbõl lehet idõvel közösséget építeni ami él is, nem pedig csak báb... ez így egy nagy lol... beszélgetni kizárólag a játékról... minek? mit lehet megtudni így amit játék közben nem? a kérdések fele felesleges, a kezdõk kérdéseinek 99%ára van már válasz, a tiszteletköröket meg megtarthatja mindenki magának.

Tuvok
Itt biztos nem .

Most kb 10 ember húzta be fülét farkát, hogy nehogy idézzem a hozzászólásukat, privát üzenetüket. Gratulálok.
És akkor nekem van vélt sérelmem. Hát persze.
Nem mindenki dobja el az elveit csak azért, hogy egy közösség befogadja, szeresse. Szúrja a szemeteket, hogy nem jópofizok veltek, hát ez van. Szal igen, nem végeztem kiváló munkát a közösség számára, még teljes hosszában megvan a nyelvem.

A többi dologra, személyeskedésre nem kívánok reagálni, mert semmiben nem különböznek az elõzményekben hajtogatott dolgoktól. Részemrõl itt befejeztem a témát, akárhogy is ugassatok le megint, úgyis azt magyaráztok bele mindenbe amit akartok. Nincs értelme, hogy visszavágjak ehhez hasonló dolgokra a továbbiakban. Ennyi.
gergod
Emlékszel mivolt itt 2-4 hete? Napi 1500+ hozzászólás? A 2/3 spam volt, a másik 1/3-ada pedig valakinek a leugatása?

Azért van Borggal bajotok, mert ezt nem hagyta. Viszont ezt egyik moderátor se hagyta volna. A topiknak annak a formájában semmi értelme nem volt. Kezdõk sem segítséget nem kaphattak, sem tanácsot, mert mire valaki válaszolt volna nekik 300 új hozzászólás született. Ez szerinted jó volt?

CAD
Borg, borg... nincsenek neked tortenelmi tapasztalataid 😊 A folytatast nyilvan tudod ha lattad az Anyad a szunyogok c. filmet 😄

Sajnos meg mindig nem sikerult felfognod, hogy tovabbra sem a moderalasa tenyevel, mindossze veled van problemank. Ezt probald meg kiirni egy cetlire, ragazd az agyad fole, mikor felkelsz mondogasd. En optimistan azt gondolom, hogy egy ket harom ev mulva, ugy fox felebredni, hogy erted, hogy ez mit jelent. Pontocska 😄

Amugy felesleges ide tovabbiakban irnod, kosznjuk a reszvetelt, kivallo munkat vegeztel a Bf scene egesze szamara. Igy tovabb.

caddie

Idézzél légyszives olyat, vagy olyan tartalmút, amiben bárki azt
írta, hogy nem kell moderáció ... már megint egy orbitális csúsztatás,
de most írjam hozzá a másik 200-hoz amit nyomtál már ?

Az is tény, hogy addig semmi baj az ég egy adta világon nem volt, amíg
Te "vissza" nem tértél valahonnét a mélyûrbõl , hogy jól megbosszúlj
a bf közösségen valami vélt sérelmet...

Mosd ki a szád szappannal... olvastad miket írtál?
És hogy kinek? Ezt a stílust tartogasd meg a haverjaidnak vagy anyucinak.

NYomorultul unalmas az is amit Te hajtogatsz.
Itt mindvégig TE magad voltál a probléma, és amit magad köré építettél...

Ugye elkerülte néhány részlet a figyelmed az eredeti üzenetbõl, de ez mindegy... részedrõl folyamatosan megy a mosakodás, a miértek gyártása, hogy annó miért is volt annyira kötelezõ beleköpni az állóvízbe... (BB leírta a történetet... szal miért is?)

És most, több mint egy év után is ez megy, fedez téged hátulról ugye a fantasztikus SG...
Mellesleg minden észérvre ugyanaz a válasz, lepatintod magadról, mert meg vagy gyõzõdve a saját felsõbbrendû igazadról. Mert nyilván mindenki hülye körülötted.

NYilván... de nem baj... ismét néptelenedjen el egy nagylétszámú topic, maradnak az idióták és a full kezdõk akiknek majd az idióták segítenek...

Az ajánlatom még mindíg érvényes, ha el mersz jönni egy BF talira, meghívlak egy sörre.

erdos
Jó lesz mindenkinek így külön, te se hallod a mi bégetésünket, mi se a tiedét. pedig szerintem nem vagy egy kibírhatatlan ember, meg ez a csapat sem az. így jött ki, ennyi. Azért további szép napot.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

TheGOro
A te konkrét személyed, és elõéleted miatt vannak egyeseknek kifogásai ellened! Szal szia...

http://GOro.hu