Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal légyszi, inkább foglalkozzunk a számunkra kellemesebb dolgokkal 😉
"Alairom nektek en is, hogy ne csak az egymast ...őő... buzdito alairasok legyenek itt. A peticiot tovabbitottam az illetekesek fele is, jot nevettunk koszi. Aki elfogadta a hetvegi kompromisszumot, az welcome, aki meg maig sem tudta ertelmezni, az ne csodalkozzon ha torlodnek a hozzaszolasai. Udv. Borg."
Örülök hogy jót nevettek azokon az embereken akik nap mint nap behivták az sg.hu-t amibõl a reklám és egyéb bevételeket kapjátok, szvsz ez egy gusztustalan arcul fosása azoknak akik a az azt irományt aláírták kínjukban hogy elta***odj innen végre. Csak azt nem értem hogy akik anno sg-t megcsinálták akikkel anno együtt nyomtuk age1-et hogy lehetnek ilyen idióták hogy veled összeálltak anno. Mondjuk nemtudom már hogy ugyanazok vannak e ott a vezetõ posztokon ebben lehet tévedek.
Neked kellene példát mutatni a sok "birkának",hogy :ide nézzetek barmok,"ugassatok le megint,úgyis azt magyaráztok bele mindenbe amit akartok. Nincs értelme, hogy visszavágjak ehhez hasonló dolgokra a továbbiakban. Ennyi."!
ezt röpke 1 óráig se tudtad betartani...
akkor,hogy várod el a sok "birkától"
Innen még moderátor nem lett "elkergetve" (a mostani kezdeményezésen kívül,ami igencsak dugába dõl,ismerve a "mélyen tisztelt" St-t)fura is lenne,ha a "sok csillagocska reményében sms-t küldõ birkának" lenne igaza...
1 szó,mint 100 vissza lehet olvasgatni az SG nicket használó kollégának is,hogy kik is üldõztek el innen embereket...
(a nyelv célzás ugye az SG elõtagú emberek hozzászólására is igaz?)
tényleg felesleges a leütést pazarolni ide, LÉGY BOLDOG ELÉRTED AMIT AKARTÁL!
(ezt 1 hülye barom/birka kívánja neked bééégetései közepette)
bye
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
2. World of Warcraft
3. Battlefield 2
4. Humoros és aranyos képek
5. Football Manager 2005
6. Battlefield 1942
ezt nézzétek loller! 😊)
Szerk: Bocs, nem általánosítok. Helyesen: "elkergették páran".
igen valóban nem olvstam, mindjárt olvasom
Itt csak az a fõgonosz, akit annak beállítanak. Bárkit be lehet állítani fõgonosznak, csak megalapozni nem egyszerû, amint látható is.
/egyébként próbálom magam visszafogni😊/
és egyébként jót mulatok..
de hidd el nem véletlen a felháborodás ellened és a módszereid ellen, ezt te is tudod, a köv kérdés pedig hogy mit akar az sg vezetõsége, szerkesztõsége, mit gondol errõl az egészrõl, engem nagyon érdekelne...
nyilván mi csak megmondtuk mi nem tetszik, de az van amit az sg mond és kész, tetszik nem tetszik
ki egyáltalán itt a fõgonosz?😊))
úgy értem az sg vagy a punker gyerkõc? vki állást foglalhatna egyértelmûen...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
általánosítani nem jó... van pár nagyhangú... jah... mindíg is voltak, és így komáljuk õket...
olvasd vissza ezt a topicot... csak az elsõ 60ezer hozzászólást. megérted milyen közösségrõl beszéltem.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
azzal pedig hogy együttesen elég sok ember lázadozik ellened, valamit ideje lenne neked is leszûrni, nem gondolod??
persze elhiszem ha ez az egész elcsitulna egy bf2communityben és elterelné a figyelmet a moderátori munkád baklövéseirõl az neked is jó lenne, érezni a hozzászólásaidból.. hát perszehogy loller
<#guluszem1>#guluszem1>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Úgy nem lehet közösséget építeni, hogy a közösség régi tagjai csak saját magukkal vannak elfoglalva, tesznek a többiekre, akik nem játszottak még a bf42, bfv, dc... gamékkal.
