Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
a látás is elég korán kialakul az embereknél...optimális esetben...<#whatever>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gurubefree
Köszönöm ......

Azt hiszem az "ott" "itt" szó leírása nem igazán fárasztó sõt gyorsan elsajátitható.

De mit is szeretne itt az ember hát magyar itt mindenki !!!!!!

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Cobra.
Nem az a baj, hogy keresel valamit, hanem hogy nem elég alaposan, és már belefáradtunk az alapvetõ dolgok megválaszolásába. Egyébként továbbra is megtalálsz minden szükséges információt, ha a Help feliratra kattintasz az egérrel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gurubefree
A "javitás" szót nem lehet használni pubikám , akkor otvan ez megba....va ahol van.

Tuvok
Ilyenkor bezzeg nincs itt Borg 😄

Cobra.
2. felkiáltójelet is akarsz? <#eplus2>
Egyébként tényleg olyan nehéz észrevenni a bannerban a Help feliratot?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gurubefree
Sziasztok

Hol talaálok javításokat a Battlefield 1942-höz + a kiegészítésekhez ????

thx

Tuvok
😄DDDDDDDDDDDDD
ja !

0Fritz0
... és a szag is stimmelne? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tuvok
Mér, ez jogos 😊
Én se csípem, azt képzeli magáról, hogy õ az ideális nõ, ezért semmit se csinál, hogy kinézzem vhogy, persze ne csodálkozzon, ha csak az olyan hozzá hasonló kaliberû tirpákok állnak vele össze, mint a Gesztesi . Pár éve volt itt roadshown-n, vagy mi a búbánaton, már akkor akkora hátsófertájjal rendelkezett a lelkem, hogy akármelyik viziló elbújhatna mögötte . 😊)

Pink Tiger
hát inkább negatív de visszafogott dolgokat, persze egy nagy pozitívummal zártam cserébe(álá ~ biztos vannak értékei is) igaz prefix megemlítettem hogy szerintem a világ k...ja, de ez csak egy mellékmegérzés volt
<#whatever>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tuvok
Amúgy mit írtál ? 😄

Tuvok
korrupció ? 😉

Pink Tiger
mik vannak😊

Pink Tiger
el vagyok keseredve törölték a liptai klaudia topic hozzászólásomat, pedig kulturált voltam... borg te voltál ? 😊)))

gurubefree
Sziasztok

Hol talaálok javításokat a Battlefield 1942-höz + a kiegészítésekhez ????

thx

Pink Tiger
hbd a vasököl hadmûvelet áldozata <#wave> 😊)

LSSAHPAUL
Angel! Mi a különbség az aranykalászos gazda és az ezüstkalászos gazda között ?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

FEGYVERBE!!!

<#violent><#gonosz2>

LSSAHPAUL
HBD !
Hanyadik is SASboy 15 ?

Tuvok
HBD Frankie & SASboy <#wave>

kz
Ettõl már sokkal észveszejtõbb dolgokat is láttunk, de szerencsére a driver csere általában segít.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Jó reggelt! Láttam ilyet egy jóbarátomnál, közvetlenül azután, hogy berakta az új 6600 GT-t. Új "forceware" referencia driver megoldotta a problémát.

Ehol van!

Ahhoj
aktuális driver van fent?

David8
Szisztok!
Szerintetek miért van az, hogy a játékban az árnyékok furcsán jelennek meg.
Amikor mész fekete, négyzet alakú árnyékok villanak be-ki a talajon.
Geforce 6600 Gt videókártyám van.
Találkoztatok már ilyennel?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Kovács legény
Mivel hogy a banban voltam eddig, drága szerelmünk által, ezért most irom le rövidke véleményem és ezzel be is fejezem.

Borg!
A banner feletti részt nézd meg jóóóó alaposan!
az van odairva ,hogy "Játékosok fóruma" és nem az hogy Nevetséges kiskirály birodalma.

és .

www.czekoart.hu

BurnBaby
bf2 azért elég jól sikerült, kb annyira beteges, mint a bf42 volt amikor kijött ,) a bf42 akkori gépigényérõl nem is beszélve...
több lesz ez azért egy kis újdonságnál ,) mindenesetre örülök, h vannak még kitartó bf42 játékosok. nekem sajna igen kevés lett az idõm manapság

www.battlefield.hu

Jajj! Hogy mennyire igazad van! 100%-ig egyetértek veled, bár ha nem így lenne, az lenne a fura! 😄

Az a jó a BF'42-ben, hogy ott van egy WWII-s környezet, valós illetve, klasszikus háborús filmekbõl kiragadott csataterek, és megmutathatod, hogy mi történt volna ha "pixelkatona" formában te is ott lettél volna.

Persze! Rengeteg ember van, aki kimaradt a BF'42 elsõ körébõl (aki benne volt azt nevezik "õs-bfesnek"), klánok, CB, National Cup stb.-stb. Kicsit olyan ez, mint egy pilótajáték, ha lemaradsz, kimaradsz. 😊 Szóval most itt a BF2 és kapásból mindenki egyenlõ esélyekkel indul, nem mondja azt senki, hogy: Vazze! te kis láma pöcs, én maár akkor játszottam ezzel a játékkal, "amikor te akkora voltál az édesanyád hasában, mint egy borsószem", és amikor te elkezdtél vele játszani, akkor én már rég abbahagytam!

Láttam a játékot, tetszetõs. A gépigyénye kicsit túlzás, fõképp a videokártya igényére gondolok, de lényegtelen hogy mit gondolunk (összecsapott fércmunka, BF(2)942 MOD, stb.) mert a nép szava dönt és az embereknek bejön!

Én viszont maradok a jó "öreg" BF1942-nél, mert jó játék! 😄😄😄

LSSAHPAUL
Érdekes én meg pont ellenkezõjét látom 😊 Sose volt ennyire terhelve a szerverünk este 8tól fullon van. Naponta 500 új játékos miatt betelt a statisztika követõ rendszer webtárhelye, korlátozni kellett, már csak a rankingot mutatja, és egymás után 3 végig lejátszott meccs kell a bekerüléshez.
Akkor valóban gáz lenne ha a BF2 jól sikerült volna és netalántán hasonló lett volna a gépigénye mint a 1942-nek. Így viszont max az újdonságot jelenti. Persze a sok barom megveszi kemény pénzekért 😄

Hi! talán hétfõn este benéztem a szerverre, 2 ember szaladgált Berlin-ben, foglalták a pontokat. Egy ideig szórakoztunk 3-an, aztán egyedül maradtam. 😞 utána még 3 kört végigjátszottam, nagyon élvezetes volt! 😄

Hahó! Úgy látom sajnos igaza volt itt valakinek, bf'42-õt tényleg temetik. 😞 Nyugodjék békében! 😞

LSSAHPAUL
A szerverünkön vannak 8-an, ami csoda mert még tavaly sem voltak délkörül..

😄 Sajna a itt a munkahelyi gépen nem lehet bf-ezni! Természetesen nem a mai délelõttre gondoltam amikor azt írtam: az összes szerver üres!

erdos
Délbe a fû se nõ 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Üdvözlet mindenkinek! Az elmúlt pár napban nem volt szerencsém a topicot olvasni, de látom felpörögtek az események. 😄 Na szóval! Most mi van? Már senki nem játszik bf1942-vel? Az összes szerver üres! "Vacap?"

LSSAHPAUL
Remélem nem baj ha beírok egy ebbe a topikba beillõ viccet..
Az agresszív kismalac egy fenyõfaágon üldögél. Arra megy a medve és megkérdezi:
> - Mit csinálsz itt, kismalac?
> - Cseresznyét eszek.
> - De ez egy fenyõfa!
> - Kuss! Hoztam magammal.

Bliblibli
ja

CAD
Az volta a raadas 😄

caddie

GanXstaZolee
aztán kaptál 2 büntit is 😄DD

CAD
Azt azert kaptam, mert megnyertem az SG polo tervezo palyazatot, nem gondood, hogy fizettem erte 😄

caddie

joebacsi
CAD-VIP
(lol?) 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CAD
Milyen bolcsen teszed 😊

caddie

BurnBaby
én anno költöttem 😊 remek hely volt. amúgy meg most is az, csak át kell hozzá fáradni egy másik topikba. kis áldozat. cserébe épp így néz ki, és csak a mienk. ennek tessék örülni és átlépni a múltat. roppant bölcselet, hogy aki folyamatosan a múltba tekintget, az háttal (vagy más testrésszel, kinek izlése szerint) megy a jövõbe 😊
a linket kirakom a topicba, biztos ami biztos

www.battlefield.hu

BurnBaby
thx

www.battlefield.hu

CAD
Hat vipre en sem koltenek penzt az biztos...

caddie

Ahhoj
:p
mind1, ami történt meg történt 😊
btw nem tud nekem vki õsztõl vmi normális melót bp-en?
kéne pénz új gépre 😊
soha nem fogok bf2-zni, ha így foyltatom 😊

GanXstaZolee
törölni sajnos nem lehet 😊 mert vipes buziságra meg még a céges befizetést is sajnálom!! érdekes mert idióta tv-s játékokra mindig elverek párezret 😄DD

Ahhoj
ok 😉
én csak annyit kérnék, hogy a többiek még ennyit se 😊
BF2 Community topik 😉

Tuvok
Nem kell várni, jön az magától (<#felkialtas>)

😊