Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
apa vendégmûvész nálatok, funból játszik a homokozótokban 😄DDD de alapvetõen

hobbi foreeeeeeevõõõõõõõõõõr

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Kovács legény
hátha nagyon nem megy a szekér ,néha besegíthetek,csakhogy nyerjetek is😉

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
Tudtommal Apa LSSAH tag 😄 Bár 1 hónapja nem nézett felénk, ezuton ki is használom az alkalmat hogy lebasszam!
- APA !! érezd magad nagyon lebaszva! Ma sorsdöntõ meccsünk lesz, szükség lenne rád.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Egyáltalán nem ismerem a régi bf életet, sõt, a mai bf világba sem vagyok nagyon jártas, ( csak egy lekes amatõr vagyok )úgyogy ha az irigykedéssel beletapostam volna valaki lelki világába, elnézést. Nem volt szándékomban senki eredményeit lefikázni. Nem vádoltam meg senkit, csak a lentebb írtak alapján vontam le a következtetést.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Pink Tiger
csá bencsi😄DDD<#wave>

Pink Tiger
öcsipók nem errõl van szó, de tényleg kár túladminolni az egyetlen magyar bf42 szervert, komolyan mindenki örül itt hogy van egy darab magyar szerver hála az lssah-nak, de annak nem ha már van nem játszható mert a régi motorosokat csíternek nézik és bannolják, vagy csak azért mert nem tetszik egy egy adminnak ha lelövik õket...
ez azért így nem olyan jó

Kovács legény
😊

www.czekoart.hu

Pink Tiger
pl mi nyomjuk apával "hobbi" szinten, de csak ketten mindenki más tápos genya vazze😄D

Na, ez szép volt. Én is hasonlót próbáltam meg megfogalmazni, csak elvesztem a részletekbe. <#smile>

Kovács legény
nevágom miért lenne arcoskodás ,hogy leirták hogy voltak elsõk.
Megvádolták õket hogy irigyek ,Zolee meg védekezett,vagy nem igy történt drááágáááám?!

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem szeretnék ,csak alig vártam hogy irj nekem egy pár sort drágám:*

www.czekoart.hu

Érvek helyett, érzelmekkel nem lehet vitázni. Kibaszottul unom ezt a speciális magyar mentelitást, ami manapság az élet minden területén áthatja, a birodalmamban élõ embereket. Maroknyi értelmes tag kivételével, mindenki a saját kis dicshimnuszát zengi. "Én/mi vagyok(vagyunk) a fasza gyerek(ek), te/ti pedig kis senki lúzer(ek) vagy(tok)." Nagyon unalmas, hogy mindenki túl akar tenni mindenkin, de ezt nem azzal próbálja elérni, hogy önmagát jobbítja, és megpróbál tõbbet kihozni magából, fejlõdni, túllépni önmagán, hanem a másik fél lealázásával, kigúnyolásával, sárbatiprásával. Sajnos a "Mi legalább..." kezdetû mondatok, mint pl. #84946-ban egy idejig viccesek, de egy idõ után már inkább siralmasak. Miért pofáztok ennyit a semmirõl? A magyar bf42 ill. bf2 scene csak szájhõsökbõl állna? Arcoskodókból?

LSSAH szerverrel kapcsolatban, csak annyit, hogy jelenleg ez az egyetlen magyar public BF42 szerver és ha esetleg feltûnt volna, akkor a világ más pontjain sem üzemel már annyi belõlük. Többezer, ismétlem, többezer külföldi játékos játszik ezen a szerveren. Kedves Zolee! Amióta ti "legalább elértetek valamit ugye", azóta sok minden megváltozott. Rajtatok kívül rengeteg más klán is ált az eu ranglista elsõ helyén. Vagy esetleg nyertetek valahol valamikor egy "örökös bajnokcsapat" címet? Amikor a csúcson voltatok, üzemeltettetek public szervert? Van tapasztalatotok egy többezer játékos által használt public szerver mûködtetésével kapcsolatban?

Apropó még egy kérdés? Melyik csapat is volt ez? Mi volt a neve? Bocs, de nem emlékszem! Mi van veletek mostanában, klánélet, stb.?

e=elektronikus <#wink>

Regisztrációnál elszúrtam. Hosszabb lett volna a nick, de ki kellett törölnöm és az a szerencsétlen "e" ottragadt. <#rinya>

GanXstaZoleeWrk
olyan nagyon de kurvára irigyek vagyunk hogy csak na! 😄DD

egyébiránt nemtudom mire irigykednénk. Mi legalabb elértünk valamit ugye eu ranglista 1 hely... 😊 szóval innentõl kezdve nemtom mire kéne irigykedni.

GanXstaZolee#2709

erdos
A Padavane mestere a Jedije? <#nyes>
(Poén csak, a sok komolyság között)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Már vártam, hogy valaki beleköt 1 szavamba.

No Comment...

Különben rájöttem, irigyek vagytok! Nem bírjátok elviselni, hogy mostanság más Clan van elõtérben.

Frankie
hogyan kell "szétcsítelni" egy szervert?

Mirõl szól a BF1942 topic? A sok IQFightos, probálja szte frappáns beszólásaival, cheates megoldásaival, "majd én megmutatom ki a legnagyobb játékos" szellemben, semmitmondó, tartalom nélküli, gyerekes szavakkal lealázni az egyetlen értelmes és müködõ Clan tagjait.

Gratulálok!

Azt sem ártana szem elött tartani, hogy 1 public szerveren, nem csak hozzátok hasonló lövész zsenik játszananak, hanem estleg felmerészkedik olyan egyén is, aki ismerkedik, vagy csak hobbi szinten próbálkozik a gameval. Szal, nehéz az adminnak a profikat az amatörökkel jól kordinálni.

De, nyugottan lépjetek fel, idézem: "az egyetlen életképes magyar szerver" -re, és cheateljétek, romboljátok szét. Aztán majd nemtom min fogtok itt csámcsogni.

Aki az LSSAH statisztikát csinálja azt megkérném hogy legyen szives betenni Private Csont és Private Bölény névvel játszó személyeket a Private suqad-ba. Elõre is köszi.

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy biztosan szeretnél még pár kis "bizbaszt" hogy ne árválkodjon az az egy. Ugye igazam van?

GanXstaZoleeWrk
LOL

ugy felidelenek ezek az LSSAH vagy milyen guildesek 😄D hogy felrakom ujra bf1942öt meg persze ptsixteamdecheat.exet aztan megnezem ezt a bann szervert mostmár 😊)))

GanXstaZolee#2709

Tuvok
<#felkialtas> Dátum: 2005.11.04. 9:40 Adta: Tuvok
Spammelés a BF1942 topikban.

😄

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
Ortó!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Ortó!

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Majd keresitek az LFG gombot. 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Ratyi! 😊

Fritz Von...
Ratyi! 😊

Oooo mar most latom mi lesz , pt- 90% a Wow-zik medicknek is heal-ert fog kiabalni , de fun lesz 😊

Hu.man limbi
pls shoutcast<#phone>

😄 Naggyon jó!

Ahhoj
ááá ugyan, csak a gyógyszer gurult el 😄
Drangra emlékszem hogy ott volt, de nem sokat beszélgettünk 😊
Eleve volt ott egy rakat ember, akivel szintén ritkán elhet találkozni, de õket azért jobban ismerem vagy akármi, és inkább a lehetõségek azon oldalát ragadram emg fõleg, hogy velük dumáljak meg miegymás 😊

Ahhoj
a baj az, hogy vki(k) tényleg ok nélkül is kickelgetnek 😊
igen megteheti, az õ szervere
ugyanakkor ha már õk üzemeltetik az egyetlen életképes magyar szervert, akkor lehetne annyi felelõsség tudata, hogy még a megmaradt bf42-söket nem ûzi el feleslegesen 😉
egyébként meg
Make love not war :-P

Tuvok
Shoutcast lesz ?

Egyet nem értek. Van 1 server tökmind1 kié, hogy hívják, felmész játszani ismétlem: játszani. Nem királykodni, meg admint hesszölni' hanem a játék kedvéért, az élvezetért. Egyrészt nem hiszem, hogy ok nélkül kickelnek, másrészt ha kickel is, megteheti, az Õ szervere. Valami nem tetszik, nem megyek oda többet. Sztem a servernek is jobb lenne, ha 1 pár BF király, nem kötözködés céljából jönne fel és terheli feleslegesen.Ha te lenél admin valahol, meglátnád egy idõ után csípõbõl kickelsz, mert tele van a fa**** a sok hülyével. ( sajnos vannak sokan, akik csak baromkodásból jönek fel 1 serverre ) Kickeltek? Elõfordul, naés. Fájt?
Igen, te vagy a BF Jedije - taníts mester....
Nem vagyok túl jó, elismerem, de imádom ezt a gamet, és sztem ez a lényeg.
Nem értem, miért nem lehet csak simán játszani, gyülölködés nélkül.
Ha ti nyertek milesz? Óriás plakátokon lesz a képed - "Nyertem vazze, énvagyok a legnagyobb puffogtató a neten." felírattal?

