Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hobbi foreeeeeeevõõõõõõõõõõr
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
- APA !! érezd magad nagyon lebaszva! Ma sorsdöntõ meccsünk lesz, szükség lenne rád.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
ez azért így nem olyan jó
Megvádolták õket hogy irigyek ,Zolee meg védekezett,vagy nem igy történt drááágáááám?!
www.czekoart.hu
LSSAH szerverrel kapcsolatban, csak annyit, hogy jelenleg ez az egyetlen magyar public BF42 szerver és ha esetleg feltûnt volna, akkor a világ más pontjain sem üzemel már annyi belõlük. Többezer, ismétlem, többezer külföldi játékos játszik ezen a szerveren. Kedves Zolee! Amióta ti "legalább elértetek valamit ugye", azóta sok minden megváltozott. Rajtatok kívül rengeteg más klán is ált az eu ranglista elsõ helyén. Vagy esetleg nyertetek valahol valamikor egy "örökös bajnokcsapat" címet? Amikor a csúcson voltatok, üzemeltettetek public szervert? Van tapasztalatotok egy többezer játékos által használt public szerver mûködtetésével kapcsolatban?
Apropó még egy kérdés? Melyik csapat is volt ez? Mi volt a neve? Bocs, de nem emlékszem! Mi van veletek mostanában, klánélet, stb.?
Regisztrációnál elszúrtam. Hosszabb lett volna a nick, de ki kellett törölnöm és az a szerencsétlen "e" ottragadt. <#rinya>#rinya>
egyébiránt nemtudom mire irigykednénk. Mi legalabb elértünk valamit ugye eu ranglista 1 hely... 😊 szóval innentõl kezdve nemtom mire kéne irigykedni.
GanXstaZolee#2709
(Poén csak, a sok komolyság között)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
No Comment...
Különben rájöttem, irigyek vagytok! Nem bírjátok elviselni, hogy mostanság más Clan van elõtérben.
Gratulálok!
Azt sem ártana szem elött tartani, hogy 1 public szerveren, nem csak hozzátok hasonló lövész zsenik játszananak, hanem estleg felmerészkedik olyan egyén is, aki ismerkedik, vagy csak hobbi szinten próbálkozik a gameval. Szal, nehéz az adminnak a profikat az amatörökkel jól kordinálni.
De, nyugottan lépjetek fel, idézem: "az egyetlen életképes magyar szerver" -re, és cheateljétek, romboljátok szét. Aztán majd nemtom min fogtok itt csámcsogni.
Arra gondoltam, hogy biztosan szeretnél még pár kis "bizbaszt" hogy ne árválkodjon az az egy. Ugye igazam van?
ugy felidelenek ezek az LSSAH vagy milyen guildesek 😄D hogy felrakom ujra bf1942öt meg persze ptsixteamdecheat.exet aztan megnezem ezt a bann szervert mostmár 😊)))
GanXstaZolee#2709
Drangra emlékszem hogy ott volt, de nem sokat beszélgettünk 😊
Eleve volt ott egy rakat ember, akivel szintén ritkán elhet találkozni, de õket azért jobban ismerem vagy akármi, és inkább a lehetõségek azon oldalát ragadram emg fõleg, hogy velük dumáljak meg miegymás 😊
igen megteheti, az õ szervere
ugyanakkor ha már õk üzemeltetik az egyetlen életképes magyar szervert, akkor lehetne annyi felelõsség tudata, hogy még a megmaradt bf42-söket nem ûzi el feleslegesen 😉
egyébként meg
Make love not war :-P
Igen, te vagy a BF Jedije - taníts mester....
Nem vagyok túl jó, elismerem, de imádom ezt a gamet, és sztem ez a lényeg.
Nem értem, miért nem lehet csak simán játszani, gyülölködés nélkül.
Ha ti nyertek milesz? Óriás plakátokon lesz a képed - "Nyertem vazze, énvagyok a legnagyobb puffogtató a neten." felírattal?
Játszatok, ne gyülölködjetek.
Drang nemjátszik többet 42-õt a nemrég õt ért sérelmek miatt. (érzékeny ember,tudom hogy túlreagál mindent, egyébként meg olyan költõ féleség.ott volt a bftalin pár napja ha találkoztatok vele tudnátok hogy jófej).
Az adminkodás megváltoztatása pár napot biztos igénybe fog venni,addig is üritem a ban listát minden nap 😄
Kössz!!!
na de mégis uraim(/hölgyeim), ilyen apróságok miatt összeveszni 😊
szumma szummárum azért az egésznek annyi tanulsága van, hogy vki(k)nem igazán érzik át ki az ki maradjon a szerveren, s ki az ki nem. Javaslom Paul tarts a csapatnak egy gyorstalpalót adminkodás ezen részébõl 😊
pt-vel meg játszatok egy meccset, kíváncsi vagyok mi sül ki belõle 😊
ha meg az egész nem érthetõ, akkor sry, de vagy 3 óra alvás után vagyok... meg mingyá zh... meg tököm tudja 😄D
Azért mert van 1-2 érdekesen adminoló emberke, nem Paul-t kéne minden féle helyre elküldeni 😊
Meg az is igaz, hogy hamarabb bf42-ztél, de ettõl nem leszel se több se jobb se rosszabb se semmibb ember skorpi. Akkor te játszottál, most õk.
És azért mert most játszanak, még nem sorban utolsónak kullogók
Még akkor sem ha mindezek ellenére simán lenyomjátok az lssah-t
Paul, te se válaszolj már ilyeneket, csak szítod tovább a tüzet feleslegesen...
Az adminok között meg tényleg rendet kéne tenni, és tudni hol van a határ, amitõl egyesek tényleg igen messze állnak (nem tudom kik)
Egyébként ne kérdezzétek miért, biztos vmi rég múlt beli kellemetlenség miatt, amirõl már gõzöm sincs mi lehet, vmiért nem szimpi az lssah, de nem konkrét emberek...
Valószínûleg csak egyszer rossz passzban rosszkor voltam a ts-eteken 😊
Meg különben is, ne egymást szidjátok, szidjatok engem, az úgyis megy tovább /dev/null 😊)
Mivel a teamde kedvenc mapja (mint ahogy nekünk is) az aberdeen ezért ez lesz az egyik pálya. A másikat megtárgyalom a többiekkel mint ahogy a létszámot is.
Írjál már még ilyen hasonló "über alles" hangvételü leveleket! Van rá tehetséged, ne fogd vissza magad!
Nos nevezz meg 2 pályát ahol esetleg ha sikerül összerántani a gárdát lejátszhatjunk a menetet, ha sikerül elég érdeklõdõt találni a bulira.
8 vs 8 vagy 10 vs 10 legyen?
"A BC a jobbik csapat jutalma."