Amúgy még mindig lehetett volna egy rendes kibõvült közösséget létrehozni, ha páran betartják a szabályokat. Más topikokban egész jó közösségek jöttek létre úgyis, hogy borg ott volt. Nehéz betartani, hogy ne vadparaszt módjára szóljon a közösség a többiekhez, hogy ne generáljon annyi spamet, ne tékezzen oldalakon keresztül? Mert ez sokminden, csak nem közösség alakítás.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
az új topicban nem szeretnék már ezzel találkozni...
(legyen má vége, pls)
www.battlefield.hu
úgy , hogy én nem mondtam, hogy moderálásmentes fórum kell.
viszont vannak akik teljesen jogosan küldik el az értetlenkedõket melegebb éghajlatra.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
amúgy meg: 1. kezdõknek javallott a minimum 20as IQ, amivel azért már meg lehet találni a FAQ-t, és a megfelelõ segítséget.
2. Szerintem mindenképp jobb volt mint ez a bebetonozott szabályozottság... mert ebbõl lehet idõvel közösséget építeni ami él is, nem pedig csak báb... ez így egy nagy lol... beszélgetni kizárólag a játékról... minek? mit lehet megtudni így amit játék közben nem? a kérdések fele felesleges, a kezdõk kérdéseinek 99%ára van már válasz, a tiszteletköröket meg megtarthatja mindenki magának.
És akkor nekem van vélt sérelmem. Hát persze.
Nem mindenki dobja el az elveit csak azért, hogy egy közösség befogadja, szeresse. Szúrja a szemeteket, hogy nem jópofizok veltek, hát ez van. Szal igen, nem végeztem kiváló munkát a közösség számára, még teljes hosszában megvan a nyelvem.
A többi dologra, személyeskedésre nem kívánok reagálni, mert semmiben nem különböznek az elõzményekben hajtogatott dolgoktól. Részemrõl itt befejeztem a témát, akárhogy is ugassatok le megint, úgyis azt magyaráztok bele mindenbe amit akartok. Nincs értelme, hogy visszavágjak ehhez hasonló dolgokra a továbbiakban. Ennyi.
Azért van Borggal bajotok, mert ezt nem hagyta. Viszont ezt egyik moderátor se hagyta volna. A topiknak annak a formájában semmi értelme nem volt. Kezdõk sem segítséget nem kaphattak, sem tanácsot, mert mire valaki válaszolt volna nekik 300 új hozzászólás született. Ez szerinted jó volt?
Sajnos meg mindig nem sikerult felfognod, hogy tovabbra sem a moderalasa tenyevel, mindossze veled van problemank. Ezt probald meg kiirni egy cetlire, ragazd az agyad fole, mikor felkelsz mondogasd. En optimistan azt gondolom, hogy egy ket harom ev mulva, ugy fox felebredni, hogy erted, hogy ez mit jelent. Pontocska 😄
Amugy felesleges ide tovabbiakban irnod, kosznjuk a reszvetelt, kivallo munkat vegeztel a Bf scene egesze szamara. Igy tovabb.
caddie
írta, hogy nem kell moderáció ... már megint egy orbitális csúsztatás,
de most írjam hozzá a másik 200-hoz amit nyomtál már ?
Az is tény, hogy addig semmi baj az ég egy adta világon nem volt, amíg
Te "vissza" nem tértél valahonnét a mélyûrbõl , hogy jól megbosszúlj
a bf közösségen valami vélt sérelmet...
És hogy kinek? Ezt a stílust tartogasd meg a haverjaidnak vagy anyucinak.
NYomorultul unalmas az is amit Te hajtogatsz.
Itt mindvégig TE magad voltál a probléma, és amit magad köré építettél...
Ugye elkerülte néhány részlet a figyelmed az eredeti üzenetbõl, de ez mindegy... részedrõl folyamatosan megy a mosakodás, a miértek gyártása, hogy annó miért is volt annyira kötelezõ beleköpni az állóvízbe... (BB leírta a történetet... szal miért is?)
És most, több mint egy év után is ez megy, fedez téged hátulról ugye a fantasztikus SG...
Mellesleg minden észérvre ugyanaz a válasz, lepatintod magadról, mert meg vagy gyõzõdve a saját felsõbbrendû igazadról. Mert nyilván mindenki hülye körülötted.
NYilván... de nem baj... ismét néptelenedjen el egy nagylétszámú topic, maradnak az idióták és a full kezdõk akiknek majd az idióták segítenek...
Az ajánlatom még mindíg érvényes, ha el mersz jönni egy BF talira, meghívlak egy sörre.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"