Játszatok, ne gyülölködjetek.

LSSAHPAUL
Basszus Ahhoj jól vagy ? Ne ijesztgess, remélem semmi bajod 😊 Minden szavaddal 1etértek.. hmm.
Drang nemjátszik többet 42-õt a nemrég õt ért sérelmek miatt. (érzékeny ember,tudom hogy túlreagál mindent, egyébként meg olyan költõ féleség.ott volt a bftalin pár napja ha találkoztatok vele tudnátok hogy jófej).
Az adminkodás megváltoztatása pár napot biztos igénybe fog venni,addig is üritem a ban listát minden nap 😄

erdos
<#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ahhoj
nm

Kössz!!!

Ahhoj
0901-5175534-5375464-1521

Ahhoj
pill

Valaki leírná a sima Battlefield 1942 telepítõ kódját?
Kössz!!!

Ahhoj
vhol skorpit is értsük meg, hogy így felkapta a vízet egy olyan élõhalott sztáros hsz után...drang-ot is, mert ha jól emlékszem véletlenbõl lett meggyanúsítva...
na de mégis uraim(/hölgyeim), ilyen apróságok miatt összeveszni 😊

szumma szummárum azért az egésznek annyi tanulsága van, hogy vki(k)nem igazán érzik át ki az ki maradjon a szerveren, s ki az ki nem. Javaslom Paul tarts a csapatnak egy gyorstalpalót adminkodás ezen részébõl 😊

pt-vel meg játszatok egy meccset, kíváncsi vagyok mi sül ki belõle 😊

ha meg az egész nem érthetõ, akkor sry, de vagy 3 óra alvás után vagyok... meg mingyá zh... meg tököm tudja 😄D

Ahhoj
Szó ami szó
Azért mert van 1-2 érdekesen adminoló emberke, nem Paul-t kéne minden féle helyre elküldeni 😊
Meg az is igaz, hogy hamarabb bf42-ztél, de ettõl nem leszel se több se jobb se rosszabb se semmibb ember skorpi. Akkor te játszottál, most õk.
És azért mert most játszanak, még nem sorban utolsónak kullogók
Még akkor sem ha mindezek ellenére simán lenyomjátok az lssah-t
Paul, te se válaszolj már ilyeneket, csak szítod tovább a tüzet feleslegesen...
Az adminok között meg tényleg rendet kéne tenni, és tudni hol van a határ, amitõl egyesek tényleg igen messze állnak (nem tudom kik)
Egyébként ne kérdezzétek miért, biztos vmi rég múlt beli kellemetlenség miatt, amirõl már gõzöm sincs mi lehet, vmiért nem szimpi az lssah, de nem konkrét emberek...
Valószínûleg csak egyszer rossz passzban rosszkor voltam a ts-eteken 😊
Meg különben is, ne egymást szidjátok, szidjatok engem, az úgyis megy tovább /dev/null 😊)

LSSAHPAUL
😄 Ezt a hozzászólást elmentem az aranyköpések rovatomba. Komolyan tetszik!!!

Mivel a teamde kedvenc mapja (mint ahogy nekünk is) az aberdeen ezért ez lesz az egyik pálya. A másikat megtárgyalom a többiekkel mint ahogy a létszámot is.

Írjál már még ilyen hasonló "über alles" hangvételü leveleket! Van rá tehetséged, ne fogd vissza magad!

skorpio7
Nos ha itt lettél volna a BF scene kialakaulásának kezdetén mondjuk úgy 3 éve, akkor eseteleg elmondhatnád hogy ismernél. Esetleg még az is elõfordulhatott volna, hogy játszunk egymás ellen és nem nem írsz ilyen ostobaságokat... de hát mindíg kell lenniük a sorban utolsónak kullogóknak.

Nos nevezz meg 2 pályát ahol esetleg ha sikerül összerántani a gárdát lejátszhatjunk a menetet, ha sikerül elég érdeklõdõt találni a bulira.
8 vs 8 vagy 10 vs 10 legyen?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Kovács legény
nem hagylag te õskecsegortó ikább jer gamélni

www.czekoart.hu

"õsbfes kecsegek" na haggya 😄D johogynem ma öskecsegek b+..

Ahhoj
olyasmi, mint hogy anno az õsemberek vadászat elõtt lerajzolták zsámányukat, rituális tánc meg anyám kínja...

Kovács legény
az nemhogy jó ,de egyenesen kötelezõ!!! Ezzel is jelezve hogy készen állsz a harcra, persze ezt csak az "õsbfes kecsegek" érthetik😄

www.czekoart.